Pikavippi 20v (2019) – Mistä Kannattaa Lainaa Hakea?

20 vuotiaana avautuu monet lainapaikat, sillä 20 vuoden ikäraja on ehdottomasti se tavallisin ikäraja mikä on lainojen saannissa vuonna 2018.

Suuntaus on kuitenkin ollut pitkään koko ajan kohti korkeampia ikärajoja, joten on mahdollista että tämä siirtyy hiljalleen kohti 21 vuotta. Joka tapauksessa, 20 vuotiaat lainaa etsivät suomalaiset ovat vielä hyvässä tilanteessa, ja valinnan varaa on.

Tässä muutamia parhaita 20 vuotiaille tarjolla olevia lainoja vuonna 2019...​

Lainasto
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Laina-aika 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin in siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 19 v
 • Lainapäätös heti

Lue lisää ja hae tästä


Credit24 on varsinkin nuorille erinomainen lainapalvelu, josta voit hakea lainaa 4000 euroon saakka joustavalla maksuajalla.

Laina on erittäin selkeästi hinnoiteltu, saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja, ja lainapäätöksenkin saat kuulla heti.

Tämä onkin erittäin hyvä laina, jos tahtoo saada edullisen lainan erittäin nopeasti.​

Zmarta
 • Lainaa 500 - 50000 €
 • Laina-aika 1 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Edullista lainaa, mutta vaatii säännölliset tulot

Lue lisää ja hae tästä

4

Zmarta on eräs Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, sillä sen kautta lainahakemuksesi lähtee kerralla noin 25 eri lainapaikkaan.

Tämän jälkeen odotat vain hetken, ja voit sen jälkeen helposti valita saamistasi tarjouksista sen parhaan.

Mahdollista myös yhdistää aiempia lainoja​

Pikavippi 20v - Tarjonta ja saatavuus

Kuten ylhäällä tuli jo mainittua, on 20 vuotta siinä mielessä ensimmäinen "hyvä ikä", että silloin lainojen tarjonta netissä paranee todella paljon. Vielä 18 vuotiaille ja 19-vuotiaille on tarjolla todella paljon vähemmän lainoja, ja useimmat parhaista pikavipeistä ja lainoista eivät ole avoinna nuoremmille. Vaikka jotkin lainat vaativat yli 20 vuoden ikää, niin määrä on selvästi pienempi kuin tuota nuoremmille.

Toisaalta potentiaalisten lainojen määrä voi osittain tehdä sopivan lainapaikan valinnasta vaikeampaakin. Monesti nimittäin on sellainenkin ongelma olemassa, kuin liikaa vaihtoehtoja.

Kun voi periaatteessa hakea vippiä tai lainaa vaikka mistä, niin on usein vaikea tehdä lopullista päätöstä sen suhteen, että mistä sen sitten oikein hakisi. Se on myös iso syy miksi olemme kokeneet että tälläisillä lainavertailuilla on sijaa netissä, sillä olemme katselleet paljon erilaisia lainoja, ja sivustomme artikkeleissa tarkoituksenamme onkin antaa vinkkejä siihen, kuinka voit löytää itsellesi parhaan lainan eri tilanteissa.​

Pikavippi 20v

Tämän artikkelin tarkoitus oli kuitenkin neuvoa 20-vuotiaita, jotka etsivät heille sopivaa lainaa verkosta. Moni heistä hakee ensimmäistä kertaa lainaa, jonka takia koemme että olisi hyvä ehkä tähän lisätä muutamat yleiset neuvot lainan hakuun.​

 1. Mieti ensiksi, paljonko lainaa oikeasti tarvitset. Turhan paljoa on kallista ottaa, mutta jos otat niin pienen lainan että tarvitset kohta uutta lainaa, on se usein ikävämpi ongelma.
 2. Arvioi se kuukausierä, jonka voisit lyhentää lainaa joka kuukausi. Tämä on eräs tärkeimmistä kriteereistä kun valitaan sopivaa lainaa. Kun tiedät missä ajassa voit maksaa lainaa takaisin, vaikuttaa se myös paljon sopivan lainapaikan etsinnässä. Jos tarvitset pienemmän kuukausierän, voit joko hakea pienemmän lainan, ottaa pidemmän maksuajan tai yrittää saada lainaa edullisemmin.
 3. Valitse joko luotto tai laina. Luotto sopii parhaiten kun tarvitset enemmän joustoa, ja kun haluat nostaa rahoja osissa itsellesi. Laina taas on usein paras, jos tarvitset tietyn summan rahaa heti tilille.

Näiden seikkojen avulla on usein hyvä lähteä myös lainapalvelua valitsemaan. Hinta on tietenkin tärkeä kriteeri, mutta muutkin seikat vaikuttavat paljon siihen mistä se laina kannattaa sitten nostaa. Huomioi erityisesti yleiset kulut, sekä tarjolla olevat maksuajat.

Toivottavasti tästä artikkelista ja ohjeista on ollut apua. Jos tarvitset lainaa, on sitä nykyään helppo hakea verkosta ja listaamistamme palveluista saat yleensä parhaimpia lainoja mitä tarjolla on. Hae siis omasi jo vaikka tänään! Muista myös varmistaa aina takaisinmaksu, ja että pystyt sen tekemään ennen kuin haet senttiäkään velkaa.