Uusi Pikavippi Avattu – Katso Uudet Pikavipit ja Lainat 2018

Uudet lainapalvelut ja vippipaikat kasvattavat kilpailua asiakkaista, jonka takia lainaajan kannalta niiden saapuminen onkin hyvä asia.

Ne tarjoavat monesti myös parhaat tarjoukset houkutellessaan uusia asiakkaita, sekä mahdollisesti tarjouksia mitä ei aikaisemmin ole nähty. Tämän takia monia tuntuukin kiinnostavat selvittää uudet pikavipit ja lainat, ennen kuin he katselevat muita tarjolla olevia vippejä.​

Uusien lainapalvelun löytäminen voi kuitenkin olla hieman työlästä itse, monesti tietoa siitä milloin sivusto tai palvelu on avattu ei löydä ihan helpoilla. Tämän takia olemmekin keränneet kaikki uusimmat pikavipit ja lainat tälle sivulle, sinun työtäsi helpottaaksemme!​

Lainat ovat uutuusjärjestyksessä, eli uusimpana oleva on listan yläpäässä ja vanhemmat loppupuolella. Listaa päivitetään sitä mukaan kun löydämme uusia lainapalveluja netistä!

Siimpl.fi - Lainaa jopa 50000 € asti

siimpl

Erittäin tuore lainanvertailupalvelu, jonka kautta on mahdollista helposti saada vertailtua lainatarjouksia lukuisista eri firmoista. Tämän avulla on helppo vertailla lainoja, joita tarjotaan juuri sinulle, ei yleisesti! 

 • Vertailua 500 - 40000 €
 • Voit myös yhdistää vanhoja lainojasi yhden lainan alle
 • Eräs helpoimmista tavoista vertailla lainoja joita tarjotaan juuri sinulle

Bank Norwegian - Suuriakin kulutusluottoja edullisesti

bankNorwegian

Lentoyhtiöstään meilläpäin ehkä paremmin tunnettu Bank Norwegian on saapunut Suomeen, ja tarjoaa yli 23- vuotiaille lainaajille eräitä markkinoiden suurimmista ja edullisimmista kulutusluotoista.

 • Hae kulutusluottoa 1000 - 50000 euroa nopeasti ja helposti
 • Voit myös yhdistää vanhoja lainojasi yhden lainan alle
 • Voit saada luottoa jopa alle 10 % korolla!

Komplett Bank - Luottoa 50000 euroon asti

Komplett Bank

Komplett Bank on eräs parhaista ja edullisimmista kulutusluotoista tällä hetkellä, ja samalla myös eräs uusimmista avatuista palveluista. Se avasi ovat helmikuussa 2017, ja on nopeasti kerännyt jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Komplett Bankista voit hakea kulutusluottoa 1000 - 50000 €, kunhan ikää on 23 vuotta ja luottotiedot ovat ehjät.​

 • 1000 - 2500 € helposti palkkakuitin perusteella, suuremmissa summissa tarvitaan enemmän papereita.
 • Nopeasti täytettävä hakemus ja helppo prosessi.
 • Vuosinimelliskorko alkaa 4,99 %, eli todella edullista verrattuna moniin muihin lainoihin.
 • Laina on joustoluotto, eli saat vaikuttaa kuukausieriin tarkemmin itse!

Uudet vipit netissä

Netissä voitaisiin sanoa olevan kolmenlaisia erilaisia uusia vippejä.

 1.  Ensimmäiseksi meillä on täysin uusien firmojen tarjoamia lainoja.
 2. Toiseksi on vanhojen lainapalvelujen hieman uudella ulkoasulla avaamia sivustoja, joilla voi olla hieman erilaisia tarjouksia kuin aikaisemmissa palveluissa.
 3. Ja kolmanneksi on uusia lainoja, jotka ovat seurausta vanhan palvelun uudistumisesta. Esimerkiksi palvelu lopettaa pienten pikavippien tarjonnan, ja siirtyy isompien kulutusluottojen tarjoamiseen.

Täysin uusia toimijoita pikavippimarkkinoilla on nykyään paljon vähemmän kuin aikoinaan on ollut. Ala on jo niin kilpailtu, että kovin moni ei sille halua enään lähteä ilman mitään historiaa lainojen tarjoamisesta.

Suurin osa ns. "uusista lainaajista" onko ulkomailta nyt Suomeen tulleita lainaajia, jotka ovat laajentaneet tarjontaansa nyt myös suomalaisille. Erityisesti tätä ovat tehneet monet pienemmät pankit, kuten Komplett Bank, Bank Norwegian ja BigBank, jotka kaikki ovat muista pohjoismaista saapuneet Suomeen.​

Uusimmat pikavipit - Ovatko luotettavia

uudet pikavipit

Siinä missä uusista pikavipeistä voi löytää niitä kovimpia tarjouksia, herää osalle kuitenkin myös pelko siitä, että voiko näihin palveluihin luottaa.

Jos lainapalvelu on täysin uusi, ei siitä oikein löydy kokemuksia tai arvosteluja, joiden pohjalta päätöstä tehdä. Ja kun kyseessä on näinkin tärkeä asia kuin rahat ja lainat, niin pelkkä sokea luottaminen ei oikein toimi.

Tämän takia onkin hyvä tarkistaa hieman paikan taustoja, vaikka olemme yrittäneet parhaamme mukaan tätä tehdä itsekkin tähän artikkeliin paikkoja valittaessa.

Usein taustalta tosiaan löytyy nykyään jo joku suurempi firma, ja pienten firmojen pystyttämä uusi lainapaikka on jo hyvinkin harvinainen.

Tälöin kokemuksia voi lukea vaikka muilla kielillä muista maista, tai katsomalla mitä sanotaan tämän kyseisen firman omistamasta toisesta lainapaikasta.​

Varovainen on hyvä olla, mutta onneksi Suomessa lainoittajien on pakko rekisteröidä itsensä rekisteriin, jonka takia huijaaminen olisi hyvin riskaabelia ja siitä jäisi kiinni niin helposti, että tälläistä ongelmaa meillä ei ole moneen vuoteen enään ollut.​

Uusi lainapaikka avattu

Toisinaan jotkut paikat avaavat ovensa näyttävästi, mutta joskus tämä voi tapahtua pienellä fanfaarilla.

Sen takia on mahdollista että joskus missaamme jonkun uuden avauksen, mutta toivommekin että voitte ilmoittaa siitä vaikka kommentin avulla niin katsomme mistä on kyse.

Listamme ei ole aina välttämättä täysin ajankohtainen, mutta päivitämme sitä heti kun saamme tiedon tai huomaamme että jotain uutta on tullut markkinoille.​ Muista myös katsoa listamme tämän hetken parhaista ilmaisista lainoista, ennen kuin haet lainaa! Ja korottomat pikavipit löydät linkin takaa.

Pikalainat uudet tällä hetkellä

uusi lainapalvelu

Uusia pikalainoja tulee tarjolla nykyään selvästi vähemmän, vaan tarjonta alkaa olla keskittynyt varsinkin uusien lainojen kohdalla paljon tuonne erilaisten luottojen suuntaan. Kulutusluotot ovat näistä suosituimpia, mutta joustoluottojen määrä on kasvanut myös tasaiseen tahtiin.

Valitettavasti siis esimerkiksi pikalainat uudet määrä on todella paljon pienentynyt muutamien vuosien takaa, ja sama on käynyt myös uusille pikavipeille.

Uusi lainapalvelu netissä nyt

Listallemme olemme siis päivittäneet uusimmat tarjolla olevat vipit ja lainat, sen tarkemmin syrjimättä niiden luokkia.

Tämä siksi, että vaikka etsisitkin sopivaa pikavippiä, niin kulutusluotto ei välttämättä kuitenkaan ole sellainen laina, joka ei sinulle hyvin kelpaisi. Tämän takia olemme listanneet myös luotot ja muut lainat tähän listalle.​

Kun etsit siis uutta lainapalvelua, muista listamme ja sivustomme mielessäsi. Tule vaikka myöhemmin takaisin, ja katso päivitetty listamme niin saat jatkossa tiedot uusista vipeistä ja luotoista helpommin ja nopeammin täältä kuin mistään muualta.

Toivottavasti tästä artikkelista oli apua, ja se vastasi kysymykseesi. Jätä kommenttia jos jotain jäi epäselväksi, niin vastaamme siihen mahdollisimman nopeasti.​

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: