Pikavippi Viikonloppuna (2021) – Ohjeet ja Parhaat Paikat!

Pikavippejä voi hakea myös viikonloppuisin, ja monesta vähääkään suuremmasta lainapalvelusta on mahdollista saada myös rahat käyttöönsä nopeasti niin launtaina kuin sunnuntainakin.

Tässä joitakin parhaita lainapaikkoja, kun tarvitset pientä vippiä viikonloppuna...​

Miten saada pikavippi viikonloppuna

Ehkä suurin syy miksi moni epäilee pikavipin saamisen viikonloppuna olevan vaikeaa tai mahdotonta on jäänne menneisyydestä. Nimittäin pankit ennen, eikä myöskään vieläkään, anna lainoja viikonloppuisin, vaan kaikki pitää tehdä ns. pankkipäivien aikana eli arkisin.

Useat netissä lainaa tarjoavat paikat eivät kuitenkaan ole virallisia pankkeja, ja moni niistä on auki 24/7, myös viikonloppuisin.

pikavippi viikonloppuna

Lisäksi varsinkin hieman suuremmat lainamestat pitävät henkilökuntaa paikalla hyvissä määrin myös viikonloppuna, jonka ansiosta lainoja käsitellään ja maksetaan ulos ripeästi myös tällöin. Ainoa hidaste on yleinen lakikielto, jonka mukaan lainaa ei saa maksaa tilille klo 23 - 7 välisenä aikana. Tämä pätee niin arkisin kuin viikonloppunakin.

Jotkut pienemmät putiikit voivat kuitenkin olla kiinni viikonloppuna, mutta koska kyseessä on netissä toimiva palvelu, ottavat he lainahakemuksia vastaan koska tahansa. Voi kuitenkin olla mahdollista, että hakemus käsitellään sitten vasta maanantaina, ja rahoja voi joutua odottamaan.

Lähes aina sivuston alalaidasta löytyvät tiedot milloin palvelu on auki, joten sieltä näkee aika helposti myös mikä tilanne on viikonloppuisin.

Sanoisin että suurin osa palveluista on nykyään auki myös viikonloppuna, ja harvinaisempaa on että näin ei olisi. Varsinkin jos katsot vertailustamme löytyviä lainapalveluja, jotka tuppaavat olemaan hieman suurempia, niin iso osa niistä on auki kellon ympäri jokaisena päivänä.

Mikäli siis tarvitset pikalainaa tai vippiä viikonloppunakin, on sitä täysin mahdollista saada ja jopa helppoa. Tarkista kuitenkin kyseinen palvelun aukioloajat vielä varmuuden vuoksi ennen kuin haet lainaa, ettei kohdallesi sitten osu huono tuuri.​

Mahdollista on myös ajoittain tavata lainapaikkoja, jotka käsittelevät hakemuksia mutta maksavat rahat tilille vasta arkena. Nämä ovat kuitenkin erittäin harvinaisia, mutta tälläinen tilanne voi teoriassa syntyä toisestakin syystä, nimittäin pankeista.

Mikäli sinulla on tili eri pankissa kuin lainapaikalla, siirtyvät rahat vasta arkena pankista toiseen ja täten myös sinulle. Useimmilla lainapaikoilla on tilit kaikissa suurissa pankeissa, mutta mikäli käytät jotain todella pientä pankkia, tai lainamesta on niin pieni että sillä on vain yksi tai kaksi pankkitiliä, on tämänlainen ongelma mahdollinen.

Kuten kuitenkin muut asiat mitä tässä artikkelissa on mainittu, on tämäkin ongelma harvinainen ja ei yleensä osu kohdalla.

Useimmat lainamestat ovat varautuneet mahdollisimman hyvin, jotta he voisivat tarjota lainaa ja luottoa myös viikonloppuna. Etuhan se on heillekin, että business voi jatkua 2 ylimääräistä päivää viikossa!​