Lainaa Pienellä Kuukausierällä & Pitkällä Maksuajalla (2022)

Usein on paljon kätevämpi ja vähemmän stressaavaa hankkia lainaa jossa kuukausierät ovat hyvinkin pieniä. Se mikä sitten on pieni kuukausierä riippuu tietenkin myös lainan suuruudesta, mutta etsit sitten pientä tai suurempaa lainaa, tässä parhaat lainapaikat kun haluat saada sitä pienellä kuukausierällä vuonna 2021.

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Kuinka saada lainaa pienellä kuukausierällä?

Lainan kuukausierän suuruuteen voidaan sanoa yleisesti vaikuttavan eniten seuraavat ehdot:

 1. Lainan suuruus
 2. Kuinka pitkä sen maksuaika on​
 3. Kuinka kallis laina on kyseessä

Mitä pienempi laina, pidempi maksuaika ja edullisempi korko, sitä todennäköisemmin lainassa on myös pieni kuukausierä.

Jos haluat oikein todella pieniä eriä, niin useimmissa paikoissa on jonkinasteinen rajoitus, jota pienempiä nämä erät eivät voi olla. Joissakin paikoissa se on 20 euroa kuussa, joissakin jopa 100 euroa kuussa. Ja joissakin lainamestoissa rajoitusta ei ole.

Usein lainojen suuruudella ja lainan maksuajalla on selvä yhteys. Mitä pienemmän lainan otat, sitä lyhyempiä lainaehtoja sille yleensä tarjotaan. Poikkeuksena on muutamat paikat, jotka jo yläpuolelle listasimme. Niistä voit saada hyvinkin pieniä lainoja jopa vuoden maksuajalla, jolloin kuukausierät jäävät todellakin pieniksi.

Lainaa Pienellä Kuukausierällä & Pitkällä Maksuajalla

Huomioi kuitenkin että osassa näistä paikoista veloitetaan laina takaisin ei-tasaisin väliajoin. Esimerkiksi Lainaston lainoissa maksat ensin 5 pientä kuu​kausierää 2 kuukauden välein, mutta viimeinen erä on sitten suurempi. Tämä on hyvä huomata kun alkaa varautua lainan takaisinmaksuun.

Isommissa lainoissa on usein helpompi saada pidempi maksuaika, mutta toisaalta koska lainan suuruus on isompi, voi sen kuukausieriä olla sitten tältä osin vaikeampi saada laskettua.

Mutta toisaalta listaamistamme paikoista voit hakea jopa 15 vuoden maksuajan vähääkään suurempiin lainoihin, joten kyllä näitäkin lainoja on tarjolla myös hyvin pienilläkin kuukausierillä. Kunhan siis tietää mistä hakea :)​

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä tarkempi kannattaa olla myös sen kustannusten kanssa, sillä nämä nostavat helposti myös kuukausierää jo melko nopeasti.

Tämän takia lainojen kilpailutus tähän luotojen palvelujen kautta (joita olemme myös listanneet) on monesti paras vaihtoehto näissä tilanteissa. Näin voit samalla hakea lainaa niillä ehdoilla kuin haluat, ja valita tarjouksista sitten se paras.

Toivomme että tästä artikkelista on ollu sinulle apua. Jätä kommentti alapuolelle jos sinulle jäi jotain kysymyksiä, ja yritämme vastata siihen mahdollisimman nopeasti!

Voit myös lukea sivustomme muita artikkeleja, ja katsoa jos niistä löytyisi sopivia vinkkejä.​

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa