Pikavippi Osamaksulla (2022) – Parhaat Vertailussa!

Pikavippejä osamaksulla on nykyään paljon helpompi saada kuin aikaisemmin, ja maksuajat ovat näissäkin lainoissa pidentyneet paljon vuosien takaisesesta.

Osa näistä lainoista on kuitenkin parempia kuin toiset, ja tämän artikkelin tarkoitus onkin auttaa sinua löytämään paras pikavippi osamaksulla, sinun tarpeisiisi!

Tässä muutamia suosikkejamme, jonka lisäksi laajemman lainavertailun löydät myös alta.​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä pikavippi osamaksulla?

Aikaisemmin oli tavallista että pikalaina piti maksaa takaisin kerralla, mutta varsinkin vuoden 2013 tuoma lainsäädännön muutos on tehnyt tähän ison muutoksen. Nykyään on tarjolla kyllä vielä monia vippejä, jotka maksetaan kerralla takaisin usein viimeistään 30 päivän sisällä, mutta tarjolla on myös monia lainoja, jotka maksetaan takaisin osissa.

Yleensä aivan pienimpiä lainoja voi olla vaikea saada osamaksulla, mutta kun lainasummat vähänkään nousevat, noin yli 100 tai 200 euron, alkaa osamaksua olla tarjolla jo useammasta paikasta.

Se kuinka monella osalla haluat lainan takaisinmaksaa on sinun valintasi. Tarjolla on aina 3 osamaksusta paljon tätäkin suurempaan määrään. Valinta näiden kohdalla kannattaa tehdä paljolti sen mukaan, että tarkastelee minkäsuuruista kuukausierää lainalleen etsii.

Mitä pienempi laina, sitä nopeammin sen voi yleensä maksaa takaisin. Toisaalta kun halutaan suurta lainaa, vaikka 5000 euroa, niin usein on ihan kätevää että takaisinmaksuaikaa olisi ainakin pari vuotta.​

pikavippi osamaksulla

Osamaksumahdollisuuden paras puoli onkin ehkä se, että sen avulla voit hakea myös hieman isompaa vippiä, ilman että tulojen pitäisi olla niin kauhean kovat.​

Huomioitavaa kun otetaan lainaa osamaksulla

Haettaessa lainaa osamaksulla on hyvä tietää, että vaikka se tuo helppoutta ja mukavuutta lainan takaisinmaksuun, on sillä myös kuitenkin hintansa. Jokainen kuukausi tuo nimittäin lainaan lisää korkokuluja, jotka sen suuruudesta riippuen voivat joskus olla merkittäviäkin. Riippuu toki lainan suuruudesta ja muista seikoista, miten paljon tämä vaikuttaa. 500e pikavippi osamaksulla saattaa esimerkiksi olla hyvin vähän hintavampi kuin nopeasti maksettava. 

Tämän takia suosituksena onkin aina maksaa laina takaisin mahdollisimman nopeasti, mutta turhan tiukkaa aikatauluakaan ei kannata ottaa, sillä se voi aiheuttaa helposti stressiä ja ongelmia, jos tulee vaikka pieniä yllättäviä kuluja kuukauden varrella. Pieni turvaväli on aina hyvä jättää.

Osamaksun avulla voi myös tulla hakeneeksi isompaa lainaa kuin oli ehkä tarkoitus, jonka takia kannattaa harkita tarkkaan, paljonko sitä lainaa oikein tarvitsee. Osamaksu mahdollistaa isompien lainojen hankinnan, mutta ei tarkoita ettäkö suurempi pikavippi kannattaisi ottaa vaikka sen saisi!

Yleensä kuitenkin ihmiset tietävät onneksi aika hyvin paljonko sitä pikaluottoa tarvitaan, ja hakevat sen mukaisen määrän. Joillakin voi kuitenkin olla houkutus ottaa pientä ekstraa, jonka suhteen kannattaa kuitenkin olla tarkkana.​