Nopea Laina – Katso Nopea Pikavippi 2021

Kun haluat nopeaa lainaa tai pikavippiä, on netti paras vaihtoehto sen hakemiseen. Netin kautta on nimittäin mahdollista tänä päivänä saada pikavippi heti tilille, tai hakea lainaa joka on tililläsi myös saman tien kun hakemus on melkein jätetty. Kun valitset firman, jossa hakemukset käsitellään automaattisesti, saat päätöksen heti, ja rahat siirretään myös klo 7 - 23 välisenä aikana tilillesi heti.

Tässä listaus parhaista nopeista vipeistä ja lainoista tällä hetkellä 2019.​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

5

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Nopean lainan saat netistä

nopea laina

Vaikka kovin monissa asioissa netin lainoja ei niin arvosteta, on tämä nopeus ja helppous ehdottomasti se suurin etu mikä näillä lainoilla ylipäätänsä on. Ne eivät ole ehkä niin halpoja kuin pankista saatavat lainat, mutta verrattuna pankkeihin, on niiden saaminen niin paljon helpompaa että vertailukin on melkein turhaa.

Kun haet pankkilainaa, joudut ensinnäkin täyttämään pidemmän hakemuksen. Tämän jälkeen se menee arvioitavaksi, jolloin yksi tai useampi henkilö käy sen läpi, ja katsoo myös sinun historiasi. Tämän jälkeen siitä tehdään sitten päätös, jonka saat kuulla. Jos se on positiivinen, saat sentään rahat käyttöösi yleensä melko nopeasti. Kuitenkin kaiken kaikkiaan tähän voi hyvin mennä pari arkipäivää, eikä asia etene viikonloppuisin ollenkaan!

Netin lainoissa taas asiat ovat ihan toisin. Hakemuksen saa täytettyä yleensä jo alle 10 minuutissa, ja jos valitsee paikan oikein, käsitellään se myös saman tien koneellisesti. Saat siten tällöin lainapäätöksen heti! Ja jos se on myönteinen, aloitetaan rahojen siirto myös tilillesi saman tien, ja ne ovat siellä jo parin minuutin sisällä tavallisesti. Ja tämä tapahtuu siis vaikka sunnuntaina tai muuten viikonloppuna! Ainoa poikkeus on yöaikaan, koska lain mukaan lainoja saa maksaa tilille vain klo 7 -23 välisenä aikana. Täten jos haet lainaa yöllä, joudut yleensä odottamaan rahoja seuraavaan aamuun. Tosin silloinkin ne maksetaan sinulle sitten heti kun se on mahdollista, eli aika lähellä tasan kello seitsemää.​

Nopea pikavippi ainoa vaihtoehto?

nopea pikavippi

Kun etsitään nopeaa lainaa, on aika tavallista että ekana voi tulla mieleen pika- sanalla alkavat lainat, kuten pikavippi ja pikalaina. Mutta hyvä on huomata, että tämä pika-liite viittaa enemmänkin lainan maksuaikaan, ei siihen kuinka nopeasti sen saa käyttöönsä. Nopea pikavippi ja nopea laina ovat siis monesti yhtä nopeita ottaa käyttöönsä ja saada tilille, eikä tämän nimen pidä antaa liikaa hämätä näiden kanssa.

Erot näiden välillä syntyvätkin enemmän maksuaikataulun ja muiden seikkojen puolesta. Senpä takia onkin mahdollista saada kulutusluotto tai pikaluotto yhtä nopeasti käyttöönsä, ja suoraan termejä tuijottamalla voi ajautua harhaan.

Tärkeintä nopean lainan löytämisessä onkin tietää, mitä tarkoittaa nopealla. Jos tämä tarkoittaa sinulle sitä, että lainan saa käyttöönsä saman päivän aikana, on löytäminen yleensä hyvin helppoa ja valikoima kattaa melkein kaikki netin lainat. Jos tämä pitäisi saada tilille parin tunnin sisällä, on sen saaminen vieläkin aika helppoa. Jos taas haluat rahat tilillesi vartin sisällä, pitää tarkistaa erityisesti eräs seikka.

Tämä on se, onko palvelussa käytössä Instator -niminen systeemi. Tämä on lainajaille myytävä palvelu, joka koneellisesti katsoo tilitietosi, ja tekee niiden perusteella saman tien riskiarvion ja päätöksen, kannattaako sinulle lainaa myöntää. Tämän systeemin takia lainahakemuksia ei tarvitse käsitellä henkilökohtaisesti käsin, vaan päätöksen voi antaa heti, ja samalla siirtää rahojakin heti tilillesi.

Mikäli siis tahdot saada rahat käyttösi heti, pitää sinun varmistaa että firmalla on käytössä tämä palvelu. Yritämme mainita tästä arvosteluissamme ja listoillamme kun vain mahdollista.​

Ja vaikka yleensä nopeita vippejä etsitään silloin kun rahaa pitää saada pikaisesti, ei kannata kuitenkaan liikaa hätäillä näiden lainojen kanssa, vaan miettiä huolella kuitenkin ne tärkeät seikat, jotka määrittävät onnistuneen lainaamisen. Esimerkiksi lainan ehdot kannattaa katsoa huolella, miettiä saisiko lainan myös ilman korkoa, ja erityisesti varmistaa sen, että lainan pystyy maksamaan takaisin sovitussa ajassa.

 • Updated toukokuu 14, 2019
 • Lainaa