Vivus Kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Vivus.fi on on markkinoiden edullisimpia pikavippien tarjoajia, ellei ole jopa edullisin. Ensimmäinen myönnetty laina on täysin kuluton! Eli jos lainaat 50 euroa, maksat 50 euroa takaisin. Tämän halvempaa vippaaminen ei enää voi olla. Täysin kuluton laina koskee siis vain ensimmäistä kertaa lainattaessa, mutta myös seuraavien pikavippien kulut ovat erittäin maltilliset.

Vivus lainat

Vivus pikalainapalvelu myöntää 1€ – 400€:n pikavippejä. Lainattavan summan voit valita itse euron tarkkuudella. Pikalainan hakemiseen vaaditaan 20-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus ja raha-asiat on oltava kunnossa ts. luottotietohäiriötä eikä merkintöjä saa olla. Lisäksi lainan ottajalla tulee olla Suomalainen pankkitili ja osoite. Pikavipin hakemiseen tarvitaan myös Tupas-tunnistautuminen vivus.fi palveluun. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksin. Tunnistautuminen onnistuu seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Sampo, Handelsbanken, Tapiola, S-pankki, aktia, Säästöpankki ja Paikallisosuuspankki. Muiden kuin edellä olevien pankkien asiakkaat tunnistetaan puhelimitse.

Tunnistautuminen tarvitsee suorittaa ainoastaan ensimmäistä pikalainaa otettaessa, sen jälkeen lainaa voi hakea palvelusta saadulla PIN-koodilla. Vivus.fi pikalainaa voi hakea tekstiviestillä, internetissä täytettävällä verkkohakemuksella tai soittamalla. Ensimmäinen hakemus tehdään verkkohakemuksella Tupas-tunnistautumisen yhteydessä.

Kun tunnukset on tehty ja asiakkuutesi vahvistettu voit hakea pikavipin. Ensimmäisen haettavan pikavipin suuruus voi olla 1€ – 200€. Summa on valittavissa euron tarkkuudella. Ensimmäinen pikavippi on täysin kuluton!

Lainahakemuksen lähetettyäsi Vivus tarkistaa luottotietosi ja myönteisen lainapäätöksen tullessa, ovat rahat tililläsi noin 15 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä mikäli tilisi on aiemmin mainittujen pankkien joukossa. Muihin pankkeihin rahan siirtäminen kestää normaalin rahansiirron vaatiman ajan, useimmiten siirro tapahtuu 1-2 pankkipäivän kuluessa. Pikavippien takaisinmaksuaika on 1-30 päivää ja tämäkin on lainaajan valittavissa päivän tarkkuudella.

Esimerkiksi 100 euron pikalainan kulut 10 päivän maksuajalla on vain 9 euroa. 100 euron pikavippi 20 päivän maksuajalla maksaa 12 euroa, eli takaisin maksettavaksi tulee 112 euroa. 30 päivän maksuajalla kustannuksia tulee 15 euroa ja takaisin maksettava summa siis 115 euroa. Muista, että ensimmäisen lainan kulut kuitenkin ovat tasan 0 euroa.

Pikavipin lainamäärät ovat lainaajan itse valittavissa, ensimmäisiä lainoja lukuun ottamatta. Ensimmäisen lainan suuruus voi olla korkeintaan 200€, toisen lainan suuruus korkeintaan 300€ ja kolmas laina voi olla jo palvelun maksimi lainamäärä 400€. Mikäli lainan maksu on myöhästynyt, Vivus.fi pidättää oikeuden muuttaa lainakattoa katsomallaan tavalla. Lainarajat nousevat 7 vuorokautta sen jälkeen, kun maksu on kirjautunut yrityksen järjestelmiin. Yhtä aikaa voi olla avoinna ainoastaan 1 pikavippi. Maksettuasi aiemmin pikavipin pois, voit hakea uutta vippiä.

Pikavippi maksetaan pois kotiisi toimitettavalla laskulla. Maksa lasku pois viimeistään eräpäivänä. Laskun voi maksaa myös ennen eräpäivää, eikä tästä aiheudu minkäänlaisia lisäkuluja. Mikäli sinulla on maksuvaikeuksia, lainan eräpäivää on mahdollista siirtää. Eräpäivää on mahdollista siirtää 7, 14 tai 30 päivää. Eräpäivän siirrosta aiheutuu lisäkustannuksia.

Vivus.fi palvelussa voit ansaita itsellesi bonuseuroja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voit maksaa omien lainojesi käsittelykuluja. Bonuseuroja tienataan kutsumalla ystäviäsi rekisteröitymään palveluun. Jokaisesta uudesta liittyneestä ansaitset 10 bonuseuroa. Ystäväsi ei tarvitse edes ottaa pikavippiä saadaksesi bonusta, riittää että palveluun rekisteröityy. Voit lähettää kutsut ystävillesi kirjautumalla Vivus.fi palveluun. Kutsun voit lähettää omasta profiilistasi. Suosittele palvelua ystävillesi ja vippaa itse kuluitta! Lue lisää bonusjärjestelmästä Vivuksen sivuilta.

Pikalainahakemuksia voi tehdä 24/7 viikon jokaisena päivänä. Lainahakemukset ja rahansiirrot tapahtuvat kuitenkin palvelun asiakaspalveluaikoina. Vivus.fi asiakaspalvelu palvelee ma-su klo 8-21. Pikavippihakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Vivus pienlainapalvelu lupaa uudelle asiakkaalle ensimmäisen lainan ilmaiseksi, tämän siis tarvitsee maksaa takaisin pelkkä lainasumma, täysin ilman korkoja ja kuluja. Ensimmäisen lainan summa voi olla mikä tahansa 1-200 euron väliltä. Kun asiakas on maksanut ensimmäisen lainan ajallaan takaisin, tämän on mahdollista saada lainaa aina 300 euroon saakka. Kahden asianmukaisesti takaisinmaksetun lainan jälkeen lainattava summa nousee 400 euroon. Rahat on mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa.

Asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun ennen ensimmäisen lainan hakua. Tunnistautumista varten asiakas tarvitsee henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Rekisteröitymiseen ja lainan hakemiseen vaaditaan 20 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus ja raha-asioiden moitteeton hoito. Rekisteröitymisen jälkeen asiakas voi hakea varsinaista lainaa. Vivus.fi:lta lainaa hakiessa, asiakkaan on mahdollisuus valita halutun lainasumman lisäksi mieluinen laina-aika. Mahdollinen laina-aika on mikä vain 1-30 päivän väliltä. Huomioikaa laina-aikaa valittaessa korkokulujen nousu samassa suhteessa laina-ajan pitenemiseen. Pikavippi kannattaakin ottaa mahdollisuuksien mukaan mahdollismaan lyhellä laina-ajalla.

Lainaa takaisin maksettaessa lisätään lainaan korot ja kulut, jotka ovat esim. 50 euron lainassa 14 päivän maksuajalla 6,60 euroa. Laina tulee maksaa takaisin Vivus.fi:lle sovittuun eräpäivään mennessä, eikä lainasumma muutu, vaikka lainan hoitaisi aikaisemmin. Se ei myöskään vaikuta korottavasti takasinmaksettavaan summan. Mikäli eräpäivän koittaessa ei ole varaa suorittaa maksua, on maksullinen eräpäivän siirto mahdollista, ohjeet siirtoon löytyvät palvelun kotisivuilta. Lasku tulee asiakkaan toiveen mukaan joko kotiosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti sähköpostiin.

Vivus myöntää lainoja päivittäin klo. 8.00-22.00. Sen asiakaspalvelu on auki arkisin klo. 8.00-16.00 välillä. Palvelulla on jo yli 20.000 tyytyväistä asiakasta Suomessa.

Vivus kokemuksia

Onko sinulla Vivus kokemuksia? Kerro niistä meille, ja lisäämme ne tähän loppuun heti kuin mahdollista.