Paras Helppo Vippi (2019) – Katso Sopiva Laina Tästä!

Netti on mielestämme useissa tilanteissa ehdottomasti helpoin keino saada nopeaa lainaa, joka selittää myös miksi helppoja vippejä otetaan Suomessa niin paljon vuonna 2018.

Tarjonta on laajaa, mutta osa näistä lainoista on parempia kuin toiset. Ja tässä listaus tarjolla olevista helpoista vipeistä ja lainoista, sekä suosikkimme, vuonna 2019!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Kuinka helppo on helppo laina?

Kuinka helposti sitten on mahdollista saada lainaa verkosta? Vastaus on usein, että todella helppoa. Ainakin jos vertaa tavallisiin pankkeihin ja sieltä hakemiseen.

Isoin etu verkosta lainaa haettaessa on se, että koko homman voi tehdä helposti kotoa tai vaikka töistä käsin, eikä siihen kulu aikaa nimeksikään. Usein tämä on kuitenkin helpompi tehdä kotoa, sillä varsinkin jos haet yhtään isompaa vippiä, niin joudut usein lähettämään tositteen palkkakuitistasi tai vastaavasta tulotositteesta hakemuksen yhteydessä. Tämä kuitenkin onnistuu niin sähköpostilla kuin osassa paikoissa jopa Whatsapp -viestillä, joten kunhan tälläinen tosite löytyy, saat sen lähetettyä vaikka kännykän avulla nopeasti.

helppo vippi

Useat lainapalvelut lupaavat että hakemuksen voi täyttää jo minuuteissa. Se on ehkä hieman kunnianhimoinen lupaus ensimmäistä kertaa lainaa hakevalla, mutta yleensä hitaimmatkin saavat kyllä hakemuksen matkaan jo vartin sisällä.

Ne eivät ole kovin pitkiä, ja kysymykset ovat usein sellaisia joihin on aika helppo vastata. Joihinkin asioihin voi joutua hieman selvitystä tekemään, varsinkin jos on vanhoja lainoja. Usein tämä täyttäminen on kuitenkin todella helppo prosessi.

Kun hakemus on sitten täytetty, joudut vielä varmistamaan henkilöllisyytesi. Tämä hoidetaan myös netin kautta, ja sitä varten tarvitset pankkitunnukset jotka ovat omalla nimelläsi. Teknologia tässä on sama kuin monissa julkisissa palveluissa, jotka haluavat varmistaa nimesi pankkitunnusten kautta.

Tämän jälkeen hakemus on usein valmis lähettäväksi. Se mitä seuraavaksi tapahtuu on usein seuraavaa:

 1. Saat lainapäätöksen joko heti, tai hyvin pian sähköpostilla.
 2. Hyväksymällä ja allekirjoittamalla saamasi lainatarjouksen hyväksyt lainan ottamisen ja sen maksaminen aloitetaan sinulle.
 3. Jos tämä tapahtuu klo 7 - 23 välisenä aikana, saat rahat tilillesi usein jo reilusti alle puolessa tunnissa.​

Kun rahat ovat sinulla, maksat niitä sitten takaisin sopimallasi tavalla. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat joko maksaa koko laina kerralla takaisin (usein pienissä vipeissä), lyhentää lainaa tavalliseen tapaan kuukausittain (yleisin tapa), tai sitten maksaa lyhennyksiä tätä harvemmin.

Kun siis etsit helppoa lainaa tai vippiä, on netistä sellaisen saaminen nykyään ehkäpä se paras keino. Varsinkin kun lainojen hinnat ovat tulleet roimasti alas vuosien takaisesta, niin ei ole mikään erikoisuus että nettilainojen suosio on ollut tasaisessa kasvussa.

Jos siis kaipaat helppoa vippiä, laita hakemus menemään vaikka jo saman tien, ja nauti pikaisesta rahallisesta avustuksesta jo tänään!​