Lainaa Netistä Heti Tilille (2019)

Jos sinulle on tullut yllättävä pula rahasta ja tarvitset heti lainaa tilille, on apu lähellä. Tällä sivustolla kerromme parhaimmat paikat joista voit saada melkein välittömästi tilillesi rahaa. Monet netissä olevat lainapalvelut myöntävät pikalainaa ilman takaajia. Hakeminen tapahtuu kätevästi nettihakemuksella ja rahat siirtyvät nopeasti tilillesi.

Parhaat Nettilainat 2018, jotka voit saada heti tilille

Lainapalvelu

Lainasummat

Maksuaikaa

Ikäraja

Hae Laina

suomilimiitti

10 - 2000 €

1 - 30 kk

21 v

LainaNappi
rahalaitos

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappi
lendologo

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappi
cashbuddy

1000 - 3000 €

12 - 60 kk

20 v

LainaNappi
lainasto logo

100 - 5000 € 

12 - 36 kk

18 v

LainaNappi
ekstraluotto

10 - 2100 €

1 - 36 kk

21 v

LainaNappi
Bank-Norwegian

1000 - 50000 €

1 - 15 v

23 v

LainaNappi

Lainaa heti tilille – hae täältä

Tässä muutama erittäin hyvä paikka josta voit käydä hakemassa lainaa heti tilille:

Vivus . fi – Ensimmäinen lainasi ilman korkoja!

Vivus tarjoaa sinulle helpotusta rahapulaasi tarjoamalla ensimmäisen lainan ilman korkoa tai kuluja. Käytännössä siis maksat takaisin vain sen minkä lainaat. Jos tarvitset heti lainaa tilille edullisesti, kokeile Vivus -lainaa!

Hae laina Vivus.fi:n kautta täältä…

Ferratum.fi – Erittäin luotettava – ei piilokuluja

Ferratumin kautta saat pikalainaa jopa 1000 euroa. Ferratum on erittäin luotettava pikalainantarjoaja jonka kautta on myönnetty jo yli 1,5 miljoonaa lainaa. Ferratum ei sisällytä piilokuluja lainoihinsa.

Hae tästä jopa 1000 euron pikalaina ferratum.fi kautta…

Everyday – pikalaina joustavasti!

Everyday.fi on kuin luottokortti kännykässäsi. Voit hakea lainaa joustavalla maksuajalla joko puhelimella tai nettihakemuksella. Täältä voit nostaa lainaa ilman vakuuksia vaikka päivittäin.

Klikkaa tästä ja hae lainaa Everyday.fi -sivustolta…

Nopsalaina.fi

Nopsalainalta saat lainaa suurempiinkin tarpeisiin pitkillä maksuajoilla. Lainasummat 500 – 6000 euroa. Parhaillaan saat lainaasi maksuaikaa hulppeat 60kk.

Klikkaa tästä hakeaksesi lainaa Nopsalainan kautta…

Reissuluotto.fi – lainaa nopeasti puhelimella tai netistä

Reissuluotto tarjoaa pikalainaa 60 e – 1500 ja voit hakea lainaa puhelimella tai netin kautta.

Täältä voit hakea pikalainan Reissuluotosta…

Lainaa netistä heti tilille – muista vastuusi

lainaa heti tilille

Pikalainat ovat helppo tapa kuitata tilapäinen rahapula mutta kannattaa aina muistaa että lainat ovat maksettava ajallaan takaisin. Älä koskaan ota pikalainaa maksaaksesi aiemmat pikalainasi koska saatat joutua velkakierteeseen ja tilanteeseen josta on monesti hankala selvitä kunnialla ja ilman maksuhäiriömerkintää.

Älä myöskään ota lainaa sen takia että sinun täytyy päästä juhlimaan tai törsäämään muuten vaan. Pikalainaa otettaessa tulee aina miettiä mihin tarkoitukseen rahat menevät. Pikalainat ovat aiheellisia vain silloin kun mitään muuta vaihtoehtoa ei ole ja tarvitset heti lainaa tilille. Jos tiedät että et pysty hoitamaan lainaasi takaisin ajallaan, ei pikavippiä kannata hakea! Kysy lainaa aina ensin vaikkapa sukulaisten kautta tai ystäviltä.

Velkakierteeseen joutuminen on aina sekä henkisesti että fyysisesti raskasta joten ennenkuin otat pikavipin, mieti tarkkaan. Jos kuitenkin päädyt ottamaan pikalainaa, muista oma vastuusi ja maksa lainasi takaisin määräaikaan mennessä. Pikalaina voi olla joskus ainut vaihtoehto jotta voit ostaa esim. ruokaa ja jos siis voit olla varma että takaisinmaksukykysi riittää. ei pikalainoista koidu sinulle sen suurempia murheita ja voit hakea huoletta heti lainaa tilille.

Haluaisitko saada pikavipin heti? Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä pikavipeistä, joiden avulla tiedät paremmin ja osaat hakea sellaisen vaikka heti!

Usein kysyttyä

Mikä on pikavippi?

Useimmiten pikavippi haetaan teksitiviestillä, puhelimitse tai täyttämällä hakemus internetissä ja tunnistautumalla oman pankin verkkopankkitunnuksilla ja PIN-koodilla.
Tekstiviestillä hakiessa kannattaa muistaa, että sinulta veloitetaan jokaisen pikavippihakemuksen yhteydessä tekstiviestimaksu, vaikka hakemuksesi hylättäisiin. Sen vuoksi on suositeltavaa hakea pikavippiä verkkotunnuksilla internetissä. Verkkotunnuksilla hakeminen on maksutonta, nopeaa ja turvallisinta.
Jos pikavipin hakijalla on salainen numero, prepaid-liittymä tai hänellä ei ole verkkopankkitunnuksia, saattaa olla mahdollista hakea pikavippiä postissa lähetettävällä PIN-koodilla.

Kuka voi saada pikavipin?

Yleisesti pikavippiä voi hakea 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hänellä tulee olla omissa nimissään julkinen matkapuhelinnumero, moitteettomat luottotiedot, henkilökohtainen pankkitili sekä vakituinen lähiosoite. Joidenkin pikavippiyritysten lainatuotteet ovat vakuudettomia eli voit saada lainaa ilman luottotietoja tai takaajia.

Milloin pikavippiä voi hakea?

Yleisesti ottaen pikavippihakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja rahat maksetaan välittömästi tilille.

Milloin pikavippi on tililläni?

Käytännössä luottopäätös tehdään heti ja pikavippi on lainanhakijan tilillä välittömästi. Riippuen pankista johon laina siirretään, saattaa laina olla lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä luottoja maksetaan pikavippiyrityksen asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Yleisimmin pikavippiyritykset ovat auki maanantaista sunnuntaihin, aukiolot vaihtelevat 7-23 välillä.

Kuinka monta pikavippiä voin hakea kerrallaan?

Pikavippiä voi hakea samalta pikavippiyritykseltä yhden kerrallaan. Voit hakea samasta yrityksestä uuden pikavipin, kun olet maksanut lainan takaisin.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Yleisimmät syyt lainan myöntämättömyyteen ovat hakijan luottohäiriömerkinnät, entuudestaan avoimet lainat, puutteelliset lainahakemuksen tiedot, lainanhakijan alaikäisyys tai muut lainahakemuksen ehdot, jotka eivät täyty.

Miten toimin, jos minulla on vaikeuksia maksaa laina takaisin?

Yleensä maksusuunnitelma voidaan tehdä vasta, kun lasku on perinnässä. Mikäli et pysty maksamaan laskua ajoissa, kannattaa olla heti yhteydessä kyseisen pikavippiyrityksen asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoittaa maksuvaikeuksista. Laskuttajalla yleensä on tarjota vaihtoehtoja tilanteen selvittämiseksi.

  • Updated tammikuu 6, 2018
  • Lainaa