Paras Pikavippi 2019 – Katso Pikavippivertailumme

Luodessamme Vippikeitaan sivustoa oli meillä yksinkertainen tavoite: Auttaa sinua löytämään se paras pikavippi tai laina, oli tarpeesi tai tilanteesi sitten mikä tahansa. Tämän takia olemme luoneet ison kasan artikkeleita, jossa vertailemme lainoja eri tilanteisiin, ja lisää tulee koko ajan.

Ajattelimme kuitenkin, että ehkä olisi hyvä myös tehdä yksi artikkeli, jossa listaisimme vaan suoraan aina kyseisen hetken parhaat vipit ja lainat. Ja tässä se onkin, lista parhaista pikavipeistä 2018! (Päivitetty helmikuussa 2018)​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FERRA18 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

Lainasto
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Laina-aika 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin in siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti
4

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

6

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

Onko tämä paras pikavippi juuri minulle?

Paras Pikavippi

Yksi iso ongelma mitä aina syntyy kun tekee tälläisiä listoja parhaista lainoista on se, että vaikka yleisesti voidaan yleistää toisen lainan olevan parempi kuin toinen, voi tilanne joskus olla eri jos tarve tai tilanne on hyvin erilainen. Yleisesti voidaan sanoa mm. että eri lainat voivat olla parhaita jos verrataan tilannetta missä rahaa pitää saada nopeasti, tai jossa halutaan taas sitten mahdollisimman halpaa lainaa. Tämän takia olemmekin tähän asti lähinnä vertailleet lainoja juuri näissä tilanteissa.

Mitä enemmän kuitenkin olemme näitä erilaisia pienlainoja tarkastelleet, niin sitä enemmän olemme vakuuttuneet siitä että toiset lainat ovat parempia kuin toiset yleensä aina.​ Osa lainoista on niin kallliita, että vaikka niillä voisi olla muita hyviä puolia, ei niitä voi hinnan puolesta suositella oikein kenellekkään. Toisissa taas on niin lyhyet maksuajat, ettei ne sovellu hyvin mihinkään, tai vastaavilla ehdoilla on olemassa parempiakin lainoja.

Suurimmat syyt miksi jokin toinen pikavippi voisi olla parempia kuin toinen toisella liittyy yleensä seuraaviin seikkoihin:​

 • Tarvittu lainasumma. Mikäli tarvitaan suurempaa lainaa, tai toisaalta selvästi pienempiä lainoja, ei näitä ole tarjolla jokapaikaista. Monesti eri lainapalvelut ovatkin erikoistuneet joko pienempiin lainoihin (alle 2000€) tai sitten suurempiin lainoihin (yli 3000 €).
 • Vaadittu ikäraja. Vaikka 18-vuotiaat voivatkin lain mukaan lainaa hakea netistä, ei kovin moni lainapaikka sitä enään heille myönnä. Syynä on se, että riski lainan takaisinsaamisesta on suurin kun lainataan nuorille. Tämän takia ikäraja 18v on harvinainen, ja yleensä vuonna 2018 monet firmat vaativat vähintään 20 vuoden ikää.
 • Riittävä maksuaika. Viimeinen merkittävä ja tärkeä ero syntyy eri tarjolla olevien maksuaikojen välillä. Vaikka monesti ns. ilmaiset vipit ovat usein parhaita lainoja, on niissä maksuaikaa yleisesti enintään 60 päivää, jonka takia ne eivät sovellu kovin hyvin kaikille ja kaikkiin tarkoituksiin. Toisaalta osa kaipaa lainoja, joissa maksuaikaa on useampi vuosi, jolloin taas voidaan tarvita toisenlaisia lainoja.

Näiden ja monien muidenkin syiden takia on hyvä miettiä myös sopivatko nämä parhaat pikavipit omaan tilanteeseen, sillä aina näin ei ole. Jos näin kuitenkin on, kannattaa niihin perehtyä tarkemmin, sillä ne on kyllä lisätty tähän listaan ihan hyvästä syystä, ei sattumalta! Olemme tehneet parhaamme että lista pätisi mahdollisimman moneen tilanteeseen, mutta aina on mahdollista että juuri sinun tilanteeseesi se ei sovellu.

Yleisestä pikavipeistä ja pikalainoista

Mikäli et ole hakenut pikavippiä muutamaan vuoteen, voi olla yllätys miten paljon ne ovat tässä ajassa jo muuttuneet. Näissä lainoissa on nimittäin nykyään 2018 hyvin erilaiset ehdot ja hinnat kuin ne olivat esimerkiksi vielä vuonna 2012.

Nykyään ollaankin ehkä pikavippien kulta-ajassa, ainakin lainaajan näkökulmasta. Hinnat ovat kohtuullisemmat, lainaa saa helpommin ja nopeammin kuin koskaan, ja kilpailu markkinoilla on pakottanut lainapalveluja ottamaan asiakkaansa entistä paremmin huomioon.​ Vipit vuonna 2018 ovatkin täysin erilaisia kuin ne olivat aikaisemmin.

Esimerkkinä aikoinaan oli hyvin tavallista että vipeissä maksuaikaa oli noin 14 - 30 vuorokautta. Nykyään taas on mahdollista saada näitä pikavippejä jopa useamman vuoden maksuajalla.​

Aikoinaan myös pikavippien korot nousivat monesti helposti jopa melkein tuhanteen prosenttiin. Nykyään näitä vastaavia lainoja saa helposti alle 50 % korolla, ja monesti pienen vertailun kautta jopa selvästi tätä pienemmillä kustannuksilla. Muutos onkin ollut todella suuri, ja selittää varmasti osittain ainakin miksi vippejä netistä otetaan vuosi vuodelta enemmän.

​Eroja on kuitenkin vieläkin todella paljon, ja koska vippejä on tarjolla nykyään melkein sadasta eri paikasta, on vertailun merkitys vieläkin todella suuri. Ero parhaiden vippien ja muiden lainojen välillä voikin edelleenkin olle todella iso, puhutaan usein jopa satojen eurojen säästöistä ja muista eduista kuten valitaan itselle parhaiten sopiva laina.

Pikavipit eivät siis ole enään entisenlaisiaan, mutta mitä ne sitten oikein ovat? Mitä eroa on pikavipillä ja vaikka tavallisella lainalla. Erot ovat nykyään hieman pienemmät ja sekavammat, mutta yleensä näillä voitaiisin sanoa olevan ainakin seuraavia pienehköjä eroja.

Pikavipeillä on vieläkin lyhyemmät maksuajat kuin "normaaleilla lainoilla" keskimäärin. Tämä tarkoittaa sitä, et​tä todella harvoin vipissä on yli vuoden maksuaikaa, kun taas varsinkin suuremmissa lainoissa tämä on yleisempää. Toisaalta edelleen on tarjolla vippejä jotka maksetaan takaisin jo 30 päivän sisällä, jolloin voidana puhua perinteisestä pikalainasta.

Toisaalta pikavippien lainasummat eivät yleensä nouse yli 2000 euroon, ja ne ovat monesti pienempiä kuin lainojen keskimäärin. Esimerkiksi jos haluat lainata 200 - 600 euroa, on usein kyseessä pikavippi tai joku sen variaatio. Toisaalta kun laina nousee yli 3000 euron, on usein kyseessä sitten kulutusluotto tai joustoluotto.

Kolmas seikka on monesti se, että pikavippien etuliite viittaa myös nopeuteen jolla näitä lainoja voidaan saada. Yleistyvä tarjous on ns. pikavippi heti, jossa siis lainarahat voi saada tilille melkein käytännössä heti.​ Käytännössä tämä tarkoittaa jopa alle 15 minuutin maksuaikoja parhaimmissa tapauksissa.

Pikavippi on siis terminä hieman jo sekoittunut muiden lainojen kanssa, mutta nämä 3 seikkaa ovat yleensä sellaisia jotka niissä voivat vieläkin olla eroina. Kuitenkin termejä käytetään välillä aika paljon sekaisin, ja suoraan termistä voi joskus olla melkein mahdoton tietää, millainen laina on kyseessä. Meillä on olemassa pikalainoja 12 kk maksuajoilla, mutta toisaalta myös joustoluottoja 6 kk maksuajalla. Sokeasti ei siis kannata termejä katsella, vaan lukea myös tarkkaan lainojen ehdot. Niistä selviää tarkemmin, mitä tällä lainalla oikein tarkoitetaan.