Omalaina Kokemuksia – Lue tämä ennen kuin lainaat!

Omalaina
  • Lainaa 100 - 70 000€
  • Laina-aika 1 - 15 vuotta
  • Ikäraja 18 v
  • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

Omalainan kautta sinulla on helppo mahdollisuus kilpailuttaa haluamasi laina yhden hakemuksen avulla. Voit siis saada jopa yli 15 lainatarjousta, täyttämällä itse kuitenkin vain yhden hakemuksen. Omalaina nimittäin välittää hakemuksesi moniin suomalaisten suosimiin lainapalveluihin ilmaiseksi ja turvallisesti.

Palvelun käyttäminen ei myöskään pakota sinua hyväksymään mitään saamistasi tarjouksista, vaan olet täysin vapaa jättämään ne kaikki käyttämättä jos siltä tuntuu.

Lainojen kilpailutus kannattaa, ja tämä palvelu tekee siitä helppoa, turvallista ja ilmaista!​

Miten Omalaina palvelu oikein toimii?

Vaikka teemmekin näillä sivuilla parhaamme auttaaksemme sinua vertailemaan erilaisia netissä tarjolla olevia lainoja, ongelmana on usein se, että tarjolla olevat lainat vaihtelevat jonkin verran lainaajan oman tilanteen mukaan.

Tämän takia joku toinen voi saada lainaa paremmilla ehdoilla toisesta paikasta kuin toinen hakija. Ja tätä on hyvin vaikea tietää suoraan ehtoja lukemalla, ja joskus jopa mahdoton ennustaa.

Tämän takia onkin monesti hyvin viisas idea pyytää lainatarjouksia monista paikoista, mutta jos sitä alkaa tehdä manuaalisesti käsin, joutuu itse täyttämään monta hakemusta jokaisessa eri paikassa. Vaikka yhden hakemuksen täyttääkin vielä aika nopeasti, niin kyllä jo 3 tai 5 hakemuksen kohdalla alkaa itse kutakin jo kyllästyttää ja aikaa palaamaan.

Senpä takia palvelut kuten Omalaina, Lendo tai Rahalaitos ovat niin näppäriä. Ne tekevät tämän vertailun niin äärimmäisen helpoksi!​

Omalainan kautta sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, ja homma on paketissa. Se sitten välitetään luotettavasti monille lainoittajille, jolta alat sitten saada lainatarjouksia hyvin nopeasti. Itse asiassa tämän palvelun yksi eduista on se, että saat ensimmäisen lainatarjouksen heti kun olet jättänyt hakemuksesi!​

Kuinka nopeasti on mahdollista rahaa saada?

Koska saat ensimmäisen lainatarjouksen jo hyvinkin nopeasti, on rahaa mahdollista saada hyvinkin nopeasti. Toisaalta jos maltat odottaa pidempään, on mahdollista että voit saada vieläkin paremman tarjouksen.

Jos ei ole kiire, kannattaakin ehkä odottaa kaikkien tarjousten saapumista, joka vie noin 2 päivää. Mutta jos haluat rahaa nopeasti, niin voit hyväksyä ensimmäisen hyvältä kuullostavan tarjouksen menettämättä yleensä kovin paljoa.​

Omalaina kokemuksia

Omalaina itse vain välittää hakemuksesi eteenpäin, ja loppujen lopuksi olet hyvin vähän tekemisessä tämän palvelun kanssa. Jos hyväksyt jonkun lainatarjouksen, hoidat nimittäin neuvottelut ja sopimiset sitten loppuun tämän tahon kanssa.

Osittain tästä syystä Omalaina kommentit netissäkin ovat lähinnä vain positiiviset.​ Se on saanut erityisesti kehuja juuri siitä, että ensimmäisen lainatarjouksen saa heti kun hakemuksen jättää, joka on ehkä sen suurimpia kilpailuvaltteja. Juuri nopeudesta sitä kehutaankin eniten.

Miinuksia onkin tullut vain lähinnä henkilöiltä, joille ei ole tullut heidän toivomiaan lainatarjouksia. Tähän Omalaina ei kuitenkaan voi oikein vaikuttaa, joten sitä on vaikea tästä syyttää.​

Kaiken kaikkiaan selvää on että palvelu pelaa niin kuin lupaa, ja sen käyttöä voi suositella jos tahtoo saada lainaa edullisesti verkosta.​

Kannattaako Omalaina.fi palvelua sitten käyttää

Omalainan suositteleminen käy hyvin helposti, ja onkin eräänlainen "no-brainer".

Ainoa tilanne missä se ei ehkä käy järkeen on jos on aivan pakko saada vippi heti, jolloin sitä voi saada nopeammin hakemalla sitä suoraan jostakin lainapaikasta. Koska kuitenkin yleensä ei ole minuuttien tai tuntien päälle oleva kiire, on tälläinen kilpailutus järkevää.​ Sen kautta voi nimittäin nähdä nopeasti, millaista lainaa tarjottaisiin juuri sinulle.

Ja kun palvelun käyttäminen ei maksa lainaajalle mitään (lainapaikat maksavat siitä puolestasi), ei sido käsiä mihinkään lainatarjoukseen, ja ainoa "miinus" on se, että se vie hieman enemmän aikaa, on hyvin huonosti syitä miksi se tulisi jättää käyttämättä.

Senpä takia suosittelemmekin lämpimästi kaikkia edullista vippiä, lainaa tai luottoa etsivien ainakin kokeilemaan palvelua. Moni on yllättynyt siitä, miten suuri ero niillä saamillaan lainatarjouksilla voi oikein olla.​