Mistä Lainaa Pienellä Korolla (2019)? Lue Vertailumme!

Vaikka joku ihminen ei olisikaan vielä ikinä lainaa hakenut, tietävät he kuitenkin yleensä aina, että mitä pienemmällä korolla sitä saa, sitä parempi. Nykyään netissä on tarjolla monia lainoja pienellä korolla, ja tähän me olemme keränneet niistä parhaimmat ja edullisimmat vuonna 2018!

Lainapalvelu

Lainasummat

Maksuaikaa

Ikäraja

Hae Laina

suomilimiitti

10 - 2000 €

1 - 30 kk

21 v

LainaNappi
rahalaitos

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappi
lendologo

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappi
cashbuddy

1000 - 3000 €

12 - 60 kk

20 v

LainaNappi
lainasto logo

100 - 5000 € 

12 - 36 kk

18 v

LainaNappi
ekstraluotto

10 - 2100 €

1 - 36 kk

21 v

LainaNappi
Bank-Norwegian

1000 - 50000 €

1 - 15 v

23 v

LainaNappi

Mitä tehdä kun haluaa lainaa pienellä korolla

Yleisesti voidaan sanoa, että mitä paremmin jaksaa vertailla erilaisia lainoja, sitä todennäköisemmin voi löytää todella edullisen lainan. Tämä ei onneksi kuitenkaan tarkoita, että tämän pitäisi ajallisesti enään kestää niin kauaa, sillä eräs tämän sivuston päätarkoituksista onkin auttaa sinua vertailemaan tarjolla olevia lainoja nopeasti ja helposti.

lainaa pienellä korolla

Sivustolle olemme keränneet monenlaisia lainavertailuja, jotka käsittelevät eri tilanteita ja tarpeita, keskittyen mahdollisimman tarkasti antamaan lainasuosituksia juuri näihin tilanteisiin. On nimittäin monesti eri asia jos hakee 20000 euron lainaa tai 100 euron vippiä, tai jos haetaan mahdollisimman pitkää maksuaikaa tai mahdollisimman alhaista hintaa. Ja tämän artikkelin tarkoitus on auttaa sinua löytämään lainaa mahdollisimman pienellä korolla.

Nykyään on oikeastaan ainakin 2 erinomaista tapaa vertailla lainoja nopeasti ja helposti. Toinen on tämän sivuston tapaiset vippivertailut, joissa vertailemme lainoja, keskitymme antamaan suosituksia eri tilanteissa ja kertomaan mitkä kymmenistä tarjolla olevista lainoista ovat parhaita juuri nytten.​ Näitä sivustoja on olemassa paljon netissä nykyään, mutta ongelmana on se, että osa niistä suosittelee vain lainoja joista he saavat parhaat tulot, huomioimatta kunnolla lainaajien tarvetta. Tämän takia me päätimmekin lisätä tämän sivuston jo aika täyteen nettiin, sillä halusimme pitää aina lainaajan tarpeet etusijalla, ei oman kukkaron.

Toinen suosiotaan kasvattava tapa hakea halpaa lainaa on kilpailuttaa lainansa jonkin tähän erikoistuneen palvelun avulla. Listallamme niin Lendo kuin Rahalaitos ovat kumpikin tälläisiä palveluja.​ Ne toimivat siten, että täytät heidän sivuiltaan löytyvän lainahakemuksen hyvin samalla tavalla kuin jos hakisit pikavippiä tai kulutusluottoa suoraan jostakin lainapalvelusta. He sitten välittävät tämän hakemuksen monille lainoja tarjoaville yrityksillä, joilta alat saada sähköpostiisi lainatarjouksia sitä mukaan kun he hakemuksesi käsittelevät. Voitkin siis saada parhaimmillaan jopa yli 12 lainatarjousta, joista voit sitten valita parhaan tai vaikka jättää kokonaan lainaamatta jos tarjoukset eivät ole sellaisia kuin toivoit.

Se mikä tässä vaihtoehdossa on niin hyvää on se, että se kertoo millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin. Aika usein kun katselee eri lainapaikkojen lainalaskureita, on niissä käytetty melko alhaista korkoa mitä ei todellakaan kaikille lainaajille tarjota. Kun kilpailutat lainasi näiden palvelujen avulla, näet sitten kätevästi suoraan millä korolla niitä tarjottaisiin sinulle. Ja mikä vielä parasta, nämä palvelut eivät veloita sinulta lainaajana mitään, vaan he saavat korvauksen lainanantajilta joille hakemuksesi välittävät. Sinulle tämä palvelu on siis maksuton, eikä sidö myöskään mihinkään.

Ainoana heikkoutena näissä voidaankin oikeastaan pitää sitä, että jos haluat odotella kaikkien tarjousten saapumista, joudut yleensä odottelemaan noin 2 vuorokauden ajan. Toisaalta voit myös koska tahansa hyväksyä vaikka ensimmäisen saamasi tarjouksen, ja täten säädellä hieman itse sitä, kuinka nopeasti rahat saat. Ja osassa näissä palveluja on mahdollista nykyään saada jopa ensimmäinen lainatarjous saman tien!

Mikä on pieni korko?

Jos et ole koskaan netistä lainaa hakenut, voi olla ehkä hieman epäselvää sen suhteen, että mitä voidaan sitten pitää pienenä korkona. No tähän vaikuttavat muutamat seikat, joista merkittävimpinä lainasumma ja maksuaika. Keskimäärin isommissa lainoissa on pienemmät korot ja pidemmät maksuajat, kun taas pikavipeissä taas päinvastoin. Hyvä on kuitenkin huomata, että 10 % korko 1000 euron lainassa joka maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana tulee euroina kalliimmaksi kuin 500 euron pikalainassa 60 % korolla joka maksetaan takaisin 2 kuukaudessa.

Yleisesti voidaan sanoa, että pikavipeissä pieni korko on yleensä alle 50 % korko, jos maksuaika on kuukauden tai kaksi. Yli vuoden lainoissa korkoja voi saada alle 10 prosenttiin jos lainasummat ovat hieman suurempia ja ikää löytyy enemmän. Mitä parempi on oma taloudellinen tilanteesi, sitä pienemmällä korolla lainaa voi yleensä saada.

Korkoa ei kannata kuitenkaan täysin sokeasti tuijottaa, sillä osa paikoista veloittaa myös kustannuksia niiden lisäksi. Korko voi olla edullinen, mutta esimerkiksi jokaisesta nostosta veloitetaan isompi summa. Ole siis tarkkana näiden kanssa, varsinkin jos katselet näitä tarjouksia omin päin. Vertailussamme olemme ottaneet aina huomiion kaikki kustannukset.​