Pikavippi 500e Heti Osamaksulla ja Nopeasti – Katso Paras 500 € Laina (2022)

Haettaessa 500 euron lainoja tai pikavippejä tulee tarjolle monia uusia ja hyviä lainoja, joita ei vielä tätä pienemissä summissa edes tarjota.

Tässä listaus parhaista 500 euron lainoista, pikavipeistä ja luotoista mitä on tällä hetkellä tarjolla (päivitetty syyskuussa 2021)

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä pikavippi 500e heti tilille?

Vaikka on monia syitä miksi ihmiset hakevat lainaa netistä sen sijaan että pyytäisivät sitä pankista, on nopeus yksi merkittävimmistä helppouden lisäksi. Netissä tarjolla olevia lainoja on vaan niin paljon helpompi hakea, nostaa ja saada, jonka lisäksi tämä käy paljon nopeammin kuin jos sitä lainaa haettaisiin pankista tai vaikka panttilainaamosta.

pikavippi 500

Nyt vuonna 2018 varsinkin pikavippejä ja vastaavia pikalainoja voi saada käsiinsä äärimmäisen nopeasti, ja tästä onkin syntynyt jo oma terminsä, "pikavippi heti". Sillä tarkoitetaan ylipäätänsä lainoja, jotka voi saada nimensä mukaisesti melkein heti. Tämä onnistuu sen ansiosta, että kyseiset lainapaikat käyttävät koneellista lainahakemusten hyväksymismenetelmää, joka antaa samalla lainapäätöksen heti. Listan tälläisistä paikoista löydät täältä.​

Mutta varsinkin monet hieman isommat lainapalvelut käsittelevät myös käsin hakemuksia nykyään aivan riittävän nopeasti, ja päätös tulee monesti jo vartissa tai viimeistään tunnin sisällä. Ja mikäli saat lainatarjouksen, niin hyväksyttyäsi maksetaan rahat tilillesi käytännössä saman tien, kunhan omaat pankkitilin jossakin suomalaisten suosimissa pankeissa (Nordea, Danske yms.)

Käytännössä nykyään siis jos oikeasti haluat 500 euron vipin heti, niin se on mahdollista saada. Huomaa kuitenkin että vaikka tämä onnistuu aivan samalla lailla viikonloppuna kuin arkisin, niin yöllä vippejä ei saa maksaa tileille lainmuutoksen takia. Aivan 24/7 ei siis rahaa voi saada. Jos siis haet 500 euron lainan yöllä, niin sitä​ ei sinulle saada kuitenkaan lain mukaan maksaa kuin seuraavana aamuna klo 7. Kuitenkin jopa yllättävän moni lainamesta käsittelee hakemuksesi myös yöllä, jolloin rahat tulevat käytännössä jo ennen kello kahdeksaa seuraavana aamuna.

Lainaa 500 heti tilille jo vaikka tänään

500 euron laina onkin siis helppo ja nopea saada tilille vaikka heti, mutta mistä sitä kannattaa hankkia, ja minkätyylinen laina olisi tilanteesesi parhaiten sopiva?

500 € pikalaina on summa, jossa ensimmäistä kertaa alkaa tulla tarjolle kulutusluottoja, joissa tämä on useimmiten minimilainasumma. Toisaalta se on jo summa, jossa korottoman lainan takaisinmaksaminen alkaa olla tiukkaa monille. Niissä pitää nimittäin maksaa koko lainasumma takaisin yleensä jo 30 päivän sisällä. Suomilimiitti tekee tästä poikkeuksen, tarjoten 60 päivää mikäli vipin hakee alkukuusta, joka alkaa nostaa sen arvoa kyllä nopeasti kun lainasummat kasvavat.

Kannattaako sitten 500 laina ottaa pikavippinä vai luottona? Se riippuu tarpeestasi. Hyvä on kuitenkin huomata, että muodosta riippumatta netissä tarjotaan vain vakuudettomia lainoja ja luottoja, joihin ei siis tarvitse antaa vakuuksia tai takaajia.

Pikaluotto 500 euroa voi olla optimaalinen silloin, jos tarvits​et jotakuinkin juuri tämän verran rahaa jotain tiettyä tarkoitusta varten. Esimerkiksi voit ostaa sillä uuden pesukoneen, tai korjauttaa auton kuntoon. Tällöin tälläiset vipit ovat monesti se helpoin keino ja myös nopein (joskin ero on nykyään jo pienempi) hankkia lainaa nopeasti.

pikalaina 500

Nappaa oma 500 euron vippi taskuusi!

Toisaalta kulutusluottoakin voi käyttää kuten pikalainaa, kun vain nostaa kerralla koko summan itselleen. Tässä mielessä tämä raja ei ole niin tiukka, ja kulutusluottojakaan ei kannata sulkea pois vaikka rahat tarvitsisi heti, sillä joskus niissä voi olla edullisemmat hinnat kuin pikaluotoissa.​ Mutta toisaalta jos rahaa tarvitaan kulutukseen, eli tyyliin satanen nytten, 200 2 viikon päästä yms. niin tällöin kulutusluottoja ja tililuottojen avulla voi säästää jonkin verran lainan kustannuksissa. Tosin kun kyseessä on vielä tälläinen melko pieni laina, niin säästöt eivät tälläisellä ajoituksella ole kovin suuret.

Yleisesti pikavippi 500e kannattaa ottaa jos hakee rahoitusta johonkin tiettyyn hankintaan, tai haluaa hyödyntää näitä korottomia pikavippejä. Kulutusluotot taas sopivat erityisen hyvin jos ei tiedä tarkkaa määrää paljonko rahaa tarvitsee, tai tarvitsee sitä osissa esim. juuri arjen kulutukseen. Kuitenkaan vielä tämän kokoluokan lainassa ei tarvitse tehdä mitään todella tiukkaa rajaa, sillä vaikka ottaisi pikalainan kulutukseen, tulisi se ehkä vain 10 - 20 euroa kalliimmaksi jos sitäkään, kuin jos sitä nostaisi erissä hiljalleen. Ja mikäli kulutusluotossa on iso nostokulu, voi normaali pikalaina tulla kuitenkin halvemmaksi.

Tämän takia tästä ei voi oikein antaa yksiselittäistä suositusta, mutta sanotaan nyt että ei kannata olla liian tiukka lainan muodon kanssa vielä näissä lainoissa, vaan valita edullisin ja itselleen sopivin, oli se sitten pikaluotto, joustoluotto tai kulutusluotto.​

Tahdotko pikavippi 500 osamaksulla

500 euron pikavippi alkaa olla ensimmäisiä lainasummia, jossa ihmiset ovat kiinnostuneita erityisesti lainapaikoista mistä sitä voi saada osamaksulla. Osittain tämä on hieman hassu summa siinä mielessä, että monet lainapaikat mainostavat ilmaisia ensilainojaan, jotka pitää sitten kuitenkin maksaa takaisin jo 30 vuorokauden sisällä. Kuitenkin isolle osalle lainaajia alkaa tämän määrän kerääminen kasaan tälläisellä aikataululla tuomaan haasteita, ja moni jättääkin mielummin nämä tarjoukset käyttämättä ja etsii pikavippiä pitkällä maksuajalla ja osamaksulla.

Sekä Ekstraluotto että Bluefinance ovat suosituksiamme kun tahdot saada 500 euron vipin osamaksulla. Ekstraluoton kautta saat maksuaikaa 10kk, ja kuukausierät jäävät alle 60 euron per kuukausi. Blue Financelta taas maksuaikaa saa 12kk, ja laina maksetaan takaisin 6 erässä kahden kuukauden välein. Tällöin maksuerät ovat kuukautta kohden jotakuinkin samaa luokkaa kuin Ekstraluotolla.​ Riippuen valitsemastasi maksuajasta, ovat nämä firmat halvempia kuin toisensa. Blue Finance on paras jos otat täyden 12kk maksuajan, ja Ekstraluotto taas kun lyhyempiä maksuaikoja kuten 6 kk tai 3 kk.

Tämmöinen 50 - 60 euroa kuukaudessa lainan lyhennystä on aika suosittu tahti. Se ei monelle ole liian kova, vaan heiltä liikenee tämän verran lyhennystä kuukaudessa. Toisaalta se ei ole niin hidas kuin joku 20 - 30 euroa kuussa olisi, jolloin lainaa pidettäisiin todella kauan ja sen korot nousisivat todella korkeiksi. Suosittelenkin että pidät maksuajan tälläisessä 500 euron pikalainassa 6 kk - 12kk tasolla. Sen pitäisi onnistua, ja sen kautta saat pidettyä kustannukset kurissa.

Lainaa 500 euroa nopeasti jo tänään

Olit sitten hakemassa kulutusluottoa tai pikalainaa, niin kummankin haku käy helposti käyttämällä lainavertailuamme. Lainaa 500 6kk maksuajalla tai vaikka 12kk maksuajalla jo tänään!

Vai etkö ole vielä aivan varma siitä, mistä lainapaikasta sinun kannattaisi ehkä tämä vippi hakea? Jos näin on, ja tuntuu vaikealta tehdä päätös, niin meillä on vinkki joka voi auttaa sinuakin.

Nimittäin 500e on monesti ensimmäinen lainasumma, jossa on mahdollista kilpailuttaa lainansa nopeasti tähän erikoistuneiden palvelujen kautta. Me voimme suositella tätä varten erityisesti Lendoa ja Rahalaitosta.​

Se miten nämä palvelut toimivat on seuraava:​

 1. Menet kyseisen lainapalvelun kotisivuille, ja täytät sieltä löytyvän hakemuksen jossa kerrot mm. paljonko lainaa haluat, sekä minkälaista maksuaikataulua toivot.
 2. Laitat hakemuksen menemään, jolloin saat yleensä jo heti saman tien ensimmäisen lainatarjouksen, ja lisää alkaa tulla sähköpostiisi jo lähituntien aikana.
 3. Kun saat mieluisan tarjouksen, seuraat ohjeita ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnusten kautta.
 4. Ja jos mikään tarjous ei sitten miellytäkkään, ei sinun tarvitse ottaa lainaa ollenkaan vaan voit vain jatkaa elämääsi ilman turhia selittelyjä tai tarinoita. Mitään sitoutumispakkoa ei nimittäin näissä ole.​

Lainojen kilpailutus tapahtuu siis käytännössä siten, että kun täytät heidän sivuiltaan löytyvän lainahakemuksen, välitetään se eteenpäin jopa 15 - 20 eri lainapaikalle, jotka käsittelevät kukin tämän hakemuksen ja antavat sen mukaan tarjouksen, tai jättävät sen antamatta. Samalla vaivalla kuin siis täyttäisit yhden hakemuksen lainapaikan omilla sivuilla, voit saada jopa yli 10 eri lainatarjousta, joista voit sitten valita parhaan.

Tämä onkin eräs parhaista vaihtoehdoista saada edullista ja muuten itselle sopivaa lainaa, ja nähdä millaisia pikavippejä tai luottoja sinulle myönnettäisiin eri firmoista. Usein tämä tekee myös päätöksenteosta entistä helpompaa, kun voi suoraan vertailla lainatarjouksia ja tehdä päätös niiden perusteella. Jos siis tahdot saada 500e edullisesti ja nopeasti, ilman kauheaa pohdintaa, laita tälläinen hakemus menemään ja odot​tele saamiasi tarjouksia. Voit koska tahansa hyväksyä niistä ensimmäisen mieluisan, tai odottaa että kaikki ovat tulleet ennen kuin teet päätöksen. Toisin sanoen usein on tätäkin kautta mahdollista saada 500 euron laina heti tilille jos niin vain haluaa.

Vaikeinta tämä voi olla 18v lainaajille, joille vippiä myönnetään selvästi harvemmasta paikasta kuin iäkkäämmille lainaajille. Ikäraja 18v on tänäpäivänä 2020 melko harvinainen jo, ja käytössä vain noin 10 % lainapaikoista. Tilanne ei ole kuitenkaan toivoton, sillä pikavippi 500e 18v on mahdollista saada ainakin Lainaston ja Blue Financen kautta, joista jälkimmäinen on paras vippi tässä kokoluokassa tämän ikäisille. Sama suositus pätee myös 19v lainaajille.

500 euron laina voi olla sinun jo tänään

Tahdoit sitten minkälaista 500 euron lainaa tahansa,niin tarjolla on niitä moneen lähtöön ja tarpeeseen. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua selvittämään mitä oikein on tarjolla, ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle kun etsii tälläistä lainaa.

Jos mieleesi kuitenkin jäi jotain kysyttävää tai jokin asia ei tullut aivan selväksi, niin laita kommenttisi tai kysymyksesi meille alla olevan lomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin saamiimme kysymyksiin mahdollisimman nopeasti, yleensä jo 24h sisällä!

Kiitos mielenkiinnostasi, ja onnea loistavan lainan tai vipin haussa!