Mistä Lainaa Helposti? (2020)

Mistä saisi lainaa helposti? Tämä on yleisesti kysytty kysymys varsinkin monilla, jotka ovat lainaa joskus yrittäneet hakea pankista, ja huomanneet kuinka vaikeaa ja hidasta se voi monesti olla, varsinkin pienemmissä pankeissa. Pankissa saa täyttää pitkiä hakemuksia, kertoa tarkkaan mihin rahoja on ajatellut käyttää, ja vielä odotella monesti useammankin päivän että saa kuulla päätöksen. Toisin on nykyään netissä, jossa rahaa voi saada heti, ja hakemuksen täyttämiseen ei mene montaa minuuttia.

Parhaat helposti haettavat lainat 2019

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

5

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Miksi hakea lainaa netistä

Netissä toimii nykyään 2018 kymmeniä firmoja, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan vain pienempiä lainoja tavallisille ihmisille. Toisin kuin pankit, jotka välittävät usein vain suuremmista lainoista, ovat nämä yritykset panostaneet helppouteen ja hyvään palveluun, mitä tulee pienlainoihin.

Jos haet yli 10000 euron lainaa, on pankki vieläkin yleensä parempi vaihtoehto. Mutta tätä pienempiä summia saa yleensä mukavimmin netistä, eikä nämä lainat maksa enään niin paljoa kuin ne pahimpina aikoina joskus 00 -luvun lopulla maksoivat.

Tässä listaus tarjolla olevista laadukkaista netistä saatavista lainoista, jotka voit saada tilillesi yleensä jo viimeistään parin tunnin sisällä.

Pikavippiä vai pikalainaa?​

Lainaa helposti

Kun puhutaan netissä tarjolla olevista lainoista, tulee monille mieleen lähinnä pikavipit ja muut pikalainat. Totta on, että pikavippi on edelleen suosituin netistä haettava laina, mutta nykyiset pikavipit ovat hyvin erilaisia kuin ne olivat vielä noin 5 vuotta sitten. Niissä on keskimäärin selvästi pidempi maksuaika, jonka lisäksi niiden korot ja kustannukset ovat selvästi pienemmän kuin aikoinaan. Ja kaiken lisäksi tarjolla on myös pikavippejä ilman korkoa, josta voit lukea tarkemmin tuon linkin takaa.

Pikavippien ja pikalainojen ohella tarjolla on nykyään myös monia erilaisia luottotilejä, jotka kulkevat yleensä kulutusluoton tai joustoluoton nimellä. Niiltä voit tehdä nostoja omaan tahtiin ja vaikka kuinka pienissä määrin, ja niiden avulla onkin helpompi pitää kustannuksia kurissa, varsinkin jos ei tiedä miten paljon rahaa tarkalleen tarvitsee, tai jos rahoja tarvitaan pikkuhiljaa esimerkiksi kulutukseen seuraavaan palkkapäivään asti tai loman ylitse.

Netin lainatarjonta onkin ehkä parhaalla tolalle mitä se on koskaan ollut, ja vaikuttaa menevän asiakkaiden kannalta koko ajan vain parempaan suuntaan. Koska tarjonta on kuitenkin niin laajaa nykyään, on hyvä käyttää erilaisia lainavertailuja jotta löytää helpoiten sen edullisimman lainan omalle tarpeelle.​

Ja jos olet 18-vuotias tai 19-vuotias, voit kurkata näihin ikäluokkiin erikoistuneet lainavertailumme linkkien takaa. Moni vippipaikka vaatii nimittäin lainaajilta tänäpäivänä ainakin 20 vuoden ikää, jonka takia tätä nuorempien lainaajien voi olla hieman vaikeampi löytää heille tarjolla olevia lainoja. Me olemme kuitenkin keränneet ne yhden vertailun alle, jolloin nuorison ei tarvitse erikseen käydä kaikkia paikkoja läpi, ja katsoa saavatko he sieltä ylipäätänsä lainaa vai ei. 

Miksi nettilainat ovat helpompia

Jos haluat lainaa helposti, kannattaakin siis kääntyä netin puoleen. Eroa pankin ja netin välillä selittää muutamat seikat, joista merkittävin on ehdottomasti kilpailu. Yleensä jos haet pankkilainaa, joudut hakemaan sitä siitä omasta pankista, ja todella harva alkaa kilpailuttamaan jotain 2000 - 10000 euron lainaa kovin tarkkaan pankkien välillä. Tämän takia pankit eivät kilpaile niin paljoa näistä lainoista, vaan heidän kohdallaan kilpailu tapahtuu enemmän siellä asuntolainojen kokoluokassa.

Toista on kuitenkin netissä, jossa on tälläkin hetkellä jopa yli 50 erilaista lainasivustoa, jotka kaikki tarjoavat jotakuinkin samantyylisiä lainoja. Kilpailu on siis todella paljon kovempaa, joka näkyy usealla tavalla lainaajan kannalta. Ensimmäinen on se, että lainaa on huomattavasti helpompi saada, niin hakemuksen tekemisen osalta kuin hakemuksen hyväksymisen puolesta. Toinen on se, että kilpailut on pakottanut yritykset tarjoamaan parempia lainoja ja lainatarjouksia, jotka näkyvät mm. ilmaisten ensilainojen kohdalla.​

Yleistyksenä voitaisiinkin sanoa, että siinä missä pankissa pankki on kuningas, netissä asiakas on se valtaapitävä, ainakin enemmissä määrin.​

Se että lainaa saa helposti netistä ei kuitenkaan tarkoita ettäkö sitä saisi ihan noin vain. Muutamat ehdot on täytyttävä, ja yleensä näitä ovat mm. ainakin 18v ikäraja, suomenkansalaisuus tai ainakin vakituinen osoite Suomessa sekä ehjät luottotiedot. Myös pankkitunnukset omalla nimellä pitää yleensä löytyä. Muuten saatavuus riippuu haluamastasi summasta ja omista tuloista. Verrattuna pankkien tarkkailuun, on tämä kuitenkin paljon helpompi!

 • Updated toukokuu 14, 2019
 • Lainaa