Pikavippi 20v (2021) – Mistä Kannattaa Lainaa Hakea?

20 vuotiaana avautuu monet lainapaikat, sillä 20 vuoden ikäraja on ehdottomasti se tavallisin ikäraja mikä on lainojen saannissa vuonna 2020.

Suuntaus on kuitenkin ollut pitkään koko ajan kohti korkeampia ikärajoja, joten on mahdollista että tämä siirtyy hiljalleen kohti 21 vuotta. Joka tapauksessa, 20 vuotiaat lainaa etsivät suomalaiset ovat vielä hyvässä tilanteessa, ja valinnan varaa on.

Tässä muutamia parhaita 20 vuotiaille tarjolla olevia lainoja vuonna 2020...​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Pikavippi 20v - Tarjonta ja saatavuus

Kuten ylhäällä tuli jo mainittua, on 20 vuotta siinä mielessä ensimmäinen "hyvä ikä", että silloin lainojen tarjonta netissä paranee todella paljon. Vielä 18 vuotiaille ja 19-vuotiaille on tarjolla todella paljon vähemmän lainoja, ja useimmat parhaista pikavipeistä ja lainoista eivät ole avoinna nuoremmille. Vaikka jotkin lainat vaativat yli 20 vuoden ikää, niin määrä on selvästi pienempi kuin tuota nuoremmille.

Toisaalta potentiaalisten lainojen määrä voi osittain tehdä sopivan lainapaikan valinnasta vaikeampaakin. Monesti nimittäin on sellainenkin ongelma olemassa, kuin liikaa vaihtoehtoja.

Kun voi periaatteessa hakea vippiä tai lainaa vaikka mistä, niin on usein vaikea tehdä lopullista päätöstä sen suhteen, että mistä sen sitten oikein hakisi. Se on myös iso syy miksi olemme kokeneet että tälläisillä lainavertailuilla on sijaa netissä, sillä olemme katselleet paljon erilaisia lainoja, ja sivustomme artikkeleissa tarkoituksenamme onkin antaa vinkkejä siihen, kuinka voit löytää itsellesi parhaan lainan eri tilanteissa.​

Pikavippi 20v

Tämän artikkelin tarkoitus oli kuitenkin neuvoa 20-vuotiaita, jotka etsivät heille sopivaa lainaa verkosta. Moni heistä hakee ensimmäistä kertaa lainaa, jonka takia koemme että olisi hyvä ehkä tähän lisätä muutamat yleiset neuvot lainan hakuun.​

 1. Mieti ensiksi, paljonko lainaa oikeasti tarvitset. Turhan paljoa on kallista ottaa, mutta jos otat niin pienen lainan että tarvitset kohta uutta lainaa, on se usein ikävämpi ongelma.
 2. Arvioi se kuukausierä, jonka voisit lyhentää lainaa joka kuukausi. Tämä on eräs tärkeimmistä kriteereistä kun valitaan sopivaa lainaa. Kun tiedät missä ajassa voit maksaa lainaa takaisin, vaikuttaa se myös paljon sopivan lainapaikan etsinnässä. Jos tarvitset pienemmän kuukausierän, voit joko hakea pienemmän lainan, ottaa pidemmän maksuajan tai yrittää saada lainaa edullisemmin.
 3. Valitse joko luotto tai laina. Luotto sopii parhaiten kun tarvitset enemmän joustoa, ja kun haluat nostaa rahoja osissa itsellesi. Laina taas on usein paras, jos tarvitset tietyn summan rahaa heti tilille.

Näiden seikkojen avulla on usein hyvä lähteä myös lainapalvelua valitsemaan. Hinta on tietenkin tärkeä kriteeri, mutta muutkin seikat vaikuttavat paljon siihen mistä se laina kannattaa sitten nostaa. Huomioi erityisesti yleiset kulut, sekä tarjolla olevat maksuajat.

Toivottavasti tästä artikkelista ja ohjeista on ollut apua. Jos tarvitset lainaa, on sitä nykyään helppo hakea verkosta ja listaamistamme palveluista saat yleensä parhaimpia lainoja mitä tarjolla on. Hae siis omasi jo vaikka tänään! Muista myös varmistaa aina takaisinmaksu, ja että pystyt sen tekemään ennen kuin haet senttiäkään velkaa.