Lainaa Nopeasti Netistä (2019)

Kiinnostaako hakea lainaa netistä, jonka saisi haettua nopeasti, ja vielä ehkäpä omalle tilillekkin todella nopeasti? Jos kyllä, katso nämä seuraavat tämän hetken parhaat lainamestat juuri tähän tarkoitukseen.

EksraluottoVippi
 • Lainaa 10 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Tarjous: Korko 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

suomilimiitti
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Lue lisää ja hae tästä


Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Limiittiluotto
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Laina-aika 3 - 24 kk
 • Ikäraja 18v
 • Kätevä ja edullinen 

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitin kautta on mahdollista saada edullinen joustoluotto, jota voi nostaa tilille 24/7 ja jonka lainapäätöksen saat kuulla heti.

Lisäksi saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja uutena asiakkaana käyttämällä koodia KEVAT2019. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lainan minimilyhennys 50 - 150 €, riippuen lainan suuruudesta ja sopimuksesta.​

Lainaa netistä – mistä kannattaa ottaa lainaa?

Harkitsetko lainaa netistä ? Pikalaina voi vastuullisesti käytettynä pelastaa pahasta pulasta. Jos rahat ovat loppu, vuokrat maksamatta, laskut ovat erääntyneet ja pahimmillaan ruoka lopussa, voi olla että pikalaina on ainoa mahdollisuus välttyä lisäharmeilta. Täytyy korostaa että on loppujen lopuksi lainanottajan vastuulla maksaa pikalainansa ajoissa takaisin ettei maksuvaikeuksia tai velkakierrettä pääse syntymään.

Netti on siitä kummallinen paikka että sieltä löytyy sivustoja jotka toimivat epäeettisesti tai kyseenalaisesti. Pikalainan kohdalla internet ei tee poikkeusta ja lainasivustojen joukosta löytyy arveluttavia lainantarjoajia. Luotettavimmat lainantarjoajat ovat yleensä kohtalaisen suuria lainayrityksiä joiden asiakastyytyväisyys on todistettavasti korkea.

Jos aiot ottaa lainaa netistä, vertaile lainoja sekä lainaa myöntäviä sivustoja tai hae pikalainaa alla esitellyistä lainapalveluista jotka ovat todistettu luotettaviksi toimijoiksi:

Vivus.fi.

Tämä on hyvä vaihtoehto jos haet ensimmäistä lainaa koska saat ensimmäisen lainan ilman kustannuksia. Sinun ei tarvitse siis maksaa ensimmäisen lainan korkoa ollenkaan vaan maksat takaisin ainoastaan lainaamasi summan.

Mene tästä Vivus.fi lainahakemukseen…

Fiksulaina.

Fiksulainalta voit hakea 400:n euroon asti pikalainaa netistä etkä tarvitse takaajaa etkä vakuuksia.

Hae tästä lainaa netistä fiksulainasta…

Ok money – lainaa netistä erittäin luotettavasti

Melkein 200 tuhatta asiakasta kertoo että Ok money on erittäin luotettava lainantarjoaja. Saat ok moneyn kautta suurimman ensilainan – (enimmillään 1000 euroa.)

Hae tästä lainaa Ok money -lainapalvelusta…

Pikalainat netistä tai tekstiviestillä – kumpi on parempi?

Lainaa netistä voit hakea tekstiviestin avulla tai netissä lainantarjoajan sivustolla tehtävällä hakemuksella. Jos haluat säästää kustannuksissa, kannattaa käydä täyttämässä laina-anomus koska hakemuksen täyttäminen ei yleensä maksa mitään. Tekstarista lainapalvelut taas veloittavat jopa useita euroja. Internethakemuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta ja voit samalla lukea läpi lainaehdot ja muut yksityiskohdat ennenkuin otat lainaa. HUOM. tarvitset yleensä pankkitunnuksesi lainahakemusta varten.

Lainaa netistä – harkitse ennenkuin otat

lainaa-nopeasti-netistä

Ennen kuin otat lainaa netistä, kannattaa tarkasti miettiä onko pikalainat netistä se ensimmäinen ja oikea vaihtoehto. Jos lainaa tarvitsee vain vähäisen summan, kannattaa ensin tiedustella ystäviltä, vanhemmilta tai muilta sukulaisilta olisiko mahdollista lainata rahaa menoihisi. On aina edullisempaa ottaa lainaa ystäviltä ym. kuin ottaa lainaa netistä.

Pikalainat ovat melko kalliskorkoisia lainoja (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) ja sinun tulisikin olla täysin varma ennen kuin täytät laina-hakemuksen tai otat lainaa tekstiviestillä.

Tärkeintä ennenkuin otat pikalainaa on muistaa että pikavipit ja lainat ovat väliaikaisia ratkaisuita ja niitä ei koskaan tule ottaa turhan takia. Ota lainaa netistä ainoastaan jos mistään muualta et saa lainaa. Jos otat pikalainan, niin huolehdi sen takaisinmaksusta heti kun seuraava palkka tulee tilillesi. Jos olet joutunut velkakierteeseen tai uhkana on että velkaannut pikalainojen takia, ota yhteys välittömästi paikkakuntasi velkaneuvontaan jotta tilanteesi ei pahene entisestään.

Jos otat lainaa vakavan harkinnan jälkeen ja kykenet maksamaan lainasi takaisin eräpäivään mennessä, voi pikalainat netistä olla hyvä vaihtoehto akuuttiin rahapulaan. Monesti pikalainaa syytetään turhaan velkakierteeseen joutumisesta. Jos ihminen ei kykene hoitamaan talousasioitaan, hän velkaantuu vaikka ei koskaan ottaisi pikalainaa.

15% pikalainaa ottavista maksaa vipeillä vanhoja pikalainoja!

Eräs mielenkiintoinen artikkeli paljastaa että 15% pikavippaajista maksaa entisiä pikalainoja ottamalla uutta pikalainaa. Ruotsalaisen instantorin järjestelmällä, joka on ollut käytössä jo 4kk, analysoidaan pikalainanottajan luottoluokitus ja se lähetetään pikalainaa tarjoavalle yritykselle jotta yritys voi päättää myöntääkö lainaa vai ei. Järjestelmän avulla voidaan karsia pois henkilöt joilla ei ole tuloja tai jotka eivät maksa lainojaan pois ajallaan. Tämän järjestelmän ansiosta on mahdollisuus vähentää luottohäiriömerkintöjä sekä parantaa pikalainapalveluiden mainetta.

Kannattaa myös muistaa että et lain mukaan saa rahaa tilillesi 23.00 jälkeen. Tämä on erittäin hyvä asia jolla voidaan karsia turhat esim. alkoholin vaikutuksen alaisena tehdyt lainahakemukset pois.

Tärkein asia pikalainaa netistä otettaessa on sinun oma vastuullisuutesi. Ihmiset jotka hoitavat vastuullisesti raha-asiansa voivat melko huoletta ottaa lainaa netistä jos mitään muita vaihtoehtoja tilapäiseen raha-ahdinkoon ei löydy.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua jos pikalainat netistä kiinnostavat!

 • Updated toukokuu 14, 2019
 • Lainaa