Pikavippi 50e – Lainaa 50€ (2022)

Jotkut pikavippiyritykset tarjoavat myös alle 50 euron pikavippejä aina muutamasta kymmenestä eurosta lähtien, mutta yleensä minimisumma on pikavippi 50e. Jos sinulla tulee yllättäviä pienempiä kuluja, on tämän kokoisen pikavipin ottaminen kannattavaa, koska kokonaiskustannukset pysyvät kohtuullisina.

50 euron pikavipillä on useimmiten lyhin maksuaika, joka vaihtelee muutamasta viikosta kuukauteen. Tämän suuruisen pikavipin kulut taas vaihtelevat alle kymmenestä eurosta muutamaan kymmeneen euroon. Näin pieneen lainaan kannattaa ehdottomasti valita edullisin vaihtoehto, koska takaisinmaksuajat ovat hyvin pitkälle samat.

Pienempiin lainasummiin kannattaa myös tehdä pikavippi vertailu, koska lainojen kulut saattavat vaihdella suuresti eri pikavippipalveluiden välillä. Jotkut pikavippiyritykset valitettavasti rahastavat kohtuuttoman paljon 50e pikalainasta. 

TOP 4 PARASTA 50 EURON PIKAVIPPIÄ:

Yleisimmät hakutavat ja 50e lainat

Pikavippi on helppo ja nopea tapa saada lyhytaikaista ja vakuudetonta pikalainaa. Pikavippiä haetaan yleisimmin tekstiviestillä tai verkkohakemuksella, mutta myös puhelinhakemukset ovat mahdollisia PIN-tunnusta käyttäen.

pikavippi 50

Lainapäätöksen saaminen ja lainasumman siirtäminen hakijan tilille kestää vain muutamia minuutteja kun myönteinen lainapäätös on tehty. Kannattaa muistaa, että pikavippejä myönnetään vain asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, yleisimmin asiakaspalvelu on auki maanantaista sunnuntaihin klo 7-23 välillä.

Hakijan tulee täyttää tietyt kriteerit, jotta voi saada pikalainaa. Lainaehdot vaihtelevat palveluiden välillä, mutta yleisimmin hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt, Suomen kansalainen, luottokelpoinen ja hänellä tulee olla omiin nimiin rekisteröity puhelinliittymä. Jotkut palvelut hyväksyvät prepaid -liittymän, mutta eivät kaikki. Tämä kannattaa tarkistaa pikavippi palvelun omilta kotisivuilta.

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee viikosta muutamaan kuukauteen. Pikavippiyritysten laina-ajat ovat useissa palveluissa hyvinkin joustavat, joten vipin ottajalle annetaan hyvät mahdollisuudet maksaa vippi takaisin ajallaan. Kannattaa aina kuitenkin miettiä raha-asiat niin, että ei joudu maksamaan vippiä vipillä, joka saattaa helposti johtaa velkakierteeseen. Pahimmillaan maksumuistutusten laiminlyönti voi johtaa luottotietojen menetykseen, joten kannattaa aina ottaa pikavippi vain jos tiedät pystyväsi maksamaan sen takaisin ajallaan.

  • Updated syyskuu 3, 2019
  • Lainaa