Pikavippi 19v Heti (2018)

Loppujen lopuksi pikavippejä etsittäessä ei ole kovin suurta eroa sen suhteen, ollaanko 18-vuotias vai 19-vuotias. Nimittäin 19 vuoden ikäraja on melko harvinainen pikalainoissa, ja yleensä se onkin joko 18v tai sitten suoraan 20v.

On kuitenkin olemassa pari lainapaikkaa, ja muutama ihan mielenkiintoinenkin laina, jonka takia nämä 19-vuotiaiden pikavipit ansaitsevat kuitenkin oman artikkelinsa.​

Paras pikavippi 19 vuotiaalle

19-vuotiaan lainaajan kannattaa katsoa myös niitä lainoja joita tarjotaan 18-vuotiaille, sillä todennäköisesti myös hänelle löytyy se paras laina sieltä puolelta, vaikka yksi lisävuosi onkin jonkinlainen valtti kun hakee lainaa nuorena lainaajana. Tällä hetkellä on nimittäin vain 2 lainasivustoa, jotka ovat ikärajakseen laittaneet 19v. Nämä ja muut 19-vuotiaalle tarjottavat vipit näet helposti tästä listasta, kun asetat ikärajaksi 19v, ja voit sen avulla nopeasti vertaillakkin tarjolla olevat lainat!

Pikavippi 19v heti - Tahdotko lainaa nopeasti?​

Pikavippi 19v

Tämä 19 vuoden ikä on siinä mielessä hieman heikompi lainan hakemisessa, että noin vuoden päästä tarjonta suorastaan räjähtää ja moni pääsee käsiksi ainakin osaan niistä tämän hetken parhaista pikalainoista ja kulutusluotoista. Vaikka tarjonta paranee vielä ainakin 23 vuotiaaksi asti, on isoin muutos tarjonnassa juuri tässä kun ikää tulee mittariin se maaginen 20v. Toisaalta pelkästään suurempi ikä ei tarkoita ettäkö noita parempia lainoja välttämättä saisi, vaikka ikärajan puolesta ehdot täyttyisi. Monesti nimittäin vanhemilta lainaajilta odotetaan enemmän kuin juuri 19 vuotta täyttäneeltä lainaajalta, jonka takia myös muut ehdot ovat tiukemmat tulojen ja menojen suhteen yms.

Kuitenkin onneksi varsinkin muutamat nuoremmille tarjottavat lainat ovat jo aika hyvät, erityisesti Lainaston pikalaina ja Bluefinancen pikavippi. Suurin haaste tuleekin kun etsii nuorena suurempaa lainaa, sillä järjestään vaikuttaa että näissä ne korot nousevat todella nopeasti kattoon. Pienemissä vipeissä tämä ei niin selvästi tule esille, jonka lisäksi pienempi lainasumma myös pitää omalta osaltaan kuluja kohtuullisissa rajoissa.​

Tarvitsevatko nuoret pikavippejä?

Nuorten pikavipit herättävät aina kohua ja valitusta siitä, ettei niitä pitäisi antaa niin nuorille. Ja valitettavasti tilastotkin tukevat tätä pelkoa ainakin osittain, sillä suurin riski sille että lainaa jää maksamatta takaisin syntyy silloin kun lainataan nuorelle.

Mutta toisaalta on olemassa monia vastuullisia nuoria, vaikka usein erityisesti jo hieman vanhemmat ajattelevat että nuoret ovat niin vastuuttomia ja naiiveja, etteivät he osaisi käyttää lainarahoja vastuullisesti. Osa ei osaa, kuten on kaikissa ikäluokissa, mutta moni nuori on onneksi niin kypsä, että tälläiset pienlainat voivat heidät pelastaa ajoittaisesta rahapulasta tai pinteestä. Toiveenani on, että kukaan tämän artikkelin lukenut ei ota lainaa jota ei voi maksaa takaisin, tai joudu vaikeuksiin, ja sen takia ajattelinkin antaa muutaman neuvon, jotka kasvattavat mahdollisuuttasi selvitä lainasta kunnialla lävitse.

Ensimmäinen ja ehkä tärkein on se, että käytät harkintaa jo ennen kuin haet lainaa.​ Kun laina on jo nostettu, on mahdollisuudet vaikuttaa siihen lähes olemattomat kun vertaa siihen, kun sen hakemista vasta harkitaan. Tämän takia lainaa, oli se sitten suurempi tai pienempi, ei kannata ottaa huolimattomasti tai hätäillen, vaan varmistaa varsinkin se, että kykenee sen maksamaan takaisin! Oli se korko sitten mikä tahansa, tärkeintä on aina varmistaa se, että kykenee ja on valmis varautumaan tarpeeksi jotta sen vipin tai luoton saa maksettua takaisin. Muut seikat ovat toisarvoisia tämän rinnalla.

Yksi parhaista keinoista tähän on katsoa tarkkaan, mikä hakemasi lainan kuukausieräksi muodostuu. Valitsemalla lainan oikein, voi kuukausierät saada laskettua jopa jonnekkin 50 - 100 euron paikkeille, viakka lainasumma olisikin hieman suurempi. Tämä ei ole aina mahdollista suuremmissa pikavipeissä, mutta jos erät uhkaavat nousta liian suureksi, kannattaa laina hakea muualta, hakea pienempi laina tai jättää kokonaan se hakematta. Helpoiten saat säädeltyä kuukausierää muuttamalla joko lainan suuruutta tai pituutta, mutta myös firmojen kilpailutus voi tähän vaikuttaa kustannusten puolesta. Kuitenkin kun puhutaan 19 vuotiaiden pikavipeistä, on kilpailutusmahdollisuudet heikommat.​

Toinen hyvä idea on se, että ottaa kuukausieriksi sellainen summa, jonka saa maksettua vaikka jotain kävisi. Jos normaalikuukautena jää käteen 200 euroa lainan maksamiseen, ei tämä tarkoita että olisi hyvä idea valita laina jossa kuukausierät olisivat 200 euroa! Jätä varaa myös muihin elämän yllätyksiin, joita kuitenkin meille jokaiselle tulee halusimmepa niitä tai emme.​ Pikavippi 19v on onneksi yleensä pienempi kuin kuin useat vanhempien ihmisten kulutusluotot, mutta jos ei ole tarkkana, voi sen kuukausierät nousta nopeasti.

19v vippitarpeet

19 vuoden iässä on aika paljon kustannuksia, joihin sitä rahaa kuitenkin tarvittaisiin. Näin varsinkin voi olla pojilla, jotka armeijan jälkeen usein aloittavat opiskelut tässä 19 vuoden iässä, mutta samoin tekevät monet tytötkin. Varsinkin jos opintojen mukana muutetaan omilleen, voi olla yllätyskin mihin kaikkeen siinä alkuvaiheessa rahaa voi tarvita. Näitä tarpeita ovat mm. sisustaminen, oppikirjojen ja välineiden hankinta sekä kuljetus ja muut kustannukset.

19 vuotiaana voi tarvita myös rahaa mm. auton bensoihin, tai jopa auton hankintaan. Tähän ikään voi kuuluakkin monesti paljon muutoksia elämässä, joka tarkoittaa myös sitä että usein tarvitse rahaa. Ongelmana voi kuitenkin olla myös se, että usein työkokemusta tai säästöjä ei vielä ole pahemmin kertynyt. Ja kaikilla ei ole omasta takaa varakkaita vanhempia, jotka voisivat maksaa kaikki nämä laskut tai lainata tätä rahaa nuorella. Ja sen voin sanoa, että pankista tälläistä lainaa vasta onkin vaikea saada.

Monella nuorella ei välttämättä olekkaan oikein muuta vaihtoehtoa hakea lainaa, kuin kääntyä netin puoleen. Sielläkin kannattaa olla kuitenkin tarkkana, sillä vaikka joku sinulle lainaa antaisikin, ei se tarkoita että sitä kannattaisi välttämättä ottaa. Ole tarkkana, ja hoida oma selustasi. Muut eivät sitä yleensä tee puolestasi. Lainaa pikavippejä tai muita lainoja aina vastuullisesti, äläkä nosta lainaa jos epäilet että siitä voi tulla ongelmia. Huolehdi asioista etukäteen, ei sitten kun on jo liian myöhäistä.​

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: