Lainaa Puhelinlaskuun Netistä (2018)

Tarvitsisitko pientä lainaa puhelinlaskuun, mutta et oikein tiedä mistä sitä saisi edullisesti ja nopeasti?

Ei hätää, sillä tähän olemme listanneet parhaita lainoja puhelinlaskun maksuun, joita voit hakea jo vartissa ja jotka eivät käy kukkarolle.​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

1

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FETOUKO saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Pikavippi puhelinlaskuun?

Puhelinlasku voi joskus yllättää, osittain tulleen huonoon aikaan tai joissakin tapauksissa ollen isompi kuin oltiin luultu. Nykyään tuo jälkimmäinen on kuitenkin harvinaisempi ongelma, kiitos suosiotaan kasvattaneiden rajattomien liittymien. Joskus voi kuitenkin tulla isompiakin kuluja varsinkin ulkomailla olon jälkeen, jolloin olisi näppärä saada pieni laina puhelinlaskun maksua varten.

Tämmöisiä pieniä lainoja on onneksi erittäin helppo hakea tänäpäivänä verkon kautta, ja hakemuksen pystyy täyttämään niin Maija kuin Mattikin jo helposti vartissa. Joistain paikoista saat tämän jälkeen lainapäätöksen heti, ja rahatkin voivat olla tililläsi jo vartissa.​

Tämän takia nettilainat ovatkin niin kätevä apu juuri tilanteisiin, jossa tarvitaan pientä vippiä nopeasti ja ehkä jopa hieman yllättäen.

lainaa puhelinlaskuun

Näissä pikkuisissa vipeissä on myös se hyvä puoli, että niiden hinta ei nouse kovin korkeaksi. Koska maksuajat ovat aika lyhyet, ja lainasummat pienet, niin ei kustannuksia tai korkokuluja näissä lainoissa ehdi yleensä pahemmin muodostua. Varsinkin jos otat lainasi jostakin listaamistamme edullisista lainapaikoista, jotka soveltuvat juuri tälläiseen tarpeeseen erityisen hyvin.​

Tämän takia on myös aika turvallista ottaa tälläinen pieni pikavippi, eikä sen takaisinmaksusta pitäisi tulla ongelmia tai haasteita kunhan siihen nyt edes jonkin verran varautuu.

Maksuajat näissä lainoissa ovat usein 1 - 12 kuukauden väliltä, riippuen hieman tarpeestasi. Kuukausierät jäävät usein siis hyvin alhaisiksi, ja takaisinmaksu käy usein melko vaivattomasti.

Mikäli siis tarvitset pientä lainaa puhelinlaskun maksua varten, ei sitä kannata turhaan epäröidä vaan napata nopea vippi jostakin listamme paikoista.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments