Mistä Luottoa Helposti 2021?

Tämän kirjoituksen tarkoituksena on auttaa sinua löytämään lainapalveluja, joiden kautta olisi helppo saada luottoa. Tässä seuraavassa onkin lista paikoista, joiden luotot ja lainat ovat tällä hetkellä hyviä, ja joita on mahdollista saada melko helposti. (Päivitetty helmikuussa 2020)

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä luottoa helposti vuonna 2020

luottoa helposti

Luoton saamisen helppoudella voidaan tarkoittaa pariakin eri asiaa. Voidaan viitata siihen, että lainan hakeminen kävisi hyvin helposti ja nopeasti, tai sitten siihen että luotonantokriteerit eivät olisi niin tiukat. Koska nykyään lainan hakeminen netistä käy niin helposti lähes jokaisesta paikasta, keskittyy tämä kirjoitus enemmän tuohon jälkimäiseen vaihtoehtoon.

Selvää on että eri lainapaikoissa on tiukemmat tai löysemmät kriteerit, mitä tulee lainojen myöntämiseen. Mitään yleistä sääntöä rajojen tiukkuudesta on vaikea sanoa, mutta muutamat seikat yleensä viittaavat sihen, että kriteerit voisivat olla tiukemmat ja lainan saaminen olla vaikeampaa. Näitä ovat ainakin:​

 • Lainan edullinen korko. Mitä halvemmalla lainaa myönnetään, sitä luottavaisempi pitää lainanantajan olla sen suhteen, että se tullaan myös maksamaan takaisin. Tämän takia usein edullisissa lainoissa on kaikkein kovimmat kriteerit lainaajien suhteen.
 • Korkea ikäraja. Mitä korkeampi ikäraja lainaajilta vaaditaan lainapaikassa, yleensä sitä tiukemmin myös mahdolliset lainanhakijat seulotaan muutenkin. Tämä ei päde ehkä aina, mutta keskimäärin menee näin netissä tällä hetkellä. Tämän takia yleisesti lainoja joiden ikäraja on 18 tai 19 vuotta saa useimmiten helpommin kuin jos ikäraja on vaikka 23 vuotta.
 • Selvästi ilmoitetut tulorajat. Monesti eri lainapaikat eivät ilmoita minimitulorajoja, vaan hakemukset käsitellään sen mukaan kuinka paljon lainaa ollaan haettu ja millä maksuajalla. Kuitenkin osa firmoista esittää suoraan tulorajan, joka hakijalla pitää olla. Vaikka nämä eivät yleensä ole kovin korkeita (tavanomaisesti 1000 € kuussa tai 10000€ vuodessa), ovat ne merkki että muutkin kriteerit voivat olla kovempia.

Yleensä lainojen edullinen korko on vahvimpia merkkejä sen suhteen, että lainaa ei heru niin helpolla. Tämän takia jos etsii lainapaikkoja mistä saisi luottoa helposti, joutuu usein maksamaan niistä hieman enemmän. Toinen vaihtoehto mikä helpottaa luottojen saamista on se, että lainaa pienempiä summia joita myös saa monesti jopa paljon helpommalla. Esimerkiksi Lainaston pikalainaa voi saada 400 euroon asti ilman liitteitä, jolloin tarkastelu on siis paljon pienempi ja nopeampi kuin jos hakisi vaikka 5000 euron lainaa.

Helposti on tietenkin epävirallienn määritelmä, mutta yleisesti voidaan sanoa että suurempia lainoja ei oikein koskaan tai mistään saa kovin helposti. Siis hakeminen kyllä käy verkosta nopeasit ja helposti, mutta lainaajat kyllä ovat melko tarkkoja kenelle näitä lainoja antavat. Jos kuitenkin tulot ovat riittävät, ja menot kohtuulliset, voit saada isompaakin lainaa kyllä jos maksuaika on tarpeeksi pitkä. Kuukausierän pitäminen kohtuullisena onkin tällöin erityisen tärkeää, ja voi auttaa saamaan isompia luottoja kuin muutoin ehkä saisi.

 • Updated tammikuu 31, 2020
 • Lainaa