Lainatalo – Pientä lainaa nopeasti

Toiminta lopetettu. Suosittelemme katsomaan seuraavia vaihtoehtoja:

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Lainatalo.fi markkinoi kotisivuillaan palveluaan markkinoiden edullisimpina lainapalveluna euromääräisesti mitattuna suuremmissa 240-480 euron vipeissä.


Palvelu kuuluu osaksi Amex Rahoitus Oy yritystä. Yritys on kotimainen Espoossa kotipaikkaa pitävä yksityinen rahoitusyhtiö ja se tarjoaa 30-480 euron pikalainoja pikaisessa rahan tarpeessa oleville asiakkailleen.


Lainaa haetaan tekstiviestillä tai verkkohakemuksella palvelun kotisivuilla. Uudet asiakkaat velvoitetaan tunnistautumaan palveluun ennen ensimmäisen lainan hakemista. Tunnistautuminen tehdään asiakkaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen onnistuu Sampon, Osuuspankin, Sp/Pop:n tai Nordean tunnuksilla. Muiden pankkien asiakkaiden ei ole mahdollista saada lainaa Lainatalo.fi palvelusta. Tunnistautuminen on tarpeen vain ensilainan yhteydessä eikä jatkossa toimenpidettä tarvitse suorittaa, ellei asiakkaan osoite-, tili-, tai puhelintiedot ole muuttuneet.


Kun tunnistautuminen on onnistuneesti tehty, voi lainaa hakea normaaliin tapaan tekstiviestillä. Lainatalon kaikkien pikavippien laina-aika on 14 vuorokautta. Tunnistautumisen yhteydessä asiakas saa oman PIN-koodin, jonka avulla lainahakemukset tehdään.


Lainanhakijan on oltava vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Lainanhakijalla on oltava oma pankkitili suomalaisessa pankissa eikä maksu- tai luottotietohäiriöitä saa olla. Kun lainahakemus lähetetään, samalla hyväksytään että henkilö- sekä luottotiedot tarkistetaan ilman erillistä suostumusta. Asikaspalvelu käsittelee hakemuksen annettujen tietojen sekä rekistereistä saatujen tietojen perusteella. Lainapäätös voi olla kielteinen tai myönteinen. Lainatalo.fi ei ole velvollinen perustelemaan asiakkaalle millään tavalla mahdollista kielteistä lainapäätöstä. Lainapäätös lähetetään asiakkaan matkapuhelimeen tekstiviestinä. Palvelu myöntää kerrallaan vain yhden pikalainan ja heti kun vanha laina on hoidettu asiallisesti alta pois, voi asiakas hakea uutta lainaa.


Uudet asiakkaat eli ensimmäistä kertaa lainaa hakevat voivat saada lainaksi 30 tai 50 euroa. Kun laina on maksettu, voi asiakas saada ns. vanhana asiakkaana lainaa 30, 50, 80, 160, 240, 360, tai jopa 480 euroa.


Lainatalon kustannukset ovat pienlainamarkkinoiden keskitasoa. 30 euron lainan kustannukset ovat 16 euroa, laskun suuruus siis 46 euroa. 50 euron lainasta kuluja tulee 24 euroa (lasku 74 euroa), 34 euroa 80 euron vipistä (lasku 114 euroa), 59 euroa 160 euron vipistä (lasku 219 euroa). Palvelun mainostama “edullisin lainatalo” tulee ajankohtaiseksi suuremmissa lainoissa. 240 euron pikavippi kerryttää korkokuluja 35 euroa (lasku 275 euroa), 360 euron vipistä kuluja tulee 37 euroa (lasku 397 euroa) ja suurin mahdollinen 480 euron vippi kerryttää kuluja 39 euroa (lasku 519 euroa).


Laina maksetaan Nordean, Osuuspankkien, Säästöpankkien ja Handelsbankenin tileille välittömästi. Sampopankin tileille maksut kirjautuvat reaaliajassa arkisin klo 7:30 – 19:30 ja muihin pankkeihin rahan siirtyminen kestää noin 1-2 pankkipäivää.


Pienlainaa on mahdollista hakea koska tahansa (24/7). Laina maksetaan takaisin asiakkaan kotiin toimitettavalla laskulla. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä kokonaisuudessaan lainatalolle takaisin. Mikäli lainaa ei makseta eräpäivään mennessä, peritään lainalle korkolain mukaista viivästyskorkoa. Maksuhuomautuksen lähettämisestä veloitetaan 5€/kpl.


Vaihtoehtoisesti laskun voi tilata nyt myös sähköpostiin. Laskun toimittaminen sähköpostiin onnistuu tunnistautumisen yhteydessä märittämällä laskutusosoitteeksi sähköposti.


Lainatalossa on mahdollista siirtää maksupäivämäärää 7 päivällä eteenpäin. Siirto onnistuu kätevästi tekstiviestillä.