Vippi Vuoden Maksuajalla (2022) – Paras Pikavippi 12kk

Pikavippejä on mahdollista nykyään saada myös jopa 12 kk maksuajalla. Nämä tarjoukset koskevat myös pienempiä lainasummia, jolloin on mahdollista saada lainaa todella pienellä kuukausierällä niin halutessaan.

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Vippi vuoden maksuajalla

Pikavippien ideana oli pitkään toimia nopeana rahoituksena kiperiiin tilanteisiin, joka kuitenkin maksettiin takaisin todella nopeasti. Aikoinaan oli tarjolla monia lainoja, jotka piti maksaa takaisin jopa 7 tai 14 vuorokauden sisällä!

Lainat ovat kuitenkin netissä kehittyneet todella paljon noista ajoista, ja nykyään on mahdollista saada myös vippi vuoden maksuajalla jos niin haluaa. Kauhean yleisiä nämä eivät ole pienissä lainoissa, mutta yli 1000 euron lainoja alkaa jo aika helposti saada tämän kokoisilla takaisinmaksuajoilla.

vippi vuoden maksuajalla

Se miksi osa haluaa 12 kk maksuaikaa on yleensä se, että mitä pidempi tämä aika on, sitä pienemmillä kuukausierällä lainaa saa maksaa takaisin. Toisaalta kääntöpuolena pidempi maksuaika tekee korosta kalliimman, joka kannattaa pitää mielessä.

Turhaan ei liian pitkää maksuaikaa kannata ottaa, mutta jos tarvetta on saada esimerkiksi 500 euron lainan kuukausierät alle 50 euroon, on tälläinen pitkä maksuaika yleensä ainoita keinoja kunnolla tähän vaikuttaa.​

12 kuukauden tai vuoden maksuaika on hieman harvinaisempi kuin 6kk maksuaika, joka on melko suosittu erityisesti pienissä vipeissä.​ Tosin sanottava on, että nyt kun teemana on ollut takaisinmaksuaikojen kasvaminen pikku hiljaa, niin monet noitakin 6 kuukauden maksuaikoja tarjoavista paikoista on alkanut siirtyä kohti 12 kuukautta, jolloin myös jatkossakin näiden paikkojen määrä tulee ehkä kasvamaan.

Melko yleisiä tämän mittaiset ajat ovatkin jo 1000 euroa ja sitä suuremmissa lainoissa, joissa niistä on enemmän kysyntää. Jollekkin 100 euron vipille on usein aika turha alkaa hankkimaan vuoden maksuaikaa, kun se voidaan maksaa yleensä myös tätä nopeammin säästäen lainan kustannuksissa.

Se missä tämä raja kuitenkin hyödyllisyyden ja turhuuden välilä menee riippuu kuitenkin jokaisen omasta tilanteesta. Nykyään on onneksi jo se tilanne, että tarvitsit sitten isoa lainaa tai pientä vippiä vuoden maksuajalla, on sitä mahdollista saada myös melko edullisestikkin verkosta helposti ja nopeasti.​

Mikäli siis vain tuntuu siltä, että tälläinen pidempi maksuaika olisi sinulle kätevin, niin älä epäröi sitä hankkia tai pyytää. Toiselle se voi olla turha, mutta mikäli se vain sinusta tuntuu järkevältä ja tarpeelliselta, kuka on sanomaan ettei näin olisi?

Voitkin laittaa hakemuksen menemään vaikka heti johonkin listaamistamme paikoista, ja saada rahat käteesi usein jo alle tunnissa. Netti onkin nykyään eräs helpoimmista keinoista hankkia pientä lainaa nopeasti, kun kiire iskee ja rahaa pitäisi saada pikaisesti!​