Pikavippi 20v (2022) – Mistä Kannattaa Lainaa Hakea?

20 vuotiaana avautuu monet lainapaikat, sillä 20 vuoden ikäraja on ehdottomasti se tavallisin ikäraja mikä on lainojen saannissa vuonna 2020.

Suuntaus on kuitenkin ollut pitkään koko ajan kohti korkeampia ikärajoja, joten on mahdollista että tämä siirtyy hiljalleen kohti 21 vuotta. Joka tapauksessa, 20 vuotiaat lainaa etsivät suomalaiset ovat vielä hyvässä tilanteessa, ja valinnan varaa on.

Tässä muutamia parhaita 20 vuotiaille tarjolla olevia lainoja vuonna 2021...​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippi 20v - Tarjonta ja saatavuus

Kuten ylhäällä tuli jo mainittua, on 20 vuotta siinä mielessä ensimmäinen "hyvä ikä", että silloin lainojen tarjonta netissä paranee todella paljon. Vielä 18 vuotiaille ja 19-vuotiaille on tarjolla todella paljon vähemmän lainoja, ja useimmat parhaista pikavipeistä ja lainoista eivät ole avoinna nuoremmille. Vaikka jotkin lainat vaativat yli 20 vuoden ikää, niin määrä on selvästi pienempi kuin tuota nuoremmille.

Toisaalta potentiaalisten lainojen määrä voi osittain tehdä sopivan lainapaikan valinnasta vaikeampaakin. Monesti nimittäin on sellainenkin ongelma olemassa, kuin liikaa vaihtoehtoja.

Kun voi periaatteessa hakea vippiä tai lainaa vaikka mistä, niin on usein vaikea tehdä lopullista päätöstä sen suhteen, että mistä sen sitten oikein hakisi. Se on myös iso syy miksi olemme kokeneet että tälläisillä lainavertailuilla on sijaa netissä, sillä olemme katselleet paljon erilaisia lainoja, ja sivustomme artikkeleissa tarkoituksenamme onkin antaa vinkkejä siihen, kuinka voit löytää itsellesi parhaan lainan eri tilanteissa.​

Pikavippi 20v

Tämän artikkelin tarkoitus oli kuitenkin neuvoa 20-vuotiaita, jotka etsivät heille sopivaa lainaa verkosta. Moni heistä hakee ensimmäistä kertaa lainaa, jonka takia koemme että olisi hyvä ehkä tähän lisätä muutamat yleiset neuvot lainan hakuun.​

 1. Mieti ensiksi, paljonko lainaa oikeasti tarvitset. Turhan paljoa on kallista ottaa, mutta jos otat niin pienen lainan että tarvitset kohta uutta lainaa, on se usein ikävämpi ongelma.
 2. Arvioi se kuukausierä, jonka voisit lyhentää lainaa joka kuukausi. Tämä on eräs tärkeimmistä kriteereistä kun valitaan sopivaa lainaa. Kun tiedät missä ajassa voit maksaa lainaa takaisin, vaikuttaa se myös paljon sopivan lainapaikan etsinnässä. Jos tarvitset pienemmän kuukausierän, voit joko hakea pienemmän lainan, ottaa pidemmän maksuajan tai yrittää saada lainaa edullisemmin.
 3. Valitse joko luotto tai laina. Luotto sopii parhaiten kun tarvitset enemmän joustoa, ja kun haluat nostaa rahoja osissa itsellesi. Laina taas on usein paras, jos tarvitset tietyn summan rahaa heti tilille.

Näiden seikkojen avulla on usein hyvä lähteä myös lainapalvelua valitsemaan. Hinta on tietenkin tärkeä kriteeri, mutta muutkin seikat vaikuttavat paljon siihen mistä se laina kannattaa sitten nostaa. Huomioi erityisesti yleiset kulut, sekä tarjolla olevat maksuajat.

Toivottavasti tästä artikkelista ja ohjeista on ollut apua. Jos tarvitset lainaa, on sitä nykyään helppo hakea verkosta ja listaamistamme palveluista saat yleensä parhaimpia lainoja mitä tarjolla on. Hae siis omasi jo vaikka tänään! Muista myös varmistaa aina takaisinmaksu, ja että pystyt sen tekemään ennen kuin haet senttiäkään velkaa.