Lainaa Heti Tilille 24h (2018)

Lainaa netistä – pikalainoja luotettavasti

Netistä on helppo saada pikalainoja yllättäviin tarpeisiin. Silloin tällöin rahat loppuvat yllättäen ja palkasta ei ole jäänyt mitään tilille. Tällöin on mahdollista hakea pikalaina luotettavasti ja vaivattomasti.

Luotettavia yrityksiä joista saat lainaa heti

Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, seuraavat paikat ovat todistettavasti luotettavia pikalainayrityksiä ja erityisesti paikkoja, josta saa hyvää ja edullista lainaa nopeasti!

#1   Suomilimiitti  - Ilmaista ensilainaa uusille asiakkaille jopa 2000 €!

suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken avokätisin tarjous uusille asiakkaille. He voivat saada nimittäin jopa 2000 € ilman kuluja tai korkoja jopa 60 päivän ajaksi, eli täysin ilmaiseksi!

Jos et ole vielä Suomilimiitin asiakas, kannattaa tämä tarjous hyödyntää ennen kuin haet lainaa muualta!​

 • Ikäraja 20 v
 • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, eli seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.
 • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Suomilimiitin ilmainen ensilaina tästä 

#2   Vivus - 400 euron ilmainen ensilaina helposti ja näppärästi

Vivus

Vivuksen kautta on mahdollista hakea ilmaista ensilainaa 400 € asti uutena asiakkaana, ja maksuaikaa sille on saa 30 päivää lainan hakemisesta.

Vivus on luotettava lainoittaja Suomessa, joka on toiminut markkinoilla jo lähemmäs 10 vuoden ajan. Tämä onkin sen ja muiden syiden takia toiseksi paras pikaluotto tällä hetkellä

 • Ikäraja 20 v
 • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka on 30 päivää lainan hakemisesta.
 • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Vivuksen ilmainen ensilaina tästä >>>

#3   Bluefinance - 700 € pikaluotto ilman kustannuksia uusille asiakkaille

Bluefinance

Bluefinance on hieman tuoreempi lainalaitos, joka tarjoaa kuitenkin jopa 700 euron pikaluottoa ilman kustannuksia ja kokonaan ilmaiseksi uusille asiakkaille.

Lainan saa nopeasti, ja vaikka firma ei ole ehkä niin tunnettu kuin edellä mainitut yritykset, on se kuitenkin rekisteröity luotonantaja ja luotettava toimija Suomessa. Vähemmän tunnettu helmi.

 • Ikäraja 18 v
 • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka 30 päivää lainan hakemisesta.
 • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Bluefinancen ilmainen pikaluotto tästä 

#4   Lainasto - Melko edullinen pikaluotto pitkällä maksuajalla

Lainasto

Lainaston pikalaina on parhaita vaihtoehtoja heille, jotka haluavat hieman enemmän maksuaikaa pikaluottoonsa. Tälle lainalle sitä tarjotaan nimittäin jopa 12 kuukautta.

Luottoa saa nopeasti 400 euroon asti, ja se maksetaan takaisin 6 erässä 2 kuukauden välein. Helppo hakea, ja rahat saat käyttöösi nopeasti. Ja hintakin on kohtuullinen tälläiselle lainalle.

 • Ikäraja 18 v
 • Laina maksetaan takaisin 6 erässä 2 kuukauden välein
 • Lainalle tulee hintaa vuoden aikana noin 50 - 60 % lainasummasta

Hae Lainaston kätevä pikalaina tästä >>>

Lainaa Heti Tilille 24h

Yleistä asiaa pikaluotoista ja lainoista

Kaikillehan joskus käy niin että yllättäviä kuluja tulee. Jos auto särkyy, kodinkone hajoaa tai ruoka loppuu kesken, voi olla ajankohtaista hakea pikalaina netistä – jos sitä ei muualta, vaikkapa kavereilta tai sukulaisilta, saa lainattua. Kannattaa kuitenkin aina muistaa että pikalainat on syytä maksaa mahdollisimman pikaisesti pois jottei joudu maksujen kanssa vaikeuksiin. Jos siis päätät ottaa lainaa tekstiviestillä tai suoraan lainantarjoajan nettisivujen kautta nettihakemuksella, muista että maksat lainan takaisin heti lainan eräpäivänä.

Pikalaina myönnetään tavallisesti 20-500 € kerralla. Lainasumma riippuu lainantarjoajasta mutta pikalaina on yleensä alle 1000 euroa. (huom. jotkut lainasivustot myöntävät useiden tuhansien lainoja kuten ylempänä…) Jos siis tarvitset heti lainaa tilille, niin pikavipit voivat olla sinulle oikea ratkaisu. Voit käydä hakemassa lainaa netistä 24/7 viikon jokaisena päivänä. Lain mukaan pikavipit myönnetään vain aamuseitsemästä ilta yhteentoista asti joten yöllä ei pikalainaa saa.

Lainan hakeminen netissä on helppoa: tarvitset vain pankkitunnukset joilla kirjaudut lainapalveluun. Kuitenkin kannattaa muistaa että pikalaina ei ole tarkoitettu turhiin asioihin kuten kapakkareissuja varten. Lainaa kannattaa myöskin ottaa vain sen verran että sen pystyy maksamaan takaisin. Vältä turhan suuria lainasummia.

Jos kuitenkin olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja pystyt maksamaan lainan takaisin eräpäivään mennessä, voi pikavippi olla sinulle asiallinen ratkaisu.

Jos pikavipit kiinnostavat sinua, tulet hyötymään tämän artikkelin lukemisesta sillä täältä löytyy pari vinkkiä pikalaina –asioista kiinnostuneille. Pikavipit voivat pahimmillaan aiheuttaa pikalainakierteen josta on hankala päästä velattomaksi joten kannattaa lukea tarkkaan tämä artikkeli.

Lainaa Heti Tilille 24h

Lainaa vain sen verran kuin kykenet maksamaan takaisin

Pikalainat saattavat tulla erittäin kalliiksi lainavaihtoehdoksi jos et pysty hoitamaan lainaasi ajoissa takaisin. Pikavippejä tarjoavien yritysten maksut muistutuksista ja muista kuluista joita myöhästyneeseen maksuun lisätään ovat erittäin hintavia. Tästä johtuen sinun tulee ottaa pikavipit jotka pystyt varmasti maksamaan hyvissä ajoin takaisin.
Pahimmassa tapauksessa luottotiedot menevät ja elämäsi hankaloituu maksamattomien velkojen ansiosta. Tätä tilannetta ei halua kukaan joten toimi vastuullisesti ja mieti ovatko pikavipit välttämättömiä. Varsinkin jos pikalainasumma jonka tarvitse on pieni, harkitse voisitko lainata rahaa muualta esim. sukulaisilta.

Lue Lainaehdot huolella

Pikavipit voivat vaikuttaa lainaehdoiltaan samanlaisilta mutta eri yhtiöillä on erilaiset lainaehdot. Pikalaina –yritykset kertovat lainaehdoissaan sinulle erittäin tärkeitä tietoja ja niistä selviää mm. lainan takaisinmaksuun liittyviä tietoja. Käytännöt voivat poiketa eri lainayritysten kesken ja sinun tulee ehdottomasti olla selvillä millä ehdoilla pikalainat ja vipit myönnetään. Jos sinua arveluttaa jokin lainaehto tai käytäntö, ota yhteys pikalaina –yritykseen ennen lainan hakemista. Älä ota lainaa heti vaan lue tarkasti lainaan liittyvät velvoitteet.

Pikavippifirman maine kertoo paljon

Euroloan on toiminut jo 5 vuotta ja sillä on yli 85 tuhatta tyytyväistä asiakasta. Joustava, edullinen ja turvallinen yritys.

Hae tästä 50-1000 e Euroloan -pikalaina

Vivus.fi – Lainaa ilman korkoa!

Vivus.fi on poikkeuksellinen lainantarjoaja! Ensimmäinen lainasi on kuluiltaan täysin maksuton. Et maksa korkoa etkä kuluja vaan ainoastaan sen summan jonka lainaat! Joten jos lainaat 200 euroa niin maksat takaisin 200 euroa. Tämä pikalaina on järkevä vaihtoehto jos haet ensimmäistä pikalainaa.

Klikkaa tästä ja hae Vivus -lainaa…

(Ensimmäisen lainan kulut NOLLA euroa)

Nopsalaina

Täältä saat lainaa 500€ – 6000 € ja maksuaikaa parhaimmillaan jopa 60 kuukautta! Täältä siis lainaa myös suurempiin tarpeisiin. Nopea ja luotettava pikalainayritys.

Klikkaa tästä hakeaksesi lainaa Nopsalainan kautta…

Everyday – pikalaina ilman kiinteää vuosimaksua!

Everyday.fi tarjoaa sinulle jopa 1000 euroa lainaa. Tämä pikalaina on kätevä hakea netissä tai kännykällä. Tee sopimus täysin ilmaiseksi ja nosta lainaa vaikka joka päivä!

Klikkaa tästä ja hae lainaa Everyday.fi:n kautta…

Credit24 – eräs suosituimmista

Credit 24:n kautta pikavippiä 50 – 1500 euroa. Suomessa erittäin suosittu ja luotettu lainasivusto jonka kautta saat myös kulutusluottoja.

Klikkaa tästä ja hae lainaa Credit24:n kautta…

Laina.fi – pitkä takaisinmaksuaika

Laina.fi antaa pikalainan ilman vakuutta. Ensilainaa laina.fi myöntää jopa 1000€ ja takaisinmaksuaika on pitkä pikalainaksi; vähintään kuukausi ja maksimissaan puoli vuotta! Palvelulaskuri mitoittaa helposti sinulle sopivan lainan ja pystyt helposti määrittänään pikalainasumman ja takaisinmaksuajan.

Klikkaa tästä ja hakeaksesi Laina.fi -pikalainaa…

AinaLaina.fi

AinaLaina.fi on luotettava, turvallinen ja henkilökohtainen lainapalvelu. Ainalainan kautta saat pikavipit helposti ja nopeasti. Ensimmäinen laina 200€ ja jatkossa saat lainaa jopa 1000€.

Hae tästä pikalaina AinaLaina.fi:n kautta…

<Ferratum

Pikalaina 50-1000€. Ferratum on myöntänyt jo yli 1,5 miljoonaa pikalainaa ja se on hyvin tunnettu ja luotettavuudeltaan erinomainen lainaaja joka toimii jo 13 maassa.

Ferratumin pikalaina ei sisällä piilokuluja.

Klikkaa tästä ja hae 50-1000 euron pikalaina ferratumin kautta…

Reissuluotto

Reissuluotto.fi:n kautta saat vipit 60-1500€ “Ilman selittelyjä” kuten heidän mottonsa kuuluu. Ilman vakuuksia myönnettävä pikalaina haetaan joko tekstiviestillä tai nettihakemuksella.

Hae tästä lainaa Reissuluotto.fi:n kautta…

Suomivippi

Suomivippi tarjoaa luotettavaa suomalaista pikalainaa 50€-1000€. Pikaluotto suomivipin kautta onnistuu ilman vakuuksia ja laina-aika on 30-90 vuorokautta.

Hae tästä pikalaina netistä Suomivipin kautta…

Perhelaina

Perhelaina.fi on kotimainen rahoitusalan yritys joka on erikoistunut pikalainoihin. Perhelaina.fi:ltä saat 50-300€ vipit .

Hae tästä pikavipit Perhelaina.fi:n kautta…

Monetti

Monetti pikalaina palvelun kautta voit hakea 100€- 300€ vipit vaivattomasti. Maksuaikaa heidän lainoilleen saa 14-90 vuorokautta. Monetin vipit ovat pärjänneet pikalainavertailuissa loistavasti johtuen heidän asiakkaalle tarjoamastaan luottamuksesta.

Klikkaa tästä ja hae pikalaina Monetista…

Pikavippi.fi

Pikavippi . fi:n kautta 50-300€ pikalaina muuttuviin elämäntilanteisiin. Yli viisi vuotta toiminut luotettava pikalaina yritys kohtelee asiakkaitaan erittäin käyttäjäystävällisesti. Pikalainan kustannukset kerrotaan ennen sopimuksen tekemistä.

Täältä pikalaina pikavippi . fi:n kautta…

Riscum

Riscumilla on 200000 tyytyväistä pikalaina -asiakasta. Tämä erittäin luotettava pikalainayritys tarjoaa ehkäpä suomen laajimman pikalaina valikoiman. Vipit 50€:sta 1000€:n asti turvallisesti ja luotettavasti.

Hae Tästä pikalaina Riscumin kautta…

* Ostosraha. Ostosrahasta voit hakea lainaa 400-2500 euroa. Laina myönnetään jopa 15 minuutissa!

Klikkaa tästä ja hae lainaa ostosrahasta…

* Lainasto. Voit hakea 100-400 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Klikkaa tästä ja hae lainaa lainastosta…

* Fiksulaina. Täältä saat 50-400 euron pikalainoja etkä tarvitse takaajaa tai vakuuksia.

Klikkaa tästä hakeaksesi lainaa netistä fiksulainasta…

Pikalainoja tarjoavia yrityksiä on pilvin pimein ja joukosta löytyy myös vähemmän hyviä yrityksiä. Tämän takia sinun kannattaakin selvittää missä maineessa kyseinen yritys on. Kannattaa googlata esim. Yrityksen nimellä käyttäjien kokemuksia ja lukea tarkasti kannattaako pikalaina /pikavipit ottaa kyseisestä yrityksestä vai jostain muualta. Käyttäjät tietävät parhaiten voiko yritykseen luottaa.

Pikavipit on tarkoitettu vain täysi-ikäisille

Pikalainaoja myönnetään ainoastaan henkilöille jotka ovat täysi-ikäisiä. Tämän lisäksi pikavipit hakijalla tulee olla kunnossa olevat luottotiedot. Pienlainayritykset jättävät myöskin monesti antamatta pikalainaa ihmisille jotka ovat jättäneet aiemmin hakemuksen jota vielä käsitellään.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: