Paras Pieni Pikavippi (2022) – Mistä kannattaa hakea?

PIenet vipit ovat yhä suosituimpia netistä haettavia lainoja, jonka ansiosta niiden tarjontaakin piisaa. Mikä näistä sitten on se paras pieni pikavippi, no sitä lähdimme selvittämään, ja tässä on meidän listaus parhaista pienistä lainoista vuonna 2021.

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Kuinka valita sopiva pieni pikavippi

Pienen pikalainan valinta on siinä mielessä mukava prosessi, että ns. virheiden hinta ei ole niin suuri. Vaikka nyt ottaisi ehkä ei sen halvimman lainan, niin kun lainasumma on pieni, ei hinta ero ole kuitenkaan mitenkään valtavan suuri (ellei nyt ihan päin honkia ole hakuprosessi mennyt). Suurimmassa osassa 400e lainoja mm. hintaeroa ei nykyään pahemmin synny.

Toisaalta myöskin mahdolliset säästöt jäävät pienemmäksi, jonka takia kovin tarkkan hintojen vertailu ei ehkä kannata. Pienellä katselulla näkee yleensä nopeasti ne hyvät paikat, ja sen jälkeen kannattaa melkeinpä valita niistä vain se itseään eniten miellyttävä ja mennä sillä.​

Toisaalta koska hintojen suhteen erot jäävät pieniksi, voivat muiden seikkojen vaikutukset nostaa merkitystään. Esimerkiksi pidempi maksuaika ei välttämättä maksa kovin paljoa, mutta voi joskus olla oikein mukava lisä. Samoin voi olla mm. mahdollisuuden ottaa tililuotto tai joustavapaita kuukausia halutessaan.​

pieni pikavippi

Kun siis etsit pientä pikavippiä, on monia asioita mitä voi katsella. Kuitenkin kun puhutaan nyt noin alle 300 euron lainoista, niin hintaerot jäävät usein pieniksi, ja täten voit panostaa enemmän muihin seikkoihin niin halutessasi.

Jos taas tarvitset pientä vippiä kuukaudeksi, kannattaa kokeilla ilmaisia ensilainoja, joita on tarjolla uusille asiakkaille useammassakin eri paikassa. Niissä ainoa miinus on lyhyt maksuaika (yleensä 30 päivää), mutta jos se ei ole ongelma, ovat ne ehdottomasti parhaita tarjouksia hyödyntää pientä lainaa etsittäessä.​

Uskomme vakaasti että vertailumme avulla löydät nopeasti hyvän pienen pikavipin, oli tarpeesi sitten lähes mikä tahansa. Katso siis lista rauhassa lävitse, ja myös ne kohdat jotka sinua kiinnostavat. Riipuen iästäsi, rahallisesta tilanteestasi tai vaikka toisista tarpeista, on osa näistä lainapaikoista parempia kuin toiset, jonka takia suoria neuvoja jotka pätisivät kaikille on niin vaikea antaa.

Uskomme että kun tiedät kuitenkin mitä itse etsit, näet listasta aika helposti mikä laina voisi olla sinulle se paras, hait sitten 100e pikavippiä tai sitä suurempaa lainaa. Onnea lainan etsintään, ja toivottavasti sopiva vippi löytyy helposti!​