Mistä Paras Nopea Vippi? (2022)

Kun on tarve saada rahaa todella nopeasti, ovat nopeat vipit monesti se paras apu kovaan rahatarpeeseen. Netistä on nykyään 2021 mahdollista saada lainaa hyvin nopeasti, ja tässä parhaat paikat josta voit hakea nopean vipin ja saada rahat jo alle tunnissa käteesi!

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Kuinka hakea nopea vippi netistä

Toisinaan on aikaa katsella sopivaa lainaa ihan ajan kanssa, mutta joskus on tarve hakea vain nopea pikalaina. Tällöin vaarana on se, että laina valitaan ja otetaan hieman hätäillen, jolloin voi joutua maksamaan siitä turhan paljon.

Tätä varten olemme luoneet tämän pienen vippivertailun, jonka avulla voit kiireessäkin katsoa mitkä ovat niitä parhaita pienempiä tai suurempia vippejä jotka voit saada käyttöösi melkeinpä heti.

Yläpuolelle olemme listanneet 5 suosikkiamme, ja valintaan ovat vaikuttaneet erityisesti nyt nopeus, lainan kustannukset ja hakemisen helppous. Kaikki listatut lainat on todella helppo ja nopea hakea, ja hakemuksesi käsitellään nopeasti ja rahat tulevat tilillesi myös hetkessä.

Jos et ole aikaisemmin netistä lainaa hakenut, niin voit jopa yllättyä kuinka helposti se käy.

Menet vain lainapalvelun sivulle, täytät heidän sivultaan löytyvän lainahakemuksen (jonka täyttöön ei kovin montaa minuuttia yleensä kulu), ja varmistat lopuksi henkilöllisyytesi pankkitunnusten avulla.

Todella helppoa ja nopeaa. Eikä ole mitään tarvetta lähteä kotoa pois!​ Jos siis pohdit mistä hakea oma pikalaina, niin nämä vaihtoehdot ovat hyvä alku jos ei muuta!

Nopea Vippi

Se mikä on sinulle paras nopea vippi riippuu erityisesti siitä, kuinka suurta vippiä olet etsimässä. Osa lainapalveluista on nimittäin erikoistunut enemmän suurempiin lainoihin, kun taas toiset panostavat pikkuisempiin pikavippeihin.

Yleensä paras tulos tuleekin kun valitset lainapaikkaa hieman heidän vahvuuksiensa mukaan, joskin osa paikoista on melko hyviä vaihtoehtoja kummassa tahansa tapauksessa.

Koska tämä artikkeli käsittelee nopeita pikaluottoja, ovat monet listalla olevista lainapaikoista parhaimmilaan kun puhutaan alle 1000 tai 2000 euron lainoista.​

Olemme luottavaisia että löydät listaltamme sopivan vipin kun tarvitset rahaa nopeasti. Jos sinulle jäi jotain epäselväksi, voit aina jättää kysymyksiä alla olevan kommenttikentän avulla. Samaten voit kertoa meille kokemuksiasi tai vastaavia ideoita, luemme mielellämme kaikki saamamme palautteen!​