Pikavippi 24h – Mistä lainaa yöllä? (2018)

Ihmiset etsivät netissä tietoa pikavipeistä joita voi saada 24h vuorokaudessa, ja yleensä tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että halutaan löytää vippiä jota voi hakea ja saada yöllä. Päiväsaikaanhan nimittäin lainan saaminen käy lähes joka paikasta nopeasti, mutta yöllä tilanne on toinen.

Miksi pikavippi 24h on vaikea saada​

pikavippi 24h

Vuonna 2013 tehtiin laajahko lainmuutos, joka koski erityisesti netissä tarjottavia lainoja ja vippejä. Se vaikutti tähän alaan ja tarjontaan monin tavoin, mutta yksi näistä vaikutuksista oli se, että se kielsi lainarahojen maksamisen klo 23 - 7 välisenä aikana lainaajien tileille. Eli toisin sanoen teki rahojen saamisen yöaikaam mahdottomaksi.

Oliko tämä sitten kokonainen täyskielto, jonka jälkeen pikavippi 24h on mahdoton saada? No ei... mutta tavallaan myös kyllä. Nimittäin pikavippiä on turha yöaikaan yrittää saada tilille, mutta joitakin muita lainoja on mahdollista vieläkin 2018 saada koska tahansa kellon ympäri käyttöönsä. Ja nämä ovat erilaiset luottotilit ja tililuotot.​

Luotot porsaanreikänä

Selvää oli jo lakia luodessa, että se ei voisi kokonaan kieltää kaikenlaisten lainojen saamista yöllä, nimittäin on yksi tärkeä luotolla toimiva asia, jota ei oikein voi enään nykymaailmassa kieltää. Ja se on tietenkin luottokortit. Mikäli kielto olisi ollut täydellinen, olisi se tarkoittanut myös sitä, että yöaikaan ei voisi ostaa mitään luottokorteilla. Ja tätähän ei kukaan halunnut.

Laki siis tavallaan erottaakin luotot ja lainat toisistaan, antaen yhä mahdollisuuden käyttää luottoa koska tahansa 24h. Mutta ehkä aivan täydellisestä tämän vaikutuksia ei osattu olettaa, sillä kulutusluottojen ja muiden netissä tarjottavien luottojen suosio ja tarjonta oli tuolloin paljon pienempi kuin se on nykyään. Joten miten on tilanne esimerkiksi luottotilin kanssa netissä?

En ole missään nimessä asianajaja tai muuten lainoppinut, joten osa näistä asioista on minun päätelmiäni, ja mahdollista on että olen ainakin jossain mielessä väärin. Ymmärtääkseni kuitenkin laki ei kiellä luottotililtä nostojen tekemistä, vaikka tili olisi avattu juuri äskettäin.

Kuitenkin iso osa netin tililuotoista vaatii että ensimmäinen nosto on tehtävä päiväsaikaan, mutta jatkossa nostoja saa tehdä myös yöllä.​ Eli 1 noston jälkeen voi jatkossa saada rahaa myös öisin.

En tiedä johtuuko tämä yhden noston rajoitus jostain lakipykälästä, mutta voisin veikata että ainakin osittain se johtuu ihan pelosta. On helpompi tehdä näin, kuin riskeerata ongelmiin joutumista tarjoamalla luottoa tilille heti alusta alkaen. Tämän takia onkin mahdollista, että jostain firmoista olisi mahdollista avata tili yöllä, ja tehdä saman tien nosto omalle tililleen pankissa. Mutta tämä on kuitenkin todella harvinaista, vaan yleensä tarvitaan tuo yksi aikaisempi nosto.​

Näin ollen jos et omaa jo luottotiliä missään, on melkeinpä mahdotonta saada lainaa yöllä. Lainaa saa kyllä hakea, ja moni firma käsitteleekin jopa hakemuksiä öisin, mutta rahat siirretään käyttöösi sitten vasta aamulla klo 7. Jos siis tarvitset aamuksi rahaa, voit hyvin hakea sitä netistä lähes jokaisesta paikasta, sillä sanoisin että jokainen firma ottaa hakemuksia vastaan 24h vuorokaudessa. Pikavippi 24h tilille on kuitenkin mahdotonta saada tällä hetkellä.

Jos haluat varautua tulevaan, voit avata luottotilin jostain suosittelemastamme yrityksestä jo tänään, ja tehdä vaikka pienen ensinoston piakkoin. Tämän jälkeen saat jatkossa yleensä rahaa tilille yöaikaan ihan tekstarillakin. Ja se tilin avaus ei itsessään maksa mitään, eikä sen pitäminen varuilta kunhan et ole sillä hetkellä velkaa. Voit siis tehdä pienen noston, maksaa sen nopeasti takaisin ja sen jälkeen pitää tiliä varuilta auki, jos tarvitset vippiä yöllä.

Tämä onkin se paras keino, jos etsit pikavippiä 24h saatavana. Muita keinoja ei nimittäin enään tänä vuonna ole oikein tarjolla.​

Oletko yrittänyt hakea lainaa yöllä, mutta huomannut että juuri kukaan ei tarjoa pikavippiä 24 h vuorokaudessa?

Asia ei valitettavasti ole sattumaa, sillä Suomen laki kieltää nykyään näiden pikalainojen tarjoamista ympäri vuorokauden. Hakemuksia saa ottaa vastaan koska tahansa, mutta rahat saadaan siirtää tilille vain klo 7 -23 välisenä aikana.

Tässä lista parhaista lainoista, joita voi hakea 24h  vuorokaudessa

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FETOUKO saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

4

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Miksi hakea pikavippiä 24h?

Toisin kuin valloilla oleva käsitys, pikavippiä ei haeta yleensä viikonlopun rientoja kattamaan vaan elämisen kuluihin kuten lääkärimaksuihin, ruokaan, lastenhoitokuluihin, kodinkoneiden tai auton hankintaan, ystävän / oman kullan yllättämiseen lahjan muodossa tai muihin tärkeisiin ja yllättäviin menoihin, joita ei muuten pystyisi maksamaan.

Pikavipin tai kulutusluoton hakeminen ei ole millään tavalla häpeällistä, mutta vippiä hakiessa kannattaa ottaa muutama asia huomioon:

Hae vippiä vain niin paljon kuin tarvitset

Vippiä ei kannata hakea yhtään enempää kuin tarvitsee. Vipin korot ja kulut ovat niin korkeat, että mitä suuremman lainan ja pidemmällä maksuajalla hakee, sitä kalliimmaksi takaisinmaksu muodostuu.