Lainaa Ilman Takaajia (2021) – Katso Vertailumme Tästä!

Usein on paljon helpompi hakea lainaa ilman takaajia, ja tämän takia ne ovatkin suosituimpia lainoja mitä netistä nykyään haetaan. Osa näistä on kuitenkin parempia kuin toiset, ja tähän vertailuun olemmekin kerännet parhaita lainoja, jotka voit saada nopeasti itsellesi täysin ilman takaajia tai vakuuksia!

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 18v
 • Palvelun käyttö ilmaista

Lue lisää ja hae tästä


VertaaEnsin palvelun kautta on kaikkien vähääkään suurempia lainoja hakevien usein helppoa löytää itselleen hyvin sopiva laina edullisella hinnalla ja ilman sitoutumispakkoa.

Palvelu hoitaa lainojen kilpailutuksen ja vertailun aika pitkälti puolestasi, jonka takia sopivan lainan valinta on hyvin helppoa sinun kannaltasi.

Lisäksi palvelun käyttö ei maksa mitään!​

Ferratum kokemuksia
 • Luottotili 4000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Uudelle asiakkaalle 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Ikäraja 21 v

Lue lisää ja hae tästä


Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman nostokulua tai korkoa.

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

lendokuva
 • Lainaa 500 - 60 000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20v
 • Helpoimpia tapoja saada halpa laina nopeasti

Lue lisää ja hae tästä

3

Lendon kautta voit täysin ilmaiseksi lähettää yhden lainahakemuksen, ja saada sitä vastaan jopa yli 10 lainatarjousta eri firmoilta ilman sitoutumista mihinkään!

Lendon kautta onkin nopea, helppo ja vielä ilmaiseksi mahdollista selvittää nopeasti, millaista lainaa eri lainapalvelut antaisivat juuri sinulle!

Suosittelen lämpimästi, jos mahdollisimman edullinen laina kiinnostaa.​

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Lainaa ilman takaajia vai niiden kanssa?

Teoriassa jos haetaan kaikkein optimaalisinta lainaa, olisi usein parasta kun olisi tarjota takaajat. Mutta koska käytännössä takaajien houkuttelemisessa ja saamisessa on monia haasteita ja ikäviä puolia, ovat lainat joissa näitä ei tarvita usein suositumpia ja parempia käytännössä.

Takaajien hakemisen haasteita ovat mm.​

 • Tarve laittaa toinen riskiin jos itse ei pystyisi maksamaan lainaa takaisin
 • Hitaus, sillä yleensä takaajaa ei löydy valmiiksi taskusta
 • Usein myös pieni nolous sille, että joutuu hakemaan lainaa eikä sitä aina haluttaisi saada kaikkien muiden tietoon.

Yleisintä nykyään onkin hakea netistä laina, jonka saantiin ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Näitä saa yleensä melko vaivattomasti 5000 euroon saakka jos tuloja löytyy, mutta osa lainapalveluista vaatii kuitenkin yhteishakijaa jos haetaan tätä suurempia lainoja.

Miksi sitten hakea ylipätänsä lainaa takaajan kanssa? Sen etuja ovat mm.​

 • Mahdollisuus saada suurempia lainoja kuin itselle myönnettäisiin
 • Mahdollisuus hankkia edullisempi laina kuin mitä yksin saisi

Nämä ovat ehdottomasti ne suurimmat syyt jotka puoltavat takaajan hankkimista, mutta nekin alkavat vaikuttaa kunnolla vasta kun lainasumma nousee sinne useampaan tuhanteen euroon.

Lainaa Ilman Takaajia

Tämän takia varsinkin netissä usein on melkein mahdotonta edes tarjota vakuuksia lainoihin, joiden summat ovat pieniä. Usein tällöin on kovempi vaiva käsitellä takaajan luotettavuutta ja muita seikkoja, jolloin niitä ei edes oteta huomioon.

Mikäli siis etsit noin 50 - 2000 € lainaa ilman takaajia, on tälläistä hyvin helppo saada ja takaajien olemassa olo ei edes vaikuta oikein mitään lainan saantiin.

Tätä suurempia lainojakin voi saada ilman takaajaa, mutta silloin tarkistellaan tarkemmin omaa maksukykyä ja mm. tuloja. Riippuen myös maksuajan pituudesta, voi lainaa saada kuitenkin melko suuriakin summia vaikka tulot eivät olisi niin kovat. Tällöin vain pitää panostaa siihen, että saa kuukausierät pidettyä matalina.​

Arviolta varmaan 95 % netin kautta haettavista vipeistä ja luotoista ovat vakuudettomia ja haetana ilman takaajaa. Voit siis hyvin liittyä tähän joukkoon, ja valita listaltamme lainan ja hakea sen vaikka jo tänään.

Kun haet pikavipin netistä, saat sen tilillesi usein jo tunnin tai kahden sisällä, ja maksuaikaakin voi näihin lainoihin saada nykyään jopa 12 kuukautta.​ Pikalainat ovatkin eräs helpoimmista ja kätevimmistä keinoista saada nykyään lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia vaikka kotoa käsin!

 • Updated tammikuu 27, 2020
 • Lainaa