Lainaa Nopeasti Netistä (2022)

Kiinnostaako hakea lainaa netistä, jonka saisi haettua nopeasti, ja vielä ehkäpä omalle tilillekkin todella nopeasti? Jos kyllä, katso nämä seuraavat tämän hetken parhaat lainamestat juuri tähän tarkoitukseen.

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Lainaa netistä – mistä kannattaa ottaa lainaa?

Harkitsetko lainaa netistä ? Pikalaina voi vastuullisesti käytettynä pelastaa pahasta pulasta. Jos rahat ovat loppu, vuokrat maksamatta, laskut ovat erääntyneet ja pahimmillaan ruoka lopussa, voi olla että pikalaina on ainoa mahdollisuus välttyä lisäharmeilta. Täytyy korostaa että on loppujen lopuksi lainanottajan vastuulla maksaa pikalainansa ajoissa takaisin ettei maksuvaikeuksia tai velkakierrettä pääse syntymään.

Netti on siitä kummallinen paikka että sieltä löytyy sivustoja jotka toimivat epäeettisesti tai kyseenalaisesti. Pikalainan kohdalla internet ei tee poikkeusta ja lainasivustojen joukosta löytyy arveluttavia lainantarjoajia. Luotettavimmat lainantarjoajat ovat yleensä kohtalaisen suuria lainayrityksiä joiden asiakastyytyväisyys on todistettavasti korkea.

Jos aiot ottaa lainaa netistä, vertaile lainoja sekä lainaa myöntäviä sivustoja tai hae pikalainaa alla esitellyistä lainapalveluista jotka ovat todistettu luotettaviksi toimijoiksi:

Vivus.fi.

Tämä on hyvä vaihtoehto jos haet ensimmäistä lainaa koska saat ensimmäisen lainan ilman kustannuksia. Sinun ei tarvitse siis maksaa ensimmäisen lainan korkoa ollenkaan vaan maksat takaisin ainoastaan lainaamasi summan.

Mene tästä Vivus.fi lainahakemukseen…

Fiksulaina.

Fiksulainalta voit hakea 400:n euroon asti pikalainaa netistä etkä tarvitse takaajaa etkä vakuuksia.

Hae tästä lainaa netistä fiksulainasta…

Ok money – lainaa netistä erittäin luotettavasti

Melkein 200 tuhatta asiakasta kertoo että Ok money on erittäin luotettava lainantarjoaja. Saat ok moneyn kautta suurimman ensilainan – (enimmillään 1000 euroa.)

Hae tästä lainaa Ok money -lainapalvelusta…

Pikalainat netistä tai tekstiviestillä – kumpi on parempi?

Lainaa netistä voit hakea tekstiviestin avulla tai netissä lainantarjoajan sivustolla tehtävällä hakemuksella. Jos haluat säästää kustannuksissa, kannattaa käydä täyttämässä laina-anomus koska hakemuksen täyttäminen ei yleensä maksa mitään. Tekstarista lainapalvelut taas veloittavat jopa useita euroja. Internethakemuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta ja voit samalla lukea läpi lainaehdot ja muut yksityiskohdat ennenkuin otat lainaa. HUOM. tarvitset yleensä pankkitunnuksesi lainahakemusta varten.

Lainaa netistä – harkitse ennenkuin otat

lainaa-nopeasti-netistä

Ennen kuin otat lainaa netistä, kannattaa tarkasti miettiä onko pikalainat netistä se ensimmäinen ja oikea vaihtoehto. Jos lainaa tarvitsee vain vähäisen summan, kannattaa ensin tiedustella ystäviltä, vanhemmilta tai muilta sukulaisilta olisiko mahdollista lainata rahaa menoihisi. On aina edullisempaa ottaa lainaa ystäviltä ym. kuin ottaa lainaa netistä.

Pikalainat ovat melko kalliskorkoisia lainoja (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) ja sinun tulisikin olla täysin varma ennen kuin täytät laina-hakemuksen tai otat lainaa tekstiviestillä.

Tärkeintä ennenkuin otat pikalainaa on muistaa että pikavipit ja lainat ovat väliaikaisia ratkaisuita ja niitä ei koskaan tule ottaa turhan takia. Ota lainaa netistä ainoastaan jos mistään muualta et saa lainaa. Jos otat pikalainan, niin huolehdi sen takaisinmaksusta heti kun seuraava palkka tulee tilillesi. Jos olet joutunut velkakierteeseen tai uhkana on että velkaannut pikalainojen takia, ota yhteys välittömästi paikkakuntasi velkaneuvontaan jotta tilanteesi ei pahene entisestään.

Jos otat lainaa vakavan harkinnan jälkeen ja kykenet maksamaan lainasi takaisin eräpäivään mennessä, voi pikalainat netistä olla hyvä vaihtoehto akuuttiin rahapulaan. Monesti pikalainaa syytetään turhaan velkakierteeseen joutumisesta. Jos ihminen ei kykene hoitamaan talousasioitaan, hän velkaantuu vaikka ei koskaan ottaisi pikalainaa.

15% pikalainaa ottavista maksaa vipeillä vanhoja pikalainoja!

Eräs mielenkiintoinen artikkeli paljastaa että 15% pikavippaajista maksaa entisiä pikalainoja ottamalla uutta pikalainaa. Ruotsalaisen instantorin järjestelmällä, joka on ollut käytössä jo 4kk, analysoidaan pikalainanottajan luottoluokitus ja se lähetetään pikalainaa tarjoavalle yritykselle jotta yritys voi päättää myöntääkö lainaa vai ei. Järjestelmän avulla voidaan karsia pois henkilöt joilla ei ole tuloja tai jotka eivät maksa lainojaan pois ajallaan. Tämän järjestelmän ansiosta on mahdollisuus vähentää luottohäiriömerkintöjä sekä parantaa pikalainapalveluiden mainetta.

Kannattaa myös muistaa että et lain mukaan saa rahaa tilillesi 23.00 jälkeen. Tämä on erittäin hyvä asia jolla voidaan karsia turhat esim. alkoholin vaikutuksen alaisena tehdyt lainahakemukset pois.

Tärkein asia pikalainaa netistä otettaessa on sinun oma vastuullisuutesi. Ihmiset jotka hoitavat vastuullisesti raha-asiansa voivat melko huoletta ottaa lainaa netistä jos mitään muita vaihtoehtoja tilapäiseen raha-ahdinkoon ei löydy.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua jos pikalainat netistä kiinnostavat!

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa