Pikavippi 200e Heti – Katso Paras 200 € Laina (2022)

200 euron lainat ovat vielä onneksi pienempiä lainoja, jonka takia niitä on yleensä erittäin helppo saada. Tässä seuraavassa listattuna parhaita lainapaikkoja, kun etsit nopeaa 200 € pikavippiä netistä.

Paras Pikavippi 200e

Yllä olemme listanneet tämän hetken parhaita pikalainatarjouksia 200 euron lainoissa, mutta mikä näistä on sinulle paras riippuu myös hieman omasta tilanteestasi. Jos et ole Suomilimiitin, Vivuksen tai Bluefinancen asiakas aikaisemmin ollut, kannattaa 200 euron vipin metsästys aloittaa heidän kauttaan. Mikäs sen parempi kuin saada 200 euroa lainaa ilman korkoa!

Lainasto (https://www.vippikeidas.fi/lainasto-oy-kokemuksia/) taas on parhaita 200 euron vippejä kun ilmaiset lainatarjoukset on käytetty, tai jos halutaan pidempi maksuaika. Heidän kauttaan voit saada nimittäin jopa 12 kk maksuaikaa 200 e lainalle, joka tekee takaisinmaksamisesta helppoa. Ja mainittavan arvoista on myös, että tämän pienen vipin saat Lainastolta ilman liitteitä, jolloin sinun ei tarvitse lähettää heille palkkakuittia tai vastaavia tositteita. Tämä on hyvä uutinen myös esimerkiksi työttömille tai opiskelijoille, joilla voi olla vaikea tälläisiä tositteita esittää.​

Kuinka nopeasti rahat saa tilille?

Iso syy pikavippien suosioon on ollut niiden nopeus, eli se syy miksi ne saa keskimäärin todella nopeasti tililleen (varsinkin vuonna 2020). Mutta kuinka nopeasti on mahdollista sitten saada 200 euron lainaa tililleen? Tosi nopeasti!

pikavippi 200e

Yleisesti nämä listatut paikat käsittelevät lainahakemuksen 24/7, ja yölläkin hakemuksia käsitellään. Yksi pikku mutta kuitenkin on, nimittäin se että pikavippejä ei saa enään maksaa tilille yöaikaan, vaan ne saa laittaa matkaan vasta seuraavana aamuna klo 7 aikaan. Mutta kuitenkin, jos haet 200 euron lainaa yöllä, niin saat rahat lähes aina heti seuraavana aamuna jo kukonlaulun aikaan.​

Muuten kuin yöllä haettu pikavippi maksetaan kuitenkin tilillesi useimmiten jo tunnin sisällä, eli todella nopeasti. Tämä toimii siis myös viikonloppuisin. Elikkä jos haluat 200 euron vipin todella nopeasti, suosittelemme katselemaan näitä netin pikalainoja, joista rahat on mahdollista saada nopeammin kuin ainakaan mistään mikä itselle tulee mieleen, jos ei ehkä kavereita lasketa ja sekin alkaa olla jo tiukka kamppailu.

200 e laina ilman luottotietoja

Harmillisesti vaikka kyseisiä lainoja on yleisesti vielä todella helppo saada, niin lainaajan ilman luottotietoja eivät niitä lähes koskaan voi saada, ainakaan luotettavista lainapalveluista. Luottotiedot tarkistetaan aina ennen pikaluoton myöntämistä, ja jos maksuhäiriömerkintä löytyy, on päätös aina kielteinen.

Miten tämä laina maksetaan takaisin?

Kannattaa aina varmistaa takaisinmaksuehdot lainasivustolta, ennen kuin laitat hakemuksen matkaan. Yleensä kuitenkin prosessi on aika vastaavankaltainen, ja etenee jotakuinkin näin:

  • Jonkin aikaa ennen eräpäivää saat laskun yleensä sähköpostilla, mutta sen voi useimmista paikoista pyytä myös laskuna niin halutessaan.
  • Laskulta näet selvät ja tarkat ohjeet takaisinmaksuun, ja yleensä nämä maksetaan nettipankin kautta.
  • Jos jotain epäselvyyksiä on, tai haluat sopia laina-aikaa uudestaan tai tehdä muita muutoksia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joka yleensä vastaa aika nopeasti kyseilyihin.

Ehdot vaihtelevat jonkin verran firmojen välillä, mutta tämä on se yleinen tapa jolla nämä asiat hoituvat. Tarkista kuitenkin asiat lainapalvelusta, sillä esimerkiksi Lainaston pikalainassa lähetetään lasku vain 2 kk välein, ja viimeinen erä on selvästi suurempi kuin ensimmäiset 5. Tähän kannattaa siis varautua jo valmiiksi, ja tämä vaatii että siitä on tietoinen.

200 e luotto​ on onneksi yleensä helppo maksaa, ja usein se maksetaan erissä. Kuitenkin jos käytät jonkun korottomista vipeistä, huomaa että ne maksetaan lähes aina yhdessä erässä takaisin jo melko nopeasti. Tähän kannattaa varautua, ettei sitten tarvitse taas pohtia mistä oikein löytää 200 € nopeasti kun lasku kolahtaa kotiin!

Lainaa 200 euroa heti tilille 24h

Yksi merkittävimmistä eduista nettilainoissa onkin se, että ne saadaan käyttöönsä niin nopeasti. Tämän takia moni kääntyykin verkon puoleen, varsinkin kun kyseessä on tälläinen pienehkö laina kuten pikalaina 200e.

Hakemuksen saat täytettyä yleensä jo 10 - 15 minuutin sisällä, ja parhaimmilaan rahat ovat jo käytössäsi nopeammin kuin sinulla kesti tämä hakemus täyttää. 200e vippi onkin helpompi monesti hakea verkosta kuin se olisi jopa vanhemmilta tai kavereilta. Ja tämä ero vain kasvaa kun siirrytään tätä isompiin lainoihin.​ Tosin mm. 300e lainan kanssa muutos on vielä pieni, 2000 euron lainassa suurempi.

Miten helppoa on hakea 200e laina?

Jos et ole koskaan aikaisemmin hakenut netistä luottoa tai vippiä, voit jopa yllättyä siitä kuinka helposti se käy. Ainoa asia mikä pitää varata valmiiksi käsiin jos tästä haluaa tehdä mahdollisimman helppoa on pankkitunnukset. Niitä tarvitaan nykyää nimittäin joka paikassa kun hakee lainaa, ja ne siis pitää olla vielä omissa nimissä. Niitä nimittäin käytetään tunnistautumiseen, jonka ansiosta sinun ei tarvitse mennä minnekään näyttämään henkkaria tai passia vaan koko homma hoituu kotoa käsin.

Homma toimii jotakuinkin silleen, että menet ensiksi lainapaikkojen kotisivuille, josta yleensä löytyy heti etusivulta se lainahakemus. Aloitat sen täyttämisen, ja yleensä saat sen kyllä kokonaan valmiiksi jo 10 - 15 minuutin sisällä vaikka et olisi koskaan aikaisemmin tämmöistä hakemusta täyttänyt. Ne on tehty todella helpoksi, ja niin mummot kuin 19-vuotiaatkin kyllä osaavat ne täyttää melko sukkelaan.

Tämän jälkeen yleensä tunnistaudut pankkitunnuksilla, jonka jälkeen osasta paikoista saat lainatarjoukset heti ruudulle, kun taas toisissa se lähetetään heti käsittelyn jälkeen yleensä sähköpostiisi. Osassa paikkoja voi myös tämä pankkitunnusten käyttö olla vasta siinä vaiheessa kun mennään allekirjoittamaan lainatarjosta. Tässä on siis hieman vaihtelua, mutta ohjeissa kyllä kerrotaan selvästi aina miten kussakin lainapaikassa toimitaan.

Kun olet lainatarjouksen allekirjoittanut, aloittaa tämä lainapalvelu rahojen siirtämisen tilillesi.​ Tilaamasi 200e laina siirretäänkin tilillesi yleensä jo alle puolessa tunnissa, ja monesti tätäkin nopeammin. Rahat ovat käytössäsi siis keskimäärin tosi nopsaan.

Tämä helppous ja nopeus varmasti osittain selittääkin miksi 200 euron vippi haetaan niin usein nykyään netistä pankkien sijasta. Kokeile siis sinäkin, ja hae lainaa 200 euroa vaikka heti, jos tarvetta on.

Pikalainaa 200 vai ei?

Olet ehkä huomannut että olemme tähän asti tässä artikkelissa käsitelleet oikeastaan ainoastaan pikalainoja ja -luottoja. Tarkoittaako tämä sitten, että pikavippi 200e on ainoa tai paras vaihtoehto kun etsitään tälläistä pientä lainaa?

No yleistyksenä voisi sanoa että näin pientä vippiä ei oikein yleensä kannata hakea joustoluottona tai kulutusluottona, ja osittain niitä onkin vaikea saada tässä summassa. 

Ja jos nämä luotot houkuttelevat sinua koska tahdot enemmän laina-aikaa, niin suosittelemme mielummin kääntymään 200 pikavippeihin pitkällä maksuajalla, sillä ne ovat mielestä​me kätevämpiä ja usein jopa edullisempia kuin vastaavankokoiset pienet joustoluotot. Näitä saa mm. Lainastolta ja Bluefinancelta.

Pikavippi 18v 200e

200 luotto on mahdollista saada myös 18-vuotiaana ja 19v, tosin tarjonta on ymmärrettävästi pienempi kuin muutoin. Kuitenkin korkealle nousevat Lainasto ja Bluefinance ovat kumpikin auki kaikille vähintään 18v lainaajille, jonka takia näin pienissä lainoissa myöskään nuoret lainaajat eivät oikeastaan menetä oikein mitään.

On myös mahdollista ​200e vippi erissä jotka ovat niin pieniä, että myös työttömät ja opiskelijat voivat monesti näitä lainoja hakea. Tällöin suositeltava mesta on Lainasto, sillä heidän kauttaa saa näitä 200 euron lainoja ilman liitteitä. Tämä tarkoittaa sitä, että palkkakuittia tai vastaavia todisteita tuloista ei tarvitse heille lähettää, joka on siis erityisen suuri plussa kun ollaan työttömiä tai vähäntuloisia opiskelijoita joille nämä usein vaikeuttavat lainan saantia.

200 euron vippi - loppupäätelmät

Lopuksi voimmekin sanoa, että kun kyseessä on 200 euron laina, niin useimmiten sitä saa helpoiten netistä. Yleisimmät ja suosituimmat lainamuodot ovat tällöin dominoivasti erilaiset pikavipit, pikalainat ja pikaluotot. Nimeltään ne ovat hyvin lähellä toisiaan, ja käytännössä tarkoittaa 99 % ajasta täysin samanlaista lainatuotetta. Ja tämä laina on parhaimmillaan yleensä pienien lainojen kohdalla, johon 200 euron vippi voidaan ajatella kuuluvan.

lainaa 200 euroa heti

Varoituksena haluaisimme kuitenkin vielä mainita se, että vaikka kyseessä on aika pieni luotto, niin sen kanssa pitää kuitenkin olla tarkkana. Vaikka ei ajattelisi aina, niin myös 200e laina voi johtaa ongelmiin jos sen kanssa pelleilee liikaa. Useimmille tämä on helppo maksaa takaisin, mutta välttämättä näin ei todellakaan ole jos sitä takaisinmaksurahaa alkaa kaivaa esiin viimeisenä päivänä tai jopa eräpäivänä. Ole siis tarkkana että rahat löytyvät takaisinmaksuunkin.

Laskut tulevat yleensä kotiisi tai sähköpostiisi noin 14 - 21 päivää ennen eräpäivää, mutta viisasta voi olla monilla alkaa kerätä tätä rahaa tilille jo aikaisemmin. Kaikkein tarkin kannattaa olla jos kyseessä on 200 euron koroton pikavippi, jolloin se pitää maksaa yhdessä erässä takaisin ekana eräpäivänä. Huomaa myös että esim. Lainaston 12 kk pikavipissä viimeinen erä on suurempi kuin aikaisemmat, joka voi yllättää jos siihen ei ole varautunut yhtään.

Vaikka onneksi tälläiset ​pienlainat tässä kokoluokassa harvoin johtavat vaikeuksiin, ja se tapahtuu yleensä vasta isommissa lainoissa, niin jos hakee lainaa 200 e huolimattomasti ja varomatta, on kuitenkin mahdollista joutua pulaan. Yleisimmin tämä voi tapahtua kun on otettu ilmainen 200 e vippi, ja ei sitten olekkaan rahaa sitä eräpäivänä maksaa takaisin. Sitten lainaan lisätään normaalit kustannukset, ja sitten pitääkin kaivaa nopeasti vielä suurempi määrä rahaa. Kun haet siis vippiä tai lainaa heti, älä kuitenkaan hätäile vaan katso, mihin sinulla on kykyä maksaa takaisin. Ole myös rehellinen itsesi kanssa, sillä sinä itse tiedät parhaiten kuinka paljon pystyt maksamaan takaisin kuussa. 100 euroa kuukaudessa on toisille paljon, toisille taas vähän.