Pikaluotto Heti (2018)

pikaluotto uusi

Pikaluoton hakeminen onnistuu kätevästi puhelimella. Jos sinulla on suuri vipintarve etkä ole esimerkiksi koneen ääressä tai et sellaista omista, on helppoa hakea pikaluotto ilman nettihakemusta puhelimitse. Kännykällä haettuun vippiin onkin tilanteessa kuin tilanteessa turvautunut satoja tuhansia suomalaisia.

Useat suomalaiset vipinmyöntäjät tarjoavat palveluitaan myös netin välityksellä, tosin pikaluotto puhelimella helpoittaa elämää jos nettiin ei ole mahdollista päästä. pikaluoton hakeminen puhelimella on myös ilmainen vaihtoehto, sillä maksat normaalista hakemuksesta vain paikallisverkkomaksun.

Tämä on huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi netin verkkomaksu. Jos sinulla on mielessä hankkia pikavippi puhelimella, tämä onnistuu monestakin paikasta. Näitä paikkoja ovat lähes kaikki suomalaiset vippiyhtiöt, joilla on jopa 24 tunnin asiakaspalvelu, näin myös puhelimen välityksellä on helppo hakea pikavippi. Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on suosittua, josta kerromme alempana pikavippi puhelimellaenemmän: kuitenkin muista, että suomalaiset yritykset saavat myöntää lainat vasta kello 7-23 päivisin.

Tällä pyritään ehkäisemään erilaisia ongelmia joita pikavippien myöntäminen on synnyttänyt, kuten esimerkiksi päihtyneenä otetut lainat tai hetken mielijohteesta otetut lainat. Nyt on myös vireillä lakialoite, jonka tarkoituksena on lisätä harkinta-aika lainanhaulle. Esimerkiksi vasta 24 h jälkeen myönnettävä laina toimisi näin.

Pikavipin hakeminen puhelimella on erittäin suosittu tapa ottaa pikavippi, sillä se on helppo keino suomalaisille, joista lähes jokainen omistaa puhelimen. Kun haet pikalainaa puhelimitse, vaiheet ovat nämä:

1. Vertaile pikaluottoja, ennen kuin otat mitään. Päätä lainasumma, laina-aika ja miten aiot maksaa lainan takaisin.

2. Ota palvelunumero ylös ja soita lainanhakijalle tarkoitettuun asiakaspalveluun, josta voit hakea lainaa. Lainanhakemisessa tarvitset siis omat yhteystietosi, tilinumerosi, pienissä lainoissa tämän lisäksi lainan tiedot ja oman henkilötunnuksesi. Kuitenkin tässä vaiheessa saatetaan pyytää sinua tunnustautumaan esimerkiksi TUPAS-järjestelmällä, vaikka et netissä hakemusta tekisikään.

3. Kun olet saanut lainahakemuksen tehtyä, sen tarkistamiseen menee aikaa muutamasta minuutista pariin tuntiin. Tämän aikana luottotietosi tarkistetaan ja lainasummasi joko hyväksytään tai hylätään.

4. Jos laina myönnetään, se maksetaan usein viimeistään vuorokauden sisään tilillesi. Tämän jälkeen laina on sinun, ja lainan myöntäjä lähettää sinulle perästä laskun, tai jos kyseessä on suurempi laina, ensimmäisen kuukausierän, jonka mukaan lainaa aletaan maksaa takaisin.

Pikaluottopuhelimella on helppo ja mutkaton operaatio, ainakin verrattuna siihen kuinka hankalaa on saada vippi ilman luottotietoja. Kuitenkin yhä useammat suomalaiset ovat siirtyneet myös nettihakemuksen tekoon hakiessaan pikavippiä, sillä netissä toimiva ilmainen ja helppokäyttöinen oman henkilöllisyyden varmistamispalvelu TUPAS – tunnistautuminen auttaa helposti sekä lainanantajia että –hakijoita. Kuitenkaan pikavippi puhelimella haettuna ei ole mitenkään alempiarvoinen lainanmuoto. Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on kuitenkin melkein yhtä kätevä tapa kuin lainan hakeminen netistä. Netissä on myös erikseen paljon sivustoja joissa voi tehdä positiivista pikavippivertailua, joten ne toimivat kuluttajille tarkoitettuna palveluina saada halvin pikaluotto.

Hae pikaluotto tekstiviestillä heti tilille

Tekstiviestillä haettuna pikavippi hoituu yhdessä viestissä. Tällaisessa tapauksessa, tekstiviestillä vippiä haettaessa, tarvitset samat tiedot itsestäsi kuin kuin hakisit sitä perinteistesti puhelimella. Jos haet vippiä tekstiviestillä, tunnistautumisen kanssa voi olla ongelmia. Tämän takia netti – tai puhuttu puhelinhakemus on ehkä helpoin ja luotettavin keino hakea pikavippiä. Tekstiviestivippi on kuitenkin halpa vaihtoehto hakea vippiä, sillä usein tekstiviestistä ei puliteta ekstrahintaa, vaan hakeminen on ilmaista. Myös lainapäätös tulee tekstiviestillä. Tekstiviestihakemuksen yhteydessä lainapäätöksen tekemiseen menee korkeintaan pari tuntia, jonka jälkeen saat ilmoittamallesi tilille rahat. On myös silti luotottajia, jotka tämän lisäksi laskuttavat myönnetystä vipistä vaikkapa 5 euroa kuluja. Näitä kuluja kutsutaan myös pikavipin käsittelykuluksi. Helpoin tapa saada pikavippi tekstiviestillä tulevaisuutta ajatellen, on kirjautua kerran asiakkaaksi johonkin tiettyyn pikavippi palveluun esimerkiksi netin kautta, jonka jälkeen tekstiviestihakemus sujuu helposti. Näin he saavat tunnistetietosi kerralla, jolloin heidän on helppo myöntää laina jo vanhalle lainanhakijalle. Pikavippi tekstiviestillä tai vippiä puhelimella haluavalle lakiin on tulossa muutoksia. Mitä kuuluu pikavipeille vuonna 2012?

Edullisin pikavippi 2017 – näin haet puhelimen avulla!

Pikavippiä vuonna 2012 tekstiviestillä hakevat saavat huokaista helpotuksesta, sillä tämä on vieläkin suosittu keino hakea lainaa. Erityisesti ihmiset, joilla ei ole kotona nettiä, ovat kiinnostuneet tästä palvelusta. Vaikka pikavippeihin on tulossa muutaman vuoden sisään korkokatto, se ei tarkoita että ne olisivat katoamassa lähipiiristä. Varsinkin suurien lainojen tapauksessa ei 50 prosentin korkokatto ole juttu eikä mikään, koska kulutusluotoissa on usein vain noin 5% vuosikorko. Kun taas pienemmissä vipeissä tämä voi tarkoittaa harmaita hiuksia sekä lainanmyöntäjille että hakijoille, koska jotta tämä korkoprosentti saataisiin vipeistä alas, tulisi maksuaikaa pidentää, joka lisäisi taas korosta tulevaa lisämaksua. Tämä on hieman järjetöntä miettien samalla, että suurin osa pikavipeistä menee aivan tavallisten keskituloisten maksuihin tilanteessa, joissa pankkilaina on liian suuri. Jos pikavippiä puhelimella haluava haluaa esimerkiksi 1000 euron vippiä ja maksaa pari kymppiä tähän päälle, ei suuri 100% vuosikorko vaikuta tähän pätkääkään, koska kyseessä on koko vuodelle maksettava korko. Kuitenkin vuonna 2017 pikavipit voivat hyvin. Pikavippi firmoja ei perusteta enää kuin sieniä sateella, sillä alalla alkaa olla selvää kilpailua. Kuitenkin, koska kilpailua löytyy, on vuonna pikavippiä 2018 hakevan todella helppo tehdä pikavippivertailu ja päätyä juuri oikeaan pikavippiin. Vuoden 2012 aikana lainoja kuitenkin otettiin melkein 350 000, eli noin 4000 pikalainaa päivässä. Tämä vastaa vuositasolla 1,4 miljoonaa vippiä, joten myös tässä rahoituksen muodossa pyörivät isot rahat. Se on selvää tuloa myös Suomen kansantaloudelle. Mitä muuta parhaista pikavipeistä tiedetään vuonna 2017?

Pikavippien tilalle ollaan puuhaamassa vaihtoehtoista rahan saantia, sosiaalista luototusta. Sosiaalinen luototus perustuu rahavaikeuksissa olevien ihmisten kykyyn lainata rahaa valtiolta. Tätä on käytetty Kemissä jo 1990-luvun loppupuolelta, josta on ollut vain hyviä kokemuksia.

Yhtenä hyvänä merkkinä pikavippien kansallisista ja kansainvälisestä kokemuksesta on suomalaiselle pikavippiyritykselle ferratumille myönnetty pankkilupa. Ferratum on hakenut erikseen myös Suomesta Risicumin ohella pankkitoimilupaa, mutta Finanssivalvonta torjui molemmat hakemukset. Pankkitoimilupa saatiinkin myöhemmin Maltalta. Lupa haettiin, koska kansainvälisesti kasvava Ferratum Oy haluaa aloittaa toiminnan myös suurissa talouksissa kuten Saksassa, joissa luotottamistoiminnan onnistumiseksi tarvitaan lähes poikkeuksetta pankkitoimilupa.

Pikavippiä ilman pankkitunnuksia tai pikalainaa puhelimella vuonna 2017 hakevalle toinen vaihtoehto on netistä haettu laina. Kuitenkin koska netissä on huomattavasti helpompi vertaillakulutusluottoja ja pienlainoja, kannattaa netistä haetun lainan tiedot ainakin tarkistaa sieltä etukäteen. Netistä haettuna rahan säästäminen hakuprosessissa on taattua.

Pikaluotto ilman luottotietoja

Pikaluottoa luottotiedottomalle on saatavilla kaikille sitä tarvitseville, mutta vaihtoehdot ovat käyneet viimeisten vuosien saatossa melko vähiin. Lainaa ilman luottotietoja on saatavilla yksityisiltä rahoituslähteiltä ja joissain tapauksissa myös pankista. Jos yrität hakea pikavippiä ilman luottotietoja, tulee sinun kokeilla ehdottomasti sellaista yritystä, joka ei vielä käytä TUPAS-tunnistusmenetelmää.

pikaluotto

Tämä systeemi tarkastaa automaattisesti verkkopankkitunnukset syötettyäsi henkilötietosi ja lisäksi myös muut taustat. Tämä tarkoittaa sitä, että maksuhäiriömerkinnät tulevat automaattisesti pikalainaa myöntävän yrityksen tietoisuuteen ja he eivät yleensä päästä lainan hakijaa tästä pidemmälle, mikäli luottotietohäiriö taustalta löytyy. Poikkeuksia kuitenkin on ja Internetin palstoilta on luettavissa, kuinka ihmiset kertovat saaneensa vippiä ilman luottotietoja. Alempaa löydät tarkempaa tietoa siitä kuinka luottotiedoton voi saada lainaa ja muuta lainaamiseen liittyvää.

Etsitkö pikaluottoa ja olet menettänyt luottotietosi?

Lainaamisen tarve harvemmin tyssää vielä siihenkään pisteeseen kun maksuhäiriö on saatu eli luottotiedotonkin tarvitsee lainaa. Lainan hakeminen ei ole enää kuitenkaan missään määrin simppeliä ja et saa haettua lainaa ilman muutamaa kriteeriä. Lainaa voit hakea luottotiedottomalle muutamasta eri paikasta. Helpoin näistä on varmasti etsiä jokin yksityinen lainan lähde ja tiedustella etukäteen, mikäli lainaaminen voisi onnistua ja kysyä mitä ehtoja firma sinulta vaatii. Monissa tapauksissa joudut todistamaan, että sinulla on omaisuutta ja myös säännölliset kuukausittaiset tulot. Nämä ovat kuitenkin tapauskohtaisia juttuja ja kaikki riippuu sinusta ja siitä milloin ja miksi olet luottotietosi menettänyt. Lainasumman suuruus on myös yksi vaikuttava tekijä eli luonnollisesti suuremmissa summissa ollaan tarkempia ja myös lainaajan iällä on tässä suuri vaikutus. Yleensä nuoremmat eivät saa niin helposti lainaa kuin vanhemmat ja se vaikuttaa myös kuinka tuore maksuhäiriömerkintä on.

Lainaa luottotiedottomalle löytyy myös pankista ja ohjeet ovat aika lailla samanlaiset kuin yksityiseltä rahoitusfirmaltakin hakiessa, mutta ehkä vielä tarkemmat. Pankki ei myönnä lainaa ilman luottotietoja heppoisin perustein ja joudut todella varautumaan siihen, että joudut perustelemaan kaikki asiat todella tarkkaan. Säännölliset tulot ovat ehkä yksi tärkeimmistä asioista mitä luottotietonsa menettäneellä lainaajalla tulee olla ja taustalla on hyvä olla myös muuta omaisuutta. Lainan saaminen helpottuu huomattavasti jos olet hyvätuloinen ja sinulla on vaikkapa oma asunto. Jos sinulla ei ole lainkaan säännöllistä tulovirtaa, on lainan saaminen huomattavan vaikeaa ja ehkä jopa mahdotonta, poikkeustapauksia on kuitenkin ollut, joten aina voi toki yrittää. Tässä tapauksessa voit myös yrittää saada pikavippiä sellaisesta paikasta, missä ei vielä ole TUPAS-tunnistusta, mutta tämä on kuitenkin hyvin epävarmaa ja oikeastaan tuurikauppaa. Lyhyesti sanottuna uusi pikavippi on erittäin hankala löytää jos olet saanut maksuhäiriön taustallesi. Totuus on kuitenkin se, että Kaikki pikavipit on paljon helpommin haettavissa, mikäli sinulla on vielä luottotiedot tallella ja sama pätee jokaisen lainan hakuun.

Luottotiedot takaisin?

Luottotietonsa menettänyt henkilö ei saa mitenkään nopeutettua luottotietojen takaisin saamista, vaan joudut todella odottamaan useamman vuoden, että saat ne takaisin. Luottotietohäiriö näkyy rekisterissä 2-4 vuoteen riippuen hieman siitä miten velallinen henkilö maksaa laskunsa. Mikäli laskut maksetaan ajoissa voi aika lyhentyä kahteen vuoteen. Tämän jälkeen maksuhäiriömerkintä poistuu rekisteristä ja saat luottotiedot takaisin. Luottotietojen menetys tulee siis kaikkien nähtäviin ja se vaikuttaa moneen asiaan joka päiväisessä elämässä. Kannattaa siis todella miettiä tarkkaan rahan käyttöään ja laskelmoida budjetti tarkkaan ettei taloutesi painu miinuksen puolelle. Seuraavassa kappaleessa käsittelemme mihin luottotietomenetys vaikuttaa ja miksi yhä useampi saa maksuhäiriömerkinnän useista varoituksista huolimatta.

Maksuhäiriömerkinnän vaikutukset

Maksuhäiriömerkintä vaikuttaa nykyään yllättävän moneen asiaan ja tulet todella huomaamaan, että asioiden hoitaminen on yllättävän vaikeaa ilman luottotietoja. Lainan saaminen ilman luottotietoja on vielä saatavissa, mikäli täytät kriteerit, mutta esimerkiksi pitkäaikaiset matkavakuutukset ja jopa Visa Electron –kortin saaminen ovat todella vaikeaa. Vaikka kortista ei löydy luotto-ominaisuutta, et silti saa sitä ellet pysty todistamaan, että sinulla on tuloja. Pitkäaisissa matkavakuutuksissa tulet törmäämään myös ongelmiin ja niiden saaminen ei onnistu, vaikka maksaisitkin laskun etukäteen ja sama pätee muihinkin vakuutuksiin. Suurimmat vakuutusyhtiöt hylkäävät automaattisesti vakuutushakemukset, varsinkin siinä tapauksessa jos pyrit niihin uudeksi asiakkaaksi. Jos olet ollut yhtiössä asiakkaana pidempään, sinulla tuskin on mitään ongelmia vakuutuksen saamisessa. Pienemmät vakuutusyhtiöt kuitenkin ottavat helpommin uusia asiakkaita eli maksuhäiriömerkinnän saaneiden kannattaa kääntyä niiden puoleen. Luottotietohäiriö vaikuttaa siis moneen seikkaan, joista useimmat ovat melko pieniä, mutta pidemmän päälle se alkaa todella rassaamaan.

Mistä lainaa helposti

Parhaan mahdollisen lainan metsästys maksuhäiriöisenä voi olla hankalaa, koska vaihtoehdot ovat niin rajalliset, että sinulla ei juuri ole paikkoja mistä lainaa kysellä ja tinkiminen ei nyt tässä vaiheessa tule toimimaan mitenkään, vaikka kyseessä olisi yksityinen lainanantaja. Nopeat rahoitusmenetelmät ovat melkein mahdotonta saada, sillä Pikavippi ilman luottotietoja on myöskin lähes sula mahdottomuus löytää nykyään. Sinulla on kuitenkin muutamia vaihtoehtoja voit aina esittää tarjouksen. Muista, että kaikki lainat yksityiseltä käydään yleensä tapauskohtaisesti läpi ja jos sinulla on omaisuutta ja säännölliset tulot, niin sinulla on erinomaiset mahdollisuudet saada lainaa luottotiedottomalle. Hae lainaa luottotiedottomille yksityiseltä jättämällä tarjous ja tiedustele minkä suuruista lainaa yrityksen kautta voisi mahdollisesti irrota. Yksityiset luottoa myöntävät yritykset ovat melko tiukkoja lainan myöntämiskriteerien suhteen, mutta yleensä sinulta todella vaaditaan vain muutamat tietyt kriteerit ja niiden ollessa kunnossa saat lainaa ilman luottotietoja tai vakuuksia melko suurissakin määrin. Voit saada lainaa luottotiedottomille useamman tuhannen euron edestä eli kulutusluotto ilman luottotietoja onnistuu, kunhan vain löydät oikean paikan mistä lainaa hakea. Toivottavasti tästä artikkelista oli teille hyötyä ja toivomme, että saitte meidän kauttamme avun lainan hakemiseen.