Paras Laina Netistä (2019) – Hae Omasi Jo Tänään!

Netissä on tarjolla monenlaista lainaa monenlaisilla ehdoilla, ja usein voikin olla vaikea päätellä, mikä laina olisi paras juuri itselle. Tähän artikkeliin olemme listanneet mielestämme parhaita lainoja mitä netissä on tarjolla vuonna 2018, ja uskomme että oli tarpeesi sitten mikä tahansa, löydät vertailustamme sopivan lainan!

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 1000 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 23 v
 • Parhaita edullisia suuria lainoja mitä tarjolla on 2018

Bank Norwegian on ehkä se paras lainavaihtoehto, kun etsit suurempaa mutta kuitenkin edullista lainaa nopeasti.

Kyseessä onkin tavallaan pankkilaina, mutta laina jonka saa erittäin nopeasti ja suoraan netin kautta haettua. 

Bank Norwegianin kriteerit ovat hiukan tiukemmat kuin monissa muissa lainapalveluissa, mutta vastapainona myös lainojen korot ja muut kustannukset ovat selvästi alemmat. 

Jos siis etsit suurempaa luottoa, ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, kannattaa pyytää lainatarjous Bank Norwegianilta!​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mikä on paras laina netistä saatavaksi

Voisi sanoa että lähes jokainen joka miettii mitä lainaa hakisi netistä tai muualtakin, yrittää löytää sitä itselle parasta lainaa. Kuitenkin monesti voi olla aika vaikeakin päätellä, mikä voisi olla juuri se ykkönen omalla kohdalla. Usein nimittäin monet lainat ovat aika samalla viivalla kun niitä alkaa tarkkailla.

Mitä pienemmästä lainasta on kyse, sitä harvemmin kannattaa käyttää kauheasti aikaa parhaan lainan etsimiseen. Usein kun valitsee muutamat hyvät vipit, niin niiden avulla saat aivan sopiva ja hyvän lainan, eikä tarkempi vertailu ja etsintä tuota juurikaan säästöjä tai iloa.

Jos taas kuitenkin puhutaan monen tuhannen euron lainoista, on vertailulla enemmän arvoa, sillä tällöin pienetkin erot hinnoissa tai vastaavissa voivat johtaa jo isoihin euromääräisiin säästöihin.

paras laina netistä

Yleisohjeena on kuitenkin sanottava, että harva pystyy oikeasti sanomaan että tämä laina olisi minulle se paras. Usein tilanne on se, että löytyy muutamat hyvät lainapalvelut, joiden välillä sitten eroja on vaikea erottaa. Usein haasteena on myös se, että erot voivat kohdistua eri osa-alueisiin.

Esimerkkinä toinen lainapaikka saattaa olla hieman halvempi, kun taas toinen tarjoaa pidemmän maksuajan tai enemmän joustoa lainan maksamiseen. Tällöin voi olla vaikea arvioida, kumpi näistä eduista olisi parempi.​

Sen takia suosittelenkin luottamaan siihen, että jos löydät 1 - 4 hyvää lainapaikkaa, joiden väliltä et ehkä osaa sanoa mikä olisi se paras laina, niin usein järkevää on mennä vain mututuntumalla ja ottaa niistä jokin joka vaikuttaa ehkä tunteellisesti parhaalta. Jos lainapaikat ovat lähes yhtä hyviä, et menetä yleensä kovin paljoa vaikka et ottaisi ehkä aivan sitä parasta pikalainaa.

Kun ei ala metsästää sitä täydellistä lainaa, säästää usein paljon hermoja ja aikaa. Säästöt ja muut edut etsinnässä jäävät usein niin pieniksi, että on vain parempi ottaa se jokin sopiva ja hyvänoloinen pikaluotto.​ Tämä pätee erityisesti kun haetaan pienempää pikavippiä tai lainaa joka maksetaan takaisin nopeasti.