Nopea Laina – Katso Nopea Pikavippi 2019

Kun haluat nopeaa lainaa tai pikavippiä, on netti paras vaihtoehto sen hakemiseen. Netin kautta on nimittäin mahdollista tänä päivänä saada pikavippi heti tilille, tai hakea lainaa joka on tililläsi myös saman tien kun hakemus on melkein jätetty. Kun valitset firman, jossa hakemukset käsitellään automaattisesti, saat päätöksen heti, ja rahat siirretään myös klo 7 - 23 välisenä aikana tilillesi heti.

Tässä listaus parhaista nopeista vipeistä ja lainoista tällä hetkellä 2018.​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FETOUKO saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

3

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Nopean lainan saat netistä

nopea laina

Vaikka kovin monissa asioissa netin lainoja ei niin arvosteta, on tämä nopeus ja helppous ehdottomasti se suurin etu mikä näillä lainoilla ylipäätänsä on. Ne eivät ole ehkä niin halpoja kuin pankista saatavat lainat, mutta verrattuna pankkeihin, on niiden saaminen niin paljon helpompaa että vertailukin on melkein turhaa.

Kun haet pankkilainaa, joudut ensinnäkin täyttämään pidemmän hakemuksen. Tämän jälkeen se menee arvioitavaksi, jolloin yksi tai useampi henkilö käy sen läpi, ja katsoo myös sinun historiasi. Tämän jälkeen siitä tehdään sitten päätös, jonka saat kuulla. Jos se on positiivinen, saat sentään rahat käyttöösi yleensä melko nopeasti. Kuitenkin kaiken kaikkiaan tähän voi hyvin mennä pari arkipäivää, eikä asia etene viikonloppuisin ollenkaan!

Netin lainoissa taas asiat ovat ihan toisin. Hakemuksen saa täytettyä yleensä jo alle 10 minuutissa, ja jos valitsee paikan oikein, käsitellään se myös saman tien koneellisesti. Saat siten tällöin lainapäätöksen heti! Ja jos se on myönteinen, aloitetaan rahojen siirto myös tilillesi saman tien, ja ne ovat siellä jo parin minuutin sisällä tavallisesti. Ja tämä tapahtuu siis vaikka sunnuntaina tai muuten viikonloppuna! Ainoa poikkeus on yöaikaan, koska lain mukaan lainoja saa maksaa tilille vain klo 7 -23 välisenä aikana. Täten jos haet lainaa yöllä, joudut yleensä odottamaan rahoja seuraavaan aamuun. Tosin silloinkin ne maksetaan sinulle sitten heti kun se on mahdollista, eli aika lähellä tasan kello seitsemää.​

Nopea pikavippi ainoa vaihtoehto?

nopea pikavippi

Kun etsitään nopeaa lainaa, on aika tavallista että ekana voi tulla mieleen pika- sanalla alkavat lainat, kuten pikavippi ja pikalaina. Mutta hyvä on huomata, että tämä pika-liite viittaa enemmänkin lainan maksuaikaan, ei siihen kuinka nopeasti sen saa käyttöönsä. Nopea pikavippi ja nopea laina ovat siis monesti yhtä nopeita ottaa käyttöönsä ja saada tilille, eikä tämän nimen pidä antaa liikaa hämätä näiden kanssa.

Erot näiden välillä syntyvätkin enemmän maksuaikataulun ja muiden seikkojen puolesta. Senpä takia onkin mahdollista saada kulutusluotto tai pikaluotto yhtä nopeasti käyttöönsä, ja suoraan termejä tuijottamalla voi ajautua harhaan.

Tärkeintä nopean lainan löytämisessä onkin tietää, mitä tarkoittaa nopealla. Jos tämä tarkoittaa sinulle sitä, että lainan saa käyttöönsä saman päivän aikana, on löytäminen yleensä hyvin helppoa ja valikoima kattaa melkein kaikki netin lainat. Jos tämä pitäisi saada tilille parin tunnin sisällä, on sen saaminen vieläkin aika helppoa. Jos taas haluat rahat tilillesi vartin sisällä, pitää tarkistaa erityisesti eräs seikka.

Tämä on se, onko palvelussa käytössä Instator -niminen systeemi. Tämä on lainajaille myytävä palvelu, joka koneellisesti katsoo tilitietosi, ja tekee niiden perusteella saman tien riskiarvion ja päätöksen, kannattaako sinulle lainaa myöntää. Tämän systeemin takia lainahakemuksia ei tarvitse käsitellä henkilökohtaisesti käsin, vaan päätöksen voi antaa heti, ja samalla siirtää rahojakin heti tilillesi.

Mikäli siis tahdot saada rahat käyttösi heti, pitää sinun varmistaa että firmalla on käytössä tämä palvelu. Yritämme mainita tästä arvosteluissamme ja listoillamme kun vain mahdollista.​

Ja vaikka yleensä nopeita vippejä etsitään silloin kun rahaa pitää saada pikaisesti, ei kannata kuitenkaan liikaa hätäillä näiden lainojen kanssa, vaan miettiä huolella kuitenkin ne tärkeät seikat, jotka määrittävät onnistuneen lainaamisen. Esimerkiksi lainan ehdot kannattaa katsoa huolella, miettiä saisiko lainan myös ilman korkoa, ja erityisesti varmistaa sen, että lainan pystyy maksamaan takaisin sovitussa ajassa.

 • Updated toukokuu 5, 2018
 • Lainaa