Pikavippi 24h – Mistä lainaa yöllä? (2022)

Ihmiset etsivät netissä tietoa pikavipeistä joita voi saada 24h vuorokaudessa, ja yleensä tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että halutaan löytää vippiä jota voi hakea ja saada yöllä. Päiväsaikaanhan nimittäin lainan saaminen käy lähes joka paikasta nopeasti, mutta yöllä tilanne on toinen.

Miksi pikavippi 24h on vaikea saada​

pikavippi 24h

Vuonna 2013 tehtiin laajahko lainmuutos, joka koski erityisesti netissä tarjottavia lainoja ja vippejä. Se vaikutti tähän alaan ja tarjontaan monin tavoin, mutta yksi näistä vaikutuksista oli se, että se kielsi lainarahojen maksamisen klo 23 - 7 välisenä aikana lainaajien tileille. Eli toisin sanoen teki rahojen saamisen yöaikaam mahdottomaksi.

Oliko tämä sitten kokonainen täyskielto, jonka jälkeen pikavippi 24h on mahdoton saada? No ei... mutta tavallaan myös kyllä. Nimittäin pikavippiä on turha yöaikaan yrittää saada tilille, mutta joitakin muita lainoja on mahdollista vieläkin 2019 saada koska tahansa kellon ympäri käyttöönsä. Ja nämä ovat erilaiset luottotilit ja tililuotot.​

Tässä lista parhaista lainoista, joita voi hakea 24h  vuorokaudessa

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Luotot porsaanreikänä

Selvää oli jo lakia luodessa, että se ei voisi kokonaan kieltää kaikenlaisten lainojen saamista yöllä, nimittäin on yksi tärkeä luotolla toimiva asia, jota ei oikein voi enään nykymaailmassa kieltää. Ja se on tietenkin luottokortit. Mikäli kielto olisi ollut täydellinen, olisi se tarkoittanut myös sitä, että yöaikaan ei voisi ostaa mitään luottokorteilla. Ja tätähän ei kukaan halunnut.

Laki siis tavallaan erottaakin luotot ja lainat toisistaan, antaen yhä mahdollisuuden käyttää luottoa koska tahansa 24h. Mutta ehkä aivan täydellisestä tämän vaikutuksia ei osattu olettaa, sillä kulutusluottojen ja muiden netissä tarjottavien luottojen suosio ja tarjonta oli tuolloin paljon pienempi kuin se on nykyään. Joten miten on tilanne esimerkiksi luottotilin kanssa netissä?

En ole missään nimessä asianajaja tai muuten lainoppinut, joten osa näistä asioista on minun päätelmiäni, ja mahdollista on että olen ainakin jossain mielessä väärin. Ymmärtääkseni kuitenkin laki ei kiellä luottotililtä nostojen tekemistä, vaikka tili olisi avattu juuri äskettäin.

Kuitenkin iso osa netin tililuotoista vaatii että ensimmäinen nosto on tehtävä päiväsaikaan, mutta jatkossa nostoja saa tehdä myös yöllä.​ Eli 1 noston jälkeen voi jatkossa saada rahaa myös öisin.

En tiedä johtuuko tämä yhden noston rajoitus jostain lakipykälästä, mutta voisin veikata että ainakin osittain se johtuu ihan pelosta. On helpompi tehdä näin, kuin riskeerata ongelmiin joutumista tarjoamalla luottoa tilille heti alusta alkaen. Tämän takia onkin mahdollista, että jostain firmoista olisi mahdollista avata tili yöllä, ja tehdä saman tien nosto omalle tililleen pankissa. Mutta tämä on kuitenkin todella harvinaista, vaan yleensä tarvitaan tuo yksi aikaisempi nosto.​

Näin ollen jos et omaa jo luottotiliä missään, on melkeinpä mahdotonta saada lainaa yöllä. Lainaa saa kyllä hakea, ja moni firma käsitteleekin jopa hakemuksiä öisin, mutta rahat siirretään käyttöösi sitten vasta aamulla klo 7. Jos siis tarvitset aamuksi rahaa, voit hyvin hakea sitä netistä lähes jokaisesta paikasta, sillä sanoisin että jokainen firma ottaa hakemuksia vastaan 24h vuorokaudessa. Pikavippi 24h tilille on kuitenkin mahdotonta saada tällä hetkellä.

Jos haluat varautua tulevaan, voit avata luottotilin jostain suosittelemastamme yrityksestä jo tänään, ja tehdä vaikka pienen ensinoston piakkoin. Tämän jälkeen saat jatkossa yleensä rahaa tilille yöaikaan ihan tekstarillakin. Ja se tilin avaus ei itsessään maksa mitään, eikä sen pitäminen varuilta kunhan et ole sillä hetkellä velkaa. Voit siis tehdä pienen noston, maksaa sen nopeasti takaisin ja sen jälkeen pitää tiliä varuilta auki, jos tarvitset vippiä yöllä.

Tämä onkin se paras keino, jos etsit pikavippiä 24h saatavana. Muita keinoja ei nimittäin enään tänä vuonna ole oikein tarjolla.​

Oletko yrittänyt hakea lainaa yöllä, mutta huomannut että juuri kukaan ei tarjoa pikavippiä 24 h vuorokaudessa?

Asia ei valitettavasti ole sattumaa, sillä Suomen laki kieltää nykyään näiden pikalainojen tarjoamista ympäri vuorokauden. Hakemuksia saa ottaa vastaan koska tahansa, mutta rahat saadaan siirtää tilille vain klo 7 -23 välisenä aikana.

Miksi hakea pikavippiä 24h?

Toisin kuin valloilla oleva käsitys, pikavippiä ei haeta yleensä viikonlopun rientoja kattamaan vaan elämisen kuluihin kuten lääkärimaksuihin, ruokaan, lastenhoitokuluihin, kodinkoneiden tai auton hankintaan, ystävän / oman kullan yllättämiseen lahjan muodossa tai muihin tärkeisiin ja yllättäviin menoihin, joita ei muuten pystyisi maksamaan.

Pikavipin tai kulutusluoton hakeminen ei ole millään tavalla häpeällistä, mutta vippiä hakiessa kannattaa ottaa muutama asia huomioon:

Hae vippiä vain niin paljon kuin tarvitset

Vippiä ei kannata hakea yhtään enempää kuin tarvitsee. Vipin korot ja kulut ovat niin korkeat, että mitä suuremman lainan ja pidemmällä maksuajalla hakee, sitä kalliimmaksi takaisinmaksu muodostuu.