Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi tai Pikalaina Vuonna 2021?

Pikavippejä on tarjolla lukuisista eri paikoista, mutta usein ongelmaksi voi muodostua kysymys, että mistä se pikavippi sitten kannattaa ottaa?

Tässä joitakin suosituksiamme pikavipeistä vuonna 2021, sekä myös laajempi lainavertailu!​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä kannattaa pikavippi ottaa?

Tämä on kysymys joka on monen suomalaisen mielessä vuoden 2020 aikana, ja valitettavasti siihen vastaaminen ei ole mikään aivan helpoin homma. 

Nimittäin se mistä lainapalvelusta tämä laina kannattaa ottaa riippuu tilanteestasi ja tarpeestasi. Tämän takia on mahdoton sanoa tuntematta tilannettasi, mikä on se absoluuttesi paras laina tilanteessasi.​

Suosituksia voi kuitenkin antaa, ja usein selvästi toisen lainamestat ovat parempia kuin toiset. Tämän takia olemmekin tähän lainavertailuun listanneet useampia lainapaikkoja, ja lisäksi tarjonneet laajemman vertailun eri lainoista, jotta sinä voisit löytää parhaiten omaa tarvettasi vastaavan lainan mahdollisimman nopeasti ja helposti.

mistä kannattaa ottaa pikavippi

Suosittelemmekin katsomaan listaa, ja miettimään mikä niistä vastaisi omaa tarvettasi ja tilannettasi. Uskomme että olet se paras henkilö valitsemaan loppupeleissä sinulle parhaiten sopivan pikavipin!

Yleiset vinkit lainan valintaan

Joitakin yleisiä vinkkejä voimme kuitenkin antaa, liittyen asioihin mitä kannattaa pohtia kun on hakemassa sopivaa lainaa.

Näitä ovat mm. seuraavat seikat:​

 • Kuinka paljon lainaa tarvitset? Turhan paljon on turhaa ja kallista hakea, mutta liian pienen lainan kanssa voi joutua hakemaan uutta. Pieni pikavippi voi myöskin muuttaa hakutilannetta eri tavoin, joka pitää ottaa huomioon.
 • Miten nopeasti pystyt maksamaan sen takaisin? Tämä voidaan helpoiten määritellä kuukausierän mukaan, eli pohdit paljonko pystyt lyhentämään lainaa per kuukausi, ja tähtäät siihen lainaa hakiessasi.
 • Kuinka korkea on lainan korko, ja tuleeko hintaan lisäksi muita maksuja tai kuluja?
 • Muut halutut ehdot. Jos tahdot enemmän joustoa, maksuvapaita kuukausia, tai vaihtelevia lyhennyssummia kuukausittain, näitä on mahdollista saada joistakin paikoista mutta ei toisista. Toisaalta esimerkiksi helpompi vippi voi olla mahdollista toisaalta saada. Mikä on sinulle tärkeää?

Yleisiä asioita jotka vaikuttavat myös lainapaikan valintaasi on oma ikäsi, omat tulosi ja työllisyystilanteesi. Mitä heikommat tai alhaisemmat nämä ovat, sitä rajoitetummaksi mahdollisuutesi kapenevat. Mikään näistä ei estä lainan saantia, mutta kaikki paikat eivät anna esimerkiksi lainaa työttömälle tai alle 20 vuotiaille.

Nämä ovat ne yleisimmät seikat jotka kannattaa ottaaa huomiion, haki sitten pikalainaa tai kulutusluottoa tai vaikka asuntolainaa. Hyvä onkin pohtia hieman aina lainan hakemista, eikä rynnätä välttämättä suoraan hakemusta täyttämään.

Yksi asia joka useimpia lainoja vertailevia myöskin kiinnostaa on se, että onko kyseessä ns. luotettava pikavippi.​ Osittain syynä tähän on se, että no vipeillä ei ehkä ole ihan se paras maine. Aikaisemmin erityisesti niissä oli joskus sekavat ehdot ja hinnoittelu, jonka takia niiden kanssa saattoi tehdä virheitä mitä jäi katumaan.

Nykyään kuitenkin korkoa ja muita kustannuksia on paljon tarkemmin rajoitettu lain perusteella, jonka takia ongelmia ei samalla tavalla tule. Lisäksi jokainen lainapaikka joutuu rekisteröitymään, jonka takia myöskään muita ongelmia ei pitäisi samalla tavalla tulla. Luotettavuus onkin nykyään onneksi paljon pienempi ongelma kuin se on joskus aiemmin ollut.​

Ennen kuin laina on nostettu voit vaikuttaa sen ehtoihin, mutta sen jälkeen se on hyvin vaikeaa. Älä siis turhaan hätäile, vaikka haluaisit lainaa nopeasti. Hätäily voi tulla kalliimmaksi kuin rauhallisuus, emmekä me tarkoita tässä välttämättä mitään päivien pohdintaa vaan minuutitkin voivat riittää kun tiedät mitä tarvitset.​