Uusi Pikavippi Avattu – Katso Uudet Pikavipit ja Lainat 2022

Uudet lainapalvelut ja vippipaikat kasvattavat kilpailua asiakkaista, jonka takia lainaajan kannalta niiden saapuminen onkin hyvä asia.

Ne tarjoavat monesti myös parhaat tarjoukset houkutellessaan uusia asiakkaita, sekä mahdollisesti tarjouksia mitä ei aikaisemmin ole nähty. Tämän takia monia tuntuukin kiinnostavat selvittää uudet pikavipit ja lainat, ennen kuin he katselevat muita tarjolla olevia vippejä.​

Uusien lainapalvelun löytäminen voi kuitenkin olla hieman työlästä itse, monesti tietoa siitä milloin sivusto tai palvelu on avattu ei löydä ihan helpoilla. Tämän takia olemmekin keränneet kaikki uusimmat pikavipit ja lainat tälle sivulle, sinun työtäsi helpottaaksemme!​

Listaa päivitetään sitä mukaan kun löydämme uusia lainapalveluja netistä!

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Uudet vipit netissä

Netissä voitaisiin sanoa olevan kolmenlaisia erilaisia uusia vippejä.

 1.  Ensimmäiseksi meillä on täysin uusien firmojen tarjoamia lainoja.
 2. Toiseksi on vanhojen lainapalvelujen hieman uudella ulkoasulla avaamia sivustoja, joilla voi olla hieman erilaisia tarjouksia kuin aikaisemmissa palveluissa.
 3. Ja kolmanneksi on uusia lainoja, jotka ovat seurausta vanhan palvelun uudistumisesta. Esimerkiksi palvelu lopettaa pienten pikavippien tarjonnan, ja siirtyy isompien kulutusluottojen tarjoamiseen.

Täysin uusia toimijoita pikavippimarkkinoilla on nykyään paljon vähemmän kuin aikoinaan on ollut. Ala on jo niin kilpailtu, että kovin moni ei sille halua enään lähteä ilman mitään historiaa lainojen tarjoamisesta.

Suurin osa ns. "uusista lainaajista" onko ulkomailta nyt Suomeen tulleita lainaajia, jotka ovat laajentaneet tarjontaansa nyt myös suomalaisille. Erityisesti tätä ovat tehneet monet pienemmät pankit, kuten Komplett Bank, Bank Norwegian ja BigBank, jotka kaikki ovat muista pohjoismaista saapuneet Suomeen.​

Uusimmat pikavipit - Ovatko luotettavia

uudet pikavipit

Siinä missä uusista pikavipeistä voi löytää niitä kovimpia tarjouksia, herää osalle kuitenkin myös pelko siitä, että voiko näihin palveluihin luottaa.

Jos lainapalvelu on täysin uusi, ei siitä oikein löydy kokemuksia tai arvosteluja, joiden pohjalta päätöstä tehdä. Ja kun kyseessä on näinkin tärkeä asia kuin rahat ja lainat, niin pelkkä sokea luottaminen ei oikein toimi.

Tämän takia onkin hyvä tarkistaa hieman paikan taustoja, vaikka olemme yrittäneet parhaamme mukaan tätä tehdä itsekkin tähän artikkeliin paikkoja valittaessa.

Usein taustalta tosiaan löytyy nykyään jo joku suurempi firma, ja pienten firmojen pystyttämä uusi lainapaikka on jo hyvinkin harvinainen.

Tälöin kokemuksia voi lukea vaikka muilla kielillä muista maista, tai katsomalla mitä sanotaan tämän kyseisen firman omistamasta toisesta lainapaikasta.​

Varovainen on hyvä olla, mutta onneksi Suomessa lainoittajien on pakko rekisteröidä itsensä rekisteriin, jonka takia huijaaminen olisi hyvin riskaabelia ja siitä jäisi kiinni niin helposti, että tälläistä ongelmaa meillä ei ole moneen vuoteen enään ollut.​

Useimmiten haetaan netistä uudet pikavipit pankkitunnuksilla, jonka takia ilman näitä tunnuksia on lainaa hyvin vaikea saada. Kun nämä henkilökohtaiset pankkitunnukset kuitenkin löytyvät, on lainan hakeminen nykyään todella helppoa ja nopeaa. Tämä vaikuttaa olevan erityisesti uusissa lainapalveluissa, joiden ei tarvitse niin paljon taistella vanhentuneiden tekniikoiden kanssa, vaan jotka ovat voineet suoraan ottaa käyttöönsä uusinta uutta.​

Ovatko uudet pikalainat parempia kuin vanhat?

On monia syitä miksi osaa ihmisistä kiinnostaa etsiä juuri uusia lainoja. Joskus ne sisältävät parhaita tarjouksia ja edullisimpia lainoja, varsinkin jos yritys yrittää saada markkinasijaa uudessa maassa. Toisaalta joskus niistä voi löytää uudenlaisia lainoja, joita ei ehkä ihan samalla tavalla ole tarjottu ennen. Yksi tuorehko esimerkikki on Bank Norwegianin tarjoama luottokortti, jota voi hakea kaikki yli 18v lainaajat ja jonka saa yleisesti paljon helpommin kuin mitä Suomessa on totuttu luottokortteja saamaan.

Mutta kun halutaan lainaa heti tilille, niin ovatko nämä uudet pikavipit ja lainat sitten parempia kuin ne vanhat?​ Lainavertailumme mukaan uudet lainat eivät todellakaan ole mitenkään automaattisesti selvästi parempia kuin vanhat lainat. Itseasiassa kun tarkastelimme kaikkia tarjolla olevia lainoja, niin keräsimme listalle parhaista pikavipeistä kuitenkin eniten juuri niitä jo melko vanhoja lainoja lainapaikoista, jotka ovat olleet toiminnassa jo melkein osa 10 vuoden ajan.

Siitä on nimittäin myös etua että on paljon kokemusta alalta. Esimerkkinä voimme erityisesti nostaa esiin ns. ilmaiset pikavipit, joita on tarjolla useammastakin suomalaisesta lainafirmasta, ja jotka ovat pääasiallisesti vanhempien ja suurten toimijoiden tarjoamia. Esimerkiksi listallamme uusista lainoista 2017 ja sen jälkeen, ei kukaan näistä tarjoa ilmaista ensilainaa tai pikavippiä.​

Toinen iso selvä suuntaus on uusimmissa lainoissa kohti suuria kulutusluottoja. Listalta ei kukaan näistä paikoista tarjoa mm. alle 500 € lainaa, ja panostus on selvästi kohti isompia ja isompia lainoja vuodesta toiseen. Tämä siltikin, että pienemmät pikavipit ovat edelleen ehdottomasti se suosituin netistä haettava laina!​ Lisäksi moni uusi lainapaikka onkin oikeastaan nykyään vain lainojen kilpailuttaja, joka siis ei itse anna lainaa vaan välittää vain hakemuksesi eteenpäin.

Pikavippi heti vai pidempi kulutusluotto?

Minkälainen laina olisi sinulle sitten paras? Se onkin se kysymys mihin oikeastaan vain sinä pystyt parhaiten vastaamaan. Valitettavasti me emme tällä puolella ruutua tiedä vastausta tähän kysymykseen, ja tilanteesi jää meille ihan piiloon. Tämän takia voimmekin enimmäkseen antaa vain yleisiä suosituksia eri lainapaikoista, ja luottaa että sinä pystyt niiden perusteella pohtimaan mikä niistä vastaa parhaiten sinun tarvettasi.

Tätä helpottaaksemme voimme kuitenkin antaa joitakin vinkkejä, joiden avulla voi olla ehkä helpompaa pohtia haluatko uutta pikaluottoa, tai kenties uutta pikalainaa. Tai ehkä joustoluotto on se mikä sinulle parhaiten sopii? Tässä muutamat vinkit ja yleiset ohjeet erilaisten lainamuotojen välillä.

Pikavippi, pikalaina ja pikaluotto. Niminä näitä käytetään netissä laajasti, mutta onko niiden välillä oikein eroja. Tosiassa eroja ei yleensä ole nimeä pidemmälle, ja termeinä näillä tarkoitetaan samanlaisia lainoja. Nämä vipit ovat lyhytaikaisia lainoja, jotka yleensä maksetaan takaisin aika nopeasti. Tosin nykyään on tarjolla myös pikalainoja pitkällä maksuajalla, joka osaltaan sekoittaa hieman näidenkin termien merkitystä.

Osa lainasivustoista onkin sanonut, että pikavippien oikeampi määritelmä nykyään olisi laina, joka maksetaan tilille todella nopeasti. Ja osittain tämä pitää paikkansa, mutta kun uudet kulutusluotot ja joustoluototkin voi saada tilille melkein heti, niin se ei oikein selitä kunnolla mikä ero näiden välillä sitten oikein olisi.

Yleistyksenä sanoisin kuitenkin, että pikavipit ovat lainoja, jotka maksetaan takaisin nopeasti. Tämä voi tarkoittaa 6 kk tai 12kk maksuaikaa, mutta kuitenkin puhutaan lähes aina alle vuoden ajasta. Joskus harvoin maksuaika voi kuitenkin olla vuosiakin, mutta harvoin.

Lisäksi vipit saa tililleen nopeasti, ja ne ovatkin yleensä nopeimpia lainoja mitä netistä voi saada. Monesti rahat voi olla tilillä jo tunnin sisällä. Pikavippejä voi myös hakea viikonloppuisin tai öisin, mutta rahoja ei lainmuutoksen jälkeen saa maksaa enään yöaikaan tileille. Tällöin ne maksetaan seuraavana aamuna heti kello seitsemän.

Nämä pikalainat ovat parhaimmilaan yleensä silloin, kun tarvitaan pientä rahallista apua tai vippiä johonkin hankintaan, tai seuraavaan palkkapäivään asti selviämiseen. Nämä tarpeet ovat useimmiten alle 1000 euron luokkaa, mutta maksimissaan 2000 euroa. Yleensä kun halutaan tätä suurempia lainoja, saa edullisemmin kulutusluottoa kuin pikavippiä, ja täten suuntaus kannattaakin suunnata sinne.​

Pikavippien suurimmat edut ovat niiden nopeus, mahdollisuus saada pienempiä lainoja kuin ennen oli mahdollista, sekä nykyään myös mahdollisuus saada korotonta pikavippiä. Ne sopivat pieneen rahatarpeeseen joka voidaan maksaa nopeasti.

Kulutusluotot taas soveltuvat yleensä parhaiten tilanteisiin, jossa tarvitaan suurempaa lainaa pidemmällä laina-ajalla. Vaikka kulutusluottoa voikin saada yleensä 500 eurosta alkaen, niin useimmiten näiden summat ovat yli 2000 €. Suurimmilaan nämä voivat nousta jopa 10000 € tai nykyään jopa 50000 €.​

Uudet Pikavipit maksuhäiriöiselle?

Onko uusia pikavippejä sitten helpompi saada ilman luottotietoja? Tiedän että ainakin osa ihmisistä etsii uusia lainapaikkoja juuri sillä tarkoituksella, että he toivovat lainan irtoavan helpommin sieltä kuin vanhoilta ja kokeneilta lainapalveluilta.

Valitettavasti heidän kannaltaan minulla on huonoja uutisia, sillä niin uudet kuin vanhat paikat käyttävät yleisesti samaa palvelua luottotietojen tarkista​miseen, jonka takia maksuhäiriöisille ei myönnetä luottoa myöskään uusista lainapalveluista yhtään sen helpommin kuin vanhoistakaan.

Mikäli siis olet menettänyt luottotietosi, suosittelen sinua kääntymään jonnekkin muualle jos tarvitse lainaa tai rahallista apua. Hyvä paikka aloittaa tämän etsintä on Takuusäätiön kautta, jonka löydät osoitteesta https://www.takuusaatio.fi/.​

Uusi lainapaikka avattu 2021

Toisinaan jotkut paikat avaavat ovensa näyttävästi, mutta joskus tämä voi tapahtua pienellä fanfaarilla.

Sen takia on mahdollista että joskus missaamme jonkun uuden avauksen, mutta toivommekin että voitte ilmoittaa siitä vaikka kommentin avulla niin katsomme mistä on kyse.

Listamme ei ole aina välttämättä täysin ajankohtainen, mutta päivitämme sitä heti kun saamme tiedon tai huomaamme että jotain uutta on tullut markkinoille.​ Muista myös katsoa listamme tämän hetken parhaista ilmaisista lainoista, ennen kuin haet lainaa! Ja korottomat pikavipit löydät linkin takaa.

Uskommet kuitenkin listamme sisältävän kaikki tärkeimmät uudet lainat ja vipit. Vielä vuonna 2018 ei ole uusia lainamestoja avattu, mutta saa nähdä milloin ensimmäinen näistä ovensa saa avattua. Todennäköisesti se voisi tapahtua jo parin seuraavan kuukauden aikana, joten pidämme silmämme auki

Pikalainat uudet tällä hetkellä

uusi lainapalvelu

Uusia pikalainoja tulee tarjolla nykyään selvästi vähemmän, vaan tarjonta alkaa olla keskittynyt varsinkin uusien lainojen kohdalla paljon tuonne erilaisten luottojen suuntaan. Kulutusluotot ovat näistä suosituimpia, mutta joustoluottojen määrä on kasvanut myös tasaiseen tahtiin.

Valitettavasti siis esimerkiksi uusien pikalainojen määrä on todella paljon pienentynyt muutamien vuosien takaa, ja sama on käynyt myös uusille pikavipeille. Mahdollista on tietenkin että ne tekevät uutta nousua vuosien 2018 ja 2019 aikana, mutta katsotaan miten tässä oikein käy.

Pikaluotto uusi - Mitä pikaluottoja on tarjolla?

Pikaluotot ovat jääneet aika pahasti uudempien luottojen varjoon, ja kulutusluotot ja joustoluotot ovatkin menneet vahvasti näiden luottojen ohitse. Osittain ongelmana on myös se, että pikaluotot ovat monesti aivan sama asia kuin pikavipit ja pikalainat, vaikka niitä joskus mainostetaan eri termeillä.

Tämän takia myöskään uusia pikaluottoja ei ole johonkin aikaan tullut markkinoille, ellei sitten halua laskea uusia pikavippejä ja pikalainoja tähän kategoriaan. Sekin kyllä onnistuisi hyvin, sillä erot näiden välillä varsinkin 2018 ovat niin pienet että niitä voisi hyvin kyllä kutsua ihan samoilla termeillä, eikä olisi kovin pahasti väärässä juuri koskaan.

Jos siis haluat katsella uudempia pikaluottoja, katso vaikka listaltamme ne muutamat uudet vipit ja mene tarkastelemaan heidän sivujaan. Usein saat heidän kauttaan kyllä aivan sellaista lainaa mitä olet kaivannut, ja tulet huomaamaan että ne vastaavat aika hyvin sitä mitä olet etsinytkin. Jos taas kaipaat isompaa pikaluottoa, suosittelemme kääntymään keskimäärin jo kulutusluottojen puoleen. Uudet kulutusluotot ovat nimittäin ihan syystäkin nykyään jo monesti vieneet suosiota näiltä pikaluotoilta, varsinkin kun puhutaan yli 500 euron luotoista.​

Uudet lainapaikat 2021 netissä nyt

Listallemme olemme siis päivittäneet uusimmat tarjolla olevat vipit ja lainat, sen tarkemmin syrjimättä niiden luokkia. Uusin lainapalvelu onkin voinut nousta listoille, tarjosi se sitten kulutusluottoa, joustoluottoa tai ihan vain pikavippejä.

Tämä siksi, että vaikka etsisitkin sopivaa pikavippiä, niin kulutusluotto ei välttämättä kuitenkaan ole sellainen laina, joka ei sinulle hyvin kelpaisi. Tämän takia olemme listanneet myös luotot ja muut lainat tähän listalle.​ Monesti nykyään näitä käytetään aika paljon ristiin, ja niitä voi muokata vastaamaan aika hyvin omaa tarvetta, vaikka ne olisivatkin suunniteltu ehkä hieman erilaisiin tarkoituksiin. Esimerkkinä kulutusluotto toimii aika identtisesti pikavipin kanssa, jos sen nostaa kerralla, jonka takia kulutusluotot sopii lähes aina vaikka lainaaja etsisikin alunperin isompaa pikavippiä. Kulutusluotoissa voi kuitenkin saada isompia lainoja ja pidempiä maksuaikoja kuin voi oikeastaan ikinä enään saada pikalainojen kanssa.

Kun etsit siis uutta lainapalvelua, muista listamme ja sivustomme mielessäsi. Tule vaikka myöhemmin takaisin, ja katso päivitetty listamme niin saat jatkossa tiedot uusista vipeistä ja luotoista helpommin ja nopeammin täältä kuin mistään muualta.

Toivottavasti tästä artikkelista oli apua, ja se vastasi kysymykseesi. Jätä kommenttia jos jotain jäi epäselväksi, niin vastaamme siihen mahdollisimman nopeasti.​