Pikavippi 500e Heti Osamaksulla ja Nopeasti – Katso Paras 500 € Laina (2018)

Haettaessa 500 euron lainoja tai pikavippejä tulee tarjolle monia uusia ja hyviä lainoja, joita ei vielä tätä pienemissä summissa edes tarjota.

Tässä listaus parhaista 500 euron lainoista, pikavipeistä ja luotoista mitä on tällä hetkellä tarjolla (päivitetty lokakuussa 2018)

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla LOKA218 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Zmarta
 • Lainaa 500 - 50000 €
 • Laina-aika 1 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Edullista lainaa, mutta vaatii säännölliset tulot

Lue lisää ja hae tästä

4

Zmarta on eräs Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, sillä sen kautta lainahakemuksesi lähtee kerralla noin 25 eri lainapaikkaan.

Tämän jälkeen odotat vain hetken, ja voit sen jälkeen helposti valita saamistasi tarjouksista sen parhaan.

Mahdollista myös yhdistää aiempia lainoja​

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 19 v
 • Lainapäätös heti

Lue lisää ja hae tästä


Credit24 on varsinkin nuorille erinomainen lainapalvelu, josta voit hakea lainaa 4000 euroon saakka joustavalla maksuajalla.

Laina on erittäin selkeästi hinnoiteltu, saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja, ja lainapäätöksenkin saat kuulla heti.

Tämä onkin erittäin hyvä laina, jos tahtoo saada edullisen lainan erittäin nopeasti.​

Eurolimiitti
 • Lainaa 10 - 3000 €
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa luottoa, johon mahdollista saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa

Lue lisää ja hae tästä


Eurolimiitti tarjoaa joustoluottoa luottotililtä, jolta voit tehdä nostoja pienissä erissä niin usein kun tahdot.

Uudet asiakkaat saavat myöskin tehdä ensimmäisen noston 1000€ asti ilman kuluja ensimmäiseen eräpäivään asti.

Muutoin tarjolla on kohtuuhintaista, pienempää luottoa, jolle on mahdollista saada paljon joustoa jos niin tahtoo.​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä pikavippi 500e heti tilille?

Vaikka on monia syitä miksi ihmiset hakevat lainaa netistä sen sijaan että pyytäisivät sitä pankista, on nopeus yksi merkittävimmistä helppouden lisäksi. Netissä tarjolla olevia lainoja on vaan niin paljon helpompi hakea, nostaa ja saada, jonka lisäksi tämä käy paljon nopeammin kuin jos sitä lainaa haettaisiin pankista tai vaikka panttilainaamosta.

pikavippi 500

Nyt vuonna 2018 varsinkin pikavippejä ja vastaavia pikalainoja voi saada käsiinsä äärimmäisen nopeasti, ja tästä onkin syntynyt jo oma terminsä, "pikavippi heti". Sillä tarkoitetaan ylipäätänsä lainoja, jotka voi saada nimensä mukaisesti melkein heti. Tämä onnistuu sen ansiosta, että kyseiset lainapaikat käyttävät koneellista lainahakemusten hyväksymismenetelmää, joka antaa samalla lainapäätöksen heti. Listan tälläisistä paikoista löydät täältä.​

Mutta varsinkin monet hieman isommat lainapalvelut käsittelevät myös käsin hakemuksia nykyään aivan riittävän nopeasti, ja päätös tulee monesti jo vartissa tai viimeistään tunnin sisällä. Ja mikäli saat lainatarjouksen, niin hyväksyttyäsi maksetaan rahat tilillesi käytännössä saman tien, kunhan omaat pankkitilin jossakin suomalaisten suosimissa pankeissa (Nordea, Danske yms.)

Käytännössä nykyään siis jos oikeasti haluat 500 euron vipin heti, niin se on mahdollista saada. Huomaa kuitenkin että vaikka tämä onnistuu aivan samalla lailla viikonloppuna kuin arkisin, niin yöllä vippejä ei saa maksaa tileille lainmuutoksen takia. Aivan 24/7 ei siis rahaa voi saada. Jos siis haet 500 euron lainan yöllä, niin sitä​ ei sinulle saada kuitenkaan lain mukaan maksaa kuin seuraavana aamuna klo 7. Kuitenkin jopa yllättävän moni lainamesta käsittelee hakemuksesi myös yöllä, jolloin rahat tulevat käytännössä jo ennen kello kahdeksaa seuraavana aamuna.

Lainaa 500 heti tilille jo vaikka tänään

500 euron laina onkin siis helppo ja nopea saada tilille vaikka heti, mutta mistä sitä kannattaa hankkia, ja minkätyylinen laina olisi tilanteesesi parhaiten sopiva?

500 € pikalaina on summa, jossa ensimmäistä kertaa alkaa tulla tarjolle kulutusluottoja, joissa tämä on useimmiten minimilainasumma. Toisaalta se on jo summa, jossa korottoman lainan takaisinmaksaminen alkaa olla tiukkaa monille. Niissä pitää nimittäin maksaa koko lainasumma takaisin yleensä jo 30 päivän sisällä. Suomilimiitti tekee tästä poikkeuksen, tarjoten 60 päivää mikäli vipin hakee alkukuusta, joka alkaa nostaa sen arvoa kyllä nopeasti kun lainasummat kasvavat.

Kannattaako sitten 500 laina ottaa pikavippinä vai luottona? Se riippuu tarpeestasi. Hyvä on kuitenkin huomata, että muodosta riippumatta netissä tarjotaan vain vakuudettomia lainoja ja luottoja, joihin ei siis tarvitse antaa vakuuksia tai takaajia.

Pikaluotto 500 euroa voi olla optimaalinen silloin, jos tarvits​et jotakuinkin juuri tämän verran rahaa jotain tiettyä tarkoitusta varten. Esimerkiksi voit ostaa sillä uuden pesukoneen, tai korjauttaa auton kuntoon. Tällöin tälläiset vipit ovat monesti se helpoin keino ja myös nopein (joskin ero on nykyään jo pienempi) hankkia lainaa nopeasti.

pikalaina 500

Nappaa oma 500 euron vippi taskuusi!

Toisaalta kulutusluottoakin voi käyttää kuten pikalainaa, kun vain nostaa kerralla koko summan itselleen. Tässä mielessä tämä raja ei ole niin tiukka, ja kulutusluottojakaan ei kannata sulkea pois vaikka rahat tarvitsisi heti, sillä joskus niissä voi olla edullisemmat hinnat kuin pikaluotoissa.​ Mutta toisaalta jos rahaa tarvitaan kulutukseen, eli tyyliin satanen nytten, 200 2 viikon päästä yms. niin tällöin kulutusluottoja ja tililuottojen avulla voi säästää jonkin verran lainan kustannuksissa. Tosin kun kyseessä on vielä tälläinen melko pieni laina, niin säästöt eivät tälläisellä ajoituksella ole kovin suuret.

Yleisesti pikavippi 500e kannattaa ottaa jos hakee rahoitusta johonkin tiettyyn hankintaan, tai haluaa hyödyntää näitä korottomia pikavippejä. Kulutusluotot taas sopivat erityisen hyvin jos ei tiedä tarkkaa määrää paljonko rahaa tarvitsee, tai tarvitsee sitä osissa esim. juuri arjen kulutukseen. Kuitenkaan vielä tämän kokoluokan lainassa ei tarvitse tehdä mitään todella tiukkaa rajaa, sillä vaikka ottaisi 500 euron pikalainan kulutukseen, tulisi se ehkä vain 10 - 20 euroa kalliimmaksi jos sitäkään, kuin jos sitä nostaisi erissä hiljalleen. Ja mikäli kulutusluotossa on iso nostokulu, voi normaali pikalaina tulla kuitenkin halvemmaksi.

Tämän takia tästä ei voi oikein antaa yksiselittäistä suositusta, mutta sanotaan nyt että ei kannata olla liian tiukka lainan muodon kanssa vielä näissä lainoissa, vaan valita edullisin ja itselleen sopivin, oli se sitten pikaluotto, joustoluotto tai kulutusluotto.​

Tahdotko pikavippi 500 osamaksulla

500 euron pikavippi alkaa olla ensimmäisiä lainasummia, jossa ihmiset ovat kiinnostuneita erityisesti lainapaikoista mistä sitä voi saada osamaksulla. Osittain tämä on hieman hassu summa siinä mielessä, että monet lainapaikat mainostavat ilmaisia ensilainojaan, jotka pitää sitten kuitenkin maksaa takaisin jo 30 vuorokauden sisällä. Kuitenkin isolle osalle lainaajia alkaa 500 euron kerääminen kasaan tälläisellä aikataululla tuomaan haasteita, ja moni jättääkin mielummin nämä tarjoukset käyttämättä ja etsii 500e pikavippiä pitkällä maksuajalla ja osamaksulla.

Sekä Ekstraluotto että Bluefinance ovat suosituksiamme kun tahdot saada 500 euron vipin osamaksulla. Ekstraluoton kautta saat maksuaikaa 10kk, ja kuukausierät jäävät alle 60 euron per kuukausi. Blue Financelta taas maksuaikaa saa 12kk, ja laina maksetaan takaisin 6 erässä kahden kuukauden välein. Tällöin maksuerät ovat kuukautta kohden jotakuinkin samaa luokkaa kuin Ekstraluotolla.​ Riippuen valitsemastasi maksuajasta, ovat nämä firmat halvempia kuin toisensa. Blue Finance on paras jos otat täyden 12kk maksuajan, ja Ekstraluotto taas kun lyhyempiä maksuaikoja kuten 6 kk tai 3 kk.

Tämmöinen 50 - 60 euroa kuukaudessa lainan lyhennystä on aika suosittu tahti. Se ei monelle ole liian kova, vaan heiltä liikenee tämän verran lyhennystä kuukaudessa. Toisaalta se ei ole niin hidas kuin joku 20 - 30 euroa kuussa olisi, jolloin lainaa pidettäisiin todella kauan ja sen korot nousisivat todella korkeiksi. Suosittelenkin että pidät maksuajan tälläisessä 500 euron pikalainassa 6 kk - 12kk tasolla. Sen pitäisi onnistua, ja sen kautta saat pidettyä kustannukset kurissa.

Lainaa 500 euroa nopeasti jo tänään

Olit sitten hakemassa kulutusluottoa tai pikalainaa, niin kummankin haku käy helposti käyttämällä lainavertailuamme. Lainaa 500 6kk maksuajalla tai vaikka 12kk maksuajalla jo tänään!

Vai etkö ole vielä aivan varma siitä, mistä lainapaikasta sinun kannattaisi ehkä tämä vippi hakea? Jos näin on, ja tuntuu vaikealta tehdä päätös, niin meillä on vinkki joka voi auttaa sinuakin.

Nimittäin 500e on monesti ensimmäinen lainasumma, jossa on mahdollista kilpailuttaa lainansa nopeasti tähän erikoistuneiden palvelujen kautta. Me voimme suositella tätä varten erityisesti Lendoa ja Rahalaitosta.​

Se miten nämä palvelut toimivat on seuraava:​

 1. Menet kyseisen lainapalvelun kotisivuille, ja täytät sieltä löytyvän hakemuksen jossa kerrot mm. paljonko lainaa haluat, sekä minkälaista maksuaikataulua toivot.
 2. Laitat hakemuksen menemään, jolloin saat yleensä jo heti saman tien ensimmäisen lainatarjouksen, ja lisää alkaa tulla sähköpostiisi jo lähituntien aikana.
 3. Kun saat mieluisan tarjouksen, seuraat ohjeita ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnusten kautta.
 4. Ja jos mikään tarjous ei sitten miellytäkkään, ei sinun tarvitse ottaa lainaa ollenkaan vaan voit vain jatkaa elämääsi ilman turhia selittelyjä tai tarinoita. Mitään sitoutumispakkoa ei nimittäin näissä ole.​

Lainojen kilpailutus tapahtuu siis käytännössä siten, että kun täytät heidän sivuiltaan löytyvän lainahakemuksen, välitetään se eteenpäin jopa 15 - 20 eri lainapaikalle, jotka käsittelevät kukin tämän hakemuksen ja antavat sen mukaan tarjouksen, tai jättävät sen antamatta. Samalla vaivalla kuin siis täyttäisit yhden hakemuksen lainapaikan omilla sivuilla, voit saada jopa yli 10 eri lainatarjousta, joista voit sitten valita parhaan.

Tämä onkin eräs parhaista vaihtoehdoista saada edullista ja muuten itselle sopivaa lainaa, ja nähdä millaisia pikavippejä tai luottoja sinulle myönnettäisiin eri firmoista. Usein tämä tekee myös päätöksenteosta entistä helpompaa, kun voi suoraan vertailla lainatarjouksia ja tehdä päätös niiden perusteella. Jos siis tahdot saada 500e edullisesti ja nopeasti, ilman kauheaa pohdintaa, laita tälläinen hakemus menemään ja odot​tele saamiasi tarjouksia. Voit koska tahansa hyväksyä niistä ensimmäisen mieluisan, tai odottaa että kaikki ovat tulleet ennen kuin teet päätöksen. Toisin sanoen usein on tätäkin kautta mahdollista saada 500 euron laina heti tilille jos niin vain haluaa.

Vaikeinta tämä voi olla 18v lainaajille, joille vippiä myönnetään selvästi harvemmasta paikasta kuin iäkkäämmille lainaajille. Ikäraja 18v on tänäpäivänä 2018 melko harvinainen jo, ja käytössä vain noin 10 % lainapaikoista. Tilanne ei ole kuitenkaan toivoton, sillä pikavippi 500e 18v on mahdollista saada ainakin Lainaston ja Blue Financen kautta, joista jälkimmäinen on paras vippi tässä kokoluokassa tämän ikäisille. Sama suositus pätee myös 19v lainaajille.

500 euron laina voi olla sinun jo tänään

Pikaluotto 500, pikavippi 500 osamaksulla. Tahdoit sitten minkälaista 500 euron lainaa tahansa,niin tarjolla on niitä moneen lähtöön ja tarpeeseen. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua selvittämään mitä oikein on tarjolla, ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle kun etsii tälläistä lainaa.

Jos mieleesi kuitenkin jäi jotain kysyttävää tai jokin asia ei tullut aivan selväksi, niin laita kommenttisi tai kysymyksesi meille alla olevan lomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin saamiimme kysymyksiin mahdollisimman nopeasti, yleensä jo 24h sisällä!

Kiitos mielenkiinnostasi, ja onnea loistavan lainan tai vipin haussa!