Nopsalaina Kokemuksia – Lue ennen kuin lainaat!

Nopsalaina on Bigbank As pienlainayrityksen Suomen sivuliike. Yrityksen konttori sijaitsee Helsingissä. Nopsalaina mainitsee sivuillaan olevansa luotettava ja kätevä palvelu jos rahapula iskee. Tarvitsetko suurta tuhansien eurojen pikalainaa? Nyt se on mahdollista, sillä palvelusta saa lainaa jopa 6000 euroa, joten sillä summalla voi vaikkapa sisustaa omaa asuntoa tai vaihtaa autoa, tai mihin ikinä rahaa nyt tarvitseekaan.


Palvelusta voi hakea lainaa 500 – 6000 euroa. Lainojen takaisinmaksuaika on 6-60 kuukautta. Korkomäärä on n. 9-14% lainasummasta vuodessa ja korkomäärän lisäksi tulee vielä asiakaskohtainen marginaali.

Lainan kustannukset


Lainojen sopimuspalkkiot ovat 95 euroa 2500 euron lainoihin asti, 2501 – 4000 euron lainoille palkkio on 145 euroa ja yli 4000 euron lainoille 195 euroa. Tilinhoitomaksu kaikilla lainoilla on 5 €/kk. Keskimääräiset kuukausierät ovat esimerkiksi 1000 euron lainalla ja 2 vuoden maksuajalla vain 62 euroa. Suurin, 6000 euron laina ja pisin mahdollinen 5 vuoden maksuaika maksaa asiakkaalle 185 euroa kuukaudessa. Katso kaikki loput lainasummat ja laina-ajat Nopsalainan verkkosivuilta.

Kuka voi lainaa saada


Lainaa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset tai vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt joilla on voimassa oleva oleskelulupa maassa. Alle 22-vuotiaat asiakkaat voivat saada maksimissaan 500 euron lainoja ja 22-26-vuotiaat asiakkaat 3500 euroa. Asiakkaan nettotulot on oltava vähintään 1000 euroa lainahakemusta edeltävinä kuukausina. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea pikalainaa.


Lainaa haetaan internetissä. Lainahakemus täytetään Nopsalainan verkkopalvelussa ja kun hakemus on lähetetty, se käsitellään asiakaspalvelun toimesta ja lainahakijaan ollaan yhteydessä. Lainaa varten tarvitaan palkkakuitit viimeisen 6 kuukauden ajalta. Kuitit voi liittää jo hakemuksen teon yhteydessä, jolloin hakemuksen käsittely nopeutuu. Lainapaperit allekirjoitetaan Nopsalainan konttorilla tai vaihtoehtoisesti yritys lähettää paperit allekirjoitettavaksi asiakkaalle sopivimpaan postikonttoriin.


Lainaa voi hakea vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemuksia käsitellään palvelun asiakaspalveluaikoina.


Nopsalainaa kannattaa harkita viimeistään siinä vaiheessa, jos maksamattomana on useampia pienlainoja useista eri pienlaina-alan yrityksistä. Kannattaa harkita tarkkaan, maksaako useaa pikalainaa monelle toimijalle vai yhtä suurempaa lainaa, jolloin kulut jäävät huomattavasti pienemmiksi.


Palvelu on myös hyvä, jos lainaa tarvitsee normaalia pikavippiä enemmän esimerkiksi keittiöremonttiin, autoon, moottoripyörään jne. Lisäksi eduksi voidaan laske pitkät laina-ajat, jolloin kuukausittainen takaisinmaksettava lainasuma jää yllättävän pieneksi.

Nopsalaina kokemuksia

Nopsalaina kokemuksia on netti täynnä, tässä vain muutamia esimerkkinä.