Pikavippi 18v – Heti Lainaa 18 vuotiaalle

Pikavippien saatavuus 18 vuotiaana on hyvin rajoittunut nykyään 2017 monestakin syystä. Merkittävin niistä on pikavippien korkokatto, joka tekee liian riskialttiiksi tarjota lainoja näin nuorille, johtuen heidän korkeammasta riskistä jättää lainan maksamatta.

Kuitenkin tätä kirjoittaessa noin 10 eri lainaajaa tarjoaa vielä lainojaan myös 18 vuotiaille, mutta verrattuna kaikkiin netissä pikavippejä tarjoaviin tahoihin, on tämä määrä aika pieni osa.​ Se kuiteknin tarkoittaa että lainaa on mahdollista saada kaikkien täysi-ikäisten, joten nuorempikaan ikä ei ole este vipin ottamiselle.

Paras pikavippi 18v

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippi 18v, ennen näitä oli niin helppo saada, sillä lähes jokainen vippipaikka tarjosi kaikille asiakkailleen vippejä, kunhan he olivat yli 18 vuotiaita. Enään tilanne ei todellakaan ole tälläinen, sillä suurin osa lainafirmoista vaatii nykyään yli 20 vuoden ikää, ja joskus jopa korkeampaa, ennen kuin lainaa heltiää.

Tämän takia moni 18 vuotias tuskaileekin etsiessään lainafirmoja, jotka heille lainaa antaisivat. Ei hätää, sillä tälle sivulle olemme keränneet listan parhaista pikavippiä 18 vuotiaille tarjoavista lainafirmoista. Valitset jonkun seuraavista lainaajista, ja lainan hakeminen on helppoa, myös 18 vuotiaana.​

Pikavippi 18v

pikavippi 18v

Moni jo kauan sitten 18 vuoden iän ohittanut pohtii ja ajattelee, että mihin sitä nyt 18 vuotias lainaa tarvitsisi? Voitte yllättyä, sillä 18 vuotiailla on monia rahareikiä, joihin on välillä hyvä saada vippiä.

18-vuotiaat ovat nykyään itsenäisempiä kuin monesti ennen oli, ja on jo melko tavallista muuttaa kotoaankin pois jo tässä iässä. Ongelma vaan usein on se, että säästöjä ei ole kauheasti kertynyt, mutta kuluja tulee nopeasti. Tämän takia pikavippien avulla voikin saada hankittua esimerkiksi uusia kalusteita uuteen asuntoonsa ilman, että täytyy pari kuukautta elää lähes tyhjässä asunnossa ilman kalusteita.​

Toinen kallis menoerä on autokortin hankinta ja ehkä jopa ensiauton ostaminen.

Kaupunkien ulkopuolella on auto vieläkin melko välttämättömyys, jonka takia autokorttikin on pakko suorittaa. Ja koska autokoulujen hinnat ovat nousseet niin paljon, ei niiden kustannuksia monesti ihan tuosta vain kateta. Autokortin suorittaminen voi maksaa nykyään jopa 1500 euroa, joten pieni vippi voi auttaa kattamaan tämän menon, jotta sitten päästään esimerkiksi autolla töihin sitä rahaa tienaamaan.

18 vuotiailla onkin kohdallaan monesti paljonkin menoa, mutta säästöjä tuon ikäisillä harvemmin on pahemmin. Tämän takia pikavippi 18 vuotiaalle voi olla parhaita keinoja saada hieman ennakkoa, kun pankkilainojenkin saanti voi olla äärimmäisen haastavaa. Pikavippi 18v on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia, joka on erityisen iso juttu kun ollaan vasta 18-vuotiaita. ​ Lisäksi vieläkin haastavampaa on, jos etsitään pikavippiä pitkällä maksuajalla, tai kulutusluottoa. Näitäkin on kuitenkin mahdollista saada, kuten listauksessa olemme osoittaneet.

Mistä lainaa 18 vuotiaalle?

Monesti on vaikea saada lainaa 18v, koska useat firmat eivät tätä heille enään tarjoa. Riskit sille, että lainaa ei makseta takaisin on huomattavasti suuremmat kun puhutaan 18 vuotiaista lainaajista, kun jos verrataan jopa vain pari vuotta vanhempiin. Uusien analyysien perusteella ihmisten aivot kehittyvät reilusti aina 25 vuoden ikään saakka, jonka takia kehitys on vielä merkittävää parin vuoden säteelläkin ennen tätä.

On olemassa kuitenkin monia 18 vuotiaita, jotka osaavat rahaa käyttää oikein, ja jotka maksavat lainansa takaisin sovitulla tavalla. Ja tämä artikkeli onkin suunniteltu heille. Älä ota lainaa tai vippiä, jos et pysty sitä maksamaan takaisin. Ja ole rehellinen sen suhteen, paljonko pystyt pikalainaa takaisin maksamaan. Parempi hetki pohtia, kuin sitten katua myöhemmin. Pikavippi 18v voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia moniksi vuosiksi, joten sitä ei kannata ottaa harkitsematta.​

Pankista on hyvin vaikea saada lainaa 18 vuotiaana, ja lähes kaikki paikat vaativat myös takaajia tai vakuuksia, jotta myöntäisivät vippiä näin nuorelle. Sen takia moni 18v kääntyykin netin puoleen, sillä pikavippi 18 vuotiaalle on mahdollista saada, kunhan tietää mistä etsii.

Toivottavasti tämä artikkeli onkin auttanut sinua löytämään itsellesi sopivan pikavipin. Pikavippi 18v on mahdollista, mutta siihen täytyy nähdä hieman vaivaa, että sen löytää. Paitsi kun käyttää meidän vippivertailuamme, jolla olemme halunneet tehdä koko homman mahdollisimman helpoksi.​

Useat pikalainat vaativat 2018 lainaajilta vähintään 20 vuoden ikää, mutta näin ei onneksi ole kuitenkaan kaikilla. Tähän olemmekin listanneet parhaat pikalainat, mitä voi vielä 18 vuotiaana saada.

Pikalaina 18v - Mistä se on mahdollista saada?

18 vuotiaiden lainamahdollisuudet ovat selvästi heikommat kuin vaikka pari vuotta tai hieman enemmän vanhemmilla, mutta tilanne on kuitenkin onneksi vielä kohtuullisella tasolla. Näitä lainoja onkin tarjolla tällä hetkellä vielä noin 10 eri lainapalvelusta, joskin eroja näiden välillä on selvästi. Muutama näistä lainoista on tosi kalliita, ja pari on selvästi parempaa kuin toiset.

pikalaina 18v

Kun etsit pikalainaa 18 vuotiaalle, et voi mennä vikaan hakemalla Lainaston pikalainaa, sillä se on tällä hetkellä paras tälläinen vippitarjous nuorille lainaajille. Tämän pikalainan voi hakea myös ilman liitteitä aina 400 euroon asti. Heiltä on mahdollista saada myös joustoluottoa, mutta se on niin kallista että sitä on jo paljon vaikeampi suositella.​

Toinen erinomainen valinta on Bluefinancen pikavippi, jota voi hakea aina 700 euroon asti ilman kuluja tai korkoja. Se pitää kuitenkin maksaa takaisin jo 30 päivän sisällä, kun Lainaston lainassa maksuaikaa saa täydet 12 kk. Valinta näiden välillä kannattaakin tehdä paljon sen perusteella, että kuinka nopeasti on mahdollista maksaa laina takaisin.​

Faktat pikalainoista ja vipeistä

Tarkemmin katseltuna erilaisissa vipeissä ja lainoissa on nykyään jo aika paljon eroja, mutta tämä sama huomio ei päde ihan yhtä hyvin näihin 18-vuotiaiden pikalainoihin. Niissä ehdot ovat paljon yhtenäisemmät, ja monet tekijät mitkä muista lainoista voi löytyä saattavat olla poissa. Valikoima on myös sen verran pienempi, että kaikkia lainoja mitä tarjolla on ei voi saada. Erityisesti tämä koskee suurempia kulutusluottoja, joita ei yleensä tarjota 18v lainaajille.

Verrattuna moniin muihin vippeihin ja lainoihin, on näissä 18v lainoissa keskimääräistä lyhyemmät maksuajat, sekä korkeammat kustannukset. Poikkeuksena näistä ovat lähinnä Lainasto ja Bluefinance, jotka ovatkin sen takia nousseet listallamme ykkösiksi. Se kumpi niistä on parempi riippuukin lähinnä siitä, miten nopsaa on mahdollista maksaa oma lainansa takaisin.​

Yleisesti voisin vielä antaa pari vinkkiä, jotka liittyvät pikalainan hakemiseen ja takaisinmaksuun. Tärkeää on nimittäin varmistua yhdestä asiasta, jonka merkitys on ehkä suurimpia mitä tulee kykyyn maksaa vippi takaisin sovitussa ajassa. Ja tämä seikka on kuukausierän suuruus.

Yleinen virhe on nimittäin se, että haetaan lainaa optimisesti sillä ajatuksella, että koska nyt pystyisin maksamaan sitä takaisin noin 300 euroa kuukaudessa, niin sopiva kuukausierä olisi sitten 300 € per kuukausi. Joskus tämä voi olla totta, nimittäin silloin kun säästöjä löytyy valmiiksi. Kuitenkin jos vararahastoa ei ole, on tämä hyvin riskaabelia ja voi johtaa pahoihin ongelmiin.

Riskinä on nimittäin se, että vaikka moni osaakin ehkä nähdä kuinka työttömyys tai vastaavat suuret muutokset voivat johtaa tällöin ongelmiin, niin pienempiä muutoksia ei aina osata ajatella. Ehkä sinulla on käytössäsi nytten lainan maksuun tuo 300 euroa kuussa, mutta mitä jos vaikka 3 kuukauden kuluttua saat kutsun kaverin häihin, autossa menee jotakin rikki, pitää hankkia uusi puku töitä varten tai joku muu vastaava, ehkä pienempi mutta kuitenkin rahallisesti merkittävä ongelma tai haaste?

Tämän takia suosittelenkin vakavasti laittamaan kuukausierää hieman alhaisemmaksi kuin kuvittelet ehkä pystyväsi maksamaan. Pieni vara kannattaa ehdottomasti tähän jättää, sillä usein elämä on täynnä yllätyksiä, onneksi kuitenkin hyviä ja huonoja. Mutta tässä asiassa et halua joutua kamppailemaan huonojen yllätysten kanssa, sillä velkaantuminen ja velan maksamatta jättäminen on asia mitä ei kannata antaa tapahtua.

Otit sitten pikalainaa 18-vuotiaana tai vanhempanakin, varmista erityisesti se että kuukausierä on sopivan kokoinen. On parempi maksaa "turhan paljon" lainasta, kuin että vetää maksuerät aivan äärimmilleen ja on suuressa riskissä joutua maksuongelmiin. Ainahan näin ei tietenkään käy, mutta jos se osuu omalle kohdalle, sitä on sitten yleensä aika myöhäistä enään katua. Jätä siis varaa, äläkä ota turhia riskeja näiden lainojen kanssa.​