Lainaa Heti Tilille 24h (2022) 50 – 50000 € Nopeasti!

Lainaa netistä – pikalainoja luotettavasti

Netistä on helppo saada pikalainoja yllättäviin tarpeisiin. Silloin tällöin rahat loppuvat yllättäen ja palkasta ei ole jäänyt mitään tilille. Tällöin on mahdollista hakea pikalaina luotettavasti ja vaivattomasti.

Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, seuraavat paikat ovat todistettavasti luotettavia pikalainayrityksiä ja erityisesti paikkoja, josta saa hyvää ja edullista lainaa nopeasti!

Parhaat nopeat lainat 2021

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Lainaa Heti Tilille 24h

Yleistä asiaa pikaluotoista ja lainoista

Kaikillehan joskus käy niin että yllättäviä kuluja tulee. Jos auto särkyy, kodinkone hajoaa tai ruoka loppuu kesken, voi olla ajankohtaista hakea pikalaina netistä – jos sitä ei muualta, vaikkapa kavereilta tai sukulaisilta, saa lainattua. Kannattaa kuitenkin aina muistaa että pikalainat on syytä maksaa mahdollisimman pikaisesti pois jottei joudu maksujen kanssa vaikeuksiin. Jos siis päätät ottaa lainaa tekstiviestillä tai suoraan lainantarjoajan nettisivujen kautta nettihakemuksella, muista että maksat lainan takaisin heti lainan eräpäivänä.

Pikalaina myönnetään tavallisesti 20-500 € kerralla. Lainasumma riippuu lainantarjoajasta mutta pikalaina on yleensä alle 1000 euroa. (huom. jotkut lainasivustot myöntävät useiden tuhansien lainoja kuten ylempänä…) Jos siis tarvitset heti lainaa tilille, niin pikavipit voivat olla sinulle oikea ratkaisu. Voit käydä hakemassa lainaa netistä 24/7 viikon jokaisena päivänä. Lain mukaan pikavipit myönnetään vain aamuseitsemästä ilta yhteentoista asti joten yöllä ei pikalainaa saa.

Lainan hakeminen netissä on helppoa: tarvitset vain pankkitunnukset joilla kirjaudut lainapalveluun. Kuitenkin kannattaa muistaa että pikalaina ei ole tarkoitettu turhiin asioihin kuten kapakkareissuja varten. Lainaa kannattaa myöskin ottaa vain sen verran että sen pystyy maksamaan takaisin. Vältä turhan suuria lainasummia.

Jos kuitenkin olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja pystyt maksamaan lainan takaisin eräpäivään mennessä, voi pikavippi olla sinulle asiallinen ratkaisu.

Jos pikavipit kiinnostavat sinua, tulet hyötymään tämän artikkelin lukemisesta sillä täältä löytyy pari vinkkiä pikalaina –asioista kiinnostuneille. Pikavipit voivat pahimmillaan aiheuttaa pikalainakierteen josta on hankala päästä velattomaksi joten kannattaa lukea tarkkaan tämä artikkeli.

Lainaa Heti Tilille 24h

Lainaa vain sen verran kuin kykenet maksamaan takaisin

Pikalainat saattavat tulla erittäin kalliiksi lainavaihtoehdoksi jos et pysty hoitamaan lainaasi ajoissa takaisin. Pikavippejä tarjoavien yritysten maksut muistutuksista ja muista kuluista joita myöhästyneeseen maksuun lisätään ovat erittäin hintavia. Tästä johtuen sinun tulee ottaa pikavipit jotka pystyt varmasti maksamaan hyvissä ajoin takaisin ja joissa on tarpeeksi maksuaikaa.

Pahimmassa tapauksessa luottotiedot menevät ja elämäsi hankaloituu maksamattomien velkojen ansiosta. Tätä tilannetta ei halua kukaan joten toimi vastuullisesti ja mieti ovatko pikavipit välttämättömiä. Varsinkin jos pikalainasumma jonka tarvitse on pieni, harkitse voisitko lainata rahaa muualta esim. sukulaisilta.

Lue Lainaehdot huolella

Pikavipit voivat vaikuttaa lainaehdoiltaan samanlaisilta mutta eri yhtiöillä on erilaiset lainaehdot. Pikalaina –yritykset kertovat lainaehdoissaan sinulle erittäin tärkeitä tietoja ja niistä selviää mm. lainan takaisinmaksuun liittyviä tietoja. Käytännöt voivat poiketa eri lainayritysten kesken ja sinun tulee ehdottomasti olla selvillä millä ehdoilla pikalainat ja vipit myönnetään. Jos sinua arveluttaa jokin lainaehto tai käytäntö, ota yhteys pikalaina –yritykseen ennen lainan hakemista. Älä ota lainaa heti vaan lue tarkasti lainaan liittyvät velvoitteet.

Mitä tehdä kun on pakko saada lainaa nopeasti?

Elämässä tulee itse kullekkin vastaan aikoja, paikkoja ja tilanteita, jolloin pitää saada rahaa heti. Ja tällöin monella voikin nousta esiin se kysymys, että minne sitten tällöin kääntyä?

Yleensä jos tarve on saada lainaa heti, niin se sulkee aika helposti pankkilainat ja vastaavat lainat pois valikoimasta. Niitä saa nimittäin odotella oman aikansa, että ne saa jos edes saa. Niiden saaminen ei käy helposti, vie monta päivää ja vaatii joskus pitkienkin hakemusten täyttämistä. Tämä ei oikein sovi jos kiire on kova.

Tämän takia moni hakeekin lainaa netistä tällöin, ja varsinkin pikavippien ja erilaisten pikaluottojen suosio on tällöin kovimmillaan. Netistä on 2018 mahdollista saada jostakin paikoista jopa pikavippi heti, joka on ehkäpä se nopein keino saada rahaa tai lainaa mitä tarjolla on olemassa. Monille se voi olla jopa nopeampi tapa kuin kavereilta lainaaminen.​ Ja lähes lainapalvelusta kuin palvelusta verkossa saa nykyään lainaa jo viimeistään 24h sisällä. Vertaa tätä pankkilainaan, jonka saamiseen voi pahimmilaan kulua melkein viikko, mikäli viikonloppu osuu siihen väliin.

Pikavippi heti voi olla avuksi monessa tilanteessa

Pikavipit ovat yhä suosituimpia lainoja, kun tarvitaan rahaa nopeasti ja usein jos kiirettä on saada rahat tilille, niin pikavipit voivat olla eräs parhaista keinoista sitä saada. Jos siis kaipaat lainaa 2000 € asti tai tätä pienempiä summia, niin nopeat vipit voivat olla eräs parhaista lääkkeistä tähän ongelmaan.

Termi "pikavippi heti" viittaa yleensä lainoihin, jotka siirretään lainaajan tilille todella nopeasti. Käytännössä tämä ei nyt ihan heti onnistu, sillä jo rahojen siirossa menee pieni hetki, mutta yleisesti tämän termin alla tarkoitetaan monia lainoja ja luottoja, jotka tulevat perille asiakkaan tilille jo viimeistään 30 - 60 minuutin sisällä.​ Nykyään kun on vielä tarjolla pikavippejä pitkällä maksuajallakin, niin monet aikaisemmat vippien heikkoudet ovat selvästi pienemmät kuin ne olivat 2010 vuonna. Ainoa "heikkous" tänään onkin se, että vippien lainasummat jäävät monesti alle 2000 euroon, tai ainakin ovat todella harvoin yli 2500 €. Tällöin on kuitenkin tarjolla monenlaista kulutusluottoa ja joustoluottoa, joiden kautta voi saada tätä suurempia lainoja nopeasti ja helposti netistä.

Iso osa hakeekin verkon kautta pienempiä lainoja, jonka takia erilaiset pikalainat ovat niin suosittuja ja menestyneitä. Vaikka kaikki nettilainat on aika helppo nykyään hakea, on pikalainat keskimäärin kaikkein helpoimpia lainoja hakea, ja ne mitä saa kaikkein nopeiten itselleen. Mikäli siis haluat 100 - 2000 euron nopeaa vippiä helposti, kannattaa kääntää katse kohti näitä erilaisia helppoja vippejä ja pikaluottoja. Ne ovat usein paras apu tähän tarkoitukseen. Pikaluotto heti -terminä tarkoittaa usein myös samaa asiaa, joten niistä ei kannata hämääntyä.

Entä jos halutaan suuri laina heti tilille?

Arviolta nykyään noin 10 - 15 % lainaa netistä etsivistä havittelee yli 3000 euron lainoja, joten tämä osa ei ole enään mitenkään niin pieni kuin se on joskus ollut. Suurten lainojen suosio onkin ollut kasvussa, sillä enään näitä ei enään haeta vain pankista, vaan monet kulutusluotot erityisesti ovat ottaneet osan pankkilainoista itselleen.

Kulutusluotoissa, samaten kuten myös joustoluotoissa, on muutama etu mitä tavallisessa pankkilainassa ei ole:​

 • Niitä saa helposti nostettua osissa, ja sitä mukaan kun tarvitaan. Näin ollen ei tarvitse maksaa turhaan korkoa lainan osasta, jota ei vielä vaikka kuukauteen tarvitse.
 • Kulutusluoton voi saada tililleen jo parin tunnin sisällä helpostikkin. Pankkilainaa voi taas joutua odottelemaan helposti ainakin 2 - 3 arkipäivää, joka voi tarkoittaa pahimmilaan jopa 4 - 5 päivää!
 • Kulutusluoton saa haettua netin kautta todella nopeasti, ja ilman tarvetta käydä pankissa tai täytellä pitkiä lainahakemuksia. Lisäksi ne ovat yleensä vakuudettomia luottoja, jonka takia vakuuksiakaan ei tarvitse antaa.

Heikkoutena sitten joustoluotot ja kulutusluotot keskimäärin häviävät pankkilainoille hinnoissaan ja joskus maksuajan pituuden suhteen. Tosin nykyään on netissäkin tarjolla jopa 15 vuoden laina-aikaa suuremmille luotoille, jonka takia tämä seikka on ehkä vähemmän enään pankkien etuna. Kuitenkin edelleen pankeista voi saada lainaa halvemmalla, varsinkin jos omaa jo hyvät suhteet sinne päin. Toisaalta joissain tapauksissa osa on saanut jopa edullisempaa kulutusluottoa nopeasti netistä, eikä sieltä omasta lähipankista. Vertailu ja kilpailutus voi siis kannattaa, sillä enään aina tämä ei mene niin yksinkertaisesti että toinen olisi parempi kuin toinen.

Nopea laina ilman vakuuksia

Toinen todella merkittävä etu mitä tulee nettilainoihin on se, että niihin ei tarvitse juuri koskaan antaa vakuuksia. Miksi sitten sanoimme juuri koskaan? No osa paikoista alkaa pyytää jonkinlaista vakuutta tai takaajaa, mikäli tahdotaan lainaa 10000 € tai yli. Useimmiten tämä kuitenkin tarkoittaa tällöinkin takaajan ilmoittamista, jonka takia vakuuksia tarvitaan äärimmäisen harvoin.

Netti onkin ehkä niitä ainoista paikoista, joista on mahdollista saada vakuudeton laina heti. Ja jos vakuudet eivät ole niin tuttuja, niin niillä tarkoitetaan jotakin yleisesti kiinteää omaisuutta, joka tavallaan annetaan lainan pantiksi. Mikäli lainaa ei maksettaisi takaisin, saisi lainanantaja pitää vakuuden itsellään. Kun kyseessä on kuitenkin vakuudeton luotto, ei tälläistä arvotavaraa tarvitse antaa. Yleinen ongelma tässä nimittäin on lainaajan kannalta se, että usein tavaran arvo ei ole enään kovin korkea kun sitä on vähääkään käyttänyt. Tämän takia monien esineiden arvo on ihmisille paljon korkeampi kuin se olisi vakuutena. Kun otetaan lainaa ilman vakuuksia, tästä ei onneksi tarvitse murehtia ja tämän takia moni pitääkin niistä paljon enemmän.

Vakuudettomissa lainoissa on kuitenkin yksi huono puoli, nimittäin se että ne ovat keskimäärin hieman kalliimpia kuin vakuuksien kanssa tapahtuvat luotot. Syykin on selvä, nimittäin se että tämä kasvattaa riskiä lainan antamiseen, ja taloustieteiden peruskurssilla olemme oppineet, että kun riski kasvaa, niin vaadittu korvaus kasvaa myös. Mutta toisaalta tämä tarkoittaa ehkä vain enemmän sitä, että lainavertailujen selaaminen on entistä kannattavaa. Voin nimittäin kertoa, että nettilainoissa on yhä suuria eroja, ja viisas lainaaja voi säästää lainassaan 10 - 500 € kustannuksia, riippuen firmasta, lainan suuruudesta ja maksuajasta. Mitä pidempi maksuaika ja suurempi laina, sitä isommat merkitykset hintojen vaihtelullakin on.​ Nykyään on vielä se hyvä puoli, että nopeudessa ei yleensä tarvitse joustaa, vaan nopea edullinen laina on mahdollista saada siinä missä hitaampikin.

Pikavippi yöllä tai viikonloppuna - onko mahdollista?

Isoin ongelman nykyään tahtoo olla monille se, että sitä lainaa voi olla hieman vaikea saada 24h vuorokaudessa. Iso selittävä tekijä tälle on vuoden 2013 pikavippilaki, joka kielsi lainojen maksamisen tilille klo 23 - 07 välisenä aikana kaikkina päivinä. Tämän takia valitettavasti haettaessa pikavippi yöllä ei sitä saa tililleen kuin seuraavana aamuna klo 7 aikaan. Tosin onneksi monilla lainapaikoilla on nykyään tähän varauduttu, ja yöllä tulleet hakemukset hyväksytään jo yöaikaan ja rahat siirretään tilille heti kun aamulla kello lyö seitsemän. Valitettavasti tämän takia kuitenkin virallisesti on mahdoton tällä hetkellä saada pikavippi 24h tai lainaa 24h vuorokaudessa. Mutta onneksi monelle tämä pieni viivytys aamuun asti ei yleensä aiheitu ongelmia, ja varmasti osaltaan hillitsee osalle harkitsemattomien vippien ottamista yöllä.

Mitens sitten on tilanne kun halutaan pikavippi viikonloppuna? No se onneksi onnistuu suurimmasta osasta paikkoja ihan siinä missä arkenakin. Yöllä ei siis kuitenkaan saa lainaa viikonloppuisinkaan. Muuten suurin osa varsinkin isommista lainapalveluista on auki 24/7 ja hakemuksia voi jättää niin lauantaina kuin sunnuntainakin, kuten myös yöllä. Rahoja siirretään ja hakemuksia käsitellään ihan normaalista myös viikonloppuisin. Jos siis etsit lainaa viikonloppuna, niin sitä on tarjolla helpoiten ja nopeiten verkon kautta vuonna 2018.​

Lainaa heti 18v - Voiko nuoret saada lainaa nopeasti?

Kuten ehkä olet nähnyt katsellessasi nuorille tarkoitettuja lainavertailujamme, niin 18-vuotiaille on tarjolla selvästi vähemmän erilaisia lainoja, vippejä ja luottoja kuin 20 vuotiaille ja tätä vanhemille. Samalla tämä väistämättä tarkoittaa myös sitä, että nuorten 18v lainaajien mahdollisuudet saada lainaa nopeasti ovat heikommat kuin pari vuotta vanhemmilla.

Ei kuitenkaan kannata menettää toivoa, sillä tarjolla on muutamia helppoja lainoja, joita voivat 18 vuotiaatkin saada todella nopeasti. Listaltamme voimme suositella erityisesti Lainaston pikalainaa, joka on eräs parhaista pikalainoista mitä ylipäätänsä on tällä hetkellä tarjolla. Siinä on pitkähkö 12 kk maksuaika ja hintakin on erittäin kohtuullinen. Tätä lainaa saa 400 € asti. Lainaston tarjoama joustoluotto voi myös olla joillekin 18 vuotiaille sopiva, mutta sitä vaivaa kova hintataso. Lainaston pikalaina on myös paras kun halutaan lainaa heti työttömälle tai opiskelijalle, sillä sitä saa ilman liitteitä kuten palkkakuitteja tai muita tulotositteita.

Muita hyviä 18-vuotiaille tarjolla olevia vippejä ovat mm. Bluefinancen pikavippi 700 € saakka sekä Limiitin tarjoama joustoluotto 2000 euroon asti. Bluefinancen kautta voi saada jopa korotonta pikavippiä 18v, joka on tässä luokassa ehdottomasti parhaita pikavippejä mitä on tarjolla nopeasti ja edullisesti.​

Ovatko edullisimmat pikavipit aina parhaita?

Lainan korolla ja kustannuksilla on aina tietenkin iso merkitys, mutta kannattaa sitä hakea kuitenkin näiden perusteella. Yleensä ei suoraan, sillä lainoilla on monia seikkoja jotka kannattaaa ottaa huomioon, ja joista niiden hinta on vain yksi. Esimerkkinä on tietenkin helppo hahmottaa esimerkiksi ikäraja, joka voi olla tärkeä tekijä 19v lainaajille. Mutta muitakin seikkoja on, ja osa voi olla tärkeämpiä kuin suoraan lainan hinta.

Edullisin laina ei nimittäin aina ole se paras laina, erityisesti jos haetaan lainaa erilaisilla ehdoilla. Yleisiä tärkeitä huomioitavia ehtoja ovat mm. maksuajan pituus sekä se miten takaisinmaksu tapahtuu.

Valitettavasti näiden suhteen on ehdotuksia hieman vaikeampi antaa, sillä osa lainaajista tarvitsee ja etsii juuri pitkää laina-aikaa, kun taas toiset haluavat nopeita vippejä jotka maksetaan takaisin ripeästi. Yleisesti lyhyissä alle kuukauden maksuajan vipeissä on se hyvä puoli, että niitä voi nykyään saada ilmaiseksi ja ilman kuluja useammastakin paikasta. Mutta kääntöpuolena ne taas pitää sitten maksaa takaisin nopeasti, jolloin monille on melko mahdotonta hakea suuria lainoja tälläisillä ehdoilla.​

Kannattaa siis vertailla lainoja, ja lukea erilaisia pikavippivertailuja, mutta hintaa ei kannata sokeasti tuijottaa. Siitä on hyvä lähteä liikkelle kun vertailee lainoja, mutta monet muut seikat voivat aiheuttaa sen, että se edullisin laina ei välttämättä kuitenkaan ole se laina joka kannattaisi nostaa ja hakea. Suosittelemme myös lukemaan tarkoin lainaehdot ennen kuin haet vippiä, ja varmista että niissä ei ole mitään epäselvää tai sekavaa. Nykyään on niin monia lainavaihtoehtoja, että ei ole mitään syytä ottaa jotain pikavippiä tai luottoa jonka ehdot vaikuttavat sekavilta tai joita ei ymmärrä kunnolla!

Pikalainoja tarjoavia yrityksiä on pilvin pimein ja joukosta löytyy myös vähemmän hyviä yrityksiä. Tämän takia sinun kannattaakin selvittää missä maineessa kyseinen yritys on. Kannattaa googlata esim. Yrityksen nimellä käyttäjien kokemuksia ja lukea tarkasti kannattaako pikalaina /pikavipit ottaa kyseisestä yrityksestä vai jostain muualta. Käyttäjät tietävät parhaiten voiko yritykseen luottaa.

Pikalainoja myönnetään ainoastaan henkilöille jotka ovat täysi-ikäisiä. Tämän lisäksi pikavipit hakijalla tulee olla kunnossa olevat luottotiedot. Pienlainayritykset jättävät myöskin monesti antamatta pikalainaa ihmisille jotka ovat jättäneet aiemmin hakemuksen jota vielä käsitellään.

Kuinka Saada Lainaa Heti Tilille Ilman Vakuuksia

Se että haet lainaa ilman vakuuksia on lähes vaatimus sille, että sitä lainaa on mahdollista saada tilille todella nopeasti. Jos nimittäin alkaa vakuuksien kanssa kikkailemaan, menee siinä helposti jo useampi päivä tai ainakin tunti, ennen kuin saadaan sopu aikaiseksi vakuuksien arvosta ja kelpoisuudesta.

Jos taas haluat saada lainan pikaisesti tilillesi, on netti usein ainoita vaihtoehtoja josta homman saa hoidettua näin nopeasti. Verkossa tarjottavissa pikalainoissa on nimittäin panostettu paljon nopeuteen, jonka ansiosta niitä myös on mahdollista saada melkeinpä heti.​

Lainaa Heti Tilille Ilman Vakuuksia

Käytännössä on mahdoton saada rahoja aivan reaaliaikaisesti, mutta jo alle puolessa tunnissa on monestakin paikkaa mahdollista saada rahat käsiinsä. Tätä voidaan pitää käytännössä useimpiin tarkoituksiin melkein heti saatavina olevaksi.

Isoin kriteeri sille että tämä on mahdollista on sopivan lainapaikan valinta. Osassa paikoissa systeemit on kunnossa että tämä on mahdollista, kun taas toisissa lainapalveluissa lainahakemukset käsitellään ensiksi käsin, joka vie oman aikansa. Tosin tämäkin hoidetaan nykyään usein jo alle tunnissa, joten odottelu ei ole silloinkaan kovin pitkä.​

Kun lainamesta käsittelee kuitenkin hakemuksen koneellisesti, nopeuttaa se tietenkin lainan saantia. Tämän palvelun käyttö on yleistynyt vuosi vuodelta, ja on käytössä tällä hetkellä ehkä noin 10 eri paikassa.

Osa näistä on kuitenkin parempia kuin toiset, jonka takia niitä olemme listallemme keränneet.​

On siis hyvinkin mahdollista saada lainaa heti tililleen, kun tietää mistä hakee. Toivomme että tämä artikkeli on auttanut sinua sopivien lainapaikkone löytämisessä.

Laita hakemus siis matkaan vaikka heti jos tarvitset pientä rahallista helppiä. Hakemuksen saat täytettyä rahoituslaitoksien sivuilta, ja siihenkään ei nykyään kauaa mene!​

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa