Netistä Lainaa – Katso Parhaat Nettilainat (2022)

Netistä lainan löytämisen ei voi sanoa olevan erityisen haastavaa, mutta usein on vaikea löytää se paras nettilaina, varsinkin jos ei ole kovin tarkkaan perehtynyt lainoihin ja rahoitusmaailmaan.

Tämä onkin eräs syistä miksi olemme tämän artikkelin luoneet, auttaaksemme sinua löytämään parhaan nettilainan 2021 helposti ja nopeasti.

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Onko järkevää hakea nettilainaa?

nettilainat

Faktaa on, että netin lainoilla on vieläkin hieman heikompi maine, ja esimerkiksi sana pikavippi särähtää vielä monen korvaan. Osittain tämä on kuitenkin jo hieman harhaluulo, sillä nykyään netissä tarjottavat vipit ja lainat ovat täysin erilaisia kuin esimerkiksi 5 vuotta sitten, saatikka sitten 10 vuotta sitten.

Nykyajan vipit ovat paljon edullisempia, niihin saa pidempää maksuaikaa kuin aikaisemmin, ja kaiken lisäksi ala on paljon säännöstellympi, jonka takia sen toimijat ovat rehellisempiä ja luotettavampia kuin koskaan.

Ja pikavippien rinnalle on tullut myös muita lainatuotteita, jotka sopivat monelle paremmin kuin perinteiset pikalainat. Netistä lainaa haettaessa onkin tarjontaa ja valikoimaa enemmän kuin koskaan, joka tekee kuitenkin sen parhaan lainan löytämisestä monelle hieman hankalaa. Jos tarjolla on reilut 50 erilaista lainaa, niin siinä menee jo jonkin aikaa käydä ne lävitse. Senpä takia olemme tehneet sen puolestasi ja peranneet niistä listan josta näet nopeasti ne parhaat vipit tällä hetkellä.

Rehellisyyden nimissä tahdomme kuitenkin varoittaa, että joissain tapauksissa toiset lainat voivat olla toisille parempia kuin toiset. Listamme on järjestetty arvioiden keskimääräistä lainaa, mutta jos haet jotakin hyvin erilaista vippiä, niin sinun paras lainasi voi olla eri sijalla kuin lista väittäisi.

Kärjistettynä esimerkkina, jos haetaan 200 euron lainaa tai 15000 kulutusluottoa, on paras lainapaikka hyvin eri. Tämä kannattaa pitää mielessä listaa katsellessa, ja lainoja muutenkin vertailtaessa.​ Lisäksi voi olla hyvä katsoa uudet lainat mitä on tarjolla, niin voi nähdä mitä on tullut uutta sitten ehkä edellisen kerran kun olet lainaa hakenut.

Miksi sitten hakea netistä lainaa

Vuosikymmenien ajan monet ihmiset menivät suoraan pankkiin kun tarvitsivat lainaa, joten ajatus lainan hakemisesta netistä on vielä useille hieman vieras. Yhä useampia asia on kuitenkin siirtynyt ja siirtymässä nettiin, joten ei ole mikään ihme että myös rahoitusasiast alkavat sinne siirtyä.

netistä lainaa

Pikavippejä on tarjottu netissä jo vuodesta 2005, mutta suosio on kasvanut selvästi suuremmaksi viimeisten parin vuoden aikana samalla kun lainaehdot ovat parantuneet ja kilpailutilanteen takia lainojen hinnat tulleet alas.

Miksi sitten ihmiset hakevat lainaa netistä? No yleisin syy on varmasti sen helppous.

Netin kautta on mahdollista tänäpäivänä saada jopa pikavippi heti, jolloin rahat voivat olla käytössäsi jopa vartin sisällä. Netti onkin ehdottomasti nopein keino, jos ei lasketa tuttuja tai sukulaisia ja ehkä heihinkin verrattuna, saada lainaa nopeasti.​

Helppoudella voidaan tarkoittaa myös sitä, että netistä lainaa saa vähemmällä selittelyllä ja puolustelulla. Jos haet lainaa pankista, joudut yleensä hieman kertomaan mitä varten rahaa haet, ja mitä aiot sillä tehdä. Netissä tarjottavat vakuudettomat lainat ovat kuitenkin nimensä mukaisesti vakuudettomia, eikä niitä tarvitse mitenkään perustella. Saatkin käyttää lainarahat mihin tahansa tahdotkin, eikä se kiinnosta lainaajia.

Tämä onkin ehkä vielä 3 seikka joka liittyy helppouteen, eli se että netin lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse antaa takaajia. Tämä on huonompi asia lainanantajan kannalta, mutta lainaajalle tämä on todella iso etu, varsinkin suurempia lainoja haettaessa, sekä jos ikää on hieman vähemmän ja omaisuutta ei ole vielä kertynyt.​

Syyt miksi lainoja netistä haetaankin ovat usein seuraavat:

 1. Rahat saa todella nopeasti tilille
 2. Hakemuksen täyttää nopeasti ja helposti
 3. Ei tarvitse kertoa mihin rahat aikoo käyttää
 4. Ei tarvitse antaa vakuuksia tai takaajia.​

Jos tarkoituksena olisi saada vain se edullisin laina mitä mahdollista, on pankki vielä se paikka josta niitä voi saada. Mutta se vielä aikansa, jonka lisäksi pankkilainaa ei saa yhtään niin helposti kuin netistä lainaa.

Netistä lainaa ilman korkoa

Eräs mielenkiintoinen etu netin lainoissa on sellainen mistä kovin moni ei ole edes tietoinen. Netistä on nimittäin saatavilla nykyään tietyillä ehdoilla ja tietyistä lainapaikoista lainaa ilman korkoa.

Kyllä, siis lainaa ihan ilman mitään kustannuksia. Mutta kuten arvata saattaa, ei tätä saa tuosta vaan jokainen.

Nämä tarjoukset ovat nimittäin vain uusille asiakkaille, ja sellaisen saa siis vain kerran per lainafirma. Tosin koska näitä on tarjolla nykyään useammasta eri paikasta, niin mahdollista onkin hakea useampi ilmainen vippi, kunhan vain hakee niitä eri lainapalveluista. Voit lukea näistä tarkemmin niistä kertovasta artikkelista, jossa listataan myös tarjolla olevat pikavipit ilman korkoa.​

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa