Pikavippi Osamaksulla (2019) – Parhaat Vertailussa!

Pikavippejä osamaksulla on nykyään paljon helpompi saada kuin aikaisemmin, ja maksuajat ovat näissäkin lainoissa pidentyneet paljon vuosien takaisesesta.

Osa näistä lainoista on kuitenkin parempia kuin toiset, ja tämän artikkelin tarkoitus onkin auttaa sinua löytämään paras pikavippi osamaksulla, sinun tarpeisiisi!

Tässä muutamia suosikkejamme, jonka lisäksi laajemman lainavertailun löydät myös alta.​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

yleislaina vippi

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 2000€ - 10000€
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Rahat käyttöösi todella nopeasti

Yleislainan kautta voit hakea 2000 - 10000 euroa lainaa todella nopeasti ja helposti suoraan netistä.

Laina-aikaa voit saada 6 kk aina 60 kuukauteen asti, riippuen lainasummasta.

Täyttämäsi hakemus käsitellään heti, ja saat alustavan lainapäätöksen saman tien. Rahat voit saada tilillesi jo melkein saman tien!

Lainojen kustannukset ovat kohtuulliset, ja todellisen vuosikoron voi saada alle 35 % monissa lainoissa.

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä pikavippi osamaksulla?

Aikaisemmin oli tavallista että pikalaina piti maksaa takaisin kerralla, mutta varsinkin vuoden 2013 tuoma lainsäädännön muutos on tehnyt tähän ison muutoksen. Nykyään on tarjolla kyllä vielä monia vippejä, jotka maksetaan kerralla takaisin usein viimeistään 30 päivän sisällä, mutta tarjolla on myös monia lainoja, jotka maksetaan takaisin osissa.

Yleensä aivan pienimpiä lainoja voi olla vaikea saada osamaksulla, mutta kun lainasummat vähänkään nousevat, noin yli 100 tai 200 euron, alkaa osamaksua olla tarjolla jo useammasta paikasta.

Se kuinka monella osalla haluat lainan takaisinmaksaa on sinun valintasi. Tarjolla on aina 3 osamaksusta paljon tätäkin suurempaan määrään. Valinta näiden kohdalla kannattaa tehdä paljolti sen mukaan, että tarkastelee minkäsuuruista kuukausierää lainalleen etsii.

Mitä pienempi laina, sitä nopeammin sen voi yleensä maksaa takaisin. Toisaalta kun halutaan suurta lainaa, vaikka 5000 euroa, niin usein on ihan kätevää että takaisinmaksuaikaa olisi ainakin pari vuotta.​

pikavippi osamaksulla

Osamaksumahdollisuuden paras puoli onkin ehkä se, että sen avulla voit hakea myös hieman isompaa vippiä, ilman että tulojen pitäisi olla niin kauhean kovat.​

Huomioitavaa kun otetaan lainaa osamaksulla

Haettaessa lainaa osamaksulla on hyvä tietää, että vaikka se tuo helppoutta ja mukavuutta lainan takaisinmaksuun, on sillä myös kuitenkin hintansa. Jokainen kuukausi tuo nimittäin lainaan lisää korkokuluja, jotka sen suuruudesta riippuen voivat joskus olla merkittäviäkin.

Tämän takia suosituksena onkin aina maksaa laina takaisin mahdollisimman nopeasti, mutta turhan tiukkaa aikatauluakaan ei kannata ottaa, sillä se voi aiheuttaa helposti stressiä ja ongelmia, jos tulee vaikka pieniä yllättäviä kuluja kuukauden varrella. Pieni turvaväli on aina hyvä jättää.

Osamaksun avulla voi myös tulla hakeneeksi isompaa lainaa kuin oli ehkä tarkoitus, jonka takia kannattaa harkita tarkkaan, paljonko sitä lainaa oikein tarvitsee. Osamaksu mahdollistaa isompien lainojen hankinnan, mutta ei tarkoita ettäkö suurempi pikavippi kannattaisi ottaa vaikka sen saisi!

Yleensä kuitenkin ihmiset tietävät onneksi aika hyvin paljonko sitä pikaluottoa tarvitaan, ja hakevat sen mukaisen määrän. Joillakin voi kuitenkin olla houkutus ottaa pientä ekstraa, jonka suhteen kannattaa kuitenkin olla tarkkana.​