Mistä Luotettava Pikavippi? (2022) – Katso Lainapaikat

Pikavippien maine ei ole kaikkien silmissä vielä kovin korkealla, joten on ymmärrettävää että osa epäilee myös niitä tarjoavien tahojen luotettavuutta. Vaikka nykyään tilanne on paljon parempi kuin ennen se oli, niin on aina viisasta tarkistaa lainapalvelujen luotettavuus ennen kuin sieltä lainaa hakee.

Me olemme tähän artikkeliin listanneet parhaita luotettavia pikavippejä, joita tarjotaan suomalaisille lainaajille vuonna 2021.

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Ovatko pikavipit luotettavia?

Lainojen kanssa monet ihmiset ovat tottuneet asioimaan pankkien kanssa, jolloin voi tuntua hieman riskialtiilta hakea lainaa netistä tahojen luota, joita ei tule koskaan kasvotusten näkemään.

Ja totta on myös, että kun pikavipit tulivat Suomeen 2000-luvun puolivälissä, oli meno välillä aika villiä kun lainsäädäntö ei pysynyt perässä näiden uusien lainojen kanssa ja moni taho tuli niitä tarjoamaan joilla ei olisi oikein ollut asiaa niin tehdä. Tällöinkään ei juurikaan lainoittajia huijattu, mutta ehtoja oli saatettu tehdä kovin vaikeaselkoisiksi ja vaikeiksi tahallaan.​

luotettava pikavippi

Tilanne on nykyään kuitenkin paljon parempi, ja lait ovat muuttuneet paljon tuosta ajasta. Nykyään myös jokaisen lainaa tarjoavan tahon pitää rekisteröidä itsensä rekisteriin, joka osaltaan estää myös huijauksien tapahtumisen.

Pikavipit ovatkin luotettavimpia kuin koskaan näin vuonna 2018, ja alalla menee siinä suhteessa hyvin. Osaltaan tämä on myös syynä, miksi netistä haetaan lainaa yhä useammin perinteisten pankkien sijasta.

Miksi ihmiset sitten hakevat pikalainaa netistä pankkien sijasta? No siihen on monia syitä kuten mm.​

 • Nopeus, sillä netistä lainaa voi hakea jo vartissa ja rahat voi saada tilille hyvinkin jo alle tunnin sisällä.
 • Helppous, sillä hakemukset ovat simppeleitä, ja koko homma hoituu suoraan netin kautta.
 • Se että vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Kumpikin voi tehdä lainan saannista helpompaa ja edullisempaa, mutta takaajien ja vakuuksien tarjoaminen on usein työläs prosessi johon myös menee aikaa.
 • Valikoima, sillä netissä on nykyään tarjolla monenlaista lainaa, monissa eri summissa ja monin eri maksuajoin. Lisäksi ehdot voivat jonkin verran vaihdella, ja jokaiselle löytyykin melkein jotain verkosta.

Pikavipeillä onkin siis monia etuja, joiden takia niitä monet suomalaiset nykyään hakevat varsinkin vähän pienempään rahan tarpeeseen.

Ja kun ottaa huomioon että erilaisia pikalainoja netin kautta nostetaan satoja tuhansia joka vuosi, voidaan niitä pitää jopa erittäin luotettavina sillä ongelmat ovat nykyään todella harvinaisia.

Jos siis vähän epäröit vielä hakea lainaa netistä, älä turhaan pelkää sillä ala on hyvin erilainen kuin 10 vuotta sitten. Nykyään rekisterien ja muiden seurantojen takia toimijat ovat erittäin luotettavia, ja varsinkin kun pysyt hieman suuremmissa ja vanhemmissa lainojen tarjoajissa.

Mikäli siis tarvitset pientä raha-apua, hae oma lainasi vaikka jo tänään verkosta. Tästä artikkelista löydät ainakin hyvät lähtökohdat sen suhteen, mistä näitä lainoja kannattaa alkaa etsiä!​