Paras Laina Netistä (2019) – Hae Omasi Jo Tänään!

Netissä on tarjolla monenlaista lainaa monenlaisilla ehdoilla, ja usein voikin olla vaikea päätellä, mikä laina olisi paras juuri itselle. Tähän artikkeliin olemme listanneet mielestämme parhaita lainoja mitä netissä on tarjolla vuonna 2019, ja uskomme että oli tarpeesi sitten mikä tahansa, löydät vertailustamme sopivan lainan!

Mikä on paras laina netistä saatavaksi

Voisi sanoa että lähes jokainen joka miettii mitä lainaa hakisi netistä tai muualtakin, yrittää löytää sitä itselle parasta lainaa. Kuitenkin monesti voi olla aika vaikeakin päätellä, mikä voisi olla juuri se ykkönen omalla kohdalla. Usein nimittäin monet lainat ovat aika samalla viivalla kun niitä alkaa tarkkailla.

Mitä pienemmästä lainasta on kyse, sitä harvemmin kannattaa käyttää kauheasti aikaa parhaan lainan etsimiseen. Usein kun valitsee muutamat hyvät vipit, niin niiden avulla saat aivan sopiva ja hyvän lainan, eikä tarkempi vertailu ja etsintä tuota juurikaan säästöjä tai iloa.

Jos taas kuitenkin puhutaan monen tuhannen euron lainoista, on vertailulla enemmän arvoa, sillä tällöin pienetkin erot hinnoissa tai vastaavissa voivat johtaa jo isoihin euromääräisiin säästöihin.

paras laina netistä

Yleisohjeena on kuitenkin sanottava, että harva pystyy oikeasti sanomaan että tämä laina olisi minulle se paras. Usein tilanne on se, että löytyy muutamat hyvät lainapalvelut, joiden välillä sitten eroja on vaikea erottaa. Usein haasteena on myös se, että erot voivat kohdistua eri osa-alueisiin.

Esimerkkinä toinen lainapaikka saattaa olla hieman halvempi, kun taas toinen tarjoaa pidemmän maksuajan tai enemmän joustoa lainan maksamiseen. Tällöin voi olla vaikea arvioida, kumpi näistä eduista olisi parempi.​

Sen takia suosittelenkin luottamaan siihen, että jos löydät 1 - 4 hyvää lainapaikkaa, joiden väliltä et ehkä osaa sanoa mikä olisi se paras laina, niin usein järkevää on mennä vain mututuntumalla ja ottaa niistä jokin joka vaikuttaa ehkä tunteellisesti parhaalta. Jos lainapaikat ovat lähes yhtä hyviä, et menetä yleensä kovin paljoa vaikka et ottaisi ehkä aivan sitä parasta pikalainaa.

Kun ei ala metsästää sitä täydellistä lainaa, säästää usein paljon hermoja ja aikaa. Säästöt ja muut edut etsinnässä jäävät usein niin pieniksi, että on vain parempi ottaa se jokin sopiva ja hyvänoloinen pikaluotto.​ Tämä pätee erityisesti kun haetaan pienempää pikavippiä tai lainaa joka maksetaan takaisin nopeasti.

  • Updated syyskuu 3, 2019
  • Lainaa