Pikavippi Viikonloppuna (2019) – Ohjeet ja Parhaat Paikat!

Pikavippejä voi hakea myös viikonloppuisin, ja monesta vähääkään suuremmasta lainapalvelusta on mahdollista saada myös rahat käyttöönsä nopeasti niin launtaina kuin sunnuntainakin.

Tässä joitakin parhaita lainapaikkoja, kun tarvitset pientä vippiä viikonloppuna...​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Miten saada pikavippi viikonloppuna

Ehkä suurin syy miksi moni epäilee pikavipin saamisen viikonloppuna olevan vaikeaa tai mahdotonta on jäänne menneisyydestä. Nimittäin pankit ennen, eikä myöskään vieläkään, anna lainoja viikonloppuisin, vaan kaikki pitää tehdä ns. pankkipäivien aikana eli arkisin.

Useat netissä lainaa tarjoavat paikat eivät kuitenkaan ole virallisia pankkeja, ja moni niistä on auki 24/7, myös viikonloppuisin.

pikavippi viikonloppuna

Lisäksi varsinkin hieman suuremmat lainamestat pitävät henkilökuntaa paikalla hyvissä määrin myös viikonloppuna, jonka ansiosta lainoja käsitellään ja maksetaan ulos ripeästi myös tällöin. Ainoa hidaste on yleinen lakikielto, jonka mukaan lainaa ei saa maksaa tilille klo 23 - 7 välisenä aikana. Tämä pätee niin arkisin kuin viikonloppunakin.

Jotkut pienemmät putiikit voivat kuitenkin olla kiinni viikonloppuna, mutta koska kyseessä on netissä toimiva palvelu, ottavat he lainahakemuksia vastaan koska tahansa. Voi kuitenkin olla mahdollista, että hakemus käsitellään sitten vasta maanantaina, ja rahoja voi joutua odottamaan.

Lähes aina sivuston alalaidasta löytyvät tiedot milloin palvelu on auki, joten sieltä näkee aika helposti myös mikä tilanne on viikonloppuisin.

Sanoisin että suurin osa palveluista on nykyään auki myös viikonloppuna, ja harvinaisempaa on että näin ei olisi. Varsinkin jos katsot vertailustamme löytyviä lainapalveluja, jotka tuppaavat olemaan hieman suurempia, niin iso osa niistä on auki kellon ympäri jokaisena päivänä.

Mikäli siis tarvitset pikalainaa tai vippiä viikonloppunakin, on sitä täysin mahdollista saada ja jopa helppoa. Tarkista kuitenkin kyseinen palvelun aukioloajat vielä varmuuden vuoksi ennen kuin haet lainaa, ettei kohdallesi sitten osu huono tuuri.​

Mahdollista on myös ajoittain tavata lainapaikkoja, jotka käsittelevät hakemuksia mutta maksavat rahat tilille vasta arkena. Nämä ovat kuitenkin erittäin harvinaisia, mutta tälläinen tilanne voi teoriassa syntyä toisestakin syystä, nimittäin pankeista.

Mikäli sinulla on tili eri pankissa kuin lainapaikalla, siirtyvät rahat vasta arkena pankista toiseen ja täten myös sinulle. Useimmilla lainapaikoilla on tilit kaikissa suurissa pankeissa, mutta mikäli käytät jotain todella pientä pankkia, tai lainamesta on niin pieni että sillä on vain yksi tai kaksi pankkitiliä, on tämänlainen ongelma mahdollinen.

Kuten kuitenkin muut asiat mitä tässä artikkelissa on mainittu, on tämäkin ongelma harvinainen ja ei yleensä osu kohdalla.

Useimmat lainamestat ovat varautuneet mahdollisimman hyvin, jotta he voisivat tarjota lainaa ja luottoa myös viikonloppuna. Etuhan se on heillekin, että business voi jatkua 2 ylimääräistä päivää viikossa!​