Vippi Vuoden Maksuajalla (2019) – Paras Pikavippi 12kk

Pikavippejä on mahdollista nykyään saada myös jopa 12 kk maksuajalla. Nämä tarjoukset koskevat myös pienempiä lainasummia, jolloin on mahdollista saada lainaa todella pienellä kuukausierällä niin halutessaan.

Tässä parhaat pikavipit 12 kk maksuajalla vuonna 2019...​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Vippi vuoden maksuajalla

Pikavippien ideana oli pitkään toimia nopeana rahoituksena kiperiiin tilanteisiin, joka kuitenkin maksettiin takaisin todella nopeasti. Aikoinaan oli tarjolla monia lainoja, jotka piti maksaa takaisin jopa 7 tai 14 vuorokauden sisällä!

Lainat ovat kuitenkin netissä kehittyneet todella paljon noista ajoista, ja nykyään on mahdollista saada myös vippi vuoden maksuajalla jos niin haluaa. Kauhean yleisiä nämä eivät ole pienissä lainoissa, mutta yli 1000 euron lainoja alkaa jo aika helposti saada tämän kokoisilla takaisinmaksuajoilla.

vippi vuoden maksuajalla

Se miksi osa haluaa 12 kk maksuaikaa on yleensä se, että mitä pidempi tämä aika on, sitä pienemmillä kuukausierällä lainaa saa maksaa takaisin. Toisaalta kääntöpuolena pidempi maksuaika tekee korosta kalliimman, joka kannattaa pitää mielessä.

Turhaan ei liian pitkää maksuaikaa kannata ottaa, mutta jos tarvetta on saada esimerkiksi 500 euron lainan kuukausierät alle 50 euroon, on tälläinen pitkä maksuaika yleensä ainoita keinoja kunnolla tähän vaikuttaa.​

12 kuukauden tai vuoden maksuaika on hieman harvinaisempi kuin 6kk maksuaika, joka on melko suosittu erityisesti pienissä vipeissä.​ Tosin sanottava on, että nyt kun teemana on ollut takaisinmaksuaikojen kasvaminen pikku hiljaa, niin monet noitakin 6 kuukauden maksuaikoja tarjoavista paikoista on alkanut siirtyä kohti 12 kuukautta, jolloin myös jatkossakin näiden paikkojen määrä tulee ehkä kasvamaan.

Melko yleisiä tämän mittaiset ajat ovatkin jo 1000 euroa ja sitä suuremmissa lainoissa, joissa niistä on enemmän kysyntää. Jollekkin 100 euron vipille on usein aika turha alkaa hankkimaan vuoden maksuaikaa, kun se voidaan maksaa yleensä myös tätä nopeammin säästäen lainan kustannuksissa.

Se missä tämä raja kuitenkin hyödyllisyyden ja turhuuden välilä menee riippuu kuitenkin jokaisen omasta tilanteesta. Nykyään on onneksi jo se tilanne, että tarvitsit sitten isoa lainaa tai pientä vippiä vuoden maksuajalla, on sitä mahdollista saada myös melko edullisestikkin verkosta helposti ja nopeasti.​

Mikäli siis vain tuntuu siltä, että tälläinen pidempi maksuaika olisi sinulle kätevin, niin älä epäröi sitä hankkia tai pyytää. Toiselle se voi olla turha, mutta mikäli se vain sinusta tuntuu järkevältä ja tarpeelliselta, kuka on sanomaan ettei näin olisi?

Voitkin laittaa hakemuksen menemään vaikka heti johonkin listaamistamme paikoista, ja saada rahat käteesi usein jo alle tunnissa. Netti onkin nykyään eräs helpoimmista keinoista hankkia pientä lainaa nopeasti, kun kiire iskee ja rahaa pitäisi saada pikaisesti!​