Lainaa 1000 € (2022) – Mistä paras 1000e laina?

Tarvitsetko hieman suurempaa pikalainaa tai vippiä? Lue tämä sivu niin löydät paikat joista saat suurempia pikalainoja helposti ja nopeasti tilillesi.Useat pikavippi palvelut tarjoavat ainoastaan parin sadan lainoja ja joskus voi olla hankalaa löytää lainantarjoajia joilta saat lainaa 1000 euroa tai sitä suurempia summia. Siksi olemme listanneet hyvät ja luotettavat paikat joista voit saada isompia lainoja tälle sivustolle.

Parhaat 1000 euron lainat (päivitetty 2021)

rahalaitos
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainojen kilpailuttamista helposti Suomen suosituimmassa palvelussa

Lue lisää ja hae tästä


Rahalaitos on vuosien varrella optimoinut lainojen vertailua, ja siitä onkin noussut Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikäli haluat siis tehdä lainaamisesta helppoa, mutta saada kuitenkin edullista lainaa sopivilla ehdoilla, voimme suositella tämän palvelun käyttöä.

sortter
 • Lainaa 500 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Lainaa ilman piilokuluja tai muita kikkoja

Lue lisää ja hae tästä


Sortter lupaa tarjoata lainaa hyvillä ehdoilla ja alhaisella korolla.

Sen merkittävin lupaus on se, että Sortter kertoo olevansa 100 prosenttisesti hakijan puolella.​

Tämä näkyy mm. siinä, että lainoissa ei ole piilokuluja, saat parhaan koron takuun, sekä asiakaspalaute on keskimäärin erittäin hyvää.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 70 000€
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 18 v
 • Vertailua myös pienempien lainojen kanssa.

Lue lisää ja hae tästä


Omalaina on toinen suosittu ja pidempään markkinoilla ollut edullisten lainojen hakemispalvelu.

Muihin kilpailijoihin verrattuna se antaa mahdollisuuden verrata myös pieniä lainoja. Lisäksi se omaa yhden suurimmista määristä yhteistyökumppaneja.

Hakemuksesi meneekin kerralla jopa 30 eri palvelulle kilpailutukseen!

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 60000€
 • Laina-aika 1 - 15 v
 • Ikäraja 20 v
 • Suurimpia lainojen kilpailutuspalveluja

Freedom Rahoitus on mahdollisesti suurin ja tunnetuin lainojen kilpailutuspalvelu, joka on täysin ilmainen lainanhakijoille ja jonka käyttö ei sido mihinkään.

Hakemuksen saat täytettyä jo minuuteissa, tai voit hoitaa sen myös puhelimen kautta niin halutessasi

Ja kun hakemus on jätetty, välitetään se jopa yli 20 eri rahoituspalvelulle, joilta alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Jos siis tahdot mahdollisimmin halvan lainan, kilpailuta lainasi helposti täältä!

Etkö löytänyt listasta juuri sellaista lainaa kuin etsit? Katso myös tämä laajempi lainavertailu!

Mistä paras 1000 euron laina

Kun lähdetään etsimään sopivaa 1000 euron lainaa, niin on hyvä tarkastella jo hieman tarkemmin mistä sitä alkaa hakea. Tämän kokoisissa lainoissa hintaerot kustannuksissa ja koroissa alkavat näkyä jo selkeämmin kukkarossa, varsinkin jos haetaan 1000e lainaa pitkällä maksuajalla. Esimerkiksi 20 % eriotus vuosikorossa tarkoittaa jo 200 euron lisäkustannusta tällä lainamäärällä. Ja jos laina-aikaa on useampi vuosi, kertautuu tämä määrä vielä vuodesta toiseen.

Lisäksi hintaerot parhaiden ja heikompien lainapaikkojen välillä ovat suuremmat kuin monissa pienissä vipeissä, joka entisestään tekee lainavertailusta entistä kannattavampaa. Tonnin laina on myös siitä mielenkiintoinen summa, että sitä tarjotaan oikeastaan jokaisesta lainamestasta. Itselleni ei tule mieleen oikeastaan yhtään firmaa, joka ei tarjoaisi tämän suuruista vippiä tai luottoa ainakin jossakin muodossa.

Se mitä tämä tarkoittaa käytännössä voi kuitenkin tehdä lainan hakemisesta joillekkin vaikeaa. Tarjontaa on todella paljon, ja vertailu kannattaa. Mutta jos näitä paikkoja alkaisi käydä läpi yksitellen, ja vertailla kaikki 1000 euron vipit, niin itse lainaa pääsisi hakemaan sitten varmaan vasta joskus ensi viikolla jos silloinkaan.​

Tästä syystä olemmekin tämän vippivertailun koonneet, sillä olemme vertailleet tätä sivustoa luodessamme jotakuinkin kaikki vippipaikat, ja meillä on aika hyvä kuva siitä mistä ne parhaat lainat voi saada eri summillla. Ja tälle sivulle olemme keränneet mielestämme parhaat 1000e lainat.​

Lainaa 1000 pitkällä maksuajalla

Tuhannen euron lainat ovat myös jo siinä luokassa, missä useammat alkavat tarkkaillemaan aika tarkasti niiden takaisinmaksuaikaa. Esimerkiksi vaikka Suomilimiitin ja parin muunkin paikan kautta voi nykyään saada uutena asiakkaan tälläisen tonnin lainan jopa ilman kustannuksia tai korkoja, ei monella ole rahkeita siihen vaatimukseen että tämä koko summa pitäisi maksaa takaisin jo 30 tai 60 päivän sisällä.

Mikä sitten on pitkä maksuaika tämänkokoisissa lainoissa? Se on jo aika hyvä kysymys, sillä mitään yksiselittäistä vastausta tähän ei ole. Osalle 6kk maksuaika on täysin riittävä, toiset haluavat 12kk. Osa taas mieluiten maksaisi 1000 euron pikalainan useamman vuoden aikana.

Onneksi kaikille löytyy nykyään jotain noiden väliltä, ja mahdollista on saada maksuaikaa niin 3kk aina 36kk ja varmaan pidempääkin. Hyvä on kuitenkin tiedostaa, että kun puhutaan useamman vuoden maksuajoista, voivat lainan kustannukset alkaa nousta jo todella suuriksi tälläisissä 1000e kulutusluotoissa ja lainoissa. Ei siis kannata mieluusti ottaa yli 12kk maksuaikaa, jos ei ole aivan pakko.​

1000e laina pitkällä maksuajalla on siis aivan mahdollista saada, mutta tarkkana sen kanssa pitää olla. Varsinkin jos lainan korko on vähänkään korkeampi, niin pitkä maksuaika voi johtaa kustannuksien nousemiseen melkein hallitsemattomasti. Yritä siis pysyä alle 1v maksuajoissa jos vain mahdollista.​

Pikalaina 1000 euroa vai kulutusluotto

Tämän kokoluokan lainat alkavat jo enemmän olla kulutusluottoja, ja monesti niiden tuoma joustavuus nostoissa ja mahdollisuus pitää osa lainasta luottotilillä josta siitä ei tarvitse vielä maksaa korkoa ovat jo ihan hyödylliset eri tavalla kuin vaikka 200 euron lainassa. Mahdollista on kuitenkin saada pikavippi 1000 vielä jos niin haluaa, mutta useimmiten tuntuu että ne parhaat tarjoukset ovat kulutusluottojen puolella. Pikavipeissä taas on useimmiten nämä ilmaiset ensilainat, joten jos sellaista haluaa ja pystyy käyttämään, niin silloin kyllä pikaluotto on se paras vaihtoehto.

Isoin hyöty kulutusluotoissa on se, että niitä voi nostaa osissa, toisin kuin vippejä. Tarkemmin voit lukea kulutusluotoista niiden artikkelista (https://www.vippikeidas.fi/kulutusluotto/), mutta nopeasti voidaan sanoa että ne soveltuvat parhaiten silloin, kun et tarvitse koko lainasummaa kerralla, tai et tiedä tarkalleen paljonko rahaa tarvitset. Tämän takia ne saavat myös nimensä, sillä ne sopivat erityisen hyvin kulutukseen.

Toisaalta koska myös joustoluotossa ja kulutusluotossa on mahdollista nostaa vaikka koko lainasumma kerralla, voi niitäkin käyttää aivan kuten perinteistä pikavippiä. Tämän takia ei ole mitenkään väärin ottaa sellainen, vaikka tarvitsisi koko lainan heti. Ja koska kulutusluotto 1000 vaikuttaa usein olevan edullisempi kuin vastaavan kokoinen pikavippi, niin tämä voi monesti olla jopa hyvin järkevää!​

Kuinka vaikea on saada 1000e laina

1000 euroa lainaa voi olla monesti jo sellainen laina, että sitä voi olla vaikea saada työttömälle tai opiskelijalle, ainakin jos maksuaika ei ole todella pitkä. Yleensä on oltava mieluiten säännöllinen tulon lähde, jotta tämän suuruisia lainoja on mahdollista saada. Mutta jos omaat minkäänlaista täysipäiväisen työn palkkalähdettä tai vastaavaa tuloa, niin 1000e laina pankkitunnuksilla on yleensä melko helppo saada kunhan muut seikat ovat kunnossa.

Esimerkiksi 1000 laina 12kk maksuajalla vaatisi noin 100 euron kuukausittaista lainan lyhennystä, joka kyllä onnistuu monelta työläiseltä ilman kamalan kovia ponnisteluja jos siihen vain panostaa. Tämän takia palkan pienuus on harvoin este tämän saanille, mutta voi olla ongelma kyllä jos menot ovat jo nyt kauhean kovat. Eri lainapaikat ovat tiukempia kuin toiset, joten toisaalta voi olla helpompaa saada lainaa kuin toisaalta.

Yleisenä vinkkinä voitaisiin sanoa, että mitä korkeampi ikäraja lainassa on, sitä tiukempi ja vaikeampi se on keskimäärin saada (18v vs 21v vs 23v). Samaten edullisempia lainoja on usein vaikeampi saada kuin kalliita.​

Usein kuitenkin tämän suuruisia vippejä on vielä melko helppo saada. Sinulla tarvitsee vain mieluusti olla joku vakituinen tulolähde, pankkitunnukset omalla nimellä ja usein joku tosite tuloista. Tämä voi olla palkkakuitti, yrittäjätulokuitti tai eläkekuitti.​

​Kun nämä löytyy, pitäisi 1000 euron pikalaina irrota melkein jokaisesta paikasta (kunhan ikäraja myös täyttyy).

Lainaa 1000 euroa tai enemmän

Euroloan.fi – lainaa 1000 e – 2000 e

Euroloan.fi – sivustolta voit hakea 2000:n euroon asti pikalainaa. Euroloan on äärimmäisen joustava, turvallinen ja nopea pikalainapalvelu joka on toiminut Suomessa jo lähes 5 vuotta.

Hae tästä lainaa Euroloan.fi -sivustolta

Nopsalaina – Jopa 6000 euroa lainaa nettihakemuksella

Nopsalainan kautta voit hakea lainaa 1000 – 6000 euroa! Nopsalaina antaa myös erittäin joustavat maksusuunnitelmat ja saat soviteltua lainasi maksuajaksi jopa 60KK. Tämän lisäksi nopsalainalta saat lainaa ilman vakuuksia. Jos siis tarvitset lainan suurempiin tarpeisiin, kokeile Nopsalainaa jonka kautta Lainahakemuksesi käsittely tapahtyy nopeasti…

Hae tästä 500-6000 lainaa Nopsalainalta

OK Money – vertailuvoittaja

OK Money on suomalainen pikalainayritys, joka myöntää lainaa 1000 euroon asti. Ok moneyn kautta saat lainasi ilman vakuutta tai takaajaa erittäin näppärästi. Tuhannen euron lainaan sinun tulee olla vähintään 23-vuotias ja hyvin raha-asiasi suorittanut suomen kansalainen. Ok-Money on valittu vuonna 2009 sekä 2010 parhaaksi pikalainayritykseksi joten täältä voit ottaa lainaa luotettavasti.

Hae täältä lainaa 1000 euroon asti Ok Moneylta…

Ostosraha.fi – jopa 2500 euroa alle 15 minuutissa!

Jos tarvitset lainaa heti niin ostosrahan kautta se onnistuu. Laina on tililläsi 15 minuutin sisällä. Jos olet vähintään 21-vuotias ja luottokelpoinen, voit saada 400-2500 euroa lainaa joustavalla maksuajalla. Takaisinmaksaminen tapahtuu kuukausierä -periaatteella. Saat laina-aikaa kuukaudesta aina 36 kuukauteen saakka.

Klikkaa tästä ja hae lainaa Ostosraha.fi:stä…

Lainaa 1000e heti tilille – lue vielä tämä…

lainaa 1000

Pikalainat ovat yleistyneet suomalaisten keskuudessa ja pikalainoja myöntävien yritysten määrä onkin kasvanut suuresti. Yritysten suuresta määrästä johtuen on tullut lakiuudistuksia ja eräs sääntö pikalainoissa on se että pikalainaa voidaan myöntää vain klo 07:00-23:00 välisellä ajalla. Tämän lisäksi pikalainaa saadakseen tulee hakijan olla luottokelpoinen.

Ennenkuin haet lainaa 1000 euroa tai enemmän, sinun tulee olle varmistunut että rahatilanteesi sallii lainaamisen. Sinulla tulee olla maksukykyä hoidella myös lainan takaisinmaksu ja jos yhtään vaikuttaa siltä että taloutesi voi mennä sekaisin pikalainan ottamisen takia, älä ota pikalainaa.
Jos kuitenkin taloutesi on kunnossa ja voit olla varma että pystyt maksamaan lainan takaisin, voit hakea lainaa 1000 € (tai enemmän) ylläolevista paikoista.

 • Updated syyskuu 10, 2021
 • Lainaa