Mistä Paras Nopea Vippi? (2019)

Kun on tarve saada rahaa todella nopeasti, ovat nopeat vipit monesti se paras apu kovaan rahatarpeeseen. Netistä on nykyään 2018 mahdollista saada lainaa hyvin nopeasti, ja tässä parhaat paikat josta voit hakea nopean vipin ja saada rahat jo alle tunnissa käteesi!

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla TALVIFE saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€
 • Laina-aika 12 - 60 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Parhaita pikavippejä joihin saa myös enemmän maksuaikaa

Lue lisää ja hae tästä


Credigon erikoisuus on pienemmät pikavipit kuitenkin todella pitkilläkin maksuajoilla.

Palvelun kautta voitkin hakea lainaa 2500 euroon saakka, ja pyytää sille maksuaikaa jopa 5 vuotta!

Hinnaltaan vipit ovat myös edullisemmasta päästä, joten tämä on ehkäpä se paras lainapaikka 2018, kun haetaan vippiä pitkällä takaisinmaksuajalla!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

Kuinka hakea nopea vippi netistä

Toisinaan on aikaa katsella sopivaa lainaa ihan ajan kanssa, mutta joskus on tarve hakea vain nopea pikalaina. Tällöin vaarana on se, että laina valitaan ja otetaan hieman hätäillen, jolloin voi joutua maksamaan siitä turhan paljon.

Tätä varten olemme luoneet tämän pienen vippivertailun, jonka avulla voit kiireessäkin katsoa mitkä ovat niitä parhaita pienempiä tai suurempia vippejä jotka voit saada käyttöösi melkeinpä heti.

Yläpuolelle olemme listanneet 5 suosikkiamme, ja valintaan ovat vaikuttaneet erityisesti nyt nopeus, lainan kustannukset ja hakemisen helppous. Kaikki listatut lainat on todella helppo ja nopea hakea, ja hakemuksesi käsitellään nopeasti ja rahat tulevat tilillesi myös hetkessä.

Jos et ole aikaisemmin netistä lainaa hakenut, niin voit jopa yllättyä kuinka helposti se käy.

Menet vain lainapalvelun sivulle, täytät heidän sivultaan löytyvän lainahakemuksen (jonka täyttöön ei kovin montaa minuuttia yleensä kulu), ja varmistat lopuksi henkilöllisyytesi pankkitunnusten avulla.

Todella helppoa ja nopeaa. Eikä ole mitään tarvetta lähteä kotoa pois!​

Nopea Vippi

Se mikä on sinulle paras nopea vippi riippuu erityisesti siitä, kuinka suurta vippiä olet etsimässä. Osa lainapalveluista on nimittäin erikoistunut enemmän suurempiin lainoihin, kun taas toiset panostavat pikkuisempiin pikavippeihin.

Yleensä paras tulos tuleekin kun valitset lainapaikkaa hieman heidän vahvuuksiensa mukaan, joskin osa paikoista on melko hyviä vaihtoehtoja kummassa tahansa tapauksessa.

Koska tämä artikkeli käsittelee nopeita pikaluottoja, ovat monet listalla olevista lainapaikoista parhaimmilaan kun puhutaan alle 1000 tai 2000 euron lainoista.​

Olemme luottavaisia että löydät listaltamme sopivan vipin kun tarvitset rahaa nopeasti. Jos sinulle jäi jotain epäselväksi, voit aina jättää kysymyksiä alla olevan kommenttikentän avulla. Samaten voit kertoa meille kokemuksiasi tai vastaavia ideoita, luemme mielellämme kaikki saamamme palautteen!​