Pikavippi 300e Heti – Katso Paras 300 € Laina (2022)

Kun tahdot lainaa 300 euroa, on tarjolla monenlaista lainaa ja pikavippiä . Hinnoissa alkaa olla jo eroja, ja osa lainoista on selvästi parempia kuin toiset.

Tässä listaus parhaista 300 euron vipeistä tällä hetkellä (päivitetty syyskuussa 2021)

Pikavippi 300 heti

300 euron vipit eivät ole enään niin suosittuja lainoja kuin 100 ja 200 euron vipit, mutta niitäkin otetaan kuitenkin melko paljon netin kautta tänäpäivänä. Niissä kuitenkin aletaan tulla jo ilmiöön, jossa lainojen summia aletaan pyöristää lähimpää tasalukuun, joka tässä tapauksessa olisi 500 euroa.

Monet samat viestit ja asiat pätevätkin näissä lainoissa kuin aikaisemmissa kirjoituksissa, mutta koska osa teistä lukijoista on tullut suoraan Googlen kautta tälle sivulle, neuvomme teitä myös hieman samoilla ohjeilla tässä artikkelissa 300e lainan valintaan.​

300 euron vippi uusille asiakkaille ilman kuluja

pikavippi 300e

Kun aletaan miettimään mikä mahtaisi olla paras 300 pikavippi tällä hetkellä, niin katse kääntyy kyllä ihan väistämättä kohti noita korottomia vippejä ja lainoja mitä tarjotaan uusille asiakkille nykyään 2018 monen tahon kautta.

Jos joku ei vielä näistä ole tietoinen, niin kyseessä on siis joidenkin lainapalvelujen tarjoamat ilmaiset ensilainat, jotka on siis tarjolla vain uusille asiakkaille. Nämä ovatkin sisäänheittotuotteita, joiden kautta nämä yritykset haalivat uusia asiakkaita. Lainaajien kannalta nämä taas monesti ovat niitä parhaita vippejä mitä tarjolla on.

Niissä on vain sellainen haaste, että ne pitää maksaa takaisin jo 30 - 60 vuorokauden sisällä. Onneksi vielä 300e lainoissa tämä ei monille ole niin iso ongelma, mutta kun lainojen summat kasvavat niin yhä harvempi pystyy niitä hyödyntämään maksimaalisesti​.

Jokatapauksessa, jos siis kaipaat vaikka pientä 300 euron vippiä seuraavan palkkapäivään asti tai vastaavaa, kannattaa nämä korottomat tarjoukset ehdottomasti hakea ennen kuin alkaa noita maksullisia hakemaan.

Mutta jos kaipaat 300 euron pikavippiä pitkällä maksuajalla, niin silloin täytyy nämä tarjoukset jättää tulevaa varten, ja tällöin suosittelemme erityisesti Lainaston pikalainaa 12kk maksuajalla, jota saa 400 euroon asti. Tämä kyseinen pikalaina on melko edullinen, ja se maksetaan takaisin sitten 6 erässä. Huomaa kuitenkin, että viimeinen näistä on selvästi suuremmat kuin aikaisemmat, johon kannattaakin hieman varautua ettei sitten lasku yllätä eräpäivänä ihan puun takaa.​

Lainaa 300 euroa heti

Toinen iso syy miksi 300 euron luottoja haetaan monesti verkosta kuluttomien lainojen lisäksi on nopeus. 30 euron laina voi nimittäin olla käytössäsi parhaimmilaan ja aika usein alle tunnin sisällä siitä kun olet alkanut hakemusta täyttämään. Harvemmin voit rahaa saada näin nopesti mitään toista kautta.

Hakemuksen täyttäminen on myös hyvin helppoa, ja ei vie kovin montaa minuuttia aloittejiltakaan. Useimmat saavat hakemuksen valmiiksi ja matkaan viimeistään 15 minuutin sisällä.​ Tämän takia jos on kiire ja kova tarve saada lainaa heti, niin pienet pikavipit ovat tähän tarkoitukseen usein se paras helpotus.

Mistä paras 300 laina?

Jos ihan täysin avoimen rehellisiä ollaan, niin näin pienissä lainoissa säästöt eri lainojen välillä voivat jäädä aika pieniksi, ja osa pohtiikin tämän takia että onko kovin paljon järkeä tehdä lainavertailua kun kyseessä on vain 300e laina?

Totta se onkin, että säästöt eivät kovin kummoisia välttämättä ole eri vaihtoehtojen välillä, varsinkin jos ottaa huomioon mitä sillä lisähinnalla oikein saa. Kyllä, Lainaston pikalaina on 300 euron suuruisena noin 150 euroa kalliimpi kuin nämä ilmaiset vipit uusille asiakkaille, mutta vastineeksi se saadaan maksaa takaisin 12 kk aikana. Eli kyllä, se maksaa hieman enemmän mutta toisaalta se voidaan maksaa huomattavasti hitaammin ja pienemmissä erissä.

Jos sitten alkaa vertailla ihan samanlaisia lainoja, niin erot niiden välillä voivat olla noin 30 - 60 euroa ehkä keskimäärin, joka on kyllä ihan kohtuullinen summa jo ja sen takia kannattaakin tämänkaltaiset vippivertailut katsoa lävitse kun etsii tälläistä pikalainaa. Mutta toisaalta ei ehkä kannata liiaksi jäädä jumiin etsimään sitä täydellistä ja parasta 300 pikavippiä, vaan valita vain jokin sopiva ja melko edullinen vaihtoehto, joka on ainakin kohtuullisen hyvä. Kovalla vertailulla voit ehkä säästää lisää 10 euroa, mutta se voi viedä kohtuuttomasti enemmän aikaa ja vaivaa, jonka takia tälläinen vertailu ei usein ole sen arvoista.

On kuitenkin myös hyvä huomata, että kun vertailemme eri vippejä ja pikaluottoja, on niissä muitakin eroja kuin vain lainan hinta.

Eräs yleinen asia mihin nuoret kiinnittävät huomiota on erityisesti lainan ikäraja. Pikavippi 18v 300e on mahdollista onneksi vielä saada useammastakin paikasta, mutta tarjonta on selvästi rajoittuneempi kuin esimerkiksi 19v ja 20v lainaajilla.

Maksuaika on toinen asia, joka voi erota suurestikkin jo 300 euron pikavippien välillä​. Toiset pitää maksaa takaisin jo 30 päivän aikana, kun taas toisissa voi olla 6kk maksuaikaa tai jopa 12kk tietyissä paikoissa. Tämä onkin toinen merkittävä asia, minkä takia näitä 300e pikaluottoja vertaillaan.

Voikin siis sanoa, että tässä luokassa alkaa olla jo erittäin kannattaa vähän vertailla tarjolla olevia 300 euron lainoja, mutta liikaa siihen ei kannata käyttää aikaa. Pienellä tarkastelulla voi säästää 50 euroa ja saada paremman maksuajan, mutta tuntien käyttäminen tähän ei oikeastaan tuo pahemmin lisähyötyjä. Katso siis vaikka listaltamme parhaiten tarpeitasi vastaava 300e pikavippi, ja laita hakemus menemään kun lainapalvelu vaikuttaa sopivalta.​

Onko pikalaina 300 euroa se paras vaihtoehto?

Tämän kokoluokan lainat ovat vielä sellaisia, joita mielestämme ei oikein ole pahemmin järkeä hakea joustoluottona tai kulutusluottona.

Näiden luottojen ideana kun on tarjota mahdollisuus nostaa lainaa osissa, ja harvempi sitä tekee 300e lainojen kohdalla. Toinen mitä ne voivat tarjota on pidempi laina-aika, mutta kun 300 vippejä pitkällä maksuajallakin on mahdollista saada, niin tämäkin etu jää melko olemattomaksi.​

Lisäksi vaikuttaa monesti, että alle 500 euron lainoissa pikalainat ja vipit tulevat usein halvemmaksi kuin joustoluotot, tarjoten kuitenkin monia samoja asioita mitä nuo pienet joustoluotot tuovat. Tämän takia vipit ovat mielestämme parempi vaihehto näissä pienissä lainoissa.

Joskus kulutusluotot ovat edullisempia, mutta monesti niissä on vähintään 500 euron minimilainasumma, jonka takia varsinkin niiden parhaat tarjoukset eivät vielä ole esillä tätä pienemissä luotoissa.

Kun siis haet 300e lainaa, suosittelemme kääntymään pikavippien ja lainojen suuntaa, sillä ne ajavat usein parhaiten tarpeet tässä kokoluokassa.​