Paras Pieni Pikavippi (2019) – Mistä kannattaa hakea?

PIenet vipit ovat yhä suosituimpia netistä haettavia lainoja, jonka ansiosta niiden tarjontaakin piisaa. Mikä näistä sitten on se paras pieni pikavippi, no sitä lähdimme selvittämään, ja tässä on meidän listaus parhaista pienistä lainoista vuonna 2019.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Kuinka valita sopiva pieni pikavippi

Pienen pikalainan valinta on siinä mielessä mukava prosessi, että ns. virheiden hinta ei ole niin suuri. Vaikka nyt ottaisi ehkä ei sen halvimman lainan, niin kun lainasumma on pieni, ei hinta ero ole kuitenkaan mitenkään valtavan suuri (ellei nyt ihan päin honkia ole hakuprosessi mennyt).

Toisaalta myöskin mahdolliset säästöt jäävät pienemmäksi, jonka takia kovin tarkkan hintojen vertailu ei ehkä kannata. Pienellä katselulla näkee yleensä nopeasti ne hyvät paikat, ja sen jälkeen kannattaa melkeinpä valita niistä vain se itseään eniten miellyttävä ja mennä sillä.​

Toisaalta koska hintojen suhteen erot jäävät pieniksi, voivat muiden seikkojen vaikutukset nostaa merkitystään. Esimerkiksi pidempi maksuaika ei välttämättä maksa kovin paljoa, mutta voi joskus olla oikein mukava lisä. Samoin voi olla mm. mahdollisuuden ottaa tililuotto tai joustavapaita kuukausia halutessaan.​

pieni pikavippi

Kun siis etsit pientä pikavippiä, on monia asioita mitä voi katsella. Kuitenkin kun puhutaan nyt noin alle 300 euron lainoista, niin hintaerot jäävät usein pieniksi, ja täten voit panostaa enemmän muihin seikkoihin niin halutessasi.

Jos taas tarvitset pientä vippiä kuukaudeksi, kannattaa kokeilla ilmaisia ensilainoja, joita on tarjolla uusille asiakkaille useammassakin eri paikassa. Niissä ainoa miinus on lyhyt maksuaika (yleensä 30 päivää), mutta jos se ei ole ongelma, ovat ne ehdottomasti parhaita tarjouksia hyödyntää pientä lainaa etsittäessä.​

Uskomme vakaasti että vertailumme avulla löydät nopeasti hyvän pienen pikavipin, oli tarpeesi sitten lähes mikä tahansa. Katso siis lista rauhassa lävitse, ja myös ne kohdat jotka sinua kiinnostavat. Riipuen iästäsi, rahallisesta tilanteestasi tai vaikka toisista tarpeista, on osa näistä lainapaikoista parempia kuin toiset, jonka takia suoria neuvoja jotka pätisivät kaikille on niin vaikea antaa.

Uskommet että kun tiedät kuitenkin mitä itse etsit, näet listasta aika helposti mikä laina voisi olla sinulle se paras. Onnea lainan etsintään, ja toivottavasti sopiva vippi löytyy helposti!​