Lainaa Ilman Liitteitä Helposti (2019)

Lainaa voi saada ilman liitteitä helposti. Lainan saaminen ilman liitteitä tarkoittaa sitä, ettei lainan saamiseksi rahoittaja vaadi minkäänlaisia vakuuksia, kuten esimerkiksi lainan hakijan olemassa olevaa omaisuutta. Lisäksi lainaa hakiessa ei kysytä liitteitä, joita ovat yleisesti mm. palkkatositteet ja muut vastaavat asiakirjat. 

Yleensä tämä tarkoittaa kuitenkin myös että lainasummat ovat pienemmät, ja lisäksi voi olla joitakin muita rajoituksia. Jos kuitenkin haluat hakea lainaa ilman liitteitä, saa sitä ainakin seuraavilta tahoilta:​

EksraluottoVippi
 • Lainaa 100 - 2100 €
 • Laina-aika 1 - 36 kk
 • Ikäraja 21 v
 • Suosittu ja toimiva hyvin joustava luotto

Lue lisää ja hae tästä


Ekstraluotto tarjoaa todella suosittua joustoluottoa isolla joustolla.

Luottotililtä voit tehdä nostoja jatkossa kuten haluat, ja takaisinmaksutahtia saat ohjata itse.

Minimilyhennys kuukausittain on 10 % avoimesta lainasta, ja saat pitää jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuotta kohden mikäli niin haluat.

Jos tahdot paljon joustoa, tässä lainassa sitä on kyllä tarjolla!​

Lainasto
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Laina-aika 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Loistava pieni vippi pitkällä 12 kk maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on useampia lainatuotteita, mutta heidän pieni pikalainansa 12 kuukauden maksuajalla on ehdottomasti se paras.

Sen saat haettua nopeasti, ilman liitteiden lähettämistä ja maksuaikaakin in siis koko vuosi. Erinomainen valinta kun haet pikkuista lainaa pienellä kuukausierällä!​

Ferratum kokemuksia
Ferratum joustava

Lue lisää ja hae tästä

 • Luottotili 2000€
 • Joustava takaisinmaksu (min 100e kuussa)
 • Ikäraja 21 v
 • Uudistunut 2018!

Ferratumilta saat luottotilin, jolta voit tehdä nostoja sitten omaan tahtiin vaikka kellon ympäri!

Ensimmäinen nosto on tehtävä klo 7 - 23 välillä, mutta seuraavat nostot voit tehdä 24/7, ja saada rahaa tilille vaikka yöllä.

Uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen nostonsa ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Ja koodilla TAMMI18 saa nyt myös normaaleista nostoista 50 % alennuksen nostokuluista 1000 euroon asti!

Ferratumin luottotili on eräs suosituimmista ja kätevimmistä, kun tahdot kätevää vippiä koska tahansa milloin vain haluatkin! Lainapäätöksenkin saat heti.

suomilimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina kuluton ja koroton

Suomilimiittin kautta voit hakea jopa 2000€ lainaa ilman korkoa tai kuluja uutena asiakkaana. Maksuaikaa saat tälle lainalle jopa 60 päivää.

Tämä onkin ehdottomasti paras tällä hetkellä oleva lainatarjous, mikäli haet vippiä jonka voit maksaa takaisin jo melko nopeasti etkä ole vielä Suomilimiitin asiakas aikaisemmin ollut.

Vippi Ilman Liitteitä

Rahan lainaaminen on ihan perinteistä, siksi että monilla ihmisillä on pulaa fyrkasta. Etenkin siinä tapauksessa kun valuuttaa on pakko saada ehkä suurempaan hankintaan, vaikka muun muassa keittiö-korjaukseen, lainarahaa haetaan hankkeen tekemistä varten. Nopeaa lainaa on viisasta yleensä ensiksi hakea pankista, joskin luottoa saattaa toisaalta pyytää suhteellisen asiallisella korkotasolla ja kustannuksilla jostain muualtakin.

Lainatun rahan lainaamisessa ilman liitteitä on keskeistä, että katsoo heti kättelyssä kykeneekö pikalainan hoitamaan lainanantajalle laina-aikana. Usein kun pikalainaa ei pystykään maksamaan määräajassa takaisin, muodostuu vaikeuksia jotka sekoittavat omaa taloutta tosissaan aivan pian. On paha asia, että tätä nykyä monet henkilöt ajautuvat hakeutumaan velkaneuvojan tukeen.

Huolimatta siitä, että pikaluottoja tunnetusti ajatellaan huonona juttuna, pikavipit eivät kuitenkaan tätä joskus ole. Pieni laina saattaa olla ihan fiksu ratkaisu siinä tapauksessa kun fyrkkaa tarvitsee piakkoin, eikä lainarahan kulut ole korkeat. On viisasta toisaalta selvittää että lainan kykenee hoitamaan takaisin laina-aikana.

Internetistä saattaa tarkastella tätä nykyä rutkasti luottosivustoja, joidenka avulla kannattaa tarkastella erilaisia kulutusluottoja kuluiltaan. Pikalainojen tutkimista on fiksua aina toteuttaa, siksi että näin lähes aina voittaa ainakin vähän hilloa. Lähes aina näin ns. tallettaa peräti jännittäviä summia hilloa.

Etukäteen olisi tietenkin hieno juttu, kun pikavippiä ei joutuisi ottaa ainakaan joka päivän menoihin. Katkeamaton mammonan vippaaminen voi kätevästi johtaa niin sanotusti pikavippiongelmaan, jossa esim. haetaan rahaa uusien pikavippien hoitamiseen. Olisi ihanteellista, jos omakohtaiset rahaseikat voisi huolehtia sillä tavalla, ettei vippiä juurikaan lainkaan tarvitse ottaa varsinkaan joka päivän kustannuksiin, vaan nämä asiat kykenisi rahoittamaan aikaisemmilla talletuksillaan ja pysyvillä tuloilla.

Valitettavasti tänään monilla ihmisillä on ilmennyt lainaongelmia, ja tuollaiset henkilöt hakevat useasti suuren määrän luottoa. Lopuksi enemmän luottoa voidaan ottaa toisen lainatun summan lyhentämistä varten. Tällöin lainarahaongelma on valmis ja yksityishenkilö ajautuu usein pikapuoliin suuriin talouspulmiin. Mediassa on sanottu, että yksityishenkilöiden lainahankaluudet ovat peräti niin mittavia kuin mitä muinoin sitten tukalaan lama-aikaan.

laina ilman liitteitä

Rahalainaa on pakotettu toisaalta lähes kaikki kuluttajat anomaan melko usein. Yleinen lainasumma voi olla muun muassa rahalaina talokorjausta varten. Pitäisi kuitenkin ymmärtää, että jos lainatun rahan suorittamisen kanssa seuraa pulmia, tulisi heti kättelyssä ottaa yhteyttä luotonantajaan ja koettaa sovitella erilainen luottoratkaisu jonka avulla velkaa saattaisi suorittaa ilman vaikeuksia tulevaisuudessa.

 • Updated tammikuu 31, 2019
 • Lainaa