Vippivertailu (2020) – Katso parhaat vipit ja lainat!

Vippien suosion pysyy kovana vuodesta toiseen, ja hyvästä syystä, sillä tuntuu että nämä lainat vain paranevat vuosi vuodelta. Eroja kuitenkin löytyy paljon, ja sen takia vertailu on tärkeää. Tässä siis kattava vippivertailu, ja lista parhaista vipeistä vuonna 2020. Näiden kanssa et voi mennä vikaan!

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Miksi vippivertailu

vippivertailu

Vippi on tuttavallisempi nimitys yleensä pikavipeille, mutta sitä voidaan käyttää myös monenlaisiin lainoihin. Senpä takia otimmekin omaan vippivertailuumme mukaan myös muita lainoja kuin perinteisiä pikavippejä, sillä niiden kautta voi nykyisin saada parempia lainoja kuin ehkä koskaan aikaisemmin.

Tämän vertailun kärkeen nousevat erityisesti ilmaiset ensilainat, joita on tarjolla vuonna 2018 enemmän kuin koskaan ennen. Nämä ovat siis lainoja, jotka voit saada täysin ilmaiseksi ja ilman kuluja. Sinun täytyy vain olla uusi asiakas kyseissä lainapalvelussa, ja maksaa ne takaisin melko nopeasti, yleensä jo 30 päivän sisällä. Mutta jos tämä ei ole ongelma, kannattaa nämä korottomat vipit ehdottomasti hyödyntää!​

Koska kuitenkin tuntuu että näitä erilaisia lainoja, luottoja ja vippejä on tarjolla enemmän kuin koskaan (vaikka ehkä ennen vuoden 2012 lainmuutosta näitä oli vielä ehkä enemmän), niin näiden lainojen vertailuun kannattaa todellakin käyttää hieman aikaa. Vaikka kilpailun voisi luulla ajavan niitä samanlaisiksi, selviä eroja löytyy vielä ja viisas lainaaja voi hyvillä valinnoilla säästää jopa satoja euroja lainan kustannuksissa!

Kuinka valita sopiva vippi

Yläpuolella oleva suosituksemme on yleinen lista parhaista pikavipeistä ja lainoista mitä tällä hetkellä on, mutta tiedämme että voi olla seikkoja joiden takia jokin toinen laina voi olla tietyissä tilanteissa parempi kuin toinen.

Yleensä kun lainoja vertaillaan, ja kuten mekin olemme eniten niitä tarkastelleet, katsellaan paljon erityisesti niiden korkoa, hintaa sekä maksuaikaa. Lisäksi tarkastelussa on myös muut lainaehdot, mutta nämä jäävät vähemmällä huomiolle. Tämän takia tietyissä tilanteissa suositukset eivät ehkä aina mene täysin oikein, jonka takia olemmekin keränneet yleisesti artikkeleita sivustollemme, joissa vertailemme lainoja erikoistilanteissa.​

Esimerkkinä meiltä löytyy vinkkejä, jos haluaa lainaa ilman liitteitä, sekä myös vaikka 19-vuotiaille lainaajille suunniteltu opas.​ Ja tämän lisäksi sivuillemme teemme koko ajan lisää tämäntyylisiä oppaita tilanteisiin, joissa normaalit suositukset ja vippivertailut eivät ehkä aina anna sitä täysin oikeaa kuvaa.

Näin yleisesti kuitenkin kun puhutaan vippien vertailusta, niin selviten esille nousee yleensä lainan kustannukset ja korot. Nämä on helppo nähdä, vertailla ja asettaa paremmuusjärjestykseen. Ja tilanteessa kuin tilanteessa yleensä edullisempi laina on parempi kuin kallis. Ja tämä listaus jonkin yllänäet perustuu paljon juuri hintaan, joskin siinä ovat mukana myös jotkut muut tekijät, kuten Lainaston kohdalla esimerkiksi maksuajan pituus ja lainan saamisen helppous, tai Bank Norwegianin tarjoamat todella suuret mutta edulliset luotot.

Yleensä sopivan vipin valinta kannattaa tehdä jotenkin seuraavasti:

 1. Pohdit sopivan lainasumman, ja kuinka paljon lainaa oikein tarvitset. Tämä käy ihmisiltä usein ihan automaattisesti ja ilman ohjeistusta.
 2. Mietit kuinka nopeasti pystyt sen maksamaan. Helpoiten tämä tapahtuu arvioimalla lainan kokonaismäärää sen maksuaikaan. Jos esimerkiksi tarvitset 1500 euroa lainaa, ja pystyt maksamaan sitä takaisin 100 € kuussa, tarvitset todennäköisesti noin 18 kuukautta maksuaikaa kuluineen, eli 1,5 vuotta.​ Muista ottaa huomioon, että joudut maksamaan lainaa takaisin enemmän kuin sitä nostat, kun kustannukset lisätään hintaan.
 3. Katso vippivertailuja, ja huomioi paikat jotka tarjoavat edelliset ehdot täyttäviä lainoja. Tärkeää on siis että lainaa saa sen verran kuin tarvitset, ja että sopiva maksuaika on mahdollista saada. Kun näet sopivan paikan, katso sen hintaa ja jos se vaikuttaa kilpailukykyiseltä, myös muita ehtoja tarkemmin. Voit myös esimerkiksi käydä katsomassa sen kotisivuja.
 4. Pyydä sopivanoloisesta lainamestasta lainatarjous, ja jos se vaikuttaa hyvältä, allekirjoita se ja saat rahat käyttöösi yleensä todela nopeasti.

Tämä on se prosessi jonka avulla yleensä tulee hyvää jälkeä, ja saadaan omiin tarpeisiin hyvin sopiva laina. Mahdollista se on tehdä myös toisessa järjestyksessä tai toisin, mutta tämä on yleensä aika luontainen tapa. Tiedät paljonko lainaa tarvitset => mietit miten pystyt sen maksamaan takaisin => vertailet sopivia ehtoja täyttäviä firmoja => pyydät lainatarjouksen.

Toivottavasti tästä lainavertailusta löydät sopivan lainan, ja jos jostain syystä nämä lainat eivät vaikuttaisikaan oikein täysin sopivilta, selaa myös sivustoltamme löytyviä muita artikkeleja, ja katso jos olisimme jo ehtineet kirjoittaa juuri omaan tilanteesesi sopivan artikkelin. Teemme kovasti töitä kirjoittaaksemme näitä lisää ja lisää, sitä mukaan kun huomaamme uusia tarpeita ja tilanteita.