Nopea Laina – Katso Nopea Pikavippi 2022

Kun haluat nopeaa lainaa tai pikavippiä, on netti paras vaihtoehto sen hakemiseen. Netin kautta on nimittäin mahdollista tänä päivänä saada pikavippi heti tilille, tai hakea lainaa joka on tililläsi myös saman tien kun hakemus on melkein jätetty. Kun valitset firman, jossa hakemukset käsitellään automaattisesti, saat päätöksen heti, ja rahat siirretään myös klo 7 - 23 välisenä aikana tilillesi heti.

Tässä listaus parhaista nopeista vipeistä ja lainoista tällä hetkellä 2021.​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Nopean lainan saat netistä

nopea laina

Vaikka kovin monissa asioissa netin lainoja ei niin arvosteta, on tämä nopeus ja helppous ehdottomasti se suurin etu mikä näillä lainoilla ylipäätänsä on. Ne eivät ole ehkä niin halpoja kuin pankista saatavat lainat, mutta verrattuna pankkeihin, on niiden saaminen niin paljon helpompaa että vertailukin on melkein turhaa.

Kun haet pankkilainaa, joudut ensinnäkin täyttämään pidemmän hakemuksen. Tämän jälkeen se menee arvioitavaksi, jolloin yksi tai useampi henkilö käy sen läpi, ja katsoo myös sinun historiasi. Tämän jälkeen siitä tehdään sitten päätös, jonka saat kuulla. Jos se on positiivinen, saat sentään rahat käyttöösi yleensä melko nopeasti. Kuitenkin kaiken kaikkiaan tähän voi hyvin mennä pari arkipäivää, eikä asia etene viikonloppuisin ollenkaan!

Netin lainoissa taas asiat ovat ihan toisin. Hakemuksen saa täytettyä yleensä jo alle 10 minuutissa, ja jos valitsee paikan oikein, käsitellään se myös saman tien koneellisesti. Saat siten tällöin lainapäätöksen heti! Ja jos se on myönteinen, aloitetaan rahojen siirto myös tilillesi saman tien, ja ne ovat siellä jo parin minuutin sisällä tavallisesti. Ja tämä tapahtuu siis vaikka sunnuntaina tai muuten viikonloppuna! Ainoa poikkeus on yöaikaan, koska lain mukaan lainoja saa maksaa tilille vain klo 7 -23 välisenä aikana. Täten jos haet lainaa yöllä, joudut yleensä odottamaan rahoja seuraavaan aamuun. Tosin silloinkin ne maksetaan sinulle sitten heti kun se on mahdollista, eli aika lähellä tasan kello seitsemää.​

Nopea pikavippi ainoa vaihtoehto?

nopea pikavippi

Kun etsitään nopeaa lainaa, on aika tavallista että ekana voi tulla mieleen pika- sanalla alkavat lainat, kuten pikavippi ja pikalaina. Mutta hyvä on huomata, että tämä pika-liite viittaa enemmänkin lainan maksuaikaan, ei siihen kuinka nopeasti sen saa käyttöönsä. Nopea pikavippi ja nopea laina ovat siis monesti yhtä nopeita ottaa käyttöönsä ja saada tilille, eikä tämän nimen pidä antaa liikaa hämätä näiden kanssa.

Erot näiden välillä syntyvätkin enemmän maksuaikataulun ja muiden seikkojen puolesta. Senpä takia onkin mahdollista saada kulutusluotto tai pikaluotto yhtä nopeasti käyttöönsä, ja suoraan termejä tuijottamalla voi ajautua harhaan.

Tärkeintä nopean lainan löytämisessä onkin tietää, mitä tarkoittaa nopealla. Jos tämä tarkoittaa sinulle sitä, että lainan saa käyttöönsä saman päivän aikana, on löytäminen yleensä hyvin helppoa ja valikoima kattaa melkein kaikki netin lainat. Jos tämä pitäisi saada tilille parin tunnin sisällä, on sen saaminen vieläkin aika helppoa. Jos taas haluat rahat tilillesi vartin sisällä, pitää tarkistaa erityisesti eräs seikka.

Tämä on se, onko palvelussa käytössä Instator -niminen systeemi. Tämä on lainajaille myytävä palvelu, joka koneellisesti katsoo tilitietosi, ja tekee niiden perusteella saman tien riskiarvion ja päätöksen, kannattaako sinulle lainaa myöntää. Tämän systeemin takia lainahakemuksia ei tarvitse käsitellä henkilökohtaisesti käsin, vaan päätöksen voi antaa heti, ja samalla siirtää rahojakin heti tilillesi.

Mikäli siis tahdot saada rahat käyttösi heti, pitää sinun varmistaa että firmalla on käytössä tämä palvelu. Yritämme mainita tästä arvosteluissamme ja listoillamme kun vain mahdollista.​

Ja vaikka yleensä nopeita vippejä etsitään silloin kun rahaa pitää saada pikaisesti, ei kannata kuitenkaan liikaa hätäillä näiden lainojen kanssa, vaan miettiä huolella kuitenkin ne tärkeät seikat, jotka määrittävät onnistuneen lainaamisen. Esimerkiksi lainan ehdot kannattaa katsoa huolella, miettiä saisiko lainan myös ilman korkoa, ja erityisesti varmistaa sen, että lainan pystyy maksamaan takaisin sovitussa ajassa.

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa