Lainaa Puhelinlaskuun Netistä (2021)

Tarvitsisitko pientä lainaa puhelinlaskuun, mutta et oikein tiedä mistä sitä saisi edullisesti ja nopeasti?

Ei hätää, sillä tähän olemme listanneet parhaita lainoja puhelinlaskun maksuun, joita voit hakea jo vartissa ja jotka eivät käy kukkarolle.​

Ferratum kokemuksia
  • Luottotili 2000€
  • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
  • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Limiittiluotto
  • Lainaa 10 - 2000€
  • Laina-aika 3 - 24 kk
  • Ikäraja 18v
  • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Pikavippi puhelinlaskuun?

Puhelinlasku voi joskus yllättää, osittain tulleen huonoon aikaan tai joissakin tapauksissa ollen isompi kuin oltiin luultu. Nykyään tuo jälkimmäinen on kuitenkin harvinaisempi ongelma, kiitos suosiotaan kasvattaneiden rajattomien liittymien. Joskus voi kuitenkin tulla isompiakin kuluja varsinkin ulkomailla olon jälkeen, jolloin olisi näppärä saada pieni laina puhelinlaskun maksua varten.

Tämmöisiä pieniä lainoja on onneksi erittäin helppo hakea tänäpäivänä verkon kautta, ja hakemuksen pystyy täyttämään niin Maija kuin Mattikin jo helposti vartissa. Joistain paikoista saat tämän jälkeen lainapäätöksen heti, ja rahatkin voivat olla tililläsi jo vartissa.​

Tämän takia nettilainat ovatkin niin kätevä apu juuri tilanteisiin, jossa tarvitaan pientä vippiä nopeasti ja ehkä jopa hieman yllättäen.

lainaa puhelinlaskuun

Näissä pikkuisissa vipeissä on myös se hyvä puoli, että niiden hinta ei nouse kovin korkeaksi. Koska maksuajat ovat aika lyhyet, ja lainasummat pienet, niin ei kustannuksia tai korkokuluja näissä lainoissa ehdi yleensä pahemmin muodostua. Varsinkin jos otat lainasi jostakin listaamistamme edullisista lainapaikoista, jotka soveltuvat juuri tälläiseen tarpeeseen erityisen hyvin.​

Tämän takia on myös aika turvallista ottaa tälläinen pieni pikavippi, eikä sen takaisinmaksusta pitäisi tulla ongelmia tai haasteita kunhan siihen nyt edes jonkin verran varautuu.

Maksuajat näissä lainoissa ovat usein 1 - 12 kuukauden väliltä, riippuen hieman tarpeestasi. Kuukausierät jäävät usein siis hyvin alhaisiksi, ja takaisinmaksu käy usein melko vaivattomasti.

Mikäli siis tarvitset pientä lainaa puhelinlaskun maksua varten, ei sitä kannata turhaan epäröidä vaan napata nopea vippi jostakin listamme paikoista.

  • Updated tammikuu 31, 2020
  • Lainaa