Paras Helppo Vippi (2019) – Katso Sopiva Laina Tästä!

Netti on mielestämme useissa tilanteissa ehdottomasti helpoin keino saada nopeaa lainaa, joka selittää myös miksi helppoja vippejä otetaan Suomessa niin paljon vuonna 2018.

Tarjonta on laajaa, mutta osa näistä lainoista on parempia kuin toiset. Ja tässä listaus tarjolla olevista helpoista vipeistä ja lainoista, sekä suosikkimme, vuonna 2018!​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Ei opiskelijoille tai työttömille
 • Nopeasti suurempia lainoja edullisella korolla

Aktiivilaina on tuoreimpia Suomessa avattuja lainapaikkoja, joka aukesi helmikuussa 2018.

Se tarjoaa suurempia lainoja edullisilla koroille ja mahdollisuudella hakea todella pitkiäkin maksuaikoja.

Tätä paikkaa voi suositella jos etsit yli 500 euron lainaa ja tahdot siihen hieman enemmän maksuaikaa!​

yleislaina vippi

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 2000€ - 10000€
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Rahat käyttöösi todella nopeasti

Yleislainan kautta voit hakea 2000 - 10000 euroa lainaa todella nopeasti ja helposti suoraan netistä.

Laina-aikaa voit saada 6 kk aina 60 kuukauteen asti, riippuen lainasummasta.

Täyttämäsi hakemus käsitellään heti, ja saat alustavan lainapäätöksen saman tien. Rahat voit saada tilillesi jo melkein saman tien!

Lainojen kustannukset ovat kohtuulliset, ja todellisen vuosikoron voi saada alle 35 % monissa lainoissa.

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Kuinka helppo on helppo laina?

Kuinka helposti sitten on mahdollista saada lainaa verkosta? Vastaus on usein, että todella helppoa. Ainakin jos vertaa tavallisiin pankkeihin ja sieltä hakemiseen.

Isoin etu verkosta lainaa haettaessa on se, että koko homman voi tehdä helposti kotoa tai vaikka töistä käsin, eikä siihen kulu aikaa nimeksikään. Usein tämä on kuitenkin helpompi tehdä kotoa, sillä varsinkin jos haet yhtään isompaa vippiä, niin joudut usein lähettämään tositteen palkkakuitistasi tai vastaavasta tulotositteesta hakemuksen yhteydessä. Tämä kuitenkin onnistuu niin sähköpostilla kuin osassa paikoissa jopa Whatsapp -viestillä, joten kunhan tälläinen tosite löytyy, saat sen lähetettyä vaikka kännykän avulla nopeasti.

helppo vippi

Useat lainapalvelut lupaavat että hakemuksen voi täyttää jo minuuteissa. Se on ehkä hieman kunnianhimoinen lupaus ensimmäistä kertaa lainaa hakevalla, mutta yleensä hitaimmatkin saavat kyllä hakemuksen matkaan jo vartin sisällä.

Ne eivät ole kovin pitkiä, ja kysymykset ovat usein sellaisia joihin on aika helppo vastata. Joihinkin asioihin voi joutua hieman selvitystä tekemään, varsinkin jos on vanhoja lainoja. Usein tämä täyttäminen on kuitenkin todella helppo prosessi.

Kun hakemus on sitten täytetty, joudut vielä varmistamaan henkilöllisyytesi. Tämä hoidetaan myös netin kautta, ja sitä varten tarvitset pankkitunnukset jotka ovat omalla nimelläsi. Teknologia tässä on sama kuin monissa julkisissa palveluissa, jotka haluavat varmistaa nimesi pankkitunnusten kautta.

Tämän jälkeen hakemus on usein valmis lähettäväksi. Se mitä seuraavaksi tapahtuu on usein seuraavaa:

 1. Saat lainapäätöksen joko heti, tai hyvin pian sähköpostilla.
 2. Hyväksymällä ja allekirjoittamalla saamasi lainatarjouksen hyväksyt lainan ottamisen ja sen maksaminen aloitetaan sinulle.
 3. Jos tämä tapahtuu klo 7 - 23 välisenä aikana, saat rahat tilillesi usein jo reilusti alle puolessa tunnissa.​

Kun rahat ovat sinulla, maksat niitä sitten takaisin sopimallasi tavalla. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat joko maksaa koko laina kerralla takaisin (usein pienissä vipeissä), lyhentää lainaa tavalliseen tapaan kuukausittain (yleisin tapa), tai sitten maksaa lyhennyksiä tätä harvemmin.

Kun siis etsit helppoa lainaa tai vippiä, on netistä sellaisen saaminen nykyään ehkäpä se paras keino. Varsinkin kun lainojen hinnat ovat tulleet roimasti alas vuosien takaisesta, niin ei ole mikään erikoisuus että nettilainojen suosio on ollut tasaisessa kasvussa.

Jos siis kaipaat helppoa vippiä, laita hakemus menemään vaikka jo saman tien, ja nauti pikaisesta rahallisesta avustuksesta jo tänään!​