Vippi Vuoden Maksuajalla (2021) – Paras Pikavippi 12kk

Pikavippejä on mahdollista nykyään saada myös jopa 12 kk maksuajalla. Nämä tarjoukset koskevat myös pienempiä lainasummia, jolloin on mahdollista saada lainaa todella pienellä kuukausierällä niin halutessaan.

Vippi vuoden maksuajalla

Pikavippien ideana oli pitkään toimia nopeana rahoituksena kiperiiin tilanteisiin, joka kuitenkin maksettiin takaisin todella nopeasti. Aikoinaan oli tarjolla monia lainoja, jotka piti maksaa takaisin jopa 7 tai 14 vuorokauden sisällä!

Lainat ovat kuitenkin netissä kehittyneet todella paljon noista ajoista, ja nykyään on mahdollista saada myös vippi vuoden maksuajalla jos niin haluaa. Kauhean yleisiä nämä eivät ole pienissä lainoissa, mutta yli 1000 euron lainoja alkaa jo aika helposti saada tämän kokoisilla takaisinmaksuajoilla.

vippi vuoden maksuajalla

Se miksi osa haluaa 12 kk maksuaikaa on yleensä se, että mitä pidempi tämä aika on, sitä pienemmillä kuukausierällä lainaa saa maksaa takaisin. Toisaalta kääntöpuolena pidempi maksuaika tekee korosta kalliimman, joka kannattaa pitää mielessä.

Turhaan ei liian pitkää maksuaikaa kannata ottaa, mutta jos tarvetta on saada esimerkiksi 500 euron lainan kuukausierät alle 50 euroon, on tälläinen pitkä maksuaika yleensä ainoita keinoja kunnolla tähän vaikuttaa.​

12 kuukauden tai vuoden maksuaika on hieman harvinaisempi kuin 6kk maksuaika, joka on melko suosittu erityisesti pienissä vipeissä.​ Tosin sanottava on, että nyt kun teemana on ollut takaisinmaksuaikojen kasvaminen pikku hiljaa, niin monet noitakin 6 kuukauden maksuaikoja tarjoavista paikoista on alkanut siirtyä kohti 12 kuukautta, jolloin myös jatkossakin näiden paikkojen määrä tulee ehkä kasvamaan.

Melko yleisiä tämän mittaiset ajat ovatkin jo 1000 euroa ja sitä suuremmissa lainoissa, joissa niistä on enemmän kysyntää. Jollekkin 100 euron vipille on usein aika turha alkaa hankkimaan vuoden maksuaikaa, kun se voidaan maksaa yleensä myös tätä nopeammin säästäen lainan kustannuksissa.

Se missä tämä raja kuitenkin hyödyllisyyden ja turhuuden välilä menee riippuu kuitenkin jokaisen omasta tilanteesta. Nykyään on onneksi jo se tilanne, että tarvitsit sitten isoa lainaa tai pientä vippiä vuoden maksuajalla, on sitä mahdollista saada myös melko edullisestikkin verkosta helposti ja nopeasti.​

Mikäli siis vain tuntuu siltä, että tälläinen pidempi maksuaika olisi sinulle kätevin, niin älä epäröi sitä hankkia tai pyytää. Toiselle se voi olla turha, mutta mikäli se vain sinusta tuntuu järkevältä ja tarpeelliselta, kuka on sanomaan ettei näin olisi?

Voitkin laittaa hakemuksen menemään vaikka heti johonkin listaamistamme paikoista, ja saada rahat käteesi usein jo alle tunnissa. Netti onkin nykyään eräs helpoimmista keinoista hankkia pientä lainaa nopeasti, kun kiire iskee ja rahaa pitäisi saada pikaisesti!​