Pikavippi Pitkällä Maksuajalla (2019)

Pikavippiä pitkällä maksuajalla lainaavat tätä nykyä useat lainafirmat. Lakiuudistuksen tähden kalenterivuonna 2013 pikavippifirmat vaadittiin velkomaan pikalainoistaan aika tavalla pienempää korkosummaa kuin aiemmin.

Laissa tehdyn uudistuksen takia lukuisat epämääräiset lainaviritelmät lakkauttivat pikalainailun ja jäljelle jääneet lainaajat olivat pakotettuja uudistamaan pikaluottosääntönsä ja korkojensa suuruuden.

Lakiuudistuksen takia myöskin aikaisemmin monesti kalliisti hinnoitellut pikalainat ovat tänään aika lailla kohtuuhintaisempia ihmisille.

Tässä onkin parhaat pikavipit pidemmällä maksuajalla vuonna 2019

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

pikavippi pitkällä maksuajalla

Pieni laina lainataan monesti olosuhteissa, kun valuuttaa ei ole juuri yhtään, eikä lainaa saa omasta pankista. Lainattu rahamäärä myöskin toivotaan saada liukkaasti tilille. Pieniä lainoja hakevat yleensä alle kolmekymppiset ja varattomat kuluttajat. Pikalainan myöntäminen vaatii tietyn vähimmäisiän, pitkään jatkuvan asumisen kotimaassa ja muun soveltuvuuden pikalainaan. Ennen vipin ottamista on fiksua ottaa selville, että luoton on kykenevä hoitamaan lainanantajalle määräajassa, jos tällä tavoin lainoittaja edellyttää.

Korkeakorkoiset pikalainat ovat saaneet aikaiseksi pikalainojen syntymisestä alkaen tempperamenttistä kritiikkiä. Suhtautuminen kalliisiin pieniin lainoihin on ollut eri medioissa lähestulkoon yksinomaan kriittinen. Vippien kätevä ja nopea saaminen ovat synnyttäneet lukuisalle vippaajalle vippikierteen, sillä pikavippejä ei useinkaan ole pystytty maksamaan lainafirmalle vaaditussa ajassa. Tällaisista vipeistä on saattanut saada alkunsa pikalainakierre, jossa entisiä pienlainoja hoidetaan lainafirmalle eri pikaluotoilla.

Pieni laina nostetaan silloin kun rahaa on pakko saada nopeasti

Pikalainoille on perustettu kuitenkin useita muunlaisia versioita. Niitä ovat muun muassa vertaisrahoitus, jolloin luottoa ei lainaa rahoitusyritys, vaan internetin avulla löydettävä kuluttaja.

Lainavaihtoehtoja ja suurta määrää pikavippejä kannattaa tutkia edes kuluiltaan. Ennen pikalainan hakemista on hyvä tutkia lisäksi lainaehdot, siitä huolimatta että pikaluotto heti aluksi tuntuisikin halvalta ja tyydyttävältä.

Pikalaina on halvemmin hinnoitettua suurempaa lainaa paljon kalliimpi laina. Jos henkilö ei ole varma pystyykö pikalainan lyhentämään ajoissa lainafirmalle, lainanottajan on järkevää selvittää onko pikavippiyrityksen lainaehdot pienlainan lyhentämisen suhteen asiallisia. Kun maksuaika ylittyy, eikä lainaa pystykään tilittämään takaisin, luoton korkosumma voi kiivetä mittavaksi. Siinä tapauksessa vaatimatonkin lainattu summa voi lopulta kiivetä rahamäärältään hyvin suureksi.

Vaikkakin pienlainat ovatkin nykyäänkin melko suosittuja, kyselyn mukaan vain pari % suomalaisista saattaisi pohdiskella lainaavansa rahan tarpeeseensa apua vipillä. Neljä viidesosaa vastanneista ei lainaisi vippiä koskaan.

Silloin kun luottoa tarvitsee, kannattaa hakea lainaa aluksi omasta pankista josta lainasumman voi saada melkein aina maltillisemmalla korkotasolla ja lisäkuluilla kuin muualta. Siinä tapauksessa kun luottoa ei omasta pankista myönnetä, kannattaa verrata eri lainoittajien luottojen korkoja yms ja valita kustannuksiltaan kohtuuhintainen ratkaisu.

Pikalainoja myöntävät nykyään monet rahoittajayritykset. Lakiuudistuksen tähden vuonna 2013 pikaluottopalvelut pakotettiin valkomaan lainoistaan paljon pienimääräisempää korkosummaa kuin aikaisemmin. Tämän muutoksen tähden jotkin pienehköt lainaviritelmät lakkauttivat lainapalvelunsa ja loput firmat olivat pakotettuja uudistamaan pikaluottosääntönsä ja korkonsa. Lakimuutoksen vuoksi myös aiemmin useimmiten hinnakkaasti hinnoitetut pikaluotot ovat tänä päivänä huomattavasti edullisempia kuluttajille. Muuttuneen lain myötä pikaluottojen summat muuttuivat toisaalta suuremmiksi, joten mm. 2 satasen vippiä ei normaalisti monetkaan pikavippifirmat myönnä tulevina aikoina.

Pikaluotto lainataan aika usein siinä tapauksessa, kun käteistä ei ole miltei ollenkaan, eikä rahaa voi hankkia muualta. Lainattu rahamäärä niin ikään tykätään ottaa liukkaasti käytettäväksi. Pikavippejä lainaavat monesti alle 30-kymppiset ja rahattomat suomalaiset. Pienlainan ottaminen vaatii riittävän vähimmäisiän, pitkään jatkuvan asumisen täällä ja muun soveltuvuuden pikalainaan. Ennen pikavipin hankkimista on aiheellista tehdä varmaksi, että pikalainan on kykenevä maksamaan luotonantajalle laina-aikana, jos tällä tavoin lainanantaja vaatii.

Pienet lainat ovat saaneet aikaiseksi niiden syntymisestä lähtien tulista keskustelua. Asennoituminen hinnakkaisiin vippeihin on ollut eri keskustelupalstoilla kutakuinkin vain moitiskeleva. Pikalainojen mutkaton ja joutuisa vippaaminen ovat saaneet aikaan lukemattomalle lainan ottajalle velkaongelmia, sillä pikalainoja ei usein ole pystytty lyhentämään lainanantajalle eräpäivään mennessä. Tuollaisista pikalainoista on saattanut syntyä pikalainakierre, jolloin erääntyneitä pienlainoja tilitetään lainanantajalle eri pikaluotoilla.

Pikalainat Pitkällä Maksuajalla

Pikavipeille on perustettu toisaalta useita muita muunnelmia. Näitä ovat esimerkiksi vertaislainat, jolloin luottoa ei myönnä pankki, vaan internetin kautta kohdattu kuluttaja.

Lainavaihtoehtoja ja erilaisia lainoja kannattaa tutkia ainakin kustannuksiltaan. Ennen pikalainan ottamista on fiksua tutkia myös lainan ehdot, siitä huolimatta että pikavippi ensiksi kuulostaisi kohtuuhintaiselta ja tyydyttävältä.

Pikavippi on maltillisesti hinnoiteltua suurempaa lainaa aika lailla kalliimpi luotto. Jos lainanottaja ei tiedä pystyykö pikavipin suorittamaan lyhyessä ajassa luotonantajalle, hänen on järkevää selvittää onko pikalainafirman luottoehdot luoton takaisinmaksun suhteen joustavia. Jos maksuaika ylittyy, eikä pikalainaa pysty tilittämään pois, luoton korko saattaa kiivetä huomattavaksi. Tällöin melko pienikin laina voi myöhemmin nousta kustannuksiltaan melkoisen suureksi.

Vaikka pikavipit ovat yhä jonkin verran suosittuja, tutkimuksen mukaisesti vain 2 prosenttia suomalaisista saattaisi miettiä ottavansa rahapulmiinsa helpotusta vipillä. Neljä viidesosaa henkilöistä ei lainaisi pikaluottoa milloinkaan.

Siinä tapauksessa kun lainaa tarvitsee, on viisasta hakea lainaa ensin pankista josta lainasumman voi ottaa lähes aina kohtuulisemmalla korolla ja muilla kuluilla kuin muusta paikasta. Silloin kun luottoa ei pankista saa, on fiksua vertailla eri lainafirmojen luottojen korkoja yms ja ottaa kustannuksiltaan sopiva ratkaisu.