Paras Helppo Vippi (2021) – Katso Sopiva Laina Tästä!

Netti on mielestämme useissa tilanteissa ehdottomasti helpoin keino saada nopeaa lainaa, joka selittää myös miksi helppoja vippejä otetaan Suomessa niin paljon vuonna 2020.

Tarjonta on laajaa, mutta osa näistä lainoista on parempia kuin toiset. Ja tässä listaus tarjolla olevista helpoista vipeistä ja lainoista, sekä suosikkimme, vuonna 2020!​

Kuinka helppo on helppo laina?

Kuinka helposti sitten on mahdollista saada lainaa verkosta? Vastaus on usein, että todella helppoa. Ainakin jos vertaa tavallisiin pankkeihin ja sieltä hakemiseen. Suurin haaste usein onkin valita, että mistä kannattaa pikavippi ottaa omassa tilanteessa!

Isoin etu verkosta lainaa haettaessa on se, että koko homman voi tehdä helposti kotoa tai vaikka töistä käsin, eikä siihen kulu aikaa nimeksikään. Usein tämä on kuitenkin helpompi tehdä kotoa, sillä varsinkin jos haet yhtään isompaa vippiä, niin joudut usein lähettämään tositteen palkkakuitistasi tai vastaavasta tulotositteesta hakemuksen yhteydessä. Tämä kuitenkin onnistuu niin sähköpostilla kuin osassa paikoissa jopa Whatsapp -viestillä, joten kunhan tälläinen tosite löytyy, saat sen lähetettyä vaikka kännykän avulla nopeasti.

helppo vippi

Useat lainapalvelut lupaavat että hakemuksen voi täyttää jo minuuteissa. Se on ehkä hieman kunnianhimoinen lupaus ensimmäistä kertaa lainaa hakevalla, mutta yleensä hitaimmatkin saavat kyllä hakemuksen matkaan jo vartin sisällä.

Ne eivät ole kovin pitkiä, ja kysymykset ovat usein sellaisia joihin on aika helppo vastata. Varsinkin pienen lainan kuten 100e vipin kanssa ei ole useimmissa tilanteissa vaikeaa saada vippiä. Joihinkin asioihin voi joutua hieman selvitystä tekemään, varsinkin jos on vanhoja lainoja. Usein tämä täyttäminen on kuitenkin todella helppo prosessi.

Kun hakemus on sitten täytetty, joudut vielä varmistamaan henkilöllisyytesi. Tämä hoidetaan myös netin kautta, ja sitä varten tarvitset pankkitunnukset jotka ovat omalla nimelläsi. Teknologia tässä on sama kuin monissa julkisissa palveluissa, jotka haluavat varmistaa nimesi pankkitunnusten kautta.

Tämän jälkeen hakemus on usein valmis lähettäväksi. Se mitä seuraavaksi tapahtuu on usein seuraavaa:

  1. Saat lainapäätöksen joko heti, tai hyvin pian sähköpostilla.
  2. Hyväksymällä ja allekirjoittamalla saamasi lainatarjouksen hyväksyt lainan ottamisen ja sen maksaminen aloitetaan sinulle.
  3. Jos tämä tapahtuu klo 7 - 23 välisenä aikana, saat rahat tilillesi usein jo reilusti alle puolessa tunnissa.​

Kun rahat ovat sinulla, maksat niitä sitten takaisin sopimallasi tavalla. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat joko maksaa koko laina kerralla takaisin (usein pienissä vipeissä), lyhentää lainaa tavalliseen tapaan kuukausittain (yleisin tapa), tai sitten maksaa lyhennyksiä tätä harvemmin.

Kun siis etsit helppoa lainaa tai vippiä, on netistä sellaisen saaminen nykyään ehkäpä se paras keino. Varsinkin kun lainojen hinnat ovat tulleet roimasti alas vuosien takaisesta, niin ei ole mikään erikoisuus että nettilainojen suosio on ollut tasaisessa kasvussa.

Jos siis kaipaat helppoa vippiä, laita hakemus menemään vaikka jo saman tien, ja nauti pikaisesta rahallisesta avustuksesta jo tänään!​