Pikavippi Ilman Kuluja (2019) – Hae Omasi!

Kun tahdot saada kaikkein halvinta lainaa, ovat pikavipit ilman kuluja ehdottomasti halvin laina mitä tarjolla. Näitä tarjouksia on vuonna 2018 tarjolla muutamasta paikasta, ja ne ovat tarjolla ensimmäistä kertaa lainaa hakeville.

Tässä tarjolla olevia ilmaisia vippejä vuonna 2018:​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

  • Lainaa 10 - 2000€
  • Ikäraja 20v
  • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

  • Luottotili 2000€
  • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
  • Ikäraja 21 v
  • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla TALVIFE saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Miten on mahdollista saada pikavippi ilman kuluja?

Pikavippi jonka voi saada ilman että siitä täytyisi maksaa mitään voi kuullostaa ajatuksena hieman erikoiselta, ja osa lainaajista ei hyödynnäkkään näitä tarjouksia sen takia, että he eivät oikein ymmärrä miksi kukaan tarjoaisi ilmaista lainaa.

Vaikka nämä voivat kuullostaa hieman epäilyttäviltäkin tarjouksilta, ovat ne kuitenkin täysin tosia ja toimivat juuri niin kuin lupaavat. Niitä tarjotaan uusille asiakkaille ns. sisäänheittotuotteina, joiden tarkoitus on houkutella uudet asiakkaat oman lainapalvelun asiakkaaksi.

Pikavippi ilman kuluja

Kilpailu lainapaikkojen välillä on nykyään äärimmäisen kovaa, jonka takia osa paikoista onkin alkanut näin kovia tarjouksia tarjoamaan.

Nämä ovatkin ehkäpä niitä parhaita lainoja mitä voit netistä saada, mutta niilläkin on omat rajoitteensa joita ovat usein mm.​

  • Lainasummat voivat olla rajoitettuja tiukemmin
  • Maksuaikaa on usein vain 30 päivää (Suomilimiitiltä voi saada 60 päivää)
  • Jos lainaa ei maksa takaisin eräpäivään mennessä, joutuu maksamaan lainasta normaalin hinnaston mukaisen koron ja muut kustannukset.

Nämä seikat rajoittavat jonkin verran näiden tarjousten hyötyjä, ja niiden takia esimerkiksi harvoilla on mahdollisuus ottaa kovin suuria ilmaisia ensilainoja. Samaten kun kaivataan pidempää maksuaikaa, ei nämä lainat sovellu siihen tarkoitukseen.

Kuitenkin mikäli et ole vielä näiden lainapalvelujen asiakas, ja tarvitset pienehköä vippiä lyhyeksi ajaksi, kannattaa nämä lainatarjoukset ehdottomasti käyttää hyväkseen, ennen kuin hakee muualta maksullista lainaa. Ne toimivat, mutta rajoitteiden takia kaikkiin tarkoituksiin ja kaikille nämä pikavipit eivät ehkä ole parhaita tai toimivia.