Pikavippi Osamaksulla (2021) – Parhaat Vertailussa!

Pikavippejä osamaksulla on nykyään paljon helpompi saada kuin aikaisemmin, ja maksuajat ovat näissäkin lainoissa pidentyneet paljon vuosien takaisesesta.

Osa näistä lainoista on kuitenkin parempia kuin toiset, ja tämän artikkelin tarkoitus onkin auttaa sinua löytämään paras pikavippi osamaksulla, sinun tarpeisiisi!

Tässä muutamia suosikkejamme, jonka lisäksi laajemman lainavertailun löydät myös alta.​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä pikavippi osamaksulla?

Aikaisemmin oli tavallista että pikalaina piti maksaa takaisin kerralla, mutta varsinkin vuoden 2013 tuoma lainsäädännön muutos on tehnyt tähän ison muutoksen. Nykyään on tarjolla kyllä vielä monia vippejä, jotka maksetaan kerralla takaisin usein viimeistään 30 päivän sisällä, mutta tarjolla on myös monia lainoja, jotka maksetaan takaisin osissa.

Yleensä aivan pienimpiä lainoja voi olla vaikea saada osamaksulla, mutta kun lainasummat vähänkään nousevat, noin yli 100 tai 200 euron, alkaa osamaksua olla tarjolla jo useammasta paikasta.

Se kuinka monella osalla haluat lainan takaisinmaksaa on sinun valintasi. Tarjolla on aina 3 osamaksusta paljon tätäkin suurempaan määrään. Valinta näiden kohdalla kannattaa tehdä paljolti sen mukaan, että tarkastelee minkäsuuruista kuukausierää lainalleen etsii.

Mitä pienempi laina, sitä nopeammin sen voi yleensä maksaa takaisin. Toisaalta kun halutaan suurta lainaa, vaikka 5000 euroa, niin usein on ihan kätevää että takaisinmaksuaikaa olisi ainakin pari vuotta.​

pikavippi osamaksulla

Osamaksumahdollisuuden paras puoli onkin ehkä se, että sen avulla voit hakea myös hieman isompaa vippiä, ilman että tulojen pitäisi olla niin kauhean kovat.​

Huomioitavaa kun otetaan lainaa osamaksulla

Haettaessa lainaa osamaksulla on hyvä tietää, että vaikka se tuo helppoutta ja mukavuutta lainan takaisinmaksuun, on sillä myös kuitenkin hintansa. Jokainen kuukausi tuo nimittäin lainaan lisää korkokuluja, jotka sen suuruudesta riippuen voivat joskus olla merkittäviäkin. Riippuu toki lainan suuruudesta ja muista seikoista, miten paljon tämä vaikuttaa. 500e pikavippi osamaksulla saattaa esimerkiksi olla hyvin vähän hintavampi kuin nopeasti maksettava. 

Tämän takia suosituksena onkin aina maksaa laina takaisin mahdollisimman nopeasti, mutta turhan tiukkaa aikatauluakaan ei kannata ottaa, sillä se voi aiheuttaa helposti stressiä ja ongelmia, jos tulee vaikka pieniä yllättäviä kuluja kuukauden varrella. Pieni turvaväli on aina hyvä jättää.

Osamaksun avulla voi myös tulla hakeneeksi isompaa lainaa kuin oli ehkä tarkoitus, jonka takia kannattaa harkita tarkkaan, paljonko sitä lainaa oikein tarvitsee. Osamaksu mahdollistaa isompien lainojen hankinnan, mutta ei tarkoita ettäkö suurempi pikavippi kannattaisi ottaa vaikka sen saisi!

Yleensä kuitenkin ihmiset tietävät onneksi aika hyvin paljonko sitä pikaluottoa tarvitaan, ja hakevat sen mukaisen määrän. Joillakin voi kuitenkin olla houkutus ottaa pientä ekstraa, jonka suhteen kannattaa kuitenkin olla tarkkana.​