Pikalaina 6kk (2022) – Pikavipit 6 kuukauden maksuajalla vertailussa!

Pikalainoja on nykyään tarjolla monin ehdoin, myös 6 kuukauden maksuajalla. Koska tämän tyyliset lainat ovat nykyään niin suosittuja, ajattelimme listata parhaat paikat hakea lainaa tällä maksuajalla vuonna 2021!

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä pikavippi 6 kk maksuajalla?

Aikaisemmin oli melko haastavaa saada minkäänlaista vippiä näinkin pitkällä maksuajalla mutta tilanne on hyvin erilainen tänäpäivänä.

Nykyään on tarjolla useampiakin vippejä 6kk maksuajalla, ja jopa tätä pidemmillä ajoilla. Toinen melko yleinen pidempi maksuaika jota voi nykyään saada myös pienempiin lainoihin on 12 kk maksuaika. Sen "heikkoutena" on kuitenkin usein se, että kun haetaan pienempää lainaa, ei usein ole tarvetta ottaa sille vuoden maksuaikaa.

6 kuukauden maksuaikaa on nykyään melko helppo saada tietyistä lainapaikoista, riippuen hieman lainan suuruudesta. Mitä isompaa lainaa etsit, sitä helpommin sille saa usein pidemmän maksuajan. Toisaalta kun on kyse tarpeeksi isoista lainoista, alkaa useampikin paikka tarjoamaan minimissään vuoden maksuaikaa lainalle.​

pikalaina 6kk

Mitä pienempää lainaa kuitenkin haet, sitä edullisemmaksi se aina tulee. Pidempi maksuaikaa nostaa samalla lainan kustannuksia, koska korko laukkaa silloin pidempään ja ehtii aiheuttamaan kuluja enemmän.

6kk maksuaika on melko pitkä alle 300 euron lainoissa, mutta alkaa olla jo aika lyhyt 1000 euron ylittävissä summissa. Tämän takia sopiva aikataulu pitääkin sovittaa omaan tarpeeseen ja kykyyn missä ajassa kuvittelee pystyvänsä maksamaan lainan takaisin.

Jos kuitenkin koet että pikalaina 6kk maksuajalla on se sinulle paras vaihtoehto, olemme listanneet loistavia lainapaikkoja josta tälläisen lainan saaminen onnistuu tähän artikkeliin.

Toivottavasti siitä on ollut apua. Voit myös selata sivustomme muita artikkeleja, jos haluat lukea enemmän tarjolla olevista lainoista ja pikavipeistä!​

Pikalainojen hakeminen ei ehkä koskaan aikaisemmin ole ollut tätä helpompaa. Tarvitset vain kätesi ulottuville pankkitunnukset ja ehkä palkkatositteen, riippuen kuinka suurta lainaa haet ja mistä. Työttömänäkin voi pientä vippiä saada, mutta kaikki paikat eivät niitä tarjoa.

Menet vain lainapalvelun sivuille, täytät sieltä löytyvän lyhyen hakemuksen ja saat lainatarjouksen yleensä jo hyvin nopeasti, reilusti alle tunnissa. Usein se on myöntävä pienissä lainoissa, joita yleisesti annetaan aika helposti kun luottotiedot löytyvät ja jotain tuloja voi osoittaa saavansa.​