Lainaa Ilman Liitteitä Helposti (2022)

Lainaa voi saada ilman liitteitä helposti. Lainan saaminen ilman liitteitä tarkoittaa sitä, ettei lainan saamiseksi rahoittaja vaadi minkäänlaisia vakuuksia, kuten esimerkiksi lainan hakijan olemassa olevaa omaisuutta. Lisäksi lainaa hakiessa ei kysytä liitteitä, joita ovat yleisesti mm. palkkatositteet ja muut vastaavat asiakirjat. 

Yleensä tämä tarkoittaa kuitenkin myös että lainasummat ovat pienemmät, ja lisäksi voi olla joitakin muita rajoituksia. Jos kuitenkin haluat hakea lainaa ilman liitteitä, saa sitä ainakin seuraavilta tahoilta:​

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Vippi Ilman Liitteitä

Rahan lainaaminen on ihan perinteistä, siksi että monilla ihmisillä on pulaa fyrkasta. Etenkin siinä tapauksessa kun valuuttaa on pakko saada ehkä suurempaan hankintaan, vaikka muun muassa keittiö-korjaukseen, lainarahaa haetaan hankkeen tekemistä varten. Nopeaa lainaa on viisasta yleensä ensiksi hakea pankista, joskin luottoa saattaa toisaalta pyytää suhteellisen asiallisella korkotasolla ja kustannuksilla jostain muualtakin.

Lainatun rahan lainaamisessa ilman liitteitä on keskeistä, että katsoo heti kättelyssä kykeneekö pikalainan hoitamaan lainanantajalle laina-aikana. Usein kun pikalainaa ei pystykään maksamaan määräajassa takaisin, muodostuu vaikeuksia jotka sekoittavat omaa taloutta tosissaan aivan pian. On paha asia, että tätä nykyä monet henkilöt ajautuvat hakeutumaan velkaneuvojan tukeen.

Huolimatta siitä, että pikaluottoja tunnetusti ajatellaan huonona juttuna, pikavipit eivät kuitenkaan tätä joskus ole. Pieni laina saattaa olla ihan fiksu ratkaisu siinä tapauksessa kun fyrkkaa tarvitsee piakkoin, eikä lainarahan kulut ole korkeat. On viisasta toisaalta selvittää että lainan kykenee hoitamaan takaisin laina-aikana.

Internetistä saattaa tarkastella tätä nykyä rutkasti luottosivustoja, joidenka avulla kannattaa tarkastella erilaisia kulutusluottoja kuluiltaan. Pikalainojen tutkimista on fiksua aina toteuttaa, siksi että näin lähes aina voittaa ainakin vähän hilloa. Lähes aina näin ns. tallettaa peräti jännittäviä summia hilloa.

Etukäteen olisi tietenkin hieno juttu, kun pikavippiä ei joutuisi ottaa ainakaan joka päivän menoihin. Katkeamaton mammonan vippaaminen voi kätevästi johtaa niin sanotusti pikavippiongelmaan, jossa esim. haetaan rahaa uusien pikavippien hoitamiseen. Olisi ihanteellista, jos omakohtaiset rahaseikat voisi huolehtia sillä tavalla, ettei vippiä juurikaan lainkaan tarvitse ottaa varsinkaan joka päivän kustannuksiin, vaan nämä asiat kykenisi rahoittamaan aikaisemmilla talletuksillaan ja pysyvillä tuloilla.

Valitettavasti tänään monilla ihmisillä on ilmennyt lainaongelmia, ja tuollaiset henkilöt hakevat useasti suuren määrän luottoa. Lopuksi enemmän luottoa voidaan ottaa toisen lainatun summan lyhentämistä varten. Tällöin lainarahaongelma on valmis ja yksityishenkilö ajautuu usein pikapuoliin suuriin talouspulmiin. Mediassa on sanottu, että yksityishenkilöiden lainahankaluudet ovat peräti niin mittavia kuin mitä muinoin sitten tukalaan lama-aikaan.

laina ilman liitteitä

Rahalainaa on pakotettu toisaalta lähes kaikki kuluttajat anomaan melko usein. Yleinen lainasumma voi olla muun muassa rahalaina talokorjausta varten. Pitäisi kuitenkin ymmärtää, että jos lainatun rahan suorittamisen kanssa seuraa pulmia, tulisi heti kättelyssä ottaa yhteyttä luotonantajaan ja koettaa sovitella erilainen luottoratkaisu jonka avulla velkaa saattaisi suorittaa ilman vaikeuksia tulevaisuudessa.

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa