Pikalaina 6kk (2021) – Pikavipit 6 kuukauden maksuajalla vertailussa!

Pikalainoja on nykyään tarjolla monin ehdoin, myös 6 kuukauden maksuajalla. Koska tämän tyyliset lainat ovat nykyään niin suosittuja, ajattelimme listata parhaat paikat hakea lainaa tällä maksuajalla vuonna 2020!

Mistä pikavippi 6 kk maksuajalla?

Aikaisemmin oli melko haastavaa saada minkäänlaista vippiä näinkin pitkällä maksuajalla mutta tilanne on hyvin erilainen tänäpäivänä.

Nykyään on tarjolla useampiakin vippejä 6kk maksuajalla, ja jopa tätä pidemmillä ajoilla. Toinen melko yleinen pidempi maksuaika jota voi nykyään saada myös pienempiin lainoihin on 12 kk maksuaika. Sen "heikkoutena" on kuitenkin usein se, että kun haetaan pienempää lainaa, ei usein ole tarvetta ottaa sille vuoden maksuaikaa.

6 kuukauden maksuaikaa on nykyään melko helppo saada tietyistä lainapaikoista, riippuen hieman lainan suuruudesta. Mitä isompaa lainaa etsit, sitä helpommin sille saa usein pidemmän maksuajan. Toisaalta kun on kyse tarpeeksi isoista lainoista, alkaa useampikin paikka tarjoamaan minimissään vuoden maksuaikaa lainalle.​

pikalaina 6kk

Mitä pienempää lainaa kuitenkin haet, sitä edullisemmaksi se aina tulee. Pidempi maksuaikaa nostaa samalla lainan kustannuksia, koska korko laukkaa silloin pidempään ja ehtii aiheuttamaan kuluja enemmän.

6kk maksuaika on melko pitkä alle 300 euron lainoissa, mutta alkaa olla jo aika lyhyt 1000 euron ylittävissä summissa. Tämän takia sopiva aikataulu pitääkin sovittaa omaan tarpeeseen ja kykyyn missä ajassa kuvittelee pystyvänsä maksamaan lainan takaisin.

Jos kuitenkin koet että pikalaina 6kk maksuajalla on se sinulle paras vaihtoehto, olemme listanneet loistavia lainapaikkoja josta tälläisen lainan saaminen onnistuu tähän artikkeliin.

Toivottavasti siitä on ollut apua. Voit myös selata sivustomme muita artikkeleja, jos haluat lukea enemmän tarjolla olevista lainoista ja pikavipeistä!​

Pikalainojen hakeminen ei ehkä koskaan aikaisemmin ole ollut tätä helpompaa. Tarvitset vain kätesi ulottuville pankkitunnukset ja ehkä palkkatositteen, riippuen kuinka suurta lainaa haet ja mistä. Työttömänäkin voi pientä vippiä saada, mutta kaikki paikat eivät niitä tarjoa.

Menet vain lainapalvelun sivuille, täytät sieltä löytyvän lyhyen hakemuksen ja saat lainatarjouksen yleensä jo hyvin nopeasti, reilusti alle tunnissa. Usein se on myöntävä pienissä lainoissa, joita yleisesti annetaan aika helposti kun luottotiedot löytyvät ja jotain tuloja voi osoittaa saavansa.​