Reissuvippi – Pientä vippiä reissun varalta

Toiminta lopetettu. Suosittelemme katsomaan seuraavia vaihtoehtoja:

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Reissuvippi kehottaa elämään tänään ja maksamaan vasta huomenna. Se mainostaa olevansa yksi Suomen vanhimmista pikalainapalveluista, jolla on yksi pienimmistä todellisista vuosikoroista verrattuna muihin palveluihin.

Tältä pienlainapalvelulta on mahdollista hakea lainaa esim. matkaa varten 60-1500 euroa, ilman takaajia ja vakuuksia. Huomioinnin arvoista kuitenkin on, että uudet asiakkaat voivat hakea lainaa ainoastaan 500 euroon saakka. Tämä pätee myös alle 25-vuotiaille hakijoille, joille suurin myönnettävä lainasumma on juurikin 500 euroa. Lainanhakijaksi kelpaa kuitenkin jokainen yli 20-vuotias luottokelpoinen henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus. Lisäksi luotonhakijalla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinnumero.

Palvelu on auki maanantaista perjantaihin kello 9-21 välillä ja viikonloppuisin kello 11-21 välillä. Näinä aikoina Reissuvipille on mahdollista lähettää lainahakemus. Reissuvipin asiakaspalvelun puhelinpalvelu on avoinna ainoastaan arkisin klo. 9-21. Ensimmäisen lainan hakuprosessi aloitetaan luomalla palvelun web-sivuilla henkilökohtainen PIN-koodi. Kun PIN-koodi on luotu, hakeminen käy tekstiviestillä. Tarkemmat ohjeet löytyvät samaiselta internetsivulta.

Reissuvippi lainat

Kun asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen ja tämä on lähettänyt vahvistusviestin Reissuvipille, rahat siirtyvät asiakkaan tilille muutamassa minuutissa palvelun aukioloaikoina. Tämä pikainen rahansiirto onnistuu, jos asiakkaalla on tili jossain seuraavassa pankissa: Nordea, Osuuspankit, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Paikalliset Osuuspankit ja Säästöpankit. Lainan myöntämisen ehtona on, että asiakkaan tiedot pitävät paikkaansa ja tällä ei ole avoimia lainoja Reissuvipille. Palvelulla on oikeus olla myöntämättä lainaa, ilman että sen tarvitsee kertoa hylkäämisen syytä. Kerrallaan on mahdollista hakea ainoastaan yhtä lainaa.

Reissuvippi lainat

Lainattavista summista 60-500 euron vipit maksetaan kuluineen takaisin yhdessä erässä. Laina-aika on tällöin 30 vuorokautta. Lainasumman ollessa 600-1000 euroa, voi takaisinmaksun tehdä kahdessa erässä, tässä tapauksessa laina-aika nousee 60 vuorokauteen. 1000-1500 euron vipeissä laina aika on 90 vuorokautta ja maksun voi suorittaa kolmessa erässä. Lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat Reissuvipillä 413,30 prosentista 1410,40 prosenttiin. Lainoihin tulee kuluja, jotka ovat esim. 100 euron lainassa 25 euroa, 500 euron lainassa 125 euroa ja 1500 euron lainassa taas 450 euroa. Kulut lisätään takaisinmaksettavaan summaan. Lisäksi jokaisesta asiakkaan lähettämästä tekstiviestistä menee 1,90 euron maksu, joka peritään asiakkaan normaalissa matkapuhelinlaskussa.
Lainan hakua varten vippaajan tulee lähettää kaksi tekstiviestiä.

Maksamista varten lainansaaja saa postisoitteeseensa laskun. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä korkoineen ja kuluineen. Maksuaika alkaa siitä päivästä, kun rahat siirtyvät Reissuvipiltä asiakkaan tilille. Eräpäivän siirto onnistuu yhden kerran, asiasta Reissuvipille ilmoittamalla. Eräpäivän siirron kulut lisätään laskun loppusummaan ja asiakkaalle lähetetään tiedoksi uusi lasku. Mikäli maksua ei tule eräpäivään mennessä, alkaa laina kerryttää viivästyskorkoa. Reissuvippi perii muistutuksista lisämaksun joka lisätään lainan loppusummaan.