Pikavippi 400e Heti – Katso Paras 400 € Laina (2022)

Etsitkö helppoa ja edullista 400 euron pikavippiä? Tätä varten olemme keränneet listalle parhaat tälläiset 400 euron lainat, jotta sinä löytäisit nopeasti itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Pikavippi 400e heti tilile

Kuinka kova kiire sinulla on saada rahat? Jos nimittäin tahdot saada pikavipin heti tai lainaa tosi nopeasti, niin nämä listaamamme nettilainat ovat loistava apu tähän tarkoitukseen. Jokainen näistä lainoista on mahdollista saada tilille yleensä jo tunnin sisällä, ja lainahakemuksen täyttäminen on niissä jokaisessa todella helppoa ja nopeaa.

Nämä ovatkin ihan syystä nostettuna esille kun haluat saada 400 euron vipin, sillä nämä lainatarjoukset ovat parhaita mitä tiedämme tällä hetkellä tämän kokoisissa lainoissa.

Lainaa 400 pitkällä maksuajalla​

Ainoa mutta mikä sinulla voi olla on näiden lainojen maksuaikojen suhteen. Listallamme on monta lainaa, jokta ovat ns. ilmaisia ensilainoja. Näistä kerromme hieman enemmän seuraavassa, mutta ne tarkoittavat käytännön kannalta sitä, että nämä lainat pitää maksaa takaisin kokonaisuudessaan viimeistään yleensä 30 vuorokauden kuluttua lainan nostamisesta. Ja kun puhumme 400e pikavipeistä, niin tämä laina-aika voi monelle olla jo liian lyhyt tämmöiseen vippiin.

Älä kuitenkaan huoli, sillä listallamme on pari loistavaa lainapaikkaa, joista on mahdollista hakea lainaa 400e pitkällä maksuajalla. Näitä ovat Lainasto sekä Bluefinance, joskin tällöin pitää jättää Bluefinancen ilmainen ensilaina käyttämättä. Kumpikin näistä firmoista lainapalveluista​ tarjoaa 400 euron vipille maksuaikaa 12kk. Ja tämä maksetaan siis takaisin 6 erässä, 2kk välein.

400e lainalle tälläinen 12kk maksuaika pitäisi kyllä riittää lähes jokaiselle. Käytännössä se siis tarkoittaisi noin 50e kuukausieriä, tai 100 € maksuja per 2 kuukauden laskutuskausi. Nämä 2 lainapaikkaa ovatkin suosituksiamme, kun etsit 40​0 euron pikavippi pitkällä maksuajalla.

Pikalaina 400e

pikavippi 400e

Kuten ehkä listaamme katselemalla olet huomannut, on suurin osa listaamistamme lainoista ns. pikalainoja tai pikavippejä. Tämä on ihan siitä syystä, että mielestämme kun puhutaan alle 500 euron lainoista, niin lähes aina ne kannattaa vielä ottaa vippinä eikä kulutusluottona tai joustoluottona.

Joustoluottojen ongelma pienissä lainoissa on se, että ne eivät tarjoa oikein mitään etuja pikalainoihin pitkällä maksuajalla mikäli lainasummat ovat pienet. Esimerkiksi näissä 400 euron pikavipeissä 12kk maksuajalla kuukausierä on usein aivan yhtä pieni kuin se olisi joustoluotossa, mutta itse laina on sitten kokonaisuudessaan halvempi. Joustoluotot ovat nimittäin keskimäärin kalliimpia lainoja, koska se jousto-ominaisuus maksaa. 400 euron lainoissa tämä hintaluokka on melkein tuplasti kalliimpi, mutta sille rahalle ei oikein saada vastinetta, sillä useimpien lainapaikkojen minimikuukausierät ovat samalla tasolla kuin näiden vippien pitkällä maksuajalla.​

Kulutusluottoja voidaan taas käyttää samalla tavalla kuin pikaluottojakin, nostamalla koko tarvittava summa kerralla luottotililtä käyttöön. Mutta näissä taas isoin ongelman on se, että parhaat kulutusluotot ovat usein tarjolla vasta kun lainasummat nousevat yli 500 euron, eli ei aivan vielä tässä kokoluokassa. Mahdollista on tietenkin ottaa suoraan 500 euron laina, mutta jos tarvitset vain 400 € jotain hankintaa varten, ei tämä ehkä kuitenkaan kannata.​

Pikalainat ovatkin mielestämme parhaita ratkaisuja tällä summalla, ja sen takia ne dominoivatkin listaamme parhaista 400 euron lainoista. Pikavippien ongelmat alkavat tulla esille vasta kunnolla kun puhutaan yli 1000 euron lainoista, joten siinä vaiheessa alkavat näitä vertailuja dominoida myös muut lainat kuin vipit ja pikaluotot.​

Lainaa 400 heti tilille

Osa varsinkin ensimmäistä kertaa ikinä lainaa netistä hakevat ovat hieman peloissaan siitä, että onko näitä lainoja vaikea hakea. Heille voimme rohkaisevasti sanoa että vaikeaa se ei todellakaan ole! Nämä prosessit ovat todella optimoituja, joka tarkoittaa sitä että ensikertalainenkin voi yleensä aina helposti hakea ja saada vippiä verkosta niin halutessaan.

Helpoiten tämä käy kuitenkin kun omaat muutamat tarvittavat välineet lähelläsi, joista yleisimpiä ovat seuraavat:​

  • Omiin nimiisi rekisteröidyt pankkitunnukset, joilla voit varmistaa henkilöllisyytesi netin kautta.
  • Kännykkä tai matkapuhelin. Tätä ei tarvita kaikkialle, ja osa paikoista taas vaatii liittymän omilla nimilläsi. Hyvä kuitenkin olla ulottuvilla.
  • Todistus tuloistasi. Moni lainamesta pyytää kopion viimeisimmästä palkkakuitistasi tai yrittäjätulosta tai vastaavasta hakiessasi lainaa. Osasta paikoista, kuten Lainastosta voi kuitenkin hakea pientä vippiä ilman liitteitä, jolloin näitä ei tarvita.

Kun nämä löytyvät kätesi ulottuvilta, saat yleensä hakemuksen täytettyä jo 10 - 15 minuutin sisällä ilman hikoilua tai haasteita. Ne ovat oikeasti tosi helppoja täyttää, eikä siitä kannata murehtia. Vaikein vaihe monille voi olla tuo palkkakuitin lähettäminen. Se vaatii yleensä joko skannerin, tai sitten osaan paikoista mahdollista tuo kuitti on lähettää kännykällä, vaikka Whatsapin kautta (Lainastossa).

Yleisesti helpoiten lainan hakeminen käy monille tietokoneen avulla, mutta mahdollista se on myös tehdä kännykällä, joskin liitteiden lähettäminen voi olla tällöin monimutkaisempaa. Tekstarilla lainaa on nykyään aika vaikea hakea, mutta yleensä tämä kyllä onnistuu kun hakee seuraavia lainoja samasta firmasta. Ensimmäistä lainaa on kuitenkin melkein mahdoton saada tekstiviestillä, sillä vippiä hakiessa halutaan kirjautuminen verkkopankin kautta, joka ei oikein toimi tekstarihakemusten kanssa.

400 euron vippi - onko näissä isoja eroja?

Kuinka paljon eroja sitten on tarjolla olevissa 400 euron vipeissä? Pienempiä lainoja käsitelleissä kirjoituksissa (katso mm. https://www.vippikeidas.fi/pikavippi-200-e/) kerroimme, että kun laina on oikein pieni, niin säästöt eri vaihtoehtojen välillä ovat monesti niin pienet, että hirveän syvällinen vertailu ei ehkä aina ole paras tapa käyttää aikaansa. Lähes kaikki niistä ovat vakuudettomia lainoja tai luottoja, ja monesti maksuajat ja muut ehdot ovat usein hyvin lähellä toisiaan eri lainapalvelujen kesken. Isoimmat erot voivat tulla ehkä yleensä juuri laina-ajan suhteen, ja joskus hinnan suhteen.

Usein homma menee niin, että pienellä jo 10 minuutin selailulla löytää yleensä itselle hyvän lainan, ja vaikka hommaan käyttäisi pienissä summissa tunnin tai pari lisää, niin edut siitä jäävät usein todella pieneksi.

Näin olleen siis pieni vertailu ja katselu kannattaa, mutta turhaa on käyttää liikaa aikaa tähän vertailuun. Voit ehkä säästää ylimääräisen 10 - 15 euroa 400 euron lainassa jos vertailet todella syvällisesti, mutta tähän voi mennä sitten turhan paljon aikaa. Ja jos käytät näitä korottomia pikavippitarjouksia, niin niitä parempia tai ainakin edullisempia lainoja voimme luvata että et tule löytämään!

Eroja lainojen hinnoissa alkaa kuitenkin jo esiintymään tämän kokoluokan lainoissa, varsinkin jos vertailee kalleimpia ja edullisimpia lainoja keskenään. Esimerkiksi 400 euron laina pitkällä maksuajalla voi maksaa edullisimmillaan noin 150 euroa kustannuksina koko laina-ajalta, mutta pahimmilaan hintaa voi tulla melkein 400 - 500 €! Tämän takia suosittelemmekin pientä vertailua, sillä sillä tavoin saa nopeasti vältettyä nämä huonoimmat lainat, ja näkee ainakin sen, mikä se hintataso ja kulut tälläisissä lainoissa keskimäärin ovat.

Kuitenkin kuten jo sanottua, tällä sivulla esitellyt lainat ovat mielestämme parhaita mitä tässä luokassa on tarjolla, ja vaikka olet tietenkin vapaa etsimään parempia vippejä, niin luulemme että menetät siinä vain enemmän aikaa kuin mitä voit rahana säästää.

Pikavippi 400 18v - Mistä lainaa 18 vuotiaana?

Suurin ero 18-vuotiaalla lainaajalla ja 20 vuotiaalla on sen suhteen, että iso osa listatuista korottomista lainoista ei ole tarjolla 18 ja 19 vuotiaille. Kuitenkin 400 euroa on vielä lainasumma, jolloin käytössä on Lainaston pienehkö pikalaina, joka on parhaita pienlainoja niin nuorille lainaajille, kuin myös yleensä työttömille ja opiskelijoille. Yksi selittävä tekijä on tietenkin sen ikäraja 18v, mutta sitä voi myös hakea suoraan ilman liitteitä tai todisteita tuloista, joka on hyvä etu näillle ryhmille jolla tuloja ei yleensä niin paljoa ole.

Bluefinance on toinen suosittelemamme lainapaikka 19 vuotiaille, ja sieltä on mahdollista myös nuorten saada lainaa ilman korkoa tai kustannuksia ensimmäisenä vippinään. Ja maksullisena lainassa on myös täällä 12kk maksuaika, joka on todella monella mieluinen juttu.

Hae oma vippi heti tilille

Uskomme että olemme käsitelleet nyt aika kattavasti useimmat esille nousseet kysymykset liittyen tarjolla oleviin 400 euron pikalainoihin.

Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua selvittämään haluamasi asian, ja jo ehkä löytämään omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan lainan. Halusit sitten lainaa heti, tai tai vasta pohtia asiaa, olemme yrittäneet parhaamme mukaan saada mahdollisimman paljon tärkeimpiä asioita tähän artikkeliin.

Jos jotain on kuitenkin vielä jäänyt hieman epäselväksi, tai haluisit kysyä jotakin, autamme mielellämme. Laita kysymyksesi tai kommenttisi alla olevan lomakkeen avulla, ja vastaamme siihen niin nopeasti kuin vain pystymme.

Kiitos ajastasi, ja toivottavasti pystyimme sinua auttamaan!​