Rahaa Heti Tilille (2022)

Kun haluat rahaa heti tilille, on netti eräs parhaista paikoista tälläistä käteistä saada nopeasti tililleen. Senpä takia olemmekin listanneet tähän parhaat vipit, joista voit hakea lainaa nopeasti ja saada rahat käyttöösi myös nopeasti ja helposti jo alle tunnissa!

Parhaat Lainat Jotka Voit Saada Tilille Heti

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä Rahaa Nopeasti?

Suuret pikavipit Vippiluotosta

Tarjolla olevat vipit ovat kooltaan 60 – 2000 euroa. Takaisin Vippiluoton lainat tulee maksaa 1-4 kuukauden kuluttua luoton myöntämisestä. Maksu on jaettu yhdestä neljään erään riippuen laina-ajasta.

Voit käyttää palvelun etusivulta löytyvää laskuria verrataksesi lainasummia, takaisinmaksuaikoja sekä lainasta syntyviä kuluja.

Alle 23-vuotiaille ensimmäinen luotto voi olla korkeintaan kaksisataa euroa. Yli 23-vuotiaille tarjolla on jopa 600 euron ensilaina.

Lainaa voit hakea tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Tekstiviestihakemusta varten on kuitenkin hankittava henkilökohtainen PIN-koodi, jonka saat verkkopankkitunnuksillasi. Palvelu toimii arkipäivinä kello 9-21 välillä sekä viikonloppuisin klo 11-19. Ohjeet hakuun löydät täältä.

Laatulaina

Laatulaina tarjoaa 50e, 100e, 150e, 200e, 250e ja 300 euronpikavipit ilman takaajia tai vakuuksia. Hakeminen on suoraviivaista ja hakemuksen voit tehdä joko netissä tai kännykän avulla. Muista että uutena asiakkaana sinun tulee käyttää verkkopankkisi tunnukksia todistaaksesi henkilöllisyytesi.

Lainaehtoina vipin myöntämiselle ovat vähintään 19 vuoden ikä sekä puhtaat luottotiedot ja omissa nimissäsi oleva matkapuhelinnumero.

Asiakaspalvelusta saat apua mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Yhteyttä voit ottaa puhelimella Laatulainan palvelunumeroon (hinta 0,96/euroa min + pvm) tai sähköpostitse.

Maksuaikaa voit valita väliltä 7 – 28 vuorokautta. Maksuajan suuruus vaikuttaa vipistä syntyviin kuluihin, jonka lisäksi hintaan lisätään kiinteä lainakulu. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kotiisi lähetettävällä laskulla. Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on myös oikeus maksaa vippi takaisin ennen eräpäivää ilman lisäkuluja.

Laatulainat myöntää helsinkiläinen DVB Investment Oy.

Ainalaina

Rahaa-heti-tilille

Ainalaina on suomalaisen avainmerkin saanut pikalainapalvelu, joka myöntää äkilliseen rahantarpeeseen viidenkymmenen – tuhannen euron pikavippejä.

Pikavipin voi hakea joko kännykällä tai verkkohakemuksena. Parhaassa tapauksessa rahat ilmestyvät tilillesi puolen tunnin kuluttua.

Uutena asiakkaana voit hakea Ainalaista ainoastaan viidenkymmenen ja sadan euron suuruisia vippejä.

Lainasummat kaikenkaikkiaan ovat 50 €, 100 €, 200 €, 300 €, 400 €, 500 €, 600 €, 700 €, 800 €, 900 € ja tuhat €. Laina-ajaksi voit valita joko neljätoista päivää ja 400 – 1000 euron vipeille kolmekymmentä päivää. Jos haluat maksaa luoton takaisin kahdessa erässä voit valita kaksi viidentoista päivän mittaista erää 200 – 1000 euron suuruisille vipeille.

Vuosikorot sekä takaisinmaksusummat löydät Ainalainan verkkosivuilta. Asiakaspalvelu palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa. Puhelimessa tapahtuvasta neuvonnasta veloitetaan minuutilta 1,51 euroa + pvm.

Ainalainan tarjouksia ja uusimpia ilmotuksia voit seurata myös Facebookissa.

Perhelaina

Jos olet Sampo Pankin, Nordean tai Osuuspankin asiakas, voit hakea pikalainaa Perhelainan lainapalvelusta. Lainan hakijalta edellytetään minimissään yhdeksäntoistavuoden ikää sekä virheetöntä luottohistoriaa.

Perhelaina on DVB Investment Oy:n myöntämä suuruudeltaan 50 € – 300 €:n luokkaan sijoittuva lyhytaikainen laina, joka on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia ja voit käyttää sen aivan niinkuin itse haluat.

Lainasummat ovat 50e, 100e, 150e, 200e, 250e ja 300e. Lainan hakeminen tapahtuu tekstiviestillä tai web-hakemusta käyttäen.

Laina-aikaa on valittavissa seitsemästä päivästä kahteenkymmeneenkahdakseen päivään ja vipistä perittävä korko määräytyy sen perusteella. Eräpäivää ei ole mahdollista siirtää lainan myöntämisen jälkeen. Perhelainan verkkosivuilta löydät ajankohtaiset tiedot lainan hakemisesta sekä pikavipin kuluista, koroista sekä lopullisista hinnoista.

Takaisinmaksu tapahtuu kotiin saapuvan laskun avulla. Asiakaspalvelu on avoinna vuorokauden ympäri. Palveluun lähetetyistä tekstiviesteistä veloitetaan kolme euroa per viesti.

OK Money

Huoletonta ratkaisua rahahuoliin tarjoava OK Money on suomalaisten pikavippialan konkari. OK Moneyn tarjoamat lainasummat alkavat viidestäkymmenestä eurosta ja ulottuvat aina tuhanteen euroon saakka.

Lainasummissa on valinnan varaa ja järjestyksessä ne ovat 50 €, 100 €, 150 €, 200 €, 250 €, 300 €, 350 €, 400 €, 500 €, 600 €, 700 € 800 €, 900 € ja suurimpana 1000 €.

Maksuaikaa on valittavissasi 14 – 90 vuorokautta lainan suuruudesta riippuen. Pienimmille lainoille voit valita ajan väliltä 14-30 päivää, keskikokoisille tarjolla on vain 30 päivän maksuaika ja loppupään luotoille maksuaikaa on tarjolla täydet 0 päivää.

OK Money järjestää myös kilpailuja, joissa voit voittaa erityyppisiä palkintoja, kuten iPhone-puhelimia.

Eräpäivää voit siirtää viikolla eteenpäin. Hakemasi lainan suuruudesta riippuen eräpäivän siirrosta veloitetaan joko 5e, 10e, 15e tai 20e. Siirrosta syntyvä kulu maksetaan verkkopankkimaksuna.

Kysymyksissä OK Moneyn asiakaspalvelu palvelee ympäri viikon maanantaista sunnuntaihin kello 7.00 – 23.00 välillä.

Famoslaina

Kotimainen rahoitusalan toimija Famoslaina on erikoistunut teksiviestillä ja verkkohakemuksella haettavien pikavippien myöntämiseen.

Vippi Famoslaina

Saadaksesi vipin Famoslainasta sinun tulee olla vähintään 19-vuotias Suomen kansalainen ja omistaa omiin nimiisi avattu matkapuhelinliittymä sekä pankkitili suomalaisessa pankissa.

Ensimmäistä kertaa Famoslainaa hakiessasi sinun tulee käyttää Nordean, Sammon tai Osuuspankin pankkitunnistautumista todistaaksesi henkilöllisyytesi. Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksen normaaliin tapaan verkossa tai puhelimella.

Famoslainan vipeissä korko on kaksikymmentä prosenttia, jonka lisäksi lainaan vaikuttaa kiinteä lainakustannus. Palveluun lähetetyistä tekstiviesteistä veloitetaan kolme euroa / viesti.

Takaisinmaksuaikaa voit hakemuksen yhteydessä valita seitsemästä kahteenkymmeneenkahdeksaan päivään. Jos et ehdi maksaa lainaa takaisin eräpäivään mennessä kotiisi lähetetään muistutus, jonka kulu on viisi euroa. Tällöin lainasta peritään myös viivästyskorkoa.

Euromesta

Euromestan pienlainapalvelu tarjoaa rahaa helposti kaikille yli kaksikymmentävuotiaille suomalaisille.

Palvelu on keskittynyt pienikokoisiin vippeihin ja sen valikoimasta löytyykin ainoastaan 20 – 150 euron luotot. Kahdenkymmenenyhden vuorokauden maksuajalla saatavilla on 20 – 150e pikavipit ja 28 vuorokauden laina-ajalla 100e sekä 150e vipit.

Jos et ole vielä aikaisemmin hakenut lainaa Euromestasta, sinulle voidaan myöntää ainostaan korkeintaan viidenkymmenen euron vippi. Toisella kerralla maksimisumma on 100 euroa. Jotta voisit hakea suurinta 150 € luottoa sinulta tulee löytyä kaksi aikaisemmin ajallaan takaisin maksettua sadan euron lainaa.

Vipin hakeminen tapahtuu verkossa tai tekstiviestillä ja palvelua on mahdollista käyttää Elisan, Dna Finlandin, TeliaSoneran, Saunalahden ja Kolumbuksen matkapuhelinliittymillä.

Palvelu on avoinna maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin välillä 20.00 – 21.30 ja perjantaisin 20.30 – 22.00. Tällöin käsitellään kaikki saapuneet lainahakemukset ja suoritetaan rahojen siirto pankkitileille.

Huom! Euromesta ei ole avoinna viikonloppuisin.