Paras Helppo Vippi (2022) – Katso Sopiva Laina Tästä!

Netti on mielestämme useissa tilanteissa ehdottomasti helpoin keino saada nopeaa lainaa, joka selittää myös miksi helppoja vippejä otetaan Suomessa niin paljon vuonna 2020.

Tarjonta on laajaa, mutta osa näistä lainoista on parempia kuin toiset. Ja tässä listaus tarjolla olevista helpoista vipeistä ja lainoista, sekä suosikkimme, vuonna 2021!​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Kuinka helppo on helppo laina?

Kuinka helposti sitten on mahdollista saada lainaa verkosta? Vastaus on usein, että todella helppoa. Ainakin jos vertaa tavallisiin pankkeihin ja sieltä hakemiseen. Suurin haaste usein onkin valita, että mistä kannattaa pikavippi ottaa omassa tilanteessa!

Isoin etu verkosta lainaa haettaessa on se, että koko homman voi tehdä helposti kotoa tai vaikka töistä käsin, eikä siihen kulu aikaa nimeksikään. Usein tämä on kuitenkin helpompi tehdä kotoa, sillä varsinkin jos haet yhtään isompaa vippiä, niin joudut usein lähettämään tositteen palkkakuitistasi tai vastaavasta tulotositteesta hakemuksen yhteydessä. Tämä kuitenkin onnistuu niin sähköpostilla kuin osassa paikoissa jopa Whatsapp -viestillä, joten kunhan tälläinen tosite löytyy, saat sen lähetettyä vaikka kännykän avulla nopeasti.

helppo vippi

Useat lainapalvelut lupaavat että hakemuksen voi täyttää jo minuuteissa. Se on ehkä hieman kunnianhimoinen lupaus ensimmäistä kertaa lainaa hakevalla, mutta yleensä hitaimmatkin saavat kyllä hakemuksen matkaan jo vartin sisällä.

Ne eivät ole kovin pitkiä, ja kysymykset ovat usein sellaisia joihin on aika helppo vastata. Varsinkin pienen lainan kuten 100e vipin kanssa ei ole useimmissa tilanteissa vaikeaa saada vippiä. Joihinkin asioihin voi joutua hieman selvitystä tekemään, varsinkin jos on vanhoja lainoja. Usein tämä täyttäminen on kuitenkin todella helppo prosessi.

Kun hakemus on sitten täytetty, joudut vielä varmistamaan henkilöllisyytesi. Tämä hoidetaan myös netin kautta, ja sitä varten tarvitset pankkitunnukset jotka ovat omalla nimelläsi. Teknologia tässä on sama kuin monissa julkisissa palveluissa, jotka haluavat varmistaa nimesi pankkitunnusten kautta.

Tämän jälkeen hakemus on usein valmis lähettäväksi. Se mitä seuraavaksi tapahtuu on usein seuraavaa:

 1. Saat lainapäätöksen joko heti, tai hyvin pian sähköpostilla.
 2. Hyväksymällä ja allekirjoittamalla saamasi lainatarjouksen hyväksyt lainan ottamisen ja sen maksaminen aloitetaan sinulle.
 3. Jos tämä tapahtuu klo 7 - 23 välisenä aikana, saat rahat tilillesi usein jo reilusti alle puolessa tunnissa.​

Kun rahat ovat sinulla, maksat niitä sitten takaisin sopimallasi tavalla. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat joko maksaa koko laina kerralla takaisin (usein pienissä vipeissä), lyhentää lainaa tavalliseen tapaan kuukausittain (yleisin tapa), tai sitten maksaa lyhennyksiä tätä harvemmin.

Kun siis etsit helppoa lainaa tai vippiä, on netistä sellaisen saaminen nykyään ehkäpä se paras keino. Varsinkin kun lainojen hinnat ovat tulleet roimasti alas vuosien takaisesta, niin ei ole mikään erikoisuus että nettilainojen suosio on ollut tasaisessa kasvussa.

Jos siis kaipaat helppoa vippiä, laita hakemus menemään vaikka jo saman tien, ja nauti pikaisesta rahallisesta avustuksesta jo tänään!​