Pikavippi 18v – Heti Lainaa 18 vuotiaalle

Pikavippien saatavuus 18 vuotiaana on hyvin rajoittunut nykyään 2017 monestakin syystä. Merkittävin niistä on pikavippien korkokatto, joka tekee liian riskialttiiksi tarjota lainoja näin nuorille, johtuen heidän korkeammasta riskistä jättää lainan maksamatta.

Kuitenkin tätä kirjoittaessa noin 10 eri lainaajaa tarjoaa vielä lainojaan myös 18 vuotiaille, mutta verrattuna kaikkiin netissä pikavippejä tarjoaviin tahoihin, on tämä määrä aika pieni osa.​ Se kuiteknin tarkoittaa että lainaa on mahdollista saada kaikkien täysi-ikäisten, joten nuorempikaan ikä ei ole este vipin ottamiselle.

Paras pikavippi 18v

Mikä sitten on paras pikavippi 18 vuotiaalle? Tässä listaus vipeistä, joita on mahdollista saada myös 18 vuotiaana.

Pikavippi 18v, ennen näitä oli niin helppo saada, sillä lähes jokainen vippipaikka tarjosi kaikille asiakkailleen vippejä, kunhan he olivat yli 18 vuotiaita. Enään tilanne ei todellakaan ole tälläinen, sillä suurin osa lainafirmoista vaatii nykyään yli 20 vuoden ikää, ja joskus jopa korkeampaa, ennen kuin lainaa heltiää.

Tämän takia moni 18 vuotias tuskaileekin etsiessään lainafirmoja, jotka heille lainaa antaisivat. Ei hätää, sillä tälle sivulle olemme keränneet listan parhaista pikavippiä 18 vuotiaille tarjoavista lainafirmoista. Valitset jonkun seuraavista lainaajista, ja lainan hakeminen on helppoa, myös 18 vuotiaana.​

#1   Bluefinance - 700 € pikaluotto ilman kustannuksia uusille asiakkaille

Bluefinance

Bluefinance on hieman tuoreempi lainalaitos, joka tarjoaa kuitenkin jopa 700 euron pikaluottoa ilman kustannuksia ja kokonaan ilmaiseksi uusille asiakkaille.

Lainan saa nopeasti, ja vaikka firma ei ole ehkä niin tunnettu kuin edellä mainitut yritykset, on se kuitenkin rekisteröity luotonantaja ja luotettava toimija Suomessa. Vähemmän tunnettu helmi.

  • Ikäraja 18 v
  • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka 30 päivää lainan hakemisesta.
  • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Bluefinancen ilmainen pikaluotto tästä 

#2   Lainasto - Melko edullinen pikaluotto pitkällä maksuajalla

Lainasto

Lainaston pikalaina on parhaita vaihtoehtoja heille, jotka haluavat hieman enemmän maksuaikaa pikaluottoonsa. Tälle lainalle sitä tarjotaan nimittäin jopa 12 kuukautta.

Luottoa saa nopeasti 400 euroon asti, ja se maksetaan takaisin 6 erässä 2 kuukauden välein. Helppo hakea, ja rahat saat käyttöösi nopeasti. Ja hintakin on kohtuullinen tälläiselle lainalle.

  • Ikäraja 18 v
  • Laina maksetaan takaisin 6 erässä 2 kuukauden välein
  • Lainalle tulee hintaa vuoden aikana noin 50 - 60 % lainasummasta

Hae Lainaston kätevä pikalaina tästä >>>

Pikavippi 18v

pikavippi 18v

Moni jo kauan sitten 18 vuoden iän ohittanut pohtii ja ajattelee, että mihin sitä nyt 18 vuotias lainaa tarvitsisi? Voitte yllättyä, sillä 18 vuotiailla on monia rahareikiä, joihin on välillä hyvä saada vippiä.

18-vuotiaat ovat nykyään itsenäisempiä kuin monesti ennen oli, ja on jo melko tavallista muuttaa kotoaankin pois jo tässä iässä. Ongelma vaan usein on se, että säästöjä ei ole kauheasti kertynyt, mutta kuluja tulee nopeasti. Tämän takia pikavippien avulla voikin saada hankittua esimerkiksi uusia kalusteita uuteen asuntoonsa ilman, että täytyy pari kuukautta elää lähes tyhjässä asunnossa ilman kalusteita.​

Toinen kallis menoerä on autokortin hankinta ja ehkä jopa ensiauton ostaminen.

Kaupunkien ulkopuolella on auto vieläkin melko välttämättömyys, jonka takia autokorttikin on pakko suorittaa. Ja koska autokoulujen hinnat ovat nousseet niin paljon, ei niiden kustannuksia monesti ihan tuosta vain kateta. Autokortin suorittaminen voi maksaa nykyään jopa 1500 euroa, joten pieni vippi voi auttaa kattamaan tämän menon, jotta sitten päästään esimerkiksi autolla töihin sitä rahaa tienaamaan.

18 vuotiailla onkin kohdallaan monesti paljonkin menoa, mutta säästöjä tuon ikäisillä harvemmin on pahemmin. Tämän takia pikavippi 18 vuotiaalle voi olla parhaita keinoja saada hieman ennakkoa, kun pankkilainojenkin saanti voi olla äärimmäisen haastavaa. Pikavippi 18v on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia, joka on erityisen iso juttu kun ollaan vasta 18-vuotiaita. ​ Lisäksi vieläkin haastavampaa on, jos etsitään pikavippiä pitkällä maksuajalla, tai kulutusluottoa. Näitäkin on kuitenkin mahdollista saada, kuten listauksessa olemme osoittaneet.

Mistä lainaa 18v

Monesti on vaikea saada lainaa 18v, koska useat firmat eivät tätä heille enään tarjoa. Riskit sille, että lainaa ei makseta takaisin on huomattavasti suuremmat kun puhutaan 18 vuotiaista lainaajista, kun jos verrataan jopa vain pari vuotta vanhempiin. Uusien analyysien perusteella ihmisten aivot kehittyvät reilusti aina 25 vuoden ikään saakka, jonka takia kehitys on vielä merkittävää parin vuoden säteelläkin ennen tätä.

On olemassa kuitenkin monia 18 vuotiaita, jotka osaavat rahaa käyttää oikein, ja jotka maksavat lainansa takaisin sovitulla tavalla. Ja tämä artikkeli onkin suunniteltu heille. Älä ota lainaa tai vippiä, jos et pysty sitä maksamaan takaisin. Ja ole rehellinen sen suhteen, paljonko pystyt pikalainaa takaisin maksamaan. Parempi hetki pohtia, kuin sitten katua myöhemmin. Pikavippi 18v voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia moniksi vuosiksi, joten sitä ei kannata ottaa harkitsematta.​

Pankista on hyvin vaikea saada lainaa 18 vuotiaana, ja lähes kaikki paikat vaativat myös takaajia tai vakuuksia, jotta myöntäisivät vippiä näin nuorelle. Sen takia moni 18v kääntyykin netin puoleen, sillä pikavippi 18 vuotiaalle on mahdollista saada, kunhan tietää mistä etsii.

Toivottavasti tämä artikkeli onkin auttanut sinua löytämään itsellesi sopivan pikavipin. Pikavippi 18v on mahdollista, mutta siihen täytyy nähdä hieman vaivaa, että sen löytää. Paitsi kun käyttää meidän vippivertailuamme, jolla olemme halunneet tehdä koko homman mahdollisimman helpoksi.​

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: