Pikavippi Viikonloppuna (2019) – Ohjeet ja Parhaat Paikat!

Pikavippejä voi hakea myös viikonloppuisin, ja monesta vähääkään suuremmasta lainapalvelusta on mahdollista saada myös rahat käyttöönsä nopeasti niin launtaina kuin sunnuntainakin.

Tässä joitakin parhaita lainapaikkoja, kun tarvitset pientä vippiä viikonloppuna...​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla TALVIFE saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Miten saada pikavippi viikonloppuna

Ehkä suurin syy miksi moni epäilee pikavipin saamisen viikonloppuna olevan vaikeaa tai mahdotonta on jäänne menneisyydestä. Nimittäin pankit ennen, eikä myöskään vieläkään, anna lainoja viikonloppuisin, vaan kaikki pitää tehdä ns. pankkipäivien aikana eli arkisin.

Useat netissä lainaa tarjoavat paikat eivät kuitenkaan ole virallisia pankkeja, ja moni niistä on auki 24/7, myös viikonloppuisin.

pikavippi viikonloppuna

Lisäksi varsinkin hieman suuremmat lainamestat pitävät henkilökuntaa paikalla hyvissä määrin myös viikonloppuna, jonka ansiosta lainoja käsitellään ja maksetaan ulos ripeästi myös tällöin. Ainoa hidaste on yleinen lakikielto, jonka mukaan lainaa ei saa maksaa tilille klo 23 - 7 välisenä aikana. Tämä pätee niin arkisin kuin viikonloppunakin.

Jotkut pienemmät putiikit voivat kuitenkin olla kiinni viikonloppuna, mutta koska kyseessä on netissä toimiva palvelu, ottavat he lainahakemuksia vastaan koska tahansa. Voi kuitenkin olla mahdollista, että hakemus käsitellään sitten vasta maanantaina, ja rahoja voi joutua odottamaan.

Lähes aina sivuston alalaidasta löytyvät tiedot milloin palvelu on auki, joten sieltä näkee aika helposti myös mikä tilanne on viikonloppuisin.

Sanoisin että suurin osa palveluista on nykyään auki myös viikonloppuna, ja harvinaisempaa on että näin ei olisi. Varsinkin jos katsot vertailustamme löytyviä lainapalveluja, jotka tuppaavat olemaan hieman suurempia, niin iso osa niistä on auki kellon ympäri jokaisena päivänä.

Mikäli siis tarvitset pikalainaa tai vippiä viikonloppunakin, on sitä täysin mahdollista saada ja jopa helppoa. Tarkista kuitenkin kyseinen palvelun aukioloajat vielä varmuuden vuoksi ennen kuin haet lainaa, ettei kohdallesi sitten osu huono tuuri.​

Mahdollista on myös ajoittain tavata lainapaikkoja, jotka käsittelevät hakemuksia mutta maksavat rahat tilille vasta arkena. Nämä ovat kuitenkin erittäin harvinaisia, mutta tälläinen tilanne voi teoriassa syntyä toisestakin syystä, nimittäin pankeista.

Mikäli sinulla on tili eri pankissa kuin lainapaikalla, siirtyvät rahat vasta arkena pankista toiseen ja täten myös sinulle. Useimmilla lainapaikoilla on tilit kaikissa suurissa pankeissa, mutta mikäli käytät jotain todella pientä pankkia, tai lainamesta on niin pieni että sillä on vain yksi tai kaksi pankkitiliä, on tämänlainen ongelma mahdollinen.

Kuten kuitenkin muut asiat mitä tässä artikkelissa on mainittu, on tämäkin ongelma harvinainen ja ei yleensä osu kohdalla.

Useimmat lainamestat ovat varautuneet mahdollisimman hyvin, jotta he voisivat tarjota lainaa ja luottoa myös viikonloppuna. Etuhan se on heillekin, että business voi jatkua 2 ylimääräistä päivää viikossa!​