Lainaa Pienellä Kuukausierällä & Pitkällä Maksuajalla (2021)

Usein on paljon kätevämpi ja vähemmän stressaavaa hankkia lainaa jossa kuukausierät ovat hyvinkin pieniä. Se mikä sitten on pieni kuukausierä riippuu tietenkin myös lainan suuruudesta, mutta etsit sitten pientä tai suurempaa lainaa, tässä parhaat lainapaikat kun haluat saada sitä pienellä kuukausierällä vuonna 2019.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

5

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Kuinka saada lainaa pienellä kuukausierällä?

Lainan kuukausierän suuruuteen voidaan sanoa yleisesti vaikuttavan eniten seuraavat ehdot:

 1. Lainan suuruus
 2. Kuinka pitkä sen maksuaika on​
 3. Kuinka kallis laina on kyseessä

Mitä pienempi laina, pidempi maksuaika ja edullisempi korko, sitä todennäköisemmin lainassa on myös pieni kuukausierä.

Jos haluat oikein todella pieniä eriä, niin useimmissa paikoissa on jonkinasteinen rajoitus, jota pienempiä nämä erät eivät voi olla. Joissakin paikoissa se on 20 euroa kuussa, joissakin jopa 100 euroa kuussa. Ja joissakin lainamestoissa rajoitusta ei ole.

Usein lainojen suuruudella ja lainan maksuajalla on selvä yhteys. Mitä pienemmän lainan otat, sitä lyhyempiä lainaehtoja sille yleensä tarjotaan. Poikkeuksena on muutamat paikat, jotka jo yläpuolelle listasimme. Niistä voit saada hyvinkin pieniä lainoja jopa vuoden maksuajalla, jolloin kuukausierät jäävät todellakin pieniksi.

Lainaa Pienellä Kuukausierällä & Pitkällä Maksuajalla

Huomioi kuitenkin että osassa näistä paikoista veloitetaan laina takaisin ei-tasaisin väliajoin. Esimerkiksi Lainaston lainoissa maksat ensin 5 pientä kuu​kausierää 2 kuukauden välein, mutta viimeinen erä on sitten suurempi. Tämä on hyvä huomata kun alkaa varautua lainan takaisinmaksuun.

Isommissa lainoissa on usein helpompi saada pidempi maksuaika, mutta toisaalta koska lainan suuruus on isompi, voi sen kuukausieriä olla sitten tältä osin vaikeampi saada laskettua.

Mutta toisaalta listaamistamme paikoista voit hakea jopa 15 vuoden maksuajan vähääkään suurempiin lainoihin, joten kyllä näitäkin lainoja on tarjolla myös hyvin pienilläkin kuukausierillä. Kunhan siis tietää mistä hakea :)​

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä tarkempi kannattaa olla myös sen kustannusten kanssa, sillä nämä nostavat helposti myös kuukausierää jo melko nopeasti.

Tämän takia lainojen kilpailutus tähän luotojen palvelujen kautta (joita olemme myös listanneet) on monesti paras vaihtoehto näissä tilanteissa. Näin voit samalla hakea lainaa niillä ehdoilla kuin haluat, ja valita tarjouksista sitten se paras.

Toivomme että tästä artikkelista on ollu sinulle apua. Jätä kommentti alapuolelle jos sinulle jäi jotain kysymyksiä, ja yritämme vastata siihen mahdollisimman nopeasti!

Voit myös lukea sivustomme muita artikkeleja, ja katsoa jos niistä löytyisi sopivia vinkkejä.​

 • Updated toukokuu 14, 2019
 • Lainaa