Lainaa Nopeasti Netistä (2019)

Kiinnostaako hakea lainaa netistä, jonka saisi haettua nopeasti, ja vielä ehkäpä omalle tilillekkin todella nopeasti? Jos kyllä, katso nämä seuraavat tämän hetken parhaat lainamestat juuri tähän tarkoitukseen.

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla FETOUKO saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Kohtuuhintaisia vippejä helposti ja nopeasti kaikille täysi-ikäisille

Lue lisää ja hae tästä


Creditstarin kautta voit avata oman virtuaalisen luottotilisi, jolta voit tehdä nostoja jatkossa siten kuin haluat.

Tilin avaaminen on helppoa, eikä itse avaus maksa sinulle mitään. Vasta kun alat tehdä nostoja, maksat kohtuullista korkoa tästä nostamastasi summasta.

Erinomainen valinta erityisesti nuoremmille lainaajille, jotka etsivät joustavaa lainaa!​

Ege
 • Lainaa 100 - 2800€
 • Laina-aika 1 - 12 kk
 • Ikäraja 20 v
 • Todella selkeästi ja kohtuullisesti hinnoitellut vipit moneen hätään ja nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

3

Ege:n kautta voit hakea nopeasti lainaa aina 2800 euroon saakka, ja saada ne tilillesi jo 30 minuutin sisällä (joskus nopeamminkin).

Hinnaltaankin nämä vipit ovat sieltä edullisemmasta päästä. Esimerkiksi 500 € laina 6 kk maksuajalla maksaisi vain 62,81 euroa !​

Hyvä valinta kun tarvitset nopeaa ja melko edullista lainaa heti!​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Lainaa netistä – mistä kannattaa ottaa lainaa?

Harkitsetko lainaa netistä ? Pikalaina voi vastuullisesti käytettynä pelastaa pahasta pulasta. Jos rahat ovat loppu, vuokrat maksamatta, laskut ovat erääntyneet ja pahimmillaan ruoka lopussa, voi olla että pikalaina on ainoa mahdollisuus välttyä lisäharmeilta. Täytyy korostaa että on loppujen lopuksi lainanottajan vastuulla maksaa pikalainansa ajoissa takaisin ettei maksuvaikeuksia tai velkakierrettä pääse syntymään.

Netti on siitä kummallinen paikka että sieltä löytyy sivustoja jotka toimivat epäeettisesti tai kyseenalaisesti. Pikalainan kohdalla internet ei tee poikkeusta ja lainasivustojen joukosta löytyy arveluttavia lainantarjoajia. Luotettavimmat lainantarjoajat ovat yleensä kohtalaisen suuria lainayrityksiä joiden asiakastyytyväisyys on todistettavasti korkea.

Jos aiot ottaa lainaa netistä, vertaile lainoja sekä lainaa myöntäviä sivustoja tai hae pikalainaa alla esitellyistä lainapalveluista jotka ovat todistettu luotettaviksi toimijoiksi:

Vivus.fi.

Tämä on hyvä vaihtoehto jos haet ensimmäistä lainaa koska saat ensimmäisen lainan ilman kustannuksia. Sinun ei tarvitse siis maksaa ensimmäisen lainan korkoa ollenkaan vaan maksat takaisin ainoastaan lainaamasi summan.

Mene tästä Vivus.fi lainahakemukseen…

Fiksulaina.

Fiksulainalta voit hakea 400:n euroon asti pikalainaa netistä etkä tarvitse takaajaa etkä vakuuksia.

Hae tästä lainaa netistä fiksulainasta…

Ok money – lainaa netistä erittäin luotettavasti

Melkein 200 tuhatta asiakasta kertoo että Ok money on erittäin luotettava lainantarjoaja. Saat ok moneyn kautta suurimman ensilainan – (enimmillään 1000 euroa.)

Hae tästä lainaa Ok money -lainapalvelusta…

Pikalainat netistä tai tekstiviestillä – kumpi on parempi?

Lainaa netistä voit hakea tekstiviestin avulla tai netissä lainantarjoajan sivustolla tehtävällä hakemuksella. Jos haluat säästää kustannuksissa, kannattaa käydä täyttämässä laina-anomus koska hakemuksen täyttäminen ei yleensä maksa mitään. Tekstarista lainapalvelut taas veloittavat jopa useita euroja. Internethakemuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta ja voit samalla lukea läpi lainaehdot ja muut yksityiskohdat ennenkuin otat lainaa. HUOM. tarvitset yleensä pankkitunnuksesi lainahakemusta varten.

Lainaa netistä – harkitse ennenkuin otat

lainaa-nopeasti-netistä

Ennen kuin otat lainaa netistä, kannattaa tarkasti miettiä onko pikalainat netistä se ensimmäinen ja oikea vaihtoehto. Jos lainaa tarvitsee vain vähäisen summan, kannattaa ensin tiedustella ystäviltä, vanhemmilta tai muilta sukulaisilta olisiko mahdollista lainata rahaa menoihisi. On aina edullisempaa ottaa lainaa ystäviltä ym. kuin ottaa lainaa netistä.

Pikalainat ovat melko kalliskorkoisia lainoja (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) ja sinun tulisikin olla täysin varma ennen kuin täytät laina-hakemuksen tai otat lainaa tekstiviestillä.

Tärkeintä ennenkuin otat pikalainaa on muistaa että pikavipit ja lainat ovat väliaikaisia ratkaisuita ja niitä ei koskaan tule ottaa turhan takia. Ota lainaa netistä ainoastaan jos mistään muualta et saa lainaa. Jos otat pikalainan, niin huolehdi sen takaisinmaksusta heti kun seuraava palkka tulee tilillesi. Jos olet joutunut velkakierteeseen tai uhkana on että velkaannut pikalainojen takia, ota yhteys välittömästi paikkakuntasi velkaneuvontaan jotta tilanteesi ei pahene entisestään.

Jos otat lainaa vakavan harkinnan jälkeen ja kykenet maksamaan lainasi takaisin eräpäivään mennessä, voi pikalainat netistä olla hyvä vaihtoehto akuuttiin rahapulaan. Monesti pikalainaa syytetään turhaan velkakierteeseen joutumisesta. Jos ihminen ei kykene hoitamaan talousasioitaan, hän velkaantuu vaikka ei koskaan ottaisi pikalainaa.

15% pikalainaa ottavista maksaa vipeillä vanhoja pikalainoja!

Eräs mielenkiintoinen artikkeli paljastaa että 15% pikavippaajista maksaa entisiä pikalainoja ottamalla uutta pikalainaa. Ruotsalaisen instantorin järjestelmällä, joka on ollut käytössä jo 4kk, analysoidaan pikalainanottajan luottoluokitus ja se lähetetään pikalainaa tarjoavalle yritykselle jotta yritys voi päättää myöntääkö lainaa vai ei. Järjestelmän avulla voidaan karsia pois henkilöt joilla ei ole tuloja tai jotka eivät maksa lainojaan pois ajallaan. Tämän järjestelmän ansiosta on mahdollisuus vähentää luottohäiriömerkintöjä sekä parantaa pikalainapalveluiden mainetta.

Kannattaa myös muistaa että et lain mukaan saa rahaa tilillesi 23.00 jälkeen. Tämä on erittäin hyvä asia jolla voidaan karsia turhat esim. alkoholin vaikutuksen alaisena tehdyt lainahakemukset pois.

Tärkein asia pikalainaa netistä otettaessa on sinun oma vastuullisuutesi. Ihmiset jotka hoitavat vastuullisesti raha-asiansa voivat melko huoletta ottaa lainaa netistä jos mitään muita vaihtoehtoja tilapäiseen raha-ahdinkoon ei löydy.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua jos pikalainat netistä kiinnostavat!

 • Updated toukokuu 5, 2018
 • Lainaa