Risicum kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Risicum tarjoaa 50€ – 1000€:n suuruisia pikavippejä arkielämän rahoitusratkaisuihin. Lisäksi tarjolla on kulutusluottoja suuruudeltaan 1000€ – 5000€. Palvelu on avattu vuonna 2005 ja lainaa on myönnetty lähes 200 000 suomalaiselle. Risicumille on myönnetty avainlippu, joten voit olla varma että palvelu on korkealaatuinen ja turvallinen käyttää.

Risicumin lainat

Pikavippien laina-ajat ovat 14 – 90 vuorokautta ja suurempien kulutusluottojen 1 – 4 vuotta.

Pikavippien lainapäätöksen saat saman tien hakemuksen tehtyäsi. Pikavippi haetaan internetistä täyttämällä hakemuslomake tai jos sinulla on jo ennestään PIN-koodi (olet ns. vanha asiakas), lainaa voi hakea myös tekstiviestillä. Lainan hakeminen onnistuu myös soittamalla, mutta tällöin lainan saaminen kestää muutamia päiviä. Risicum lähettää hakupaperit allekirjoitettavaksi kirjattuna kirjeenä, jotka toimitetaan takaisin Risicumille. Saat rahat tilllesi välittömästi, kun lainapaperit on hyväksytty. Internethakemuksissa ennen lainan lopullista hyväksymistä saat tiedon takaisin maksettavan summan suuruudesta. Tämä takaa sen, että voit olla varma takaisin maksettavan summan suuruudesta eikä yllätyksiä pääse tapahtumaan.

Risicum pikavippiä voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt. Hakijan täytyy olla luotto- sekä oikeustoimikelpoinen ja ensimmäistä lainaa haettaessa tunnistauduttava palveluun pankkitunnuksin. Tunnistautuminen onnistuu Nordean, Sampo pankin, Osuuspankin, Aktian, Tapiolan, Ålandsbankenin, Handelsbankenin ja S-pankin tunnuksilla.

 • 18–19-vuotiaat voivat hakea 50–250€:n vippiä
 • 20–22-vuotiaat voivat hakea 50–400€:n vippiä
 • 23–24-vuotiaat voivat hakea 50–1000€:n vippiä
 • yli 25-vuotiaat voivat hakea 50–1000€:n vippiä

Takaisinmaksuaika riippuu haettavan lainan suuruudesta. 50€ – 200€:n pikavipin voi maksaa 14 – 30 vuorokauden maksuajalla. 250€ – 400€:n lainojen takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta ja yli 500€:n pikalainan maksuaika on 90 vuorokautta.

Myönteisen lainapäätöksen saatuasi rahat siirtyvät tilillesi reaaliaikaisesti asiakaspalveluaikoina. Asiakaspalvelu on avoinna ma-su klo 7-23. Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun rahat ovat siirtyneet tilillesi. Laskun voit valita lainahakemuksen yhteydessä joko normaalina paperilaskuna tai sähköpostiin toimitettavana liitteenä. Sähköpostilaskutuksen voi valita kaikkiin saatavilla oleviin pikavippeihin. Mikäli maksu viivästyy, toimitetaan maksumuistutus aina paperiversiona.

Risicum tarjoaa myös pikavippejä suurempia kulutusluottoja. Myös kulutusluottojen hakeminen tapahtuu täyttämällä hakemuslomake internetissä tai tekstiviestillä. Risicum suosittelee internethakemusta, jolloin säästät tekstiviestien kustannukset. Kulutusluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa ja lainapäätöksen saat samantien ja myönteisen lainapäätöksen saatuasi rahat siirtyvät tilillesi muutaman minuutin kuluessa asiakaspalveluaikoina.

Risicum kulutusluottoa voi hakea jokainen yli 25 – vuotias vakituisesti suomessa asuva henkilö. Kulutusluottoa varten ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Lainan suuruus on 1000€ – 4000€ ja takaisinmaksuajan voit asettaa 1 – 4 vuoden mittaiseksi, ihan kuten sinulle parhaiten sopii. Lainan takaisinmaksu onnistuu kotiisi tulevilla laskuilla. Lainan voi maksaa kokonaisuudessaan pois ennen viimeistä eräpäivää, tästä ei luonnollisesti aiheudu lisäkuluja.

Risicum myöntää myös useampia lainoja kerrallaan. Jos sinulla on esimerkiksi 50€ – 400€:n pikavippi, voit hakea lisäksi 1000€ – 4000€:n kulutusluottoa. Useampaa kuin yhtä pikavippiä tai kulutusluottoa ei voi olla avoinna kerrallaan, vaan ainoastaan vippi+kulutusluotto yhdistelmä on mahdollista.

Maksuohjelmaa on tarvittaessa mahdollista muuttaa/siirtää, mikäli lainan hakemisen yhteydessä sovittu aikataulu ei jostain syystä enää sovi. Maksuohjelmaa voi siirtää tai muuttaa joko internetissä täyttämällä muutoksenhakulomakkeen tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä muutoksen hakemien onnistuu vain pikavippeihin. Muutoksesta aiheutuu kuluja ja tarkemmat sekä ajantasaiset tiedot saat Risicumin kotisivuilta.

Risicum kokemuksia

Onko sinulla Risicum kokemuksia? Kerro ne meille kommenttina, niin lisäämme ne tähän!