Rahalaitos kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

rahalaitos
  • Lainaa 500 - 70 000€
  • Laina-aika 1 - 15 vuotta
  • Ikäraja 18 v
  • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

Rahalaitos on eräs melko monesta nykyään netissä toimivasta lainojen kilpailutuspalvelusta, jonka avulla voit yhden lainahakemuksen avulla saada lainatarjouksia jopa parista kymmenestä eri pankista ja lainapalvelusta.

Ja mikä tärkeintä, Rahalaitoksen käyttäminen ei maksa sinulle mitään, eikä se myöskään pakota sinua ottamaan lainaa jos et saa hyviä tarjouksia. Se onkin siis täysin riskitöntä, eikä siitä ole oikein muuta kuin etuja. Ainoana miinuksena voidaankin pitää sitä, että lainaa et saa käteen todennäköisesti aivan yhtä nopeasti kuin jos hakisit vaikka pikavipin heti joltain firmalta suoraan.​

Rahalaitoksen käyttäminen - Säästä jopa satoja euroja lainan hinnassa

rahalaitos

Rahalaitoksen tarkoitus on ymmärrettävä ja simppeli. Se tahtoo auttaa sinua saamaan mahdollisimman hyvä laina, ja vielä mahdollisimman helposti. Tässä se onnistuu antamalla sinulle mahdollisuuden täyttää yksi lainahakemus jonka löydät heidän kotisivultaa, joka sitten välitetään eteenpäin lukuisille pankeille ja muille lainapaikoille. Tällä hetkellä niitä palvelun alla hieman yli tusinan verran.

Rahalaitos ei siis ole mitenkään mullistava palvelu, mutta se tekee lainojen kilpailuttamisesta äärimmäisen helppoa. Monien firmojen sivuilta löytyy tietoja esimerkkinä käytettävien lainojen hinnoista, mutta monesti se hinta millä lainaa annettaisiin juuri sinulle voi olla tästä hyvinkin erilainen, niin hyvään kuin huonoon suuntaan. Ja koska monet firmat arvostavat eri asioista lainaajissa, voi sama henkilö saada lainatarjouksia hyvinkin eri hinnoilla ja ehdoilla eri firmoista. Itse tehtynä tämä veisi tunteja, mutta Rahalaitoksen avulla se käy yleensä jo 15 minuutin sisällä.

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainoja 500 eurosta 50000 euroon asti. Palvelun käyttö on mahdollista lähes kaikille, mutta seuraavien ehtojen pitää täyttä:​

  • Ikää sinulta löytyy vähintään 20 vuotta
  • Vuositulot ovat ainakin 10000 € vuodessa
  • Asut pysyvästi Suomessa
  • Omaat ehjät luottotiedot

Jos nämä ehdot täyttyvät, olet tervetullut käyttämään Rahalaitosta.

Ja se kyllä kannattaa, sillä palvelun käyttö on helppoa, mutta todella hyödyllistä. Pienellä, siis hyvin pienellä, vaivalla voit säästää satoja euroja lainan kustannuksissa, saada sitä paremmilla ehdoilla tai maksuajalla tai vaikka nämä molemmat!​ Täytät vain yhden hakemuksen, katsot eri tarjouksia jotka sähköpostiisi tulee, ja hyväksyt niistä parhaimman. Tai jos tarjoukset eivät miellytä, suljet vain sähköpostin ja jätät ne käyttämättä. Niin helppoa se on!

Halutessasi voit myöskin yhdistää vanhoja lainojasi uuden alle Rahalaitoksen kautta. Tällöin merkitset vain hakemukseen, että tahdot yhdistää lainoja.​ Jos omaat jo aikaisempia vippejä tai pikalainoja, on tämä yleensä viisasta tehdä sillä saat yleensä nämä kalliit lainat edullisemmin ja sinun ei enään tarvitse maksaa lainojen useammalle taholle joka kuukausi. Yhdistämisen lisäksi voit sitten hakea myös lisälainaa niin halutessasi.

Rahalaitos kokemuksia - Mitä ihmiset sanovat?

Rahalaitos kokemuksia lukiessa on hieman sama ilmiö kuin Lendo lainan kanssa, että ne ovat järjestään positiivisia.

Syykin on aika selvä, koska palvelun käyttö ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä siitä ole oikein mitään haittaa. Tämän takia ainoa negatiiviset kokemukset liiityvätkin yleensä lainatarjouksiin. Jos ne eivät ole olleet halutunlaisia, on osa syyttänyt Rahalaitosta. Sen syyhän tämä nyt ei kuitenkaan varsinaisesti ole.​

Tässä muutamia esiin tulleita Rahalaitos kokemuksia:​

Hain itse 20 000 euroa ja sain 17 000 euroa. Puhelimessa kertoivat, että laina summa sekä korko on yksilöllinen, kuulemma aina pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen mitä henkilö voi saada. Itse sain 17 000 euron lainan vaikka hain 20 000 euroa. Sain sillä kuitenkin maksettua pois vanhat lainani ja nyt korko on 14%. Eli olen tyytyväinen koska lainanhoitokulut tippuvuivat yli puolella...

Käyttäjä: MunCase
Suomi24

Sain tarjouksen niin kovalla korolla, ettei oikein tunnu siltä että tosissaan olisi etsitty edullisinta tarjousta.

Käyttäjä: kjh
Suomi24

Lainasin viisitonnia ja sain kilpailukykyisen koron.

Käyttäjä: Läpi meni
Suomi24

Rahalaitos arvostelu ja lopputuomio

Rahalaitosta on todella helppoa suositella, sillä miksipä sitä ei käyttäisi, jos rahaa tai pikaluottoa ei ole pakko saada heti. Todennäköisesti säästät satasia tai jopa tuhansia euroja kilpailuttamalla lainasi, voit saada paremmat ehdot kuin olisit uskonut tai molemmat. Ja ainoa mitä tämä vaatii sinulta on malttia odotella 3 - 48 tuntia, riippuen kuinka monta tarjousta käyt lävitse.

Jos kiire ei ole kova eikä ole pakko saada rahaa heti, suosittelemme kilpailuttamaan lainan Rahalaitoksen kautta. Se käy helposti ja ilmaiseksi täältä.​

Arvosanamme: