Pikavippi 50e – Lainaa 50€ (2019)

Jotkut pikavippiyritykset tarjoavat myös alle 50 euron pikavippejä aina muutamasta kymmenestä eurosta lähtien, mutta yleensä minimisumma on pikavippi 50e. Jos sinulla tulee yllättäviä pienempiä kuluja, on tämän kokoisen pikavipin ottaminen kannattavaa, koska kokonaiskustannukset pysyvät kohtuullisina.

50 euron pikavipillä on useimmiten lyhin maksuaika, joka vaihtelee muutamasta viikosta kuukauteen. Tämän suuruisen pikavipin kulut taas vaihtelevat alle kymmenestä eurosta muutamaan kymmeneen euroon. Näin pieneen lainaan kannattaa ehdottomasti valita edullisin vaihtoehto, koska takaisinmaksuajat ovat hyvin pitkälle samat.

Pienempiin lainasummiin kannattaa myös tehdä pikavippi vertailu, koska lainojen kulut saattavat vaihdella suuresti eri pikavippipalveluiden välillä. Jotkut pikavippiyritykset valitettavasti rahastavat kohtuuttoman paljon 50e pikalainasta. 

TOP 4 PARASTA 50 EURON PIKAVIPPIÄ:

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Yleisimmät hakutavat ja 50e lainat

Pikavippi on helppo ja nopea tapa saada lyhytaikaista ja vakuudetonta pikalainaa. Pikavippiä haetaan yleisimmin tekstiviestillä tai verkkohakemuksella, mutta myös puhelinhakemukset ovat mahdollisia PIN-tunnusta käyttäen.

pikavippi 50

Lainapäätöksen saaminen ja lainasumman siirtäminen hakijan tilille kestää vain muutamia minuutteja kun myönteinen lainapäätös on tehty. Kannattaa muistaa, että pikavippejä myönnetään vain asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, yleisimmin asiakaspalvelu on auki maanantaista sunnuntaihin klo 7-23 välillä.

Hakijan tulee täyttää tietyt kriteerit, jotta voi saada pikalainaa. Lainaehdot vaihtelevat palveluiden välillä, mutta yleisimmin hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt, Suomen kansalainen, luottokelpoinen ja hänellä tulee olla omiin nimiin rekisteröity puhelinliittymä. Jotkut palvelut hyväksyvät prepaid -liittymän, mutta eivät kaikki. Tämä kannattaa tarkistaa pikavippi palvelun omilta kotisivuilta.

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee viikosta muutamaan kuukauteen. Pikavippiyritysten laina-ajat ovat useissa palveluissa hyvinkin joustavat, joten vipin ottajalle annetaan hyvät mahdollisuudet maksaa vippi takaisin ajallaan. Kannattaa aina kuitenkin miettiä raha-asiat niin, että ei joudu maksamaan vippiä vipillä, joka saattaa helposti johtaa velkakierteeseen. Pahimmillaan maksumuistutusten laiminlyönti voi johtaa luottotietojen menetykseen, joten kannattaa aina ottaa pikavippi vain jos tiedät pystyväsi maksamaan sen takaisin ajallaan.

 • Updated toukokuu 14, 2019
 • Lainaa