Mistä Luottoa Helposti 2022?

Tämän kirjoituksen tarkoituksena on auttaa sinua löytämään lainapalveluja, joiden kautta olisi helppo saada luottoa. Tässä seuraavassa onkin lista paikoista, joiden luotot ja lainat ovat tällä hetkellä hyviä, ja joita on mahdollista saada melko helposti.

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä luottoa helposti vuonna 2020

luottoa helposti

Luoton saamisen helppoudella voidaan tarkoittaa pariakin eri asiaa. Voidaan viitata siihen, että lainan hakeminen kävisi hyvin helposti ja nopeasti, tai sitten siihen että luotonantokriteerit eivät olisi niin tiukat. Koska nykyään lainan hakeminen netistä käy niin helposti lähes jokaisesta paikasta, keskittyy tämä kirjoitus enemmän tuohon jälkimäiseen vaihtoehtoon.

Selvää on että eri lainapaikoissa on tiukemmat tai löysemmät kriteerit, mitä tulee lainojen myöntämiseen. Mitään yleistä sääntöä rajojen tiukkuudesta on vaikea sanoa, mutta muutamat seikat yleensä viittaavat sihen, että kriteerit voisivat olla tiukemmat ja lainan saaminen olla vaikeampaa. Näitä ovat ainakin:​

 • Lainan edullinen korko. Mitä halvemmalla lainaa myönnetään, sitä luottavaisempi pitää lainanantajan olla sen suhteen, että se tullaan myös maksamaan takaisin. Tämän takia usein edullisissa lainoissa on kaikkein kovimmat kriteerit lainaajien suhteen.
 • Korkea ikäraja. Mitä korkeampi ikäraja lainaajilta vaaditaan lainapaikassa, yleensä sitä tiukemmin myös mahdolliset lainanhakijat seulotaan muutenkin. Tämä ei päde ehkä aina, mutta keskimäärin menee näin netissä tällä hetkellä. Tämän takia yleisesti lainoja joiden ikäraja on 18 tai 19 vuotta saa useimmiten helpommin kuin jos ikäraja on vaikka 23 vuotta.
 • Selvästi ilmoitetut tulorajat. Monesti eri lainapaikat eivät ilmoita minimitulorajoja, vaan hakemukset käsitellään sen mukaan kuinka paljon lainaa ollaan haettu ja millä maksuajalla. Kuitenkin osa firmoista esittää suoraan tulorajan, joka hakijalla pitää olla. Vaikka nämä eivät yleensä ole kovin korkeita (tavanomaisesti 1000 € kuussa tai 10000€ vuodessa), ovat ne merkki että muutkin kriteerit voivat olla kovempia.

Yleensä lainojen edullinen korko on vahvimpia merkkejä sen suhteen, että lainaa ei heru niin helpolla. Tämän takia jos etsii lainapaikkoja mistä saisi luottoa helposti, joutuu usein maksamaan niistä hieman enemmän. Toinen vaihtoehto mikä helpottaa luottojen saamista on se, että lainaa pienempiä summia joita myös saa monesti jopa paljon helpommalla. Esimerkiksi Lainaston pikalainaa voi saada 400 euroon asti ilman liitteitä, jolloin tarkastelu on siis paljon pienempi ja nopeampi kuin jos hakisi vaikka 5000 euron lainaa.

Helposti on tietenkin epävirallienn määritelmä, mutta yleisesti voidaan sanoa että suurempia lainoja ei oikein koskaan tai mistään saa kovin helposti. Siis hakeminen kyllä käy verkosta nopeasit ja helposti, mutta lainaajat kyllä ovat melko tarkkoja kenelle näitä lainoja antavat. Jos kuitenkin tulot ovat riittävät, ja menot kohtuulliset, voit saada isompaakin lainaa kyllä jos maksuaika on tarpeeksi pitkä. Kuukausierän pitäminen kohtuullisena onkin tällöin erityisen tärkeää, ja voi auttaa saamaan isompia luottoja kuin muutoin ehkä saisi.

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa