Mistä Lainapäätös Heti? Katso Nopeimmat Lainat 2019

Eräs helpoimmista ja parhaista keinoista kun halutaan saada rahaa nopeasti on hakea sitä paikasta josta saat lainapäätöksen heti. Tällöin nimittäin saat heti tietää onko rahaa tulossa, jonka lisäksi tämä lainapalvelu voi aloittaa rahojen siirtämisen tilillesi saman tien.

Kaikkialta tämä ei ole mahdollista, mutta tässä seuraavassa on listattuna parhaat lainamestat 2019, joista saat lainapäätöksen heti!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Bondora
 • Lainaa 500 - 10000 €
 • Laina-aika 3 - 60 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Edullisia lainoja nopeasti myös suuremmissa summissa

Lue lisää ja hae tästä


Bondora on tullut markkinoille kovalla lupauksella. Se tahtoo antaa sinulle mahdollisuuden saada suurempikin laina jo 10 minuutin sisällä edullisella korolla.

Bondoran lainojen korot alkavatkin vain 9,83% (vaihtelevat kuitenkin jonkin verran lainaajan tilanteen mukaan).

Piilokuluja ei ole, ja lainaa on äärimmäisen helppo myöskin hakea nopeasti.​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Miten on mahdollista saada lainapäätös heti?

Noin 3 - 5 vuotta sitten se että olisi saanut lainapäätöksen saman tien kun jättää hakemuksen olis kuullostanut futuristiselta ja mahdottomalta. Nykyään kuitenkin tämä on koko ajan yleistymässä, ja varsinkin nettilainojen kohdalla moni tunnettu palvelu on ottanut sen käyttöönsä. Miten tämä muutos on mahdollista?

lainapäätös heti

Tämän on mahdollistanut pohjoismaalainen palvelu nimeltään Instator, joka on lainafirmojen käytössä jos he sen käyttöön ottavat. Kyseinen palvelu lukee tilitietosi koneellisesti, ja tämä kone tekee samalla ehdotelman lainaajille siitä, kannattaisiko sinulle antaa lainaa vai ei. Vaikka kyseessä onkin ehdotelma, luottavat nykyään useat lainapaikat siihen jo niin paljon, että antavat lainapäätöksia suoraan sen ehdotelman perusteella, jonka takia niitä voidaankin antaa käytännössä heti.

Instator tekee arvion lukemalla useamman kuukauden ajalta menosi, tulosi ja erityisesti sen, oletko velkaa jo jonnekkin muualle. Tämän perusteella se arvioi sitten käytössä olevat tulosi, ja riittävätkö ne lainan takaisinmaksuun lainanantajan asettamien kriteerien perusteella. Palvelu voi tuntua hieman tunkeilevalta, sen lukiessa tilitietosi näin tarkasti, mutta tarkempia tietoja siitä mihin käytät rahojasi se ei muille kerro.​

Mahdollista on tietenkin myös hakea lainaa ilman tätä palvelua, mutta silloin et yleensä koskaan saa lainapäätöstä heti, vaan jonkun pitää ensin manuaalisesti käsitellä hakemuksesi. Tämä voi viedä vartista muutamaan tuntiin, joten tätäkään lainavaihtoehtoa ei voi kovin hitaana pitää. Kuitenkin jos tahdot lainaa heti, niin ilman tätä palvelua se ei yleensä ole mahdollista.​

Nettilainoista yleensä - Kuinka nopeasti voi rahaa saada?

Yleisesti voidaan luottavaisesti sanoa, että netistä lainan hakeminen on eräs nopeimmista ja helpoimmista keinoista tänä päivänä saada lainaa nopeasti. Käytännössä mitään muuta kautta kuin suhteilla ei oikein tätä nopeammin yleensä rahaa ole mahdollista saada.

Kuten jo mainittua, tämän Instator palvelun avulla on mahdollista saada melkeinpä heti lainaa, mutta muutenkin puhutaan yleensä alle parin tunnin viiveestä siitä kun olet hakemuksen jättänyt ja rahat ovat tililläsi. Huomaa kuitenkin että lakiteknisistä syistä tämä ei päde öisin.​

Mikäli siis tahdot saada fyrkkaa tosi nopeasti, on netti nykyään se paras keino sitä saada. Kuitenkaan ei kannata hätäillä, sillä näissä lainoissa on isoja eroja, isompia kuin yleensä pankkilainoissa tai monissa muissa lainoissa. Jopa 10 minuutin vertailulla onkin mahdollista säästää satoja tai jopa tuhansia euroja lainan kustannuksessa jos laina on suurempi, ja tämän takia sivustot kuten tämä ovat niin hyödyllisiä.'

Riippuen kuitenkin tilanteestasi, aina ei kannata tuijoitella vain hintaa vaan ottaa huomioon myös muut seikat. Jos tahdot vippiä nopeasti, niin voit ehkä uhrata hieman säästöjä. Mutta toisaalta monesti on mahdollista saada nykyään jopa ilmaista lainaa ilman että nopeudessa oikein kärsisi yhtään.​

Pointtina kuitenkin siis, että vertailu kannattaa vaikka kiire olisi kova. 5 - 10 minuutinkin avulla voit tehdä isoja säästöjä ja välttyä monilta sudenkuopilta, joten sen verran kannattaisi ainakin varata aikaa. Ja tämä riippuu myös siitä, miten isosta lainasta puhutaan. Mitä isompi pikalaina, siitä enemmän voi pienetkin seikat vaikuttaa. Pidä siis tämä mielessä kun etsit sopivaa luottoa tai vippiä.​

 • Updated toukokuu 14, 2019
 • Lainaa