Pikalaina 6kk (2019) – Pikavipit 6 kuukauden maksuajalla vertailussa!

Pikalainoja on nykyään tarjolla monin ehdoin, myös 6 kuukauden maksuajalla. Koska tämän tyyliset lainat ovat nykyään niin suosittuja, ajattelimme listata parhaat paikat hakea lainaa tällä maksuajalla vuonna 2018!

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

Lainasto
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Laina-aika 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin in siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla ELOKUU5 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Eurolimiitti
 • Lainaa 10 - 3000 €
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa luottoa, johon mahdollista saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa

Lue lisää ja hae tästä


Eurolimiitti tarjoaa joustoluottoa luottotililtä, jolta voit tehdä nostoja pienissä erissä niin usein kun tahdot.

Uudet asiakkaat saavat myöskin tehdä ensimmäisen noston 1000€ asti ilman kuluja ensimmäiseen eräpäivään asti.

Muutoin tarjolla on kohtuuhintaista, pienempää luottoa, jolle on mahdollista saada paljon joustoa jos niin tahtoo.​

Credit24
 • Lainaa 100 - 4000€
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 19 v
 • Lainapäätös heti

Lue lisää ja hae tästä


Credit24 on varsinkin nuorille erinomainen lainapalvelu, josta voit hakea lainaa 4000 euroon saakka joustavalla maksuajalla.

Laina on erittäin selkeästi hinnoiteltu, saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja, ja lainapäätöksenkin saat kuulla heti.

Tämä onkin erittäin hyvä laina, jos tahtoo saada edullisen lainan erittäin nopeasti.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä pikavippi 6 kk maksuajalla?

Aikaisemmin oli melko haastavaa saada minkäänlaista vippiä näinkin pitkällä maksuajalla mutta tilanne on hyvin erilainen tänäpäivänä.

Nykyään on tarjolla useampiakin vippejä 6kk maksuajalla, ja jopa tätä pidemmillä ajoilla. Toinen melko yleinen pidempi maksuaika jota voi nykyään saada myös pienempiin lainoihin on 12 kk maksuaika. Sen "heikkoutena" on kuitenkin usein se, että kun haetaan pienempää lainaa, ei usein ole tarvetta ottaa sille vuoden maksuaikaa.

6 kuukauden maksuaikaa on nykyään melko helppo saada tietyistä lainapaikoista, riippuen hieman lainan suuruudesta. Mitä isompaa lainaa etsit, sitä helpommin sille saa usein pidemmän maksuajan. Toisaalta kun on kyse tarpeeksi isoista lainoista, alkaa useampikin paikka tarjoamaan minimissään vuoden maksuaikaa lainalle.​

pikalaina 6kk

Mitä pienempää lainaa kuitenkin haet, sitä edullisemmaksi se aina tulee. Pidempi maksuaikaa nostaa samalla lainan kustannuksia, koska korko laukkaa silloin pidempään ja ehtii aiheuttamaan kuluja enemmän.

6kk maksuaika on melko pitkä alle 300 euron lainoissa, mutta alkaa olla jo aika lyhyt 1000 euron ylittävissä summissa. Tämän takia sopiva aikataulu pitääkin sovittaa omaan tarpeeseen ja kykyyn missä ajassa kuvittelee pystyvänsä maksamaan lainan takaisin.

Jos kuitenkin koet että pikalaina 6kk maksuajalla on se sinulle paras vaihtoehto, olemme listanneet loistavia lainapaikkoja josta tälläisen lainan saaminen onnistuu tähän artikkeliin.

Toivottavasti siitä on ollut apua. Voit myös selata sivustomme muita artikkeleja, jos haluat lukea enemmän tarjolla olevista lainoista ja pikavipeistä!​

Pikalainojen hakeminen ei ehkä koskaan aikaisemmin ole ollut tätä helpompaa. Tarvitset vain kätesi ulottuville pankkitunnukset ja ehkä palkkatositteen, riippuen kuinka suurta lainaa haet ja mistä. Työttömänäkin voi pientä vippiä saada, mutta kaikki paikat eivät niitä tarjoa.

Menet vain lainapalvelun sivuille, täytät sieltä löytyvän lyhyen hakemuksen ja saat lainatarjouksen yleensä jo hyvin nopeasti, reilusti alle tunnissa. Usein se on myöntävä pienissä lainoissa, joita yleisesti annetaan aika helposti kun luottotiedot löytyvät ja jotain tuloja voi osoittaa saavansa.​