Lainaa Heti Tilille 24h (2019) 50 – 50000 € Nopeasti!

Lainaa netistä – pikalainoja luotettavasti

Netistä on helppo saada pikalainoja yllättäviin tarpeisiin. Silloin tällöin rahat loppuvat yllättäen ja palkasta ei ole jäänyt mitään tilille. Tällöin on mahdollista hakea pikalaina luotettavasti ja vaivattomasti.

Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, seuraavat paikat ovat todistettavasti luotettavia pikalainayrityksiä ja erityisesti paikkoja, josta saa hyvää ja edullista lainaa nopeasti!

Parhaat nopeat lainat 2019 

Lainaa Heti Tilille 24h

Yleistä asiaa pikaluotoista ja lainoista

Kaikillehan joskus käy niin että yllättäviä kuluja tulee. Jos auto särkyy, kodinkone hajoaa tai ruoka loppuu kesken, voi olla ajankohtaista hakea pikalaina netistä – jos sitä ei muualta, vaikkapa kavereilta tai sukulaisilta, saa lainattua. Kannattaa kuitenkin aina muistaa että pikalainat on syytä maksaa mahdollisimman pikaisesti pois jottei joudu maksujen kanssa vaikeuksiin. Jos siis päätät ottaa lainaa tekstiviestillä tai suoraan lainantarjoajan nettisivujen kautta nettihakemuksella, muista että maksat lainan takaisin heti lainan eräpäivänä.

Pikalaina myönnetään tavallisesti 20-500 € kerralla. Lainasumma riippuu lainantarjoajasta mutta pikalaina on yleensä alle 1000 euroa. (huom. jotkut lainasivustot myöntävät useiden tuhansien lainoja kuten ylempänä…) Jos siis tarvitset heti lainaa tilille, niin pikavipit voivat olla sinulle oikea ratkaisu. Voit käydä hakemassa lainaa netistä 24/7 viikon jokaisena päivänä. Lain mukaan pikavipit myönnetään vain aamuseitsemästä ilta yhteentoista asti joten yöllä ei pikalainaa saa.

Lainan hakeminen netissä on helppoa: tarvitset vain pankkitunnukset joilla kirjaudut lainapalveluun. Kuitenkin kannattaa muistaa että pikalaina ei ole tarkoitettu turhiin asioihin kuten kapakkareissuja varten. Lainaa kannattaa myöskin ottaa vain sen verran että sen pystyy maksamaan takaisin. Vältä turhan suuria lainasummia.

Jos kuitenkin olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja pystyt maksamaan lainan takaisin eräpäivään mennessä, voi pikavippi olla sinulle asiallinen ratkaisu.

Jos pikavipit kiinnostavat sinua, tulet hyötymään tämän artikkelin lukemisesta sillä täältä löytyy pari vinkkiä pikalaina –asioista kiinnostuneille. Pikavipit voivat pahimmillaan aiheuttaa pikalainakierteen josta on hankala päästä velattomaksi joten kannattaa lukea tarkkaan tämä artikkeli.

Lainaa Heti Tilille 24h

Lainaa vain sen verran kuin kykenet maksamaan takaisin

Pikalainat saattavat tulla erittäin kalliiksi lainavaihtoehdoksi jos et pysty hoitamaan lainaasi ajoissa takaisin. Pikavippejä tarjoavien yritysten maksut muistutuksista ja muista kuluista joita myöhästyneeseen maksuun lisätään ovat erittäin hintavia. Tästä johtuen sinun tulee ottaa pikavipit jotka pystyt varmasti maksamaan hyvissä ajoin takaisin ja joissa on tarpeeksi maksuaikaa.

Pahimmassa tapauksessa luottotiedot menevät ja elämäsi hankaloituu maksamattomien velkojen ansiosta. Tätä tilannetta ei halua kukaan joten toimi vastuullisesti ja mieti ovatko pikavipit välttämättömiä. Varsinkin jos pikalainasumma jonka tarvitse on pieni, harkitse voisitko lainata rahaa muualta esim. sukulaisilta.

Lue Lainaehdot huolella

Pikavipit voivat vaikuttaa lainaehdoiltaan samanlaisilta mutta eri yhtiöillä on erilaiset lainaehdot. Pikalaina –yritykset kertovat lainaehdoissaan sinulle erittäin tärkeitä tietoja ja niistä selviää mm. lainan takaisinmaksuun liittyviä tietoja. Käytännöt voivat poiketa eri lainayritysten kesken ja sinun tulee ehdottomasti olla selvillä millä ehdoilla pikalainat ja vipit myönnetään. Jos sinua arveluttaa jokin lainaehto tai käytäntö, ota yhteys pikalaina –yritykseen ennen lainan hakemista. Älä ota lainaa heti vaan lue tarkasti lainaan liittyvät velvoitteet.

Mitä tehdä kun on pakko saada lainaa nopeasti?

Elämässä tulee itse kullekkin vastaan aikoja, paikkoja ja tilanteita, jolloin pitää saada rahaa heti. Ja tällöin monella voikin nousta esiin se kysymys, että minne sitten tällöin kääntyä?

Yleensä jos tarve on saada lainaa heti, niin se sulkee aika helposti pankkilainat ja vastaavat lainat pois valikoimasta. Niitä saa nimittäin odotella oman aikansa, että ne saa jos edes saa. Niiden saaminen ei käy helposti, vie monta päivää ja vaatii joskus pitkienkin hakemusten täyttämistä. Tämä ei oikein sovi jos kiire on kova.

Tämän takia moni hakeekin lainaa netistä tällöin, ja varsinkin pikavippien ja erilaisten pikaluottojen suosio on tällöin kovimmillaan. Netistä on 2018 mahdollista saada jostakin paikoista jopa pikavippi heti, joka on ehkäpä se nopein keino saada rahaa tai lainaa mitä tarjolla on olemassa. Monille se voi olla jopa nopeampi tapa kuin kavereilta lainaaminen.​ Ja lähes lainapalvelusta kuin palvelusta verkossa saa nykyään lainaa jo viimeistään 24h sisällä. Vertaa tätä pankkilainaan, jonka saamiseen voi pahimmilaan kulua melkein viikko, mikäli viikonloppu osuu siihen väliin.

Pikavippi heti voi olla avuksi monessa tilanteessa

Pikavipit ovat yhä suosituimpia lainoja, kun tarvitaan rahaa nopeasti ja usein jos kiirettä on saada rahat tilille, niin pikavipit voivat olla eräs parhaista keinoista sitä saada. Jos siis kaipaat lainaa 2000 € asti tai tätä pienempiä summia, niin nopeat vipit voivat olla eräs parhaista lääkkeistä tähän ongelmaan.

Termi "pikavippi heti" viittaa yleensä lainoihin, jotka siirretään lainaajan tilille todella nopeasti. Käytännössä tämä ei nyt ihan heti onnistu, sillä jo rahojen siirossa menee pieni hetki, mutta yleisesti tämän termin alla tarkoitetaan monia lainoja ja luottoja, jotka tulevat perille asiakkaan tilille jo viimeistään 30 - 60 minuutin sisällä.​ Nykyään kun on vielä tarjolla pikavippejä pitkällä maksuajallakin, niin monet aikaisemmat vippien heikkoudet ovat selvästi pienemmät kuin ne olivat 2010 vuonna. Ainoa "heikkous" tänään onkin se, että vippien lainasummat jäävät monesti alle 2000 euroon, tai ainakin ovat todella harvoin yli 2500 €. Tällöin on kuitenkin tarjolla monenlaista kulutusluottoa ja joustoluottoa, joiden kautta voi saada tätä suurempia lainoja nopeasti ja helposti netistä.

Iso osa hakeekin verkon kautta pienempiä lainoja, jonka takia erilaiset pikalainat ovat niin suosittuja ja menestyneitä. Vaikka kaikki nettilainat on aika helppo nykyään hakea, on pikalainat keskimäärin kaikkein helpoimpia lainoja hakea, ja ne mitä saa kaikkein nopeiten itselleen. Mikäli siis haluat 100 - 2000 euron nopeaa vippiä helposti, kannattaa kääntää katse kohti näitä erilaisia helppoja vippejä ja pikaluottoja. Ne ovat usein paras apu tähän tarkoitukseen. Pikaluotto heti -terminä tarkoittaa usein myös samaa asiaa, joten niistä ei kannata hämääntyä.

Entä jos halutaan suuri laina heti tilille?

Arviolta nykyään noin 10 - 15 % lainaa netistä etsivistä havittelee yli 3000 euron lainoja, joten tämä osa ei ole enään mitenkään niin pieni kuin se on joskus ollut. Suurten lainojen suosio onkin ollut kasvussa, sillä enään näitä ei enään haeta vain pankista, vaan monet kulutusluotot erityisesti ovat ottaneet osan pankkilainoista itselleen.

Kulutusluotoissa, samaten kuten myös joustoluotoissa, on muutama etu mitä tavallisessa pankkilainassa ei ole:​

  • Niitä saa helposti nostettua osissa, ja sitä mukaan kun tarvitaan. Näin ollen ei tarvitse maksaa turhaan korkoa lainan osasta, jota ei vielä vaikka kuukauteen tarvitse.
  • Kulutusluoton voi saada tililleen jo parin tunnin sisällä helpostikkin. Pankkilainaa voi taas joutua odottelemaan helposti ainakin 2 - 3 arkipäivää, joka voi tarkoittaa pahimmilaan jopa 4 - 5 päivää!
  • Kulutusluoton saa haettua netin kautta todella nopeasti, ja ilman tarvetta käydä pankissa tai täytellä pitkiä lainahakemuksia. Lisäksi ne ovat yleensä vakuudettomia luottoja, jonka takia vakuuksiakaan ei tarvitse antaa.

Heikkoutena sitten joustoluotot ja kulutusluotot keskimäärin häviävät pankkilainoille hinnoissaan ja joskus maksuajan pituuden suhteen. Tosin nykyään on netissäkin tarjolla jopa 15 vuoden laina-aikaa suuremmille luotoille, jonka takia tämä seikka on ehkä vähemmän enään pankkien etuna. Kuitenkin edelleen pankeista voi saada lainaa halvemmalla, varsinkin jos omaa jo hyvät suhteet sinne päin. Toisaalta joissain tapauksissa osa on saanut jopa edullisempaa kulutusluottoa nopeasti netistä, eikä sieltä omasta lähipankista. Vertailu ja kilpailutus voi siis kannattaa, sillä enään aina tämä ei mene niin yksinkertaisesti että toinen olisi parempi kuin toinen.

Nopea laina ilman vakuuksia

Toinen todella merkittävä etu mitä tulee nettilainoihin on se, että niihin ei tarvitse juuri koskaan antaa vakuuksia. Miksi sitten sanoimme juuri koskaan? No osa paikoista alkaa pyytää jonkinlaista vakuutta tai takaajaa, mikäli tahdotaan lainaa 10000 € tai yli. Useimmiten tämä kuitenkin tarkoittaa tällöinkin takaajan ilmoittamista, jonka takia vakuuksia tarvitaan äärimmäisen harvoin.

Netti onkin ehkä niitä ainoista paikoista, joista on mahdollista saada vakuudeton laina heti. Ja jos vakuudet eivät ole niin tuttuja, niin niillä tarkoitetaan jotakin yleisesti kiinteää omaisuutta, joka tavallaan annetaan lainan pantiksi. Mikäli lainaa ei maksettaisi takaisin, saisi lainanantaja pitää vakuuden itsellään. Kun kyseessä on kuitenkin vakuudeton luotto, ei tälläistä arvotavaraa tarvitse antaa. Yleinen ongelma tässä nimittäin on lainaajan kannalta se, että usein tavaran arvo ei ole enään kovin korkea kun sitä on vähääkään käyttänyt. Tämän takia monien esineiden arvo on ihmisille paljon korkeampi kuin se olisi vakuutena. Kun otetaan lainaa ilman vakuuksia, tästä ei onneksi tarvitse murehtia ja tämän takia moni pitääkin niistä paljon enemmän.

Vakuudettomissa lainoissa on kuitenkin yksi huono puoli, nimittäin se että ne ovat keskimäärin hieman kalliimpia kuin vakuuksien kanssa tapahtuvat luotot. Syykin on selvä, nimittäin se että tämä kasvattaa riskiä lainan antamiseen, ja taloustieteiden peruskurssilla olemme oppineet, että kun riski kasvaa, niin vaadittu korvaus kasvaa myös. Mutta toisaalta tämä tarkoittaa ehkä vain enemmän sitä, että lainavertailujen selaaminen on entistä kannattavaa. Voin nimittäin kertoa, että nettilainoissa on yhä suuria eroja, ja viisas lainaaja voi säästää lainassaan 10 - 500 € kustannuksia, riippuen firmasta, lainan suuruudesta ja maksuajasta. Mitä pidempi maksuaika ja suurempi laina, sitä isommat merkitykset hintojen vaihtelullakin on.​ Nykyään on vielä se hyvä puoli, että nopeudessa ei yleensä tarvitse joustaa, vaan nopea edullinen laina on mahdollista saada siinä missä hitaampikin.

Pikavippi yöllä tai viikonloppuna - onko mahdollista?

Isoin ongelman nykyään tahtoo olla monille se, että sitä lainaa voi olla hieman vaikea saada 24h vuorokaudessa. Iso selittävä tekijä tälle on vuoden 2013 pikavippilaki, joka kielsi lainojen maksamisen tilille klo 23 - 07 välisenä aikana kaikkina päivinä. Tämän takia valitettavasti haettaessa pikavippi yöllä ei sitä saa tililleen kuin seuraavana aamuna klo 7 aikaan. Tosin onneksi monilla lainapaikoilla on nykyään tähän varauduttu, ja yöllä tulleet hakemukset hyväksytään jo yöaikaan ja rahat siirretään tilille heti kun aamulla kello lyö seitsemän. Valitettavasti tämän takia kuitenkin virallisesti on mahdoton tällä hetkellä saada pikavippi 24h tai lainaa 24h vuorokaudessa. Mutta onneksi monelle tämä pieni viivytys aamuun asti ei yleensä aiheitu ongelmia, ja varmasti osaltaan hillitsee osalle harkitsemattomien vippien ottamista yöllä.

Mitens sitten on tilanne kun halutaan pikavippi viikonloppuna? No se onneksi onnistuu suurimmasta osasta paikkoja ihan siinä missä arkenakin. Yöllä ei siis kuitenkaan saa lainaa viikonloppuisinkaan. Muuten suurin osa varsinkin isommista lainapalveluista on auki 24/7 ja hakemuksia voi jättää niin lauantaina kuin sunnuntainakin, kuten myös yöllä. Rahoja siirretään ja hakemuksia käsitellään ihan normaalista myös viikonloppuisin. Jos siis etsit lainaa viikonloppuna, niin sitä on tarjolla helpoiten ja nopeiten verkon kautta vuonna 2018.​

Lainaa heti 18v - Voiko nuoret saada lainaa nopeasti?

Kuten ehkä olet nähnyt katsellessasi nuorille tarkoitettuja lainavertailujamme, niin 18-vuotiaille on tarjolla selvästi vähemmän erilaisia lainoja, vippejä ja luottoja kuin 20 vuotiaille ja tätä vanhemille. Samalla tämä väistämättä tarkoittaa myös sitä, että nuorten 18v lainaajien mahdollisuudet saada lainaa nopeasti ovat heikommat kuin pari vuotta vanhemmilla.

Ei kuitenkaan kannata menettää toivoa, sillä tarjolla on muutamia helppoja lainoja, joita voivat 18 vuotiaatkin saada todella nopeasti. Listaltamme voimme suositella erityisesti Lainaston pikalainaa, joka on eräs parhaista pikalainoista mitä ylipäätänsä on tällä hetkellä tarjolla. Siinä on pitkähkö 12 kk maksuaika ja hintakin on erittäin kohtuullinen. Tätä lainaa saa 400 € asti. Lainaston tarjoama joustoluotto voi myös olla joillekin 18 vuotiaille sopiva, mutta sitä vaivaa kova hintataso. Lainaston pikalaina on myös paras kun halutaan lainaa heti työttömälle tai opiskelijalle, sillä sitä saa ilman liitteitä kuten palkkakuitteja tai muita tulotositteita.

Muita hyviä 18-vuotiaille tarjolla olevia vippejä ovat mm. Bluefinancen pikavippi 700 € saakka sekä Limiitin tarjoama joustoluotto 2000 euroon asti. Bluefinancen kautta voi saada jopa korotonta pikavippiä 18v, joka on tässä luokassa ehdottomasti parhaita pikavippejä mitä on tarjolla nopeasti ja edullisesti.​

Ovatko edullisimmat pikavipit aina parhaita?

Lainan korolla ja kustannuksilla on aina tietenkin iso merkitys, mutta kannattaa sitä hakea kuitenkin näiden perusteella. Yleensä ei suoraan, sillä lainoilla on monia seikkoja jotka kannattaaa ottaa huomioon, ja joista niiden hinta on vain yksi. Esimerkkinä on tietenkin helppo hahmottaa esimerkiksi ikäraja, joka voi olla tärkeä tekijä 19v lainaajille. Mutta muitakin seikkoja on, ja osa voi olla tärkeämpiä kuin suoraan lainan hinta.

Edullisin laina ei nimittäin aina ole se paras laina, erityisesti jos haetaan lainaa erilaisilla ehdoilla. Yleisiä tärkeitä huomioitavia ehtoja ovat mm. maksuajan pituus sekä se miten takaisinmaksu tapahtuu.

Valitettavasti näiden suhteen on ehdotuksia hieman vaikeampi antaa, sillä osa lainaajista tarvitsee ja etsii juuri pitkää laina-aikaa, kun taas toiset haluavat nopeita vippejä jotka maksetaan takaisin ripeästi. Yleisesti lyhyissä alle kuukauden maksuajan vipeissä on se hyvä puoli, että niitä voi nykyään saada ilmaiseksi ja ilman kuluja useammastakin paikasta. Mutta kääntöpuolena ne taas pitää sitten maksaa takaisin nopeasti, jolloin monille on melko mahdotonta hakea suuria lainoja tälläisillä ehdoilla.​

Kannattaa siis vertailla lainoja, ja lukea erilaisia pikavippivertailuja, mutta hintaa ei kannata sokeasti tuijottaa. Siitä on hyvä lähteä liikkelle kun vertailee lainoja, mutta monet muut seikat voivat aiheuttaa sen, että se edullisin laina ei välttämättä kuitenkaan ole se laina joka kannattaisi nostaa ja hakea. Suosittelemme myös lukemaan tarkoin lainaehdot ennen kuin haet vippiä, ja varmista että niissä ei ole mitään epäselvää tai sekavaa. Nykyään on niin monia lainavaihtoehtoja, että ei ole mitään syytä ottaa jotain pikavippiä tai luottoa jonka ehdot vaikuttavat sekavilta tai joita ei ymmärrä kunnolla!

Pikavippifirman maine kertoo paljon

Euroloan on toiminut jo 5 vuotta ja sillä on yli 85 tuhatta tyytyväistä asiakasta. Joustava, edullinen ja turvallinen yritys.

Hae tästä 50-1000 e Euroloan -pikalaina

Vivus.fi – Lainaa ilman korkoa!

Vivus.fi on poikkeuksellinen lainantarjoaja! Ensimmäinen lainasi on kuluiltaan täysin maksuton. Et maksa korkoa etkä kuluja vaan ainoastaan sen summan jonka lainaat! Joten jos lainaat 200 euroa niin maksat takaisin 200 euroa. Tämä pikalaina on järkevä vaihtoehto jos haet ensimmäistä pikalainaa.

Klikkaa tästä ja hae Vivus -lainaa…

(Ensimmäisen lainan kulut NOLLA euroa)

Nopsalaina

Täältä saat lainaa 500€ – 6000 € ja maksuaikaa parhaimmillaan jopa 60 kuukautta! Täältä siis lainaa myös suurempiin tarpeisiin. Nopea ja luotettava pikalainayritys.

Klikkaa tästä hakeaksesi lainaa Nopsalainan kautta…

Everyday – pikalaina ilman kiinteää vuosimaksua!

Everyday.fi tarjoaa sinulle jopa 1000 euroa lainaa. Tämä pikalaina on kätevä hakea netissä tai kännykällä. Tee sopimus täysin ilmaiseksi ja nosta lainaa vaikka joka päivä!

Klikkaa tästä ja hae lainaa Everyday.fi:n kautta…

Credit24 – eräs suosituimmista

Credit 24:n kautta pikavippiä 50 – 1500 euroa. Suomessa erittäin suosittu ja luotettu lainasivusto jonka kautta saat myös kulutusluottoja.

Klikkaa tästä ja hae lainaa Credit24:n kautta…

Laina.fi – pitkä takaisinmaksuaika

Laina.fi antaa pikalainan ilman vakuutta. Ensilainaa laina.fi myöntää jopa 1000€ ja takaisinmaksuaika on pitkä pikalainaksi; vähintään kuukausi ja maksimissaan puoli vuotta! Palvelulaskuri mitoittaa helposti sinulle sopivan lainan ja pystyt helposti määrittänään pikalainasumman ja takaisinmaksuajan.

Klikkaa tästä ja hakeaksesi Laina.fi -pikalainaa…

AinaLaina.fi

AinaLaina.fi on luotettava, turvallinen ja henkilökohtainen lainapalvelu. Ainalainan kautta saat pikavipit helposti ja nopeasti. Ensimmäinen laina 200€ ja jatkossa saat lainaa jopa 1000€.

Hae tästä pikalaina AinaLaina.fi:n kautta…

<Ferratum

Pikalaina 50-1000€. Ferratum on myöntänyt jo yli 1,5 miljoonaa pikalainaa ja se on hyvin tunnettu ja luotettavuudeltaan erinomainen lainaaja joka toimii jo 13 maassa.

Ferratumin pikalaina ei sisällä piilokuluja.

Klikkaa tästä ja hae 50-1000 euron pikalaina ferratumin kautta…

Reissuluotto

Reissuluotto.fi:n kautta saat vipit 60-1500€ “Ilman selittelyjä” kuten heidän mottonsa kuuluu. Ilman vakuuksia myönnettävä pikalaina haetaan joko tekstiviestillä tai nettihakemuksella.

Hae tästä lainaa Reissuluotto.fi:n kautta…

Suomivippi

Suomivippi tarjoaa luotettavaa suomalaista pikalainaa 50€-1000€. Pikaluotto suomivipin kautta onnistuu ilman vakuuksia ja laina-aika on 30-90 vuorokautta.

Hae tästä pikalaina netistä Suomivipin kautta…

Perhelaina

Perhelaina.fi on kotimainen rahoitusalan yritys joka on erikoistunut pikalainoihin. Perhelaina.fi:ltä saat 50-300€ vipit .

Hae tästä pikavipit Perhelaina.fi:n kautta…

Monetti

Monetti pikalaina palvelun kautta voit hakea 100€- 300€ vipit vaivattomasti. Maksuaikaa heidän lainoilleen saa 14-90 vuorokautta. Monetin vipit ovat pärjänneet pikalainavertailuissa loistavasti johtuen heidän asiakkaalle tarjoamastaan luottamuksesta.

Klikkaa tästä ja hae pikalaina Monetista…

Pikavippi.fi

Pikavippi . fi:n kautta 50-300€ pikalaina muuttuviin elämäntilanteisiin. Yli viisi vuotta toiminut luotettava pikalaina yritys kohtelee asiakkaitaan erittäin käyttäjäystävällisesti. Pikalainan kustannukset kerrotaan ennen sopimuksen tekemistä.

Täältä pikalaina pikavippi . fi:n kautta…

Risicum

Risicumilla on 200000 tyytyväistä pikalaina -asiakasta. Tämä erittäin luotettava pikalainayritys tarjoaa ehkäpä suomen laajimman pikalaina valikoiman. Vipit 50€:sta 1000€:n asti turvallisesti ja luotettavasti.

Hae Tästä pikalaina Riscumin kautta…

* Ostosraha. Ostosrahasta voit hakea lainaa 400-2500 euroa. Laina myönnetään jopa 15 minuutissa!

Klikkaa tästä ja hae lainaa ostosrahasta…

* Lainasto. Voit hakea 100-400 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Klikkaa tästä ja hae lainaa lainastosta…

* Fiksulaina. Täältä saat 50-400 euron pikalainoja etkä tarvitse takaajaa tai vakuuksia.

Klikkaa tästä hakeaksesi lainaa netistä fiksulainasta…

Pikalainoja tarjoavia yrityksiä on pilvin pimein ja joukosta löytyy myös vähemmän hyviä yrityksiä. Tämän takia sinun kannattaakin selvittää missä maineessa kyseinen yritys on. Kannattaa googlata esim. Yrityksen nimellä käyttäjien kokemuksia ja lukea tarkasti kannattaako pikalaina /pikavipit ottaa kyseisestä yrityksestä vai jostain muualta. Käyttäjät tietävät parhaiten voiko yritykseen luottaa.

Pikavipit on tarkoitettu vain yli 18 vuotiaille

Pikalainaoja myönnetään ainoastaan henkilöille jotka ovat täysi-ikäisiä. Tämän lisäksi pikavipit hakijalla tulee olla kunnossa olevat luottotiedot. Pienlainayritykset jättävät myöskin monesti antamatta pikalainaa ihmisille jotka ovat jättäneet aiemmin hakemuksen jota vielä käsitellään.

  • Updated syyskuu 3, 2019
  • Lainaa