Pikalaina 6kk (2019) – Pikavipit 6 kuukauden maksuajalla vertailussa!

Pikalainoja on nykyään tarjolla monin ehdoin, myös 6 kuukauden maksuajalla. Koska tämän tyyliset lainat ovat nykyään niin suosittuja, ajattelimme listata parhaat paikat hakea lainaa tällä maksuajalla vuonna 2019!

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Mistä pikavippi 6 kk maksuajalla?

Aikaisemmin oli melko haastavaa saada minkäänlaista vippiä näinkin pitkällä maksuajalla mutta tilanne on hyvin erilainen tänäpäivänä.

Nykyään on tarjolla useampiakin vippejä 6kk maksuajalla, ja jopa tätä pidemmillä ajoilla. Toinen melko yleinen pidempi maksuaika jota voi nykyään saada myös pienempiin lainoihin on 12 kk maksuaika. Sen "heikkoutena" on kuitenkin usein se, että kun haetaan pienempää lainaa, ei usein ole tarvetta ottaa sille vuoden maksuaikaa.

6 kuukauden maksuaikaa on nykyään melko helppo saada tietyistä lainapaikoista, riippuen hieman lainan suuruudesta. Mitä isompaa lainaa etsit, sitä helpommin sille saa usein pidemmän maksuajan. Toisaalta kun on kyse tarpeeksi isoista lainoista, alkaa useampikin paikka tarjoamaan minimissään vuoden maksuaikaa lainalle.​

pikalaina 6kk

Mitä pienempää lainaa kuitenkin haet, sitä edullisemmaksi se aina tulee. Pidempi maksuaikaa nostaa samalla lainan kustannuksia, koska korko laukkaa silloin pidempään ja ehtii aiheuttamaan kuluja enemmän.

6kk maksuaika on melko pitkä alle 300 euron lainoissa, mutta alkaa olla jo aika lyhyt 1000 euron ylittävissä summissa. Tämän takia sopiva aikataulu pitääkin sovittaa omaan tarpeeseen ja kykyyn missä ajassa kuvittelee pystyvänsä maksamaan lainan takaisin.

Jos kuitenkin koet että pikalaina 6kk maksuajalla on se sinulle paras vaihtoehto, olemme listanneet loistavia lainapaikkoja josta tälläisen lainan saaminen onnistuu tähän artikkeliin.

Toivottavasti siitä on ollut apua. Voit myös selata sivustomme muita artikkeleja, jos haluat lukea enemmän tarjolla olevista lainoista ja pikavipeistä!​

Pikalainojen hakeminen ei ehkä koskaan aikaisemmin ole ollut tätä helpompaa. Tarvitset vain kätesi ulottuville pankkitunnukset ja ehkä palkkatositteen, riippuen kuinka suurta lainaa haet ja mistä. Työttömänäkin voi pientä vippiä saada, mutta kaikki paikat eivät niitä tarjoa.

Menet vain lainapalvelun sivuille, täytät sieltä löytyvän lyhyen hakemuksen ja saat lainatarjouksen yleensä jo hyvin nopeasti, reilusti alle tunnissa. Usein se on myöntävä pienissä lainoissa, joita yleisesti annetaan aika helposti kun luottotiedot löytyvät ja jotain tuloja voi osoittaa saavansa.​