Lainasto Oy Kokemuksia (2022)

Lainasto on eräs parhaista lainapaikoista, mitä tulee 18-vuotiaiden lainoihin, ja muillekkin varsinkin sen pikalaina voi olla erittäin varteenotettava vaihtoehto. Lainasto tarjoaa monenlaista lainaa, mutta heidän tarjonnastaan pikavippi on se paras vaihtoehto tällä hetkellä.

Lainasto tarjoaa kuitenkin lainaa aina 5000 euroon asti, 3 eri muodossa, jotka tarkastellaan seuraavaksi tarkemmin lävitse.

Lainasto
  • Lainaa 100 - 400 €
  • Laina-aika 12 kk
  • Ikäraja 18 v
  • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin in siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

Lainaston pikalaina​

Lainaston pikalaina on suunniteltu pienempiin rahatarpeisiin, ja se on mielestäni tällä hetkellä paras tarjolla olevista tuotteista.

Sen käytettävyyttä rajoittaa kuitenkin se, että maksimissaankin tätä lainaa voi saada enintään 400 €, joten suurempiin tarpeisiin joutuu joko kääntymään Lainaston muihin tuotteisiin, tai hakemaan vippiä muualta.

Merkillepantavaaa on tämän "pikalainan" pitkä maksuaika, sillä kaikille Lainaston pikalainoille annetaan aina 12 kuukauden maksuaika. Tämän aikana laina maksetaan takaisin 6 erässä, eli yksi erä kerran 2 kuukaudessa.

Todellinen vuosikorko tälle lainalle on 48,90 %, joka on toisaalta suuri, mutta toisaalta suurempiakin löytyy. Se onko tämä sopiva pienlaina sinulle riippuu erityisesti siitä, arvostatko 12 kuukauden maksuaikaa, vai voisitko maksaa vipin takaisin nopeamminkin.

Jos tarvitset esimerkiksi lyhytaikaista lainaa kuukaudeksi tai kahdeksi, kannattaa se ehkä hakea muualta. Jos taas pidempi maksuaika miellyttää, on tämä eräs parhaista pikavipeistä pitkällä maksuajalla.​

Hae Lainaston Pikalainaa Tästä >>

Lainaston joustoluotto

Joustoluotto on Lainaston toinen lainatuote, jota voi hakea 3000 euroon asti.

Se toimii luottotilin lailla, eli avaat heille oman tililuoton, jolta voit tehdä sitten nostoja omaan tahtiin ja sellaisissa erissä kuin tahdot. Nimensä mukaisesti joustoluotto tarjoaakin enemmän joustavuutta kuin pikalaina, mutta aina tälle ei ole tarvetta.

Lainaston joustoluotot toimivat siten, että sinun on maksettava nostettua lainaa takaisin minimissään 50 euroa, mutta ei enempää kuin 220 euroa kuukaudessa. Minimierä riippuu lainan suuruudesta, ja se on siis maksettava joka kuukausi.

Saat kuitenkin tehdä tätä suurempia maksuja oman tahdin mukaan, ja ilman erillistä ilmoitusta. Tämän takia tämä laina onkin suunnattu tilanteisiin, jossa esimerkiksi omissa kuluissa tai tuloissa on vaihtelua kuukausien välillä. Tällöin kiinteä kuukausierä voi tuottaa joinakin kuina vaikeuksia, mutta ei toisina.

Valitettavasti tämän joustavuuden kääntöpuolena tulee sitten kalleus, sillä tämä laina on Lainaston kallein ja muutenkin melko kallis. Nimelliskorko (60 %) ja nostoproviisio (14%) nostavat tämän lainan todellisen vuosikoron selvästi yli 100 prosenttiin.

Joissakin tilanteissa tämä voi olla sopiva laina, mutta hintansa takia sitä on aika vaikea suositella. Joustoluottoja edullisemmin ja paremmalla joustolla löytyy nimittäin muualtakin.

Hae Lainaston Joustoluottoa Tästä >>

Lainasto kokemuksia

Lainaston kulutusluotto​

Lainaston kulutusluotto taas on suunnattu isompaan rahatarpeeseen, ja se toimii joustoluoton tavoin tililuoton periaatteella. Saat siis tehdä siitäkin nostoja omaan tahtiin.

Erona joustoluottoon on se, että laina pitää maksaa takaisin ennaltasovituissa erissä, jotka ovat siis samat kuukaudesta toiseen.

Tämän vähäisemmän jouston avulla saat kuitenkin lainan edullisemmin, ja todellinen vuosikorko jää yleensä sinne 60 % paikkeille. Tämä voi kuitenkin vaihdella henkilöittäin, jonka takia saatkin oman korkosi selville vasta lainatarjouksesta, jonka voit onneksi tietenkin hylätä jos korko ei sinua miellytä.

Lainaston kulutusluotto on paras kulutusluotto 18-vuotiaille, mutta muilla on mahdollisuuksia saada tätä luottoa edullisemmin muualta.

Hae Lainaston Kulutusluottoa Tästä >>

Yhteenveto Lainaston tarjonnasta​

Yhteenvetona tarjonnasta voimmekin sanoa sen, että Lainaston pikalaina on melko hyvä tuote, jos etsii pientä, simppeliä lainaa jossa on kuitenkin pitkä maksuaika.

Muut tuotteet taas ovat hieman kalliita, ja varsinkin joustoluotto on hieman heikompi tuote. Kulutusluotto on pätevä erityisesti nuorille lainaajille, jotka etsivät suurempaa kulutusluottoa jonka hinnat eivät ole pilvissä.

Yleisesti voidaankin sanoa, että Lainaston edut vaihtelevat iän ja tilanteen mukaan. Jos ikää on vasta vähän, voi tätä firmaa suositella. Muille sen pikalainaa voi suositella, ja kulutusluottoa varauksin, mutta joustoluotto kannattaa hakea muualta.​

Lainasto Oy Kokemuksia

Lainasto kokemuksia on netissä aika paljon, varsinkin kun ottaa huomioon että tämä palvelu on ollut toiminnassa kuitenkin vain 5 vuoden ajan. Tämä kertoo kuitenkin selvää kieltä tämän paikan suosiosta suomalaisten keskuudessa.

Suurimmat miinukset tämä palvelu saa keskimäärin sen joustoluoton kohdalta, ja siis varsinkin sen kustannusten suhteen. Toinen mistä se on saanut miinusta on sen tapa kohdella myöhässä olevia maksuja, joka ei ole sieltä avokätisemmästä ja tukevasta puolesta.

Positiivista se saa palvelun toimivuudesta ja lainan hakemisen helppoudesta. Kaikki pelaa niin kuin on sovittu, kunhan tietää mitä on lainaamassa! Tämän takia varsinkin joustoluoton kanssa pitää olla tarkkana, sillä se voi tulla todella kalliiksi jos sen maksaa hitaasti.​

Tässä muutamia Lainasto kokemuksia mitä netissä on tullut vastaan:​

Mihinköhän tää LAINASTON erien koko perustuu? 400e lainasta tulee ensin 10kpl 40e laskuja, jonnka jälkeen kertasumma 350e ? eli vuoden maksuajalla 750e. MIksi näin älytön jako, joulukuulle siis 350e lasku. Onko kokemuksia tästä?

melko
Suomi24 keskustelu

Itse yritin useammasta puljusta ottaa kulutusluottoa ja lainastolta sain tuon 2000e asti olevan joustolimitin. Seuraavaksi korkein lainatarjous hakemistani paikoista oli 400e laina. Olen ansiosidonnaisella ja nettotulot hieman reilut 1400e/kk. Eli jos joku ansiosidonnaisella oleva tarvitsee lainaa 200-2000e väliltä niin tuolta ainakin saa, muualta ei herunut mistä yritin.

Ansiosepposidonnaine
Suomi24 keskustelu

Jokaisen laskunmaksun yhteydessä lyhenee myös velka, mutta korot ovat kyllä karmeat, takuulla Suomen ennätyskorot. Samoin nostopalkkiot ja "kulut"-Lainasto kannattaa maksaa nopeasti pois.Laskut kyllä tulevat ajallaan ja åuheluihin sekä sähköposteihinkin vastaavat, niin Lainastosta kuin Arvatopsta.

Itse asiassa
Vauva.fi keskustelu

Arvostelu

Lainaston pikavippi on sen ehdottomasti paras tuote, joskin kulutusluotto on myös hyvä nuorille hakijoille, varsinkin jos tarvitsee saada kerralla enemmän rahaa.

Kuitenkin joustoluotto on hieman vaarallinen tuote, ja sen hinnat voivat nousta todella korkeiksi jos ei ole tarkkana. Lisäksi armoa ei tunnuta kovin paljoa antavan myöhästyneiden laskujen osalta, ja apua voi tätä kautta olla vaikea saada.

Lainastoa voikin suositella tietyissä tilanteissa, mutta ei aina. Pikalainan kohdalta pitkällä maksuajalla se on ihan varteentotettava lainapalvelu, mutta muut tuotteet, niiden kanssa ole tarkkana.

Lainasto saa meiltä 3,5 tähteä viidestä, mutta tähtien määrään vaikuttaisi paljon hakijan tilanne ja tarve. Pikalaina saa 4,5, kulutusluotto 4 ja joustoluotto ehkä noin 2 tähteä.​

Hae Lainaston Lainoja Tästä >>