Pikavippi 100e Heti – Katso Paras 100 € Laina (2018)

Satasen laina on pienehkö vippi, joka on usein helpointa hakea suoraan netistä. Esimerkiksi pankit eivät yleensä jaksa nähdä vaivaa näin pienien lainojen kanssa, ja 100 € pikavippi onkin usein helpoin, nopein ja melko edullinen tapa saada tälläinen pieni laina jo tuntien sisällä.

Tässä onkin lista tarjolla olevista 100 euron lainoista 2018, ja vertailu mikä niistä oikein on paras.​

Parhaat pikavipit 100e vuonna 2018

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla LOKA218 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Lainasto
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Laina-aika 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin on siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 50 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Eurolimiitti
 • Lainaa 10 - 3000 €
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa luottoa, johon mahdollista saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa

Lue lisää ja hae tästä


Eurolimiitti tarjoaa joustoluottoa luottotililtä, jolta voit tehdä nostoja pienissä erissä niin usein kun tahdot.

Uudet asiakkaat saavat myöskin tehdä ensimmäisen noston 1000€ asti ilman kuluja ensimmäiseen eräpäivään asti.

Muutoin tarjolla on kohtuuhintaista, pienempää luottoa, jolle on mahdollista saada paljon joustoa jos niin tahtoo.​

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 19 v
 • Lainapäätös heti

Lue lisää ja hae tästä


Credit24 on varsinkin nuorille erinomainen lainapalvelu, josta voit hakea lainaa 4000 euroon saakka joustavalla maksuajalla.

Laina on erittäin selkeästi hinnoiteltu, saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja, ja lainapäätöksenkin saat kuulla heti.

Tämä onkin erittäin hyvä laina, jos tahtoo saada edullisen lainan erittäin nopeasti.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

pikavippi 100e

Nämä 100 euron lainat netissä ovat siinä mielessä mukavia lainoja, että niitä on tarjolla ihan ilmaisina lainoinakin, ja koska kyseessä on sen verran pieni laina, on useimmilla mahdollisuus maksaa se takaisin näiden korottomien vippien vaatimalla 30 päivän maksuajalla.

Toinen erittäin hyvä seikka on se, että näin pieniä lainoja saa vielä tosi helposti. Moni lainapaikka ei tarkastele lainaajan tietoja vielä niin tarkkaa kun kyseessä on tälläinen pikku vippi, ja esimerkiksi Lainastolta tälläistä vippiä saa ilman liitteitä tai muita kuittien ja tositteiden lähettelyä. Näin ollen sen hakeminenkin on siis äärimmäisen nopeaa ja helppoa. Lisäksi on täysin mahdollista saada pikavippi 100e 18v lainaajanakin, ja lisäksi nämä lainat ovat keskimäärin edullisia jo sen takia, että lainasumma on niin pieni.

Näiden seikkojen takia onkin yleensä suositeltavaa hakea pikalainaa kun haetaan tälläistä 100 euron lainaa, sillä sitä kautta se käy helpoiten ja nopeiten monessa tapauksessa.​

Lainaa 100 euroa heti tilille

Nopein keino saada satasen laina nopeasti tililleen on hakea sitä verkosta. Tarjontaa on aika paljon, mutta osa lainapalveluista ei tarjoa näin pieniä lainoja. Kuitenkin useat paikat näitä nykyään kyllä tarjoavat. Jos haluat saada tälläinen lainan nopeasti, niin sekin onnistuu todella monesta eri paikasta.

Suositeltaviin lainamestoihin vaikuttaa erityisesti se, oletko ollut kyseissä paikoissa aiemmin asiakkaana. Nimittäin ilmaisia ensilainoja hyödyntämällä voit saada pienen vipin jo monesta paikasta ilman korkoja tai mitään kustannuksia, ja nämä ovatkin ehdottomasti niitä tarjouksia mitä kannattaa hyödyntää etsiessään tälläistä pienehköä 100 € luottoa. 100 euron vippi heti on mahdollista saada, ja tämän takia suosittelemmekin näitä yllälistattuja lainapaikkoja kun tälläistä vippiä etsit.​

Hakeminen käy useimmiten helpoiten tietokoneen avulla, mutta monesta paikasta lainaa voi hakea kännykällä ja osassa jopa tekstiviestillä. Tarvitset kuitenkin pääsääntöisesti pankkitunnukset, jotta voit lainaa kunnolla hakea, joten ne pitäisi olla mukana kun hakemusta täytät. Niiden avulla nimittäin sitten lopussa viimeistään allekirjoitat lainatarjouksen, jonka jälkeen rahat siirretään käyttöösi.​

100 € laina ilman luottotietoja

lainaa 100 euroa heti

Valitettavasti vaikka olemme kovasti puhuneet siitä, kuinka helppoa näiden 100 euron lainojen saaminen netistä on, on eräs ryhmä joka niitä ei oikein voi saada. Ja tämä on tietenkin luottotiedottomat hakijat, sillä vaikka näitä vippejä myönnetäänkin melko helposti, ei tälläistä pikaluottoa voi kuitenkaan saada jos omaa maksuhäiriömerkinnän.

Täten siis valitettavasti jos et omaa ehjiä luottotietoja, on näitä listattuja lainoja turha hakea, sillä tulet saamaan vain kielteisen päätöksen. Tässä tapauksessa kannattaa yrittää keksiä muita keinoja tienata 100 euroa, joka toivottavasti onnistuu sinulta jotain muuta kautta saada.

Pikavippi 18v 100e

Vaikka 18-vuotiaiden lainatarjonta on heikentynyt selvästi netin kulta-ajoista, on onneksi heilläkin vielä hyvin mahdollista saada vaikka pikavippi 100 euroa heti jos he niin haluavat. Voidaankin sanoa että 100 euron vipit ovat hyvin tarjolla vielä 18v lainaajillekkin, ja ikäraja alkaa olla tiukempi kunnolla vasta erityisesti kun puhutaan yli 2000 euron lainoista.

18v lainaajille voimmekin suositella erityisesti Lainaston ja Bluefinancen vippejä, jotka ovat parhaita tällä hetkellä tämän ikäisille tarjolla olevia pikalainoja. 19-vuotiaille voimma samalla aivan yhtä hyvin suositella näitä kumpaakin paikkaa myös.​

Vippi 100e heti tilille

Joskus voi käydä silleen, että tulee tarve saada rahaa nopeasti, ja tällöin alkaa helposti etsiä paikkoja mistä olisi mahdollista saada 100 euron vippi heti. Ja suunta on ihan viisas, sillä vipit ja pikalainat ovat monesti parhaita apua kun tarvitaan pientä lainaa nopeasti, eikä aikaa ole pahemmin odotella että pankit saisivat hakemuksesi käsiteltyä tai että kavereilla olisi tarpeeksi rahaa siirtää satanen sun tilille.

Se onko tälläinen 100 euron pikavippi se paras vaihtoehto sinulle joudut itse päättelemään, mutta esimerkiksi joustoluottoa tai kulutusluottoa tai muita pidempiaikaisia lainoja harvemmin saa näin pienissä summissa. Senpä takia pikalainat ovat usein se paras vaihtoehto tälläistä satasen lainaa etsittäessä.​

Vaikka pienemmissä vipeissä kulujen merkitys on pienempi ja voisi ajatella että lainavertailu olisi melkein turhaa tehdä, niin säästöjä voi kuitenkin tehdä kun jaksaa vähän katsella millaisia satasen lainoja oikein on tarjolla. Ja vaikka lainan hinta ei välttämättä niin paljoa muuttuisikaan, niin kuitenkin ehdoissa ja erityisesti maksuajassa voi olla isompiakin muutoksia. Mm. erityisesti maksuaika on sellainen, joka vaihtelee jopa paljonkin eri lainapaikkojen välillä.​ Mikäli siis tarkoituksenasi on saada sinulle parhaiten sopiva 100e laina, niin vertailu kyllä kannattaa vaikka joskus voi tuntua, että näissä tosi pienissä pikaluotoissa silllä ei olisi niin väliä.

Äläkä anna termin pikavippi tuoda päähäsi liian huonoja mielikuvia, sillä nykyään vipit ovat täysin erilaisia kuin ne aikoinaan olivat. Ne ovat paljon edullisempia ja parempia kuin ne ovat koskaan ennen olleet. Lisäksi niiden ehdot ja saatavuus on paljon parempia kuin aikaisemmin!

Lainaa 100e nopeasti ja helposti

Yksi suurimmista vaikeuksista mitä tulee näihin lainoihin voikin nykyään melkein olla tuo valinnanvaikeus. Tarjontaa on nimittäin niin paljon, että monesti voi tuntua melkein mahdottomalta valita niistä sitten se paras 100e laina. Entä jos sen saakin paremmin tuolta, tai ehkä tuolta?

Suosituksena voimme sanoa että näin pienissä vipeissä ei kannata jäädä etsimään sitä yhtä täydellistä 100 vippiä, vaan valita vaikka ensimmäinen vastaantuleva laina joka on jotakuinkin hyvä. Se että saat kustannuksia alas vaikka 10 %, on kuitenkin loppujen lopuksi vain 10 € säästö. Säästöä kyllä, mutta paljon pienempi jälki arjessa kuin jos kysessä olisi vaikka 10000 euron laina.

Kun siis tahdot lainaa 100 € heti, niin ei kannata jäädä jumiin tarkastelemaan vain tarjontaa, vaan löytää jokin itselle sopiva laina joka on kohtuuedullinen ja muuten sopiva, ja laittaa se hakemus vaan menemään.

Tämän takia olemme myös tämän lainavertailun luoneet, sillä uskomme että tämän avulla onnistut tässä prosessissa nopeammin ja helpommin kuin jos alkaisit itse käymään lävitse noita melkein sataa eri vippipaikkaa ja rahoituslaitosta.

Jos kuitenkin tahdot saada sen parhaan 100 e pikavipin, niin valitse jokin listalle olevista korottomista lainoista ja laita hakemus menemään. Sitä edullisemmin et tule 100e lainaa saamaan, sen voimme luvata!

100 laina pitkällä maksuajalla

Pieni osa teistä lukijoista ehkä haluaisi tietää, mistä tälläisen pienen 100e pikalainan voisi saada pitkällä maksuajalla. Vaikka harvalle tällä on niin merkitystä kun puhutaan tälläisestä pienlainasta, niin hyvä on tietää että tälläistäkin lainaa on kuitenkin tarjolla.

Lainaston ja Bluefinancen kautta voit hakea pikalaina 100e 12kk maksuajalla, josta pitäisi riittää kyllä laina-aikaa jokaiselle. Tämähän tarkoittaisi käytännössä noin 25 euron maksua joka toinen kuukausi!

Muutoin yleensä näissä lainoissa on maksuaikaa joko 30 päivää tai 60 vuorokautta. Se on kuitenkin useimmiten myös ihan riittävä aika, ja monesti tälläisiä vippejä otetaankin ajatuksella että ne maksetaan takaisin jo kun seuraava palkka tulee tilille. Harvemmin näitä otetaan pitkäksi aikaa, mutta joskus se on mahdollista myös.​

Pikalaina 100e heti tilille

Yhteenvetona tästä vertailusta voisikin siis sanoa, että 100 euron pikalainat ovat monesti tehokkain ja helpoin keino saada tälläinen määrä käteistä tilille nopeasti ja helposti.

Tämän artikkelin alkuosassa vertailimme ja listasimme parhaat tälläiset 100 euron lainat, ja suosittelemmekin katsomaan ainakin ne lävitse ennen kuin alkaa etsimään tätä pikavippiä muualta. Olemme nimittäin aika vakuuttuneita, että harvasta paikasta jos mistään voit saada paremmilla ehdoilla tälläistä 100e vippiä.

Toivottavasti tästä artikkelista oli apua, ja löydät ​itsellesi parhaiten sopivan lainan ja saat sen nopeasti. Jos jotain kysymyksiä tai kommentteja tuli mieleen, niin laita kommenttia tai kysymystä tulemaan alla olevan kommenttikentän kautta, ja vastaamme parhaamme mukaan kysymyksiisi!