Netistä Lainaa – Katso Parhaat Nettilainat (2019)

Netistä lainan löytämisen ei voi sanoa olevan erityisen haastavaa, mutta usein on vaikea löytää se paras nettilaina, varsinkin jos ei ole kovin tarkkaan perehtynyt lainoihin ja rahoitusmaailmaan.

Tämä onkin eräs syistä miksi olemme tämän artikkelin luoneet, auttaaksemme sinua löytämään parhaan nettilainan 2019 helposti ja nopeasti.

Alta löydät asiasta enemmän tietoa, mutta tässä heti listaus mielestämme tämän hetken parhaista ja luotettavimmista lainoista netissä kärsimättömille :)​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

5

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Onko järkevää hakea nettilainaa?

nettilainat

Faktaa on, että netin lainoilla on vieläkin hieman heikompi maine, ja esimerkiksi sana pikavippi särähtää vielä monen korvaan. Osittain tämä on kuitenkin jo hieman harhaluulo, sillä nykyään netissä tarjottavat vipit ja lainat ovat täysin erilaisia kuin esimerkiksi 5 vuotta sitten, saatikka sitten 10 vuotta sitten.

Nykyajan vipit ovat paljon edullisempia, niihin saa pidempää maksuaikaa kuin aikaisemmin, ja kaiken lisäksi ala on paljon säännöstellympi, jonka takia sen toimijat ovat rehellisempiä ja luotettavampia kuin koskaan.

Ja pikavippien rinnalle on tullut myös muita lainatuotteita, jotka sopivat monelle paremmin kuin perinteiset pikalainat. Netistä lainaa haettaessa onkin tarjontaa ja valikoimaa enemmän kuin koskaan, joka tekee kuitenkin sen parhaan lainan löytämisestä monelle hieman hankalaa. Jos tarjolla on reilut 50 erilaista lainaa, niin siinä menee jo jonkin aikaa käydä ne lävitse. Senpä takia olemme tehneet sen puolestasi ja peranneet niistä listan josta näet nopeasti ne parhaat vipit tällä hetkellä.

Rehellisyyden nimissä tahdomme kuitenkin varoittaa, että joissain tapauksissa toiset lainat voivat olla toisille parempia kuin toiset. Listamme on järjestetty arvioiden keskimääräistä lainaa, mutta jos haet jotakin hyvin erilaista vippiä, niin sinun paras lainasi voi olla eri sijalla kuin lista väittäisi.

Kärjistettynä esimerkkina, jos haetaan 200 euron lainaa tai 15000 kulutusluottoa, on paras lainapaikka hyvin eri. Tämä kannattaa pitää mielessä listaa katsellessa, ja lainoja muutenkin vertailtaessa.​ Lisäksi voi olla hyvä katsoa uudet lainat mitä on tarjolla, niin voi nähdä mitä on tullut uutta sitten ehkä edellisen kerran kun olet lainaa hakenut.

Miksi sitten hakea netistä lainaa

Vuosikymmenien ajan monet ihmiset menivät suoraan pankkiin kun tarvitsivat lainaa, joten ajatus lainan hakemisesta netistä on vielä useille hieman vieras. Yhä useampia asia on kuitenkin siirtynyt ja siirtymässä nettiin, joten ei ole mikään ihme että myös rahoitusasiast alkavat sinne siirtyä.

netistä lainaa

Pikavippejä on tarjottu netissä jo vuodesta 2005, mutta suosio on kasvanut selvästi suuremmaksi viimeisten parin vuoden aikana samalla kun lainaehdot ovat parantuneet ja kilpailutilanteen takia lainojen hinnat tulleet alas.

Miksi sitten ihmiset hakevat lainaa netistä? No yleisin syy on varmasti sen helppous.

Netin kautta on mahdollista tänäpäivänä saada jopa pikavippi heti, jolloin rahat voivat olla käytössäsi jopa vartin sisällä. Netti onkin ehdottomasti nopein keino, jos ei lasketa tuttuja tai sukulaisia ja ehkä heihinkin verrattuna, saada lainaa nopeasti.​

Helppoudella voidaan tarkoittaa myös sitä, että netistä lainaa saa vähemmällä selittelyllä ja puolustelulla. Jos haet lainaa pankista, joudut yleensä hieman kertomaan mitä varten rahaa haet, ja mitä aiot sillä tehdä. Netissä tarjottavat vakuudettomat lainat ovat kuitenkin nimensä mukaisesti vakuudettomia, eikä niitä tarvitse mitenkään perustella. Saatkin käyttää lainarahat mihin tahansa tahdotkin, eikä se kiinnosta lainaajia.

Tämä onkin ehkä vielä 3 seikka joka liittyy helppouteen, eli se että netin lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse antaa takaajia. Tämä on huonompi asia lainanantajan kannalta, mutta lainaajalle tämä on todella iso etu, varsinkin suurempia lainoja haettaessa, sekä jos ikää on hieman vähemmän ja omaisuutta ei ole vielä kertynyt.​

Syyt miksi lainoja netistä haetaankin ovat usein seuraavat:

 1. Rahat saa todella nopeasti tilille
 2. Hakemuksen täyttää nopeasti ja helposti
 3. Ei tarvitse kertoa mihin rahat aikoo käyttää
 4. Ei tarvitse antaa vakuuksia tai takaajia.​

Jos tarkoituksena olisi saada vain se edullisin laina mitä mahdollista, on pankki vielä se paikka josta niitä voi saada. Mutta se vielä aikansa, jonka lisäksi pankkilainaa ei saa yhtään niin helposti kuin netistä lainaa.

Netistä lainaa ilman korkoa

Eräs mielenkiintoinen etu netin lainoissa on sellainen mistä kovin moni ei ole edes tietoinen. Netistä on nimittäin saatavilla nykyään tietyillä ehdoilla ja tietyistä lainapaikoista lainaa ilman korkoa.

Kyllä, siis lainaa ihan ilman mitään kustannuksia. Mutta kuten arvata saattaa, ei tätä saa tuosta vaan jokainen.

Nämä tarjoukset ovat nimittäin vain uusille asiakkaille, ja sellaisen saa siis vain kerran per lainafirma. Tosin koska näitä on tarjolla nykyään useammasta eri paikasta, niin mahdollista onkin hakea useampi ilmainen vippi, kunhan vain hakee niitä eri lainapalveluista. Voit lukea näistä tarkemmin niistä kertovasta artikkelista, jossa listataan myös tarjolla olevat pikavipit ilman korkoa.​

 • Updated toukokuu 14, 2019
 • Lainaa