Suomilimiitti Kokemuksia (2020) – Ensilainaa ilmaiseksi jopa 1000 €

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

  • Lainaa 10 - 2000€
  • Ikäraja 20v
  • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäistä lainaa täysin ilman mitään korkoja tai muita kustannuksia jopa 2000 euroon asti!

Tämä on mahdollista saada jopa kaikkein pisimmällä maksuajalla mitä näille ilmaisille ensilainoille tarjotaan, eli melkein 60 päiväksi. Nimittäin eräpäivä on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä!

Tämä koroton pikavippi onkin käytössä kaikille, jotka eivät ole vielä Suomilimiitissä asioineet ja sieltä koskaan lainaa hakeneet.​

Tämän takia jos Suomilimiitti on sinulle vielä vieras paikka, ja tarvitset lainaa heti, kannattaa ensilaina ottaa jo vaikka tänään.

suomilimiitti kokemuksia

Kuka voi hakea Suomilimiitin lainoja?

Suomilimiitti ei vaadi kovin paljoa, mutta muutama ehto on täytettävä jotta lainaa voisi täältä saada. Ne ovat seuraavat:

  • Ikää on ainakin 21v
  • Omaat suomenkansalaisuuden ja asut Suomessa
  • Omaat ehjät luottotiedot
  • Omistat pankkitunnukset omalla nimelläsi.

Kun nämä muutamat ehdot ovat täytettynä, voit hyvillä mielin hakea lainaa Suomilimiitiltä.

Hae Suomilimiitin lainaa tästä >>

Suomilimiitin lainat

Suomilimiitin kautta voi hakea pidempää kulutusluottoa tai nopeampaa pikavippiä.

Jos käytät ilmaisen ensilainatarjoukset, on siinä aina lyhyempi maksuaika kuin maksullisissa lainoissa.

Ilmainen laina pitääkin maksaa takaisin viimeistään seuraavan kuukauden viimeinen päivä, eli maksuaikaa sillä on 30 - 60 päivää.

Kun olet tämän tarjouksen käyttänyt ja haet seuraavaa lainaa, voi siihen saada maksuaikaa 3 - 49 kuukautta, jonka lisäksi sen aikana saa pitää jopa 4 lyhennysvapaatakuukautta vuotta kohden. Ja tämän lisäksi tarjolla on myös 2 täysin maksuvapaata kuukautta per vuosi.

Suomilimiitti tarjoaakin melko paljon joustoa lainojensa maksun suhteen, ja hemmottelee niin ensilainaajia kuin vanhempiakin asiakkaita.

Suomilimiitin lainoihin ei tarvita vakuuksia eikä takaajia, vaan ne ovat aina vakuudettomia lainoja.

Lainojen kustannukset​

Vaikka Suomilimiitin normaalihintaiset lainat ovat hyvin joustavia, ne eivät ole sieltä edullisemmasta päästä. (Ehkä juuri tämän takia)

Normaalisti jokaisesta nostosta veloitetaan 15 % nostoproviisio, jonka lisäksi lainasta laskutetaan myös​ korkoa. Todelliset vuosikorot voivatkin nousta helposti yli 100 %, ja hätyytellä jopa 150 prosenttia!

Tämän takia Suomilimiitin normaalia luottoa on vaikea suositella, ja sen suurin etu onkin sen ilmainen avajaistarjous.

Jos kuitenkin hinnalla ei ole niin väliä (ehkä joku ajattelee näinkin), niin Suomilimiitti on kyllä erittäin helppo ja mukavan näppärä paikka hakea lainaa nopeasti tarpeeseen kuin tarpeeseen.​

Hae Suomilimiitin lainaa tästä >>

Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitin kokemukset ovat pääosin positiivisia toimivuuden ja ensilainan suhteen, mutta isoimmat kritiikit se saa juuri sen lainojen hinnoista ja varsinkin siihtä, että näitä on aikaisemmin ilmoitettu huonommin ja vähemmän selvästi kuin nykyään.

Hakeminen ja muut käytännön tiedot

Suomilimiitin ensilainan saat haettua helposti heidän kotisivujensa kautta osoitteesta suomilimiitti.fi.

Sieltä löytyvän lainalaskurin avulla voit helposti arvioida lainojen kustannuksia, ja kun sopiva summa on tiedossa, painat vain "Hae lainaa"-nappia ja aloitat hakemuksen täytön.

Hakemuksessa pyydetään muutamia tietoja sinusta, jonka jälkeen pyydetään sinua tunnistautumaan pankkitunnusten avulla.

Hakemuksen jätettyäsi saat lainapäätöksen heti, ja mikäli se on myönteinen, siirretään rahat tilillesi muutaman minuutin sisällä (paitsi ensilainan osalta yöaikaan klo 23 - 07)​

Oletusarvona saat laskut lainasta sähköpostiisi, mutta voit pyytää myös paperilaskuja jos niin haluat.​

Yhteenveto Suomilimiitistä

Suomilimiitti uudistui paljon vuonna 2015, ja sen jälkeen sen suosio onkin ollut nopeassa kasvussa.

Se on ehkä tunnetuin juuri sen ilmaisesta ensilainasta, joka on jo monen vuoden ajan ollut markkinoiden suurin, ja varmaan pysyy tällä paikalla vielä ainakin 2018.

Ensilaina kannattaakin ehdottomasti ottaa, jos se on muuten sopiva tarpeeseesi. Muuten normaalihintaisia lainoja on Suomilimiitiltä vaikea suositella, niiden kovien hintojen takia.

Palvelua on kuitenkin mukava käyttää, sen takaa löytyy tunnettu ja luotettava J. W. Yhtiöt Oy ja kaikki toimii todella hyvin.

Ensilainan suhteen iso suositus, muuten varovaisuutta lainojen hintojen kanssa.​

Hae Suomilimiitin lainaa tästä >>