Mistä Paras Nopea Vippi? (2019)

Kun on tarve saada rahaa todella nopeasti, ovat nopeat vipit monesti se paras apu kovaan rahatarpeeseen. Netistä on nykyään 2019 mahdollista saada lainaa hyvin nopeasti, ja tässä parhaat paikat josta voit hakea nopean vipin ja saada rahat jo alle tunnissa käteesi!

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Kuinka hakea nopea vippi netistä

Toisinaan on aikaa katsella sopivaa lainaa ihan ajan kanssa, mutta joskus on tarve hakea vain nopea pikalaina. Tällöin vaarana on se, että laina valitaan ja otetaan hieman hätäillen, jolloin voi joutua maksamaan siitä turhan paljon.

Tätä varten olemme luoneet tämän pienen vippivertailun, jonka avulla voit kiireessäkin katsoa mitkä ovat niitä parhaita pienempiä tai suurempia vippejä jotka voit saada käyttöösi melkeinpä heti.

Yläpuolelle olemme listanneet 5 suosikkiamme, ja valintaan ovat vaikuttaneet erityisesti nyt nopeus, lainan kustannukset ja hakemisen helppous. Kaikki listatut lainat on todella helppo ja nopea hakea, ja hakemuksesi käsitellään nopeasti ja rahat tulevat tilillesi myös hetkessä.

Jos et ole aikaisemmin netistä lainaa hakenut, niin voit jopa yllättyä kuinka helposti se käy.

Menet vain lainapalvelun sivulle, täytät heidän sivultaan löytyvän lainahakemuksen (jonka täyttöön ei kovin montaa minuuttia yleensä kulu), ja varmistat lopuksi henkilöllisyytesi pankkitunnusten avulla.

Todella helppoa ja nopeaa. Eikä ole mitään tarvetta lähteä kotoa pois!​

Nopea Vippi

Se mikä on sinulle paras nopea vippi riippuu erityisesti siitä, kuinka suurta vippiä olet etsimässä. Osa lainapalveluista on nimittäin erikoistunut enemmän suurempiin lainoihin, kun taas toiset panostavat pikkuisempiin pikavippeihin.

Yleensä paras tulos tuleekin kun valitset lainapaikkaa hieman heidän vahvuuksiensa mukaan, joskin osa paikoista on melko hyviä vaihtoehtoja kummassa tahansa tapauksessa.

Koska tämä artikkeli käsittelee nopeita pikaluottoja, ovat monet listalla olevista lainapaikoista parhaimmilaan kun puhutaan alle 1000 tai 2000 euron lainoista.​

Olemme luottavaisia että löydät listaltamme sopivan vipin kun tarvitset rahaa nopeasti. Jos sinulle jäi jotain epäselväksi, voit aina jättää kysymyksiä alla olevan kommenttikentän avulla. Samaten voit kertoa meille kokemuksiasi tai vastaavia ideoita, luemme mielellämme kaikki saamamme palautteen!​