Paras Pieni Pikavippi (2019) – Mistä kannattaa hakea?

PIenet vipit ovat yhä suosituimpia netistä haettavia lainoja, jonka ansiosta niiden tarjontaakin piisaa. Mikä näistä sitten on se paras pieni pikavippi, no sitä lähdimme selvittämään, ja tässä on meidän listaus parhaista pienistä lainoista vuonna 2018.

Lainasto
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Laina-aika 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin in siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla TAMMI18 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Kuinka valita sopiva pieni pikavippi

Pienen pikalainan valinta on siinä mielessä mukava prosessi, että ns. virheiden hinta ei ole niin suuri. Vaikka nyt ottaisi ehkä ei sen halvimman lainan, niin kun lainasumma on pieni, ei hinta ero ole kuitenkaan mitenkään valtavan suuri (ellei nyt ihan päin honkia ole hakuprosessi mennyt).

Toisaalta myöskin mahdolliset säästöt jäävät pienemmäksi, jonka takia kovin tarkkan hintojen vertailu ei ehkä kannata. Pienellä katselulla näkee yleensä nopeasti ne hyvät paikat, ja sen jälkeen kannattaa melkeinpä valita niistä vain se itseään eniten miellyttävä ja mennä sillä.​

Toisaalta koska hintojen suhteen erot jäävät pieniksi, voivat muiden seikkojen vaikutukset nostaa merkitystään. Esimerkiksi pidempi maksuaika ei välttämättä maksa kovin paljoa, mutta voi joskus olla oikein mukava lisä. Samoin voi olla mm. mahdollisuuden ottaa tililuotto tai joustavapaita kuukausia halutessaan.​

pieni pikavippi

Kun siis etsit pientä pikavippiä, on monia asioita mitä voi katsella. Kuitenkin kun puhutaan nyt noin alle 300 euron lainoista, niin hintaerot jäävät usein pieniksi, ja täten voit panostaa enemmän muihin seikkoihin niin halutessasi.

Jos taas tarvitset pientä vippiä kuukaudeksi, kannattaa kokeilla ilmaisia ensilainoja, joita on tarjolla uusille asiakkaille useammassakin eri paikassa. Niissä ainoa miinus on lyhyt maksuaika (yleensä 30 päivää), mutta jos se ei ole ongelma, ovat ne ehdottomasti parhaita tarjouksia hyödyntää pientä lainaa etsittäessä.​

Uskomme vakaasti että vertailumme avulla löydät nopeasti hyvän pienen pikavipin, oli tarpeesi sitten lähes mikä tahansa. Katso siis lista rauhassa lävitse, ja myös ne kohdat jotka sinua kiinnostavat. Riipuen iästäsi, rahallisesta tilanteestasi tai vaikka toisista tarpeista, on osa näistä lainapaikoista parempia kuin toiset, jonka takia suoria neuvoja jotka pätisivät kaikille on niin vaikea antaa.

Uskommet että kun tiedät kuitenkin mitä itse etsit, näet listasta aika helposti mikä laina voisi olla sinulle se paras. Onnea lainan etsintään, ja toivottavasti sopiva vippi löytyy helposti!​